Forum » Loža » Umetna inteligenca
Umetna inteligenca

freeky ::
Hej, hvala za povratno. Razumem poanto: vsak lahko napiše nekaj v LLM in dobi odgovor.
Moja poanta je druga: agentni sistem ? "tipkam namesto tebe v chatbot".
Kar delam jaz, ni posredništvo, ampak orkestracija:
jasno definiran cilj -> orodja/akcije (iskanje, računanje, klici API),
pravila in varovalke (shema, validacija, "don't-know" prag, HITL),
spomin/kontekst in ponovljiv workflow,
ter merjenje (latenca, natančnost, strošek), da je zadeva uporabna za ekipo, ne le za en odgovor.
Če želiš, predlagaj 3 konkretne naloge (npr. "preberi 5 virov, izračunaj X, pripravi output v JSON po shemi in pošlji v orodje Y").
Dostavim repro (skripta + logi + rezultat), da vidimo razliko med "vtipkam v LLM" in agentnim procesom, ki je zanesljiv in merljiv.
Ne želim smetiti foruma - z veseljem pokažem na primeru. Če se motim, bom to tudi priznal. Deal? ?
Moja poanta je druga: agentni sistem ? "tipkam namesto tebe v chatbot".
Kar delam jaz, ni posredništvo, ampak orkestracija:
jasno definiran cilj -> orodja/akcije (iskanje, računanje, klici API),
pravila in varovalke (shema, validacija, "don't-know" prag, HITL),
spomin/kontekst in ponovljiv workflow,
ter merjenje (latenca, natančnost, strošek), da je zadeva uporabