» »

Električno kolo - problem

Električno kolo - problem

Leeloo1 ::

Živjo,
Preko kratkega stika na displeju sem skuril kontroler električnega kolesa. Sedaj me zanima ali je dovolj, da nabavim kontroler, ki ima napisane enake vrednosti napetosti in toka ali moram upoštevati še kaj drugega ?
Bi bil kdo pripravljen mi priklopiti ta kontroler na baterijo in motor ? Sem iz spodnjega Podravja.
Hvala za odgovor in lep pozdrav, Marko

otago ::

V Mariboru lahko pokličeš Bike Maister pri vhodu v vojašnico in vprašaš. Sodelavki je popravil, poservisiral starejše kolo brez upsellinga. Drugi servisi so ji kratko rekli, da tega ne popravljajo.

TucoX ::

Leeloo1 je izjavil:

Živjo,
Preko kratkega stika na displeju sem skuril kontroler električnega kolesa. Sedaj me zanima ali je dovolj, da nabavim kontroler, ki ima napisane enake vrednosti napetosti in toka ali moram upoštevati še kaj drugega ?
Bi bil kdo pripravljen mi priklopiti ta kontroler na baterijo in motor ? Sem iz spodnjega Podravja.
Hvala za odgovor in lep pozdrav, Marko

Hja, pri kratkem stiku je lahko problem, če se ti je poškodovala tudi napeljava/kabli. Za to pregledat je treba nekaj električnega orodja (da se preveri upor, ozemljitev, nihanje napetosti). Bolje da ti profi to preveri in zamenja, kot da na slepo srečo menjaš sam in spet skuriš displej in kontroler.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kit za električno kolo (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Šport
1030181885 (2912) stratosD
»

Fizika-nekaj vprašanj(elektrika)

Oddelek: Šola
127393 (1572) marjan_h
»

Kako odpreti ta smoothie maker

Oddelek: Loža
253598 (2470) mojca
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )