» »

Formula 1 2026

Formula 1 2026

««
22 / 22
»
»»

Groot ::

Ah kako ste eni res zaplankani v svoje kvazi idole. V svojem postu, ki je nekako sprožil vse tole, nisem niti približno omenil HAM ali pa karkoli kar bi imelo najmanjšo zvezo z njim. Sem samo napisal, da mi je smešno pametovanje nekaterih, ki več kot očitno dejansko ne pogledajo niti sekunde dirke.

Ampak again, očitno ste eni res tako blazni VER fanatiki, da je potrebno na vsak način vtakniti noter potem svoj HAM hate in o tem napisati še 10 postov :)) get a life.

skyform ::

billy je izjavil:

Kaj pa je bil njegov problem na sprint dirki in qualy, da je toliko zaostajal?

Drugačne nastavitve, ker so imeli nov paket sta z Leclercom imela polnoma drugačne nastavitve, da vidijo katere boljše delujejo na novem paketu. Za quali je Hamilton šel na enak kot Leclerc.

Jnou ::

Kaj pa lani? Predlani? Predpredlani?

Groot je izjavil:

Ah kako ste eni res zaplankani v svoje kvazi idole. V svojem postu, ki je nekako sprožil vse tole, nisem niti približno omenil HAM ali pa karkoli kar bi imelo najmanjšo zvezo z njim. Sem samo napisal, da mi je smešno pametovanje nekaterih, ki več kot očitno dejansko ne pogledajo niti sekunde dirke.

Ampak again, očitno ste eni res tako blazni VER fanatiki, da je potrebno na vsak način vtakniti noter potem svoj HAM hate in o tem napisati še 10 postov :)) get a life.

Res je, ne vem od kod ta napad na Hamilton fene. Ti si omenil Leclerca jaz pa oba Leclerca in Hamiltona, ker je sral po obeh a sploh ni vedel poteka o dirki, samo bluzi nekaj na pamet. Ampak whatever nima smisla nadaljevati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

codeMonkey ::

Jaz navijam za Leclerca btw :P pa ne se zdaj delat da ni bilo ocitno… predvsem pa je bilo moje misljeno v sportnem duhu.

Ocitno pa sami zapenjate, ko se delate neumne zdaj. Videlo se je na kilometer kako sta zagrabila. Npr Groot ni niti priblizno omenil Hamiltona:

Groot je izjavil:

.Pač saj razumem, VER kralj, HAM luzer, samo to ti je pomembno :))

In zakaj? Ker je fen Verstappna spregledal nekaj na dirki. Izi decki.

Zgodovina sprememb…

Smešno je, ker napadaš Groota, ki napisal čisto resnico.

"Ker je fen Verstappna spregledal nekaj na dirki." A ti resno to? Potem takem on spregleda masrikaj na vsaki dirki. A še kar ne poznaš billyja po vsem tem času ali kaj? Po vsaki dirki pohvali Maxa, popljuva voznike, ki jih ne mara in se nasplošno dela pametnega, čeprav ne ve čistih osnov, ki so se zgodile na dirki. Billy pride na ta forum trollat ali pa je po naravi bolj zmeden, težko reči kaj je res. Ampak ti raje napadaš tiste, ki billyju obrazložijo kaj se je zgodilo na dirki, kljub temu, da se vede malo čudno, svašta.

billy ::

Recimo max: THE SHOCK THAT SHOOK THE MIAMI GP: Max Verstappen left engineers and data analysts stunned when he detected front tire wear even before the electronic systems could register it, describing the car as "breathing unusually" while taking a high-speed corner. His incredibly precise warning forced the team to readjust their strategy and fully trust his rare, almost instinctive driving ability--further cementing his elite status in the world of motorsport.

Medtem ko hamle kaže raje fakiča po stezi in se ne more izognit trčenju na štartu, kjer je itak znano da bo jeba...

skyform je izjavil:

"Ker je fen Verstappna spregledal nekaj na dirki." A ti resno to? Potem takem on spregleda masrikaj na vsaki dirki. A še kar ne poznaš billyja po vsem tem času ali kaj? Po vsaki dirki pohvali Maxa, popljuva voznike, ki jih ne mara in se nasplošno dela pametnega, čeprav ne ve čistih osnov, ki so se zgodile na dirki. Billy pride na ta forum trollat ali pa je po naravi bolj zmeden, težko reči kaj je res. Ampak ti raje napadaš tiste, ki billyju obrazložijo kaj se je zgodilo na dirki, kljub temu, da se vede malo čudno, svašta.

Nimam obcutka da koga napadam. Kje, kdaj? In poznam ga, tudi ne strinjam se z njim. Pustil sem ga s svojimi teorijami okoli Hamiltona. Ze veckrat. Ce kdo, sem mu tudi jaz precej bolj normalno razlozil kaj se je zgodilo. Za razliko od crednega zmerjanja. Danes kinkanja med dirko, ali pa odvracanja pozornosti od nje za minuto surfanja po netu, res ne mores ocitati nikomur BTW. In niti priblizno nisem s tonom zapenjal kot vidva tu.

Zgodovina sprememb…

billy ::

Torej...posnetek štarta: https://www.facebook.com/reel/146691461...

to pa moraš res bit sokolovo oko, da vidiš kje in kako bi naj hamle fasal poškodbo..na hiterco bi rekel, da je prej nekdo od onih roza rahlo maxa od zadaj...

da pa potem ne grem v raziskavo pa mi res ni za zamerit, če bi bil v igri max, bi šel...če pa recimo stroll, sainz, šunka...pa valjda da ne. cause i dont care. Sem pa pač vprašal zakaj toliko slabše vozil in nekdo je celo normalno odgovoril :)

codeMonkey je izjavil:

skyform je izjavil:

Nimam obcutka da koga napadam. Kje, kdaj? In poznam ga, tudi ne strinjam se z njim. Pustil sem ga s svojimi teorijami okoli Hamiltona. Ze veckrat. Ce kdo, sem mu tudi jaz precej bolj normalno razlozil kaj se je zgodilo. Za razliko od crednega zmerjanja. Danes kinkanja med dirko, ali pa odvracanja pozornosti od nje za minuto surfanja po netu, res ne mores ocitati nikomur BTW. In niti priblizno nisem s tonom zapenjal kot vidva tu.

Nad tvojim postom je lepo potrdil kakšen troll je, kot si napisal najboljše ga je pustiti v svojem svetu. Meni so pa letos kljub bedastim pravili dirke zelo zanimive in ni šans da bi zaspal zraven, ker toliko prehitevanj že dolgo ni bilo. V eni dirki več kot lani v celi sezoni, čeprav kaže, da so med pavzo z spremembo pravil zadevo malo poslabšali, je spet malenkost težje prehitavati.

Meni je bil zanimiv komentar Norrisu, da naj pusti Anotnellija in Leclerca v yo-yo prehitevanjih. Dejansko zgleda kot da ni pametno prehitevati, ce je se tretji zraven, ker prva dva, tudi ce sta hitrejsa, lahko s tem precej izgubita. Vsaj ko eden ne more ubezati. To odpre se malo vec taktiziranja. Predvsem kako reagirati ce si drugi in lahko prehitis. Poskusas prehitevati, ali cakas, da se naredi buffer do tretjega in nato gas.

Zgodovina sprememb…

billy je izjavil:

Torej...posnetek štarta: https://www.facebook.com/reel/146691461...

to pa moraš res bit sokolovo oko, da vidiš kje in kako bi naj hamle fasal poškodbo..na hiterco bi rekel, da je prej nekdo od onih roza rahlo maxa od zadaj...

da pa potem ne grem v raziskavo pa mi res ni za zamerit, če bi bil v igri max, bi šel...če pa recimo stroll, sainz, šunka...pa valjda da ne. cause i dont care. Sem pa pač vprašal zakaj toliko slabše vozil in nekdo je celo normalno odgovoril :)

Nimam besed. Hamilton in Colapinto sta trčila natančno v 11 ovinku in ne po štartu. Tole kaj si ti poslal se je Hamilton samo umaknil Maxu, tu ni bilo nobenga trčenja. In še tak očiten posnetek trčenja je bil med SC pavzo, da ni bil za spregledati.

Poglej si že enkrat highlights, pismo in že nekah pisati bedarij!

Trčenje je prikazano po 40sec, če slučajno potrebuješ pomoč še tukaj!

Zgodovina sprememb…

««
22 / 22
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Na cesti
2986180295 (30889) Samael
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

1680143157 (49437) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507165082 (66420) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925417873 (201046) ripmork

Več podobnih tem