Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
codeMonkey ::
musicfreak je izjavil:
codeMonkey je izjavil:
Ma eni resno pricakujejo da bo LEC kar prepustil svoje mesto, pa se slepal ga, ko mu ne gre.
Pricakuje se to ne, ampak se potem ne cudit, da z dvema tako enakovrednima dirkacema ne mores danes zmagat prvenstva, ko so vsi tako skupaj in si drug drugemu odzirata tocke. Tega Ferrari ocitno se vedno ni spoznal, ostale ekipe ze zdavnaj. Meni je fajn, samo da Hamilton ni prvak, vsem ostalim privoscim. Si je pa Ferrari lepo sam odezil zivljenje s tem ko ne morejo svojega sina Leclerca v drugega dirkaca degradirat :D
Ma kaksno prvenstvo sanjate eni, res. Tudi na X-u naletim na kaksno tako mnenje, ko bi bil Hamilton gladko prvi, ce bi Leclerc pomagal :D Smesni ste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
BT52 ::
codeMonkey je izjavil:
musicfreak je izjavil:
codeMonkey je izjavil:
Ma eni resno pricakujejo da bo LEC kar prepustil svoje mesto, pa se slepal ga, ko mu ne gre.
Pricakuje se to ne, ampak se potem ne cudit, da z dvema tako enakovrednima dirkacema ne mores danes zmagat prvenstva, ko so vsi tako skupaj in si drug drugemu odzirata tocke. Tega Ferrari ocitno se vedno ni spoznal, ostale ekipe ze zdavnaj. Meni je fajn, samo da Hamilton ni prvak, vsem ostalim privoscim. Si je pa Ferrari lepo sam odezil zivljenje s tem ko ne morejo svojega sina Leclerca v drugega dirkaca degradirat :D
Ma kaksno prvenstvo sanjate eni, res. Tudi na X-u naletim na kaksno tako mnenje, ko bi bil Hamilton gladko prvi, ce bi Leclerc pomagal :D Smesni ste.
LOL če je Rerari še šasijsko zdaj slabši od Mclarna. hehe po Španiji bi tole veljajo, če bi bil Ferrari v formi Mclarna, potem ja.
Če sem Elkan najamem Sai in VER XD pa pol Mclarnove razvojne ekipe z Stelo vred haha
Pa se zbudim z prstom v riti ahha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
pirlo ::
Groot ::
HAM je divebombal kolega lol
Divebombal je v ovinek pred tem. V drugem pa pač kolo na kolo. Če bi bil namesto HAM tam VER bi se LEC lepo zavrtel, ker sem prepričan, da se ne bi umikal na pesek.
Se pa ppvsem strinjam, da si oba Ferarijeva dirkača za letošnje vožnje prej zaslužita vrata kot kaj drugega.
Ferarijeva dirkača za letošnje vožnje prej zaslužita vrata kot kaj drugega.
S takim standardom ostanejo vsaj brez motornega oddelka, pa se kaksnega odlocevalca zraven :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
That's why you can't take an exponential race line through a parabolic corner.
ena matematična šala
haha
Zgodovina sprememb…
haha
LEC je vrezal X^3
čaki ali pa je -X^3 sem pozabil že malo
LEC je vrezal X^3
čaki ali pa je -X^3 sem pozabil že malo
Zgodovina sprememb…
Odkrito RUS tudi ni kar poravnan
ahh je ok
znotraj boksa
BRAAH
Kaki shitšov
ahh je ok
znotraj boksa
BRAAH
Kaki shitšov
Zgodovina sprememb…
OMG ANT pa res P6 LOOOL
Kak je Ferrari v kurcu.
P7 P8 bi bilo tole danes
Kak je Ferrari v kurcu.
P7 P8 bi bilo tole danes
Zgodovina sprememb…
Pac so sli na malega, pa so rekli da je tehnika pomembna, ne velikost... zdaj pa imajo
Kaj je sploh ta nov motor? Samo vecji turbo? Lahko sploh spremenijo koncept tako na izi?
codeMonkey je izjavil:
Kaj je sploh ta nov motor? Samo vecji turbo? Lahko sploh spremenijo koncept tako na izi?
ne vemo zaenkrat, pravi se da je glava v avtriji potem pa tuld kompresor ali turbina.
Samo nekako dvomim.
Prijatelja na p1 p2 fight... to bo čisto
ziher ja. :D VER kot oni gusar z nožem v ustih
Zgodovina sprememb…
codeMonkey je izjavil:
The update includes changes to the Garrett turbocharger and combustion chamber.
Ferrari has also worked with Shell on a new fuel specification approved for Monza.
The combination should improve combustion efficiency and hybrid-system recovery.
https://carsfera.com/ferrari-aduo2-engi...
Tilen88 ::
Sem prov vesel da nisem šel danes na kolo,..dobra dirka :D
Ne res ne :D haha
codeMonkey je izjavil:
Kje se kupi kapco od antonelija ?
Ne rabimo zrebat zgleda :D
Ne res ne :D haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
VER ima garantirano troll face pod čelado
:D
WTF is this
:D
WTF is this
Zgodovina sprememb…
BRAAAH
18 krog... LOL čaki kdaj je VER v Spaju 2023 prišel na prvo?
18 krog... LOL čaki kdaj je VER v Spaju 2023 prišel na prvo?
Zgodovina sprememb…
Ganon ::
Dvojni troboj. 
Kako ogromna je razlika v odprtini odprtega zadnjega krila pri mercedesu in red bullu.
Kako ogromna je razlika v odprtini odprtega zadnjega krila pri mercedesu in red bullu.
YOYO racing. Kja te to RUS neki na mehko tole gre na crash kaj čaka
Idealno zaveterje pomaga.
wtf harvestal celo ravnino
wtf
kak da ga ni zahaklal
Idealno zaveterje pomaga.
wtf harvestal celo ravnino
wtf
kak da ga ni zahaklal
Zgodovina sprememb…