» »

Formula 1 2026

Formula 1 2026

««
42 / 42
»
»»

Cr00k ::

Upam, da se kdo odleti... Da se mal to dolgocasno dirko popestri.

Me ne cudi, da bodo skenslal prizorisce

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cr00k ()

Skyman ::

medvedmoz parkiral

Tilen88 ::

Uuuu kolk akcije, pa še dirka se ne,.. grem jaz mal kolesarit raje lol

Ganon ::

Že spet. ;((

smeh uni so ze prisli na cilno ravnino ko sta cadilaca sele zapustila boxe LOOOOL

Tole pa kar akcija za 10 mesto.. ne bo samo dirka za po emailu bo kar zip fajl :))

pirlo ::

Se lahko kje podpiše petcija, da se štartna procedura vrne na originalno? To da je Ferrari postal najslabši zaradi menjave pravila sredine sezone je prav težko gledat.

codeMonkey ::

Leclerc spet brez srece danes. Dva postanka predolga, VSC...

Skoda tudi Piastrija. Russell pa fino nagrajen.

Zgodovina sprememb…

Alonso ima 2 pike za AM

Zvezdica27 ::

Alonso! Aston Martin!

hohohoho

free_rider ::

Aja, a še kdo gleda na F1TV?
Kako sprejemate novo verzijo aplikacije in "featurje" kot so nezmožnost nastavitve resolucije?
Tudi casting na TV pri meni zdaj ne deluje, prej je bilo pa super.
Upam, da so to samo porodni krči, pa da vse poštimajo, sicer bo treba iskat alternativo ali pa vse poslat v maloro.
Imagine there's no religion :)

codeMonkey ::

Jaz nisem niti opazil. Sem pa zadnji vikend gledal le na telefonu, pa se to ne vsega.

free_rider je izjavil:

Aja, a še kdo gleda na F1TV?
Kako sprejemate novo verzijo aplikacije in "featurje" kot so nezmožnost nastavitve resolucije?
Tudi casting na TV pri meni zdaj ne deluje, prej je bilo pa super.
Upam, da so to samo porodni krči, pa da vse poštimajo, sicer bo treba iskat alternativo ali pa vse poslat v maloro.

Ne več, ker so mi dovolj prenosi na Voyu. So me razkurili že prej, ko namenoma niso želeli omogočiti 4K prenosov na ostalih androidnih naparavah. Svinjsko. Ostajam na slovenski televiziji, dokler bodo imeli zakupljene pravice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

BT52 ::

Meni pa je veliko bolj pmebno, da lahko imam spodobne komentatorje, kot so Dc and Palmer. Ter da ni reklam. Zame neprevcenljivo, ker itak gledam z live timing za multi monitor setupom na pcju. multiviewer na tv ju na velikem zaslonu pa niti nisem še poizkusil.

Tilen88 ::

Vse isto kot prej an F1 TV Premium,..to da je ponudilo najboljšo resolucijo(in ni bilo druge izbire)je pa na spletnem brskalniku že več kot leto...

Scorpy84 ::

https://www.motorsport.com/f1/news/f1-f...

Ferrari dal zeleno luč, za nov motor. Zanimivo bo sedaj videti, ker so na nizozemskem bili precej konkurencni, z novimi posodobitvami in sedaj spet pridejo aero posodobitve. Verjetno samo za monzo? Pa uporabili bojo novo zadnje macarena krilce, za hitre steze, kot sta monza in vegas...

Meizu ::

Kako sploh uspete gledat F1 trenutno, meni je trenutna sezona prav za kozlat. Niti race highlights na youtubu se mi ne da pogledat.

Groot ::

Kaj pa je tako slabega da je treba kozlat? Sezona je dejansko precej zanimiva, s posodobitvami se tudi precej mešajo razmerja.

No edino če si Max fan, potem pa verjamem da je treba sezono proglasit za kozlanje :))

Ma tehnično in vozniško gre verjetno za največjo spremembo paradigme v zgodovini - morda se primerja samo s turbo dobo 80. let (Renault) in s prehodom na pogon zadnje osi v 50. letih (Cooper). Tako da je dejansko zanimivo: veliko stvari ni jasno razvidnih in rabiš globlji pogled.

EDIT, dodal sem letnice:

Renault 1977
Cooper 1958

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Meizu je izjavil:

Kako sploh uspete gledat F1 trenutno, meni je trenutna sezona prav za kozlat. Niti race highlights na youtubu se mi ne da pogledat.

Bom odgovoril z vprašanjem. S svojim zapisom si dal vedeti, da ne gledaš niti sekunde nobene dirke. Ob čem torej kozlaš? Poskrbi za primerno prehrano in življenjski slog, to te muči.

aja pa se še pozabil dodat aero LOL DUUUUH

Namreč aero postane tako vpliven, tako vozniško kot inženirsko, dodam še Lotus 49B v Monaku. To je vse postavilo na glavo in še vedno kroji vozniške kroge in inženirske rešitve. Tole je tudi prehodni preskok paradigme, ki še vedno velja.

Skratka, smo na neki novi ledini. Nazaj pa pač ne bomo več šli. REALNOST pač sem se z tem sprijaznil.

"Systems either change or die."

neki tazga :D

Pač tak je v življenju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

DamijanD ::

Ampak ta sistem sedaj je pomoje prvi/edini, ki zahteva da nekje voziš počasi, da imaš overall lahko hitrejši čas.
««
42 / 42
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Na cesti
2986194006 (44600) Samael
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

1680151498 (57778) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507173560 (74898) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925439064 (222237) ripmork
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

1616241015 (175575)          

Več podobnih tem