Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
skyform ::
Še sploh kdo to gleda? jaz si mislim vsi na tem forumu imajo poln K po sezoni 1, ko smo videli, da delajo dramo za BZ.
Sem pogledal prvi dve sezoni in mi je bilo dovolj. Ne potrebujem tega šmorna, ni nekih novih informacij v tem šovu za tiste, ki spremljajo seznono zelo podrobno ampak samo fake napihovanje.
z3ro ::
Ni bilo rečeno da bo AM odpeljal zgolj par krogov na prvi dirki, če bodo sploh dosegli 107% v kvalifikacijah?
BT52 ::
Še sploh kdo to gleda? jaz si mislim vsi na tem forumu imajo poln K po sezoni 1, ko smo videli, da delajo dramo za BZ.
Sem pogledal prvi dve sezoni in mi je bilo dovolj. Ne potrebujem tega šmorna, ni nekih novih informacij v tem šovu za tiste, ki spremljajo seznono zelo podrobno ampak samo fake napihovanje.
Ironija je, da je četudi poročaš povsem objektivo drame dovolj...
Kadar pa postaviš kamere pred osebo se ta obnaša drugače. Že živali se obnašajo drugače.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
codeMonkey ::
Ironija je, da je četudi poročaš povsem objektivo drame dovolj...
Kadar pa postaviš kamere pred osebo se ta obnaša drugače. Že živali se obnašajo drugače.
No ja. Kdaj ujamejo s strani ko kaksnega Wolffa mece na sestankih, ali pa pripombe Marka, Hornerja ipd. Takih stvari jaz med sezono ne berem, v smislu kaj je kdo rekel in kaj si misli. Pac traci in zabava, nihce ne gleda zaradi neke globine v smislu tehnike, strategije ipd.
Matevz96 ::
Bi si kdo delil F1 TV naročnino? Če se vzame premium lahko gledaš na 4 ekranih hkrati
#hooldthedoor
Dovolili bodo mehanikom delo na dirkalnikih izven casovnih omejitev ker so zamujali z leti. Najbolj naj bi bila prizadeta Ferrari in RB.
free_rider ::
Kaže pa tudi na april brez F1. Najbrž bosta skenslana Bahrain in Jeddah, čeprav naj bi to dokončno potrdili šele po Kitajski.
Prepozno bo, da bi vskočila kakšna druga dirkališča in verjetno prenatrpan urnik, da bi jih časovno prestavili na kasneje.
Prepozno bo, da bi vskočila kakšna druga dirkališča in verjetno prenatrpan urnik, da bi jih časovno prestavili na kasneje.
Imagine there's no religion :)
Skoda za nas, dobro za tiste, ki bodo zeleli dodelati bolide po prvih resnih preizkusnjah :) AM verjetno navija za pavzo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
https://x.com/wearetherace/status/20293...
link ne delA: SKRATKA potrjeno: HOnda vibrira na Astonovo đasijo, kako da dirkača pravita da ne morete vozit tega dolgo - samo par krogov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Ce ne marate X-a:
Adrian Newey on the
@AstonMartinF1
AMR26: "That vibration into the chassis is causing a few reliability problems. Mirrors falling off, tail lights falling off, all that sort of thing, which we are having to address. But the much more significant problem with that is that that vibration is transmitted, ultimately into the driver's fingers. So Fernando is of the feeling that he can't do more than 25 laps consecutively before he will risk
permanent nerve damage into his hands. Lance is the opinion that he can't do more than 15 laps before that threshold."
Zgodovina sprememb…
Lance pa softic :) Ata zmore 10 krogov vec :D
Samo da ne bo na koncu to udobneje kot na 35 let starem dirkalniku...
Samo da ne bo na koncu to udobneje kot na 35 let starem dirkalniku...
Zgodovina sprememb…
billy ::
Eh dajte no, poglejte si tisti krog senne iz monaka z ročnim menjalnikom...imeli so žulje tisti čas in povite dlani..tu pa se jamra leta 26..eh.
Sami potihoma so pravili da jih hrbtenice bolijo od drajsanja po progi. Tole bi rekel da je res ker od 2022 se vzmetenja nastavljajo še posebi trdo.
PrimozR ::
billy ::
"I hope I'm wrong and that we are much faster tomorrow but at the moment it seems to be Mercedes a step ahead and then Red Bull, McLaren and ourselves," he concluded. Torej leklerk...
Za merca vsi mislijo da sandbagga, zato vsi pravijo da so najhitrejši...
Za merca vsi mislijo da sandbagga, zato vsi pravijo da so najhitrejši...

