Forum » Loža » vprašanje za tiste taprave maherje
vprašanje za tiste taprave maherje
alese ::
Danes ti sledijo vsepovsod, tudi tam, kjer se sploh ne zavedaš, da je to možno. Vprašanje. Ko kupiš tiskalnik in gor printaš tekst, ali je kje kaka skrita koda, kak neviden odtenek na normalni svetlobni spekter, kaj drugega, po čemer lahko ugotovijo, da je print prišel iz tega in tega tiskalnika, printerja, multifunkcijske naprave. Vprašanje se zdi malo paranoično, kajneda. Bom vprašal drugače, Če bi vam leta 200 dejali, da boste čez 20 let imeli policijsko uro, da ne boste smeli v drugo občino, da boste morali imeti masko na obrazu , ko boste sami sredi gozda, da se boste morali cepiti s strupi, ki vas lahko pokončajo, da boste čakali v vrsti pred trgovino kot zabita čreda pred zakolom, en ven drugi not, ali bi mu to verjeli oz. bi ga proglasili za psihopata in shizofrenika.
Ne delo veselo, čakam odgovore
Ne delo veselo, čakam odgovore
- predlagalo izbris: velikBrokoli ()
Glugy ::
Verjetn si rabš tiskalnik sam sestavit če si inžinir pol bo pa mogoče brez teh pik ki ti sledijo. Sam vso srečo pri tem ker še nisem slišal da bi se kdo lotil sestavljanja tiskalnika v domači domeni. Zanimivo pa je da pri avtomobilih do domačih projektov, domačih avtomobilov prihaja, pri tiskalnikih pa ne. Verjetno bi bilo izredno težko lastoročno naredit tiskalnik.
alese ::
Printer tracking dots @ Wikipediahvala za link, eto saj sem vedel, in to sem jaz sam pogruntal, da nam sledijo brez da bi kje to bral. povsod sam nadzor.
Uporabi Google. Ali še boljše za takšne kot si ti - AI.
mtošev ::
in to sem jaz sam pogruntal,
Pa ti si cel genij. Ti, pa polozweii in zobnik. Sami MENSA kandidati.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ali za skeniranje potrebujemo polne kartuše? HP: Seveda! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 14575 (9782) | msjr |
| » | Umetna inteligenca načrtovala procesorOddelek: Novice / Procesorji | 7031 (3284) | Markoff |
| » | DNK analiza pasjih iztrebkov - Zagreb (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14706 (11909) | zmaugy |
| » | Vračilo blaga preko spletne trgovine (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 44770 (30527) | scipascapa |
| » | Računalniški pisalni stroj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8073 (7193) | Pyr0Beast |