Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026

endelin ::
Hamilton je res no1 lucky guy v F1 če je prišel v Ferrari ki bo zmagoval
Mclaren
Mercedes
ferrari?
Mclaren
Mercedes
ferrari?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Tilen88 ::
Hamilton je res no1 lucky guy v F1 če je prišel v Ferrari ki bo zmagoval
Mclaren
Mercedes
ferrari?
Merca noben trenutno ne uvršča v top 2,.. sicer bomo pa vse videli marca,..mogoče bo kak surprise
Hamilton je sigurno bolj lucky kot pa Alonso lmao,..pa tolk so hypal AM to sezono
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Skyman ::
En napisal za ferrari
2022 Car loves qualifying
2023 Car likes qualifying
2024 Car dislikes qualifying
2025 Car Hates qualifying
2026 Car doesnt even need qualifying
2022 Car loves qualifying
2023 Car likes qualifying
2024 Car dislikes qualifying
2025 Car Hates qualifying
2026 Car doesnt even need qualifying
ChirkKarlie ::
Italjani znajo use zafukat ne se veselit, če ne v razvoju pa med dirko..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
ChirkKarlie ::
We are checking. Nisem gledal, ker se mi ne gleda dirke kjer ma ekipa 3sekunde naskoka na krog pred vsem pa še to je blo komaj dovolj za Maxa.
Gledal sem samo zadnjih par.
Gledal sem samo zadnjih par.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
Eni kar nekaj od ferarija v tri praze govorijo res...kot da ne bi gledali lanske sezone. Ko sta ga merc in mcl najbolj srala,..aja sam oni niso ferrari je vse dobro
BT52 ::
Se strijam. Z tako kanto kot so imel lani itak so izvlekli vse ven. No na LEC strani.
Tbf zadnji dve sezoni so v tem sploh solidni. Še pitstope so vedno imeli med top 3.
Tbf zadnji dve sezoni so v tem sploh solidni. Še pitstope so vedno imeli med top 3.
Kako pa je kej zdej zadnji čas leclerca kaj v primerjavi z lanskimi časi testiranja,...nevem iz glave pa ne da se mi guglat :D
A je bil 1:29:545 ?
A je bil 1:29:545 ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
tako je.. imel ga je georgina russel :) v bistu ga je imel se sainz hitrejsega cas 1:29:348
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
broken/link ::
honda ga je spet posračkala, in ubogi alonso, bo očitno podoživel 2015 sezono in gp2 engine. Če bi bil na njegovem mestu, se bi danes upokojil, ker ta sezona zanj nima smisla. tko da v retrospektivi - Max se je izognil tej krogli, ker kolk enih ugibanj je blo, da bo prestopil v Astona za 2026. Me zanima, kolk internih info je imel, da se je na koncu odločil tako, kot se je.
Kar se odstopov tiče v Avstraliji, če bi stavil bi rekel:
- 2x AM
- 1x cadillac
- 1x preostala karavana
in kar se tiče kdo je najhitrejši, bi ugibal:
- mercedes
- mclaren
- ferrari
- RB
Mercedes je zlo samozavesten, od povsod seva zadovoljstvo, tako da imho so na testiranjih konkretno sandbaggali. Ferrari je očitno zraven, glede na nasmeške od Leclerca, tko vesega ga že dolgo nismo vidli. RBja pa itak ne morš nikol odpisat, zaradi kombinacije RB + Max.
Kar se odstopov tiče v Avstraliji, če bi stavil bi rekel:
- 2x AM
- 1x cadillac
- 1x preostala karavana
in kar se tiče kdo je najhitrejši, bi ugibal:
- mercedes
- mclaren
- ferrari
- RB
Mercedes je zlo samozavesten, od povsod seva zadovoljstvo, tako da imho so na testiranjih konkretno sandbaggali. Ferrari je očitno zraven, glede na nasmeške od Leclerca, tko vesega ga že dolgo nismo vidli. RBja pa itak ne morš nikol odpisat, zaradi kombinacije RB + Max.
za mclarn pa jaz dopišem..
lando nima vec takega bremena kot lansko leto,zato ker je samski in bo mogoce hitrejsi.Kako je sedaj z motorji? ce prav zastopim do poletnega premora je lahko mercedes v prednost? potem naj bi imeli ostali ze "popravljene" masine
lando nima vec takega bremena kot lansko leto,zato ker je samski in bo mogoce hitrejsi.Kako je sedaj z motorji? ce prav zastopim do poletnega premora je lahko mercedes v prednost? potem naj bi imeli ostali ze "popravljene" masine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
codeMonkey ::
Jaz sem nekako zgresil zadovoljstvo pri Mercedesu. Wolff je deloval precej nervozno in tisti izpad pred mediji je bil malo sumljiv. Vasseur zgleda precej bolj sprosceno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
Ganon ::
Španski in britanski mediji (tudi BBC) poročajo, da McLaren sploh ni testiral z najnovejšo specifikacijo motorja, ta bo dostavljena za dirko v Avstraliji in je zmogljivejša. Poleg tega bosta dirkalnika izgubila še nekaj dodatne teže.
Toto je politik vseh politikov.
codeMonkey je izjavil:
Wolff je deloval precej nervozno
Toto je politik vseh politikov.
skyform ::
za mclarn pa jaz dopišem..
ker je samski
Na začetku bodo zanimive stave o tem koliko avtov bo prišlo do cilja...
Glede na to koliko kilometrine so naredili na testih sploh ne kaže da bodo neki hudi odstopi, najbrž samo kot je že bilo napisano AM, Cadillac in še mogoče kdo.
Ganon ::
Franco Colapinto: "Mercedes has something up their sleeve, and that's going to work out well for us"
CallMeAl ::
Glede na to koliko kilometrine so naredili na testih sploh ne kaže da bodo neki hudi odstopi, najbrž samo kot je že bilo napisano AM, Cadillac in še mogoče kdo.
Zanimivo zna biti, ko bo treba med dirko varčevati z gorivom. Lahko da kdo ne bo uspel priti do konca dirke, ker mu ga bo enostavno zmanjkalo. Razen tega pa se strinjam, da je večina dirkalnikov videti zanesljivih.
BT52 ::
Goriva ne bo nobenemu zmanjkal. To niso 80seta. Ekipe z telemetrijo vsako sekundo točno vedno toliko imajo in korigirajo motorno mapo preko radijske zveze.
skyform ::
Goljufi, upam da jih zjebajo tko kot so ferrari leta 2019.![]()
Ne bodo, zajebali bodo Ferrarija. So že govorice, da bodo prilagodili štarte zaradi velikih razlik, super še to prednost, ki jo ima Ferrari jim naj proč vzamejo. Potem pa se še naj izkaže da bo Merdedes res pridobil še kake pol sekunde ali več, ko bodo dali motor na polno, pa bodo meli to kar hočejo, boring dominacijo, bedaki. Te razlike v štartih so ravno zanimive, se bo saj nekaj dogajalo, in več prehitevanj bi bilo, ker bi lahko kakšna počasnejša moštva nekaj pridobila na štartu.

endelin ::
Veste kako je ime glavnemu pri Hondi za dirkaški motorni del?
SHINTARO
Tako kot naš dragi soforumaš haha
SHINTARO
Tako kot naš dragi soforumaš haha
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 168314 (18908) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 135975 (42255) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 158049 (59387) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 401102 (184275) | ripmork |