CharlieKK ::
Spet 4 leta Merc uspavanke? Meh, kdo bo to gledal... Pa spet en antipatik, upam da bo vsaj Kimi #1 mu privoščim spominja me na #46.. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Groot ::
Spet 4 leta Merc uspavanke? Meh, kdo bo to gledal... Pa spet en antipatik, upam da bo vsaj Kimi #1 mu privoščim spominja me na #46.. :)
Aha ker RedBull sezone z vsemi zmagami v sezoni razen ene dirke so pa super razburljiva stvar?
Jaz osebno upam vsaj na troboj na večini dirk. Pa ne samo troboj med dirkači, ampak po možnosti tudi ekipni.

Sej takrat tud nisem gledal, le vesel sem bil, ker sem za Maxa. Bilo je pa isto dolgčas za popizdit ja ni pa trajalo tako dolgo..
Zgodovina sprememb…
Tilen88 ::

Kaj prejšni acc so ti banal ker si trolal po slotech ? :D
Uhhh its complicated. XD I am reformed now forget the past.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()

codeMonkey je izjavil:
codeMonkey je izjavil:
Ferrari izkorisca loophole? We are so back :D
It's so over?![]()
Damn.. Crypto flash backs PTSD.
We are checking.
Charles ne bo dočakal 50 let.
Zgodovina sprememb…
ripmork ::
Pri Aston Martinu je zgleda "it's so over" na vseh koncih diagrama 
Vsak dan slabše novice. Na novem motorju je zgleda delalo samo cca tretjina nekdanje ekipe, zadolžene za zmagovalne RB motorje. AM se je pa šele lani Novembra odpravil mal pogledat na Japonsko, kako gre razvoj motorjev...
Slabo planiranje / kontrola, verjetno povezano tudi s pretiranim zaupanjem. Človek bi mislil, da se bo en motorni proizvajalec, ki se je nedavno tako opekel, ekstra pripravil - da ja ne ponovi več podobne napake. Honda: "hold my beer..."
Vsak dan slabše novice. Na novem motorju je zgleda delalo samo cca tretjina nekdanje ekipe, zadolžene za zmagovalne RB motorje. AM se je pa šele lani Novembra odpravil mal pogledat na Japonsko, kako gre razvoj motorjev...
Slabo planiranje / kontrola, verjetno povezano tudi s pretiranim zaupanjem. Človek bi mislil, da se bo en motorni proizvajalec, ki se je nedavno tako opekel, ekstra pripravil - da ja ne ponovi več podobne napake. Honda: "hold my beer..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
In ravno takrat se je govorilo da prevzema Newey. Ocitno je slo precej stvari narobe tu.
Zvezdica27 ::
to pa je marketinški fail. Sploh pa najbrž zaradi homologacij niti ni rešljiv (da bi dali uteži, vrtali lukne in druge stvari, da frekvenco spremenijo,..)
fail, fail, fail, delnice AM bodo šle konkretno dol.
zz
fail, fail, fail, delnice AM bodo šle konkretno dol.
zz

Kimi se je razbil ko kanta ampak so baje ze popravli. Škoda.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 171402 (21996) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 137526 (43806) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 159638 (60976) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 405193 (188366) | ripmork |