Forum » Na cesti » Imet en avto ali dva
Imet en avto ali dva
Ales78 ::
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
moped22 ::
Pa ne pozabiti še eno hišo, če prva pogori.to smo že pred leti rešil vedno imamo vsaj 3 ceste.
Pa še eno cesto naj si porine z buldožerjem, če prvo zasuje plaz.
Okolica LJ
zodiak ::
GY)y86YdAimE je izjavil:
Veliko bolje je imeti kakšno ljubico z lastnim avtom na rezervi.
To je realna opcija, če si pod 40 ali elo 35, si depiliran obdarjen športnik, situiran in veš nakladat.
Tudi ne vem, koliko potencialnih ljubic preferira romantiko v odročnih hribovskih vaseh.
Ah lahko je zelo lepo v hribih , sploh pozimi ko pada sneg in so hribi in pokrajina zavita v belo odejo. Je pa res, da moraš imeti vikendico pošlihtano u nulo... Predvsem toplo :)

WizzardOfOZ ::
Živim v hribih, stran od vsega, brez avta pomeni da enostavno lahko crknes ko podgana. Včasih je bila še kaka trgovinica tu blizu sedaj je 11km stran v dolini. Včasih si koga prosil za prevoz in nobenih yezav. Danes noben nima več časa, niti nocejo. Busa ni,ker si invalid si odvisen od starega avtomobila. Prejšnji teden šel peš do ceste kjer 2x na dan gre bus. Rabil skoraj 2 uri za tja km nazaj. Če avto razbiješ zarad divjadi ali crkne si brez. Sedaj pa dilema imam registriran star avto ter dokupil si se en star avto ki je kot nov naredil tehnični in sedaj obdržal bi oba po drugi strani pa avto rabim samo 2x teden. Kaj bi vi naredil oz kako imate ostali to doma urejeno. Placa imam za 100 avtov.
Starega subaru foresterja si kupiš (za jurja ali 2 - spomladi jih bo polno naprodaj, zdaj pred zimo in snegom so dragi), ga daš orenk poštimat (če ga prejšnji lastniki niso servisiral, kakega jurčka not vržeš, da bo vse delovalo kot mora), pa bo za ene 10 let dober. Mora pa bit bencinar in z ročnim menjalnikom pa reduktorjem, da se sklopka za v hrib ne matra. Zleze v vsak hrib, placa ma dost,....
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
pegasus ::
Za imprezo sem dobil več, za kot sem jo prodajal ... Pred zimo je res dober čas za Subaruje dat na trg :D
matobeli ::
Sam letos nekej slab kaže, tegale študiram it pogledat že nekej časa. Lanskoleto bi šel k za med. https://www.avto.net/ADS/details.asp?id...

WizzardOfOZ ::
Jaz iščem enega od 2008 do 2012 za predelavo v potovalno vozilo. Ampak so še med 8 in 10k, kar je še malo predrago za drugi avto.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Ahim ::
BCSman ::
Imam dve kripi, ce se na eni kaj pokvari se vsedem v drugo in peljem. Pa se mehaniku ne skoz tezim da imam silo kot ljudje s samo enim avtom. In drugih mi ni treba gnjavit ce mi posodijo avto. Stroski zavarovanja in registracine so za oba skupaj manj kot bi dal za kasko za en boljsi avto.
ZveeZ ::
Jaz dam raje 70€/leto za asistenco in v primeru, da je z avtom kaj narobe lahko poklicem avtovleko in mi ga pridejo iskat + dostavijo nadomestno vozilo
GY)y86YdAimE ::
Sam imam dve kolesi.
Enega za lepo vreme, hitrejšega in bolj udobnega, drugega za za blato, dež in sneg ali ko je treba iti po kako nabavo.
Obe kolesi sta zavarovani s ketnami.
Morebitna kraja ne odtehta truda in koristi.
Enega za lepo vreme, hitrejšega in bolj udobnega, drugega za za blato, dež in sneg ali ko je treba iti po kako nabavo.
Obe kolesi sta zavarovani s ketnami.
Morebitna kraja ne odtehta truda in koristi.
BCSman ::
Sej z avtom je lahko kaj narobe in je se vedno vozen, ne pomeni samo to da ostanes na cesti in rabis avtovleko. Pa potem so se obicajna popravila, servisi, kot so menjave pocenih manset, ploscice, kako rocno zategnit...pustim avto za par dni pri mehaniku ko bo mel cas in se vozim z drugim avtom.
GupeM ::
Ql. Jaz imam pa en avto. Če bi popolnoma crknil, imam asistenco, v katero je za nekaj dni vključeno tudi nadomestno vozilo.
Če je pa nekaj narobe, avto je pa še vedno vozen, pa pokličem mehanika, rezerviram termin in takrat pred službo avto odpeljem tja. Po službi ga grem pa iskat. Ponavadi kar s kolesom. Nič ne gnjavim mehaniku. Enako pri rednih servisih.
Me pride asistenca zagotovo ceneje kot dodaten avto.
Če je pa nekaj narobe, avto je pa še vedno vozen, pa pokličem mehanika, rezerviram termin in takrat pred službo avto odpeljem tja. Po službi ga grem pa iskat. Ponavadi kar s kolesom. Nič ne gnjavim mehaniku. Enako pri rednih servisih.
Me pride asistenca zagotovo ceneje kot dodaten avto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kako dizla vozit z nizko porabo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 18997 (11382) | GenZNPC |
| » | Kia Ceed SW 1.4 2017 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 42878 (14871) | PeternelG |
| » | katero vozilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26949 (24858) | denabiker |
| » | Vožnja v snežnih razmerah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36747 (33764) | PrimozR |
| » | BMW serija 5 zadnji pogon in sneg?! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 43444 (40042) | chucki |