Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026

CharlieKK ::
billy ::
Ja, samo velika verjetnost je obstajala za to :)
Kakorkoli..lahko bi imeli backup plan pripravljen, ne pa sedaj...amatersko je izpadlo.
Kakorkoli..lahko bi imeli backup plan pripravljen, ne pa sedaj...amatersko je izpadlo.
codeMonkey ::
Ne vem ce ima Ferrari kaj proti :D
Ali pa Aston Martin, Red Bull...
Ali pa Aston Martin, Red Bull...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

3x Spa then? Bo šlo skozi au rouge na polno al bo baterije zmankal? Do prve šikane bo pa laganini 210kmh, komedija..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Saj pa se bo do šikane, po blanšimonu pa ja nabralo dovolj energije, da bo baterija polna skozi štart? Pa do ružeja je tudi hud padec...
edino, tisti ki bodo prehitevali do šikane s pomočjo baterije, bodo pa potem ostali brez ja..ampak ok...tak je pač ta formula. Zdaj vsaj imajo možnost uporabit dodatno moč, po želji, medtem ko pretekla leta se ni dalo prehitevat, edino če si imel res hudo prednost...
edino, tisti ki bodo prehitevali do šikane s pomočjo baterije, bodo pa potem ostali brez ja..ampak ok...tak je pač ta formula. Zdaj vsaj imajo možnost uporabit dodatno moč, po želji, medtem ko pretekla leta se ni dalo prehitevat, edino če si imel res hudo prednost...

Lando je pizdakal da Mario shroom vkaplja avtomatsko in ne takrat ko bi on želel. 
Mislil sem na tisto "semi" šikano po Eau Rougu na koncu dooooolge ravnine.
7-8 kje bodo tu nabrali ne vem..
Mislil sem na tisto "semi" šikano po Eau Rougu na koncu dooooolge ravnine.
7-8 kje bodo tu nabrali ne vem..
Zgodovina sprememb…

S prvo skozi Eau Rouge pol pa gas! Rikverc? 180° obrat rikverc harvest, 180° full gas, coming in 2030.
Zgodovina sprememb…
Skyman ::
Me zanima kaj bo v monzi,tukaj v spa je vsaj sredni del ovinkasti.monza pa 2-3 ovinke to je to
deleted ::
Hejla, a ima kdo izkušnje s kupovanjem kart a oglede F1 v živo?
Konkretno me zanima Monza, 6.9.2026, nedelja.
Ali je to recimo legit gp1tickets.com ?
Hvala za vsakršen nasvet
Konkretno me zanima Monza, 6.9.2026, nedelja.
Ali je to recimo legit gp1tickets.com ?
Hvala za vsakršen nasvet
broken/link ::
prijazen nasvet - izberi si raje kako drugo dirkališče.
Monza je ravna, in v kolikor ne kupiš sedeža, boš težko karkoli videl na dirkališče. Smo o tem pisali v lanski temi, če se ne motim.
jaz sem jih leta 24 kupil tu: https://monzagpf1.ticketone.it/
Monza je ravna, in v kolikor ne kupiš sedeža, boš težko karkoli videl na dirkališče. Smo o tem pisali v lanski temi, če se ne motim.
jaz sem jih leta 24 kupil tu: https://monzagpf1.ticketone.it/
Scorpy84 ::
Jaz sem vedno kupoval, na samem dirkališču, ker je ponavadi dosti ceneje, kot prek posrednikov.
Mercedes and Red Bull engined teams are using a trick at the end of their fastest laps in qualifying
They shut off the MGU-K abruptly and not gradually (from 350 kW to zero in an instant), so they can keep it at full throttle for longer
The FIA allows it, an emergency shutdown, but it locks the MGU-K for 60 seconds, that's why it can only be used at the end of the lap
Even though it was not the intention for this to be used competitively, the FIA accepted it, but multiple issues for different cars at Suzuka alerted the FIA to a potential safety concern
They shut off the MGU-K abruptly and not gradually (from 350 kW to zero in an instant), so they can keep it at full throttle for longer
The FIA allows it, an emergency shutdown, but it locks the MGU-K for 60 seconds, that's why it can only be used at the end of the lap
Even though it was not the intention for this to be used competitively, the FIA accepted it, but multiple issues for different cars at Suzuka alerted the FIA to a potential safety concern
free_rider ::
Seveda. In o tem ekskluzivno poroča kr en portal na res primeren datum :)
Sploh pa v članku potem še vse razložijo. Še nategvat ne znajo.
Sploh pa v članku potem še vse razložijo. Še nategvat ne znajo.
Imagine there's no religion :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: free_rider ()
Skyman ::
Mercedes and Red Bull engined teams are using a trick at the end of their fastest laps in qualifying
Sej to se je ze dogajalo kimi ter albonu,pa tudi maxu samo to je ostalo neopazno.Ferraru priznava da je tezhnicno zakonit trik,samo sedaj bo to pod drobnogledom ze zaradi nesrece bearmana da se kaj takega ne ponovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 175661 (26255) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 139803 (46083) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 162056 (63394) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 411109 (194282) | ripmork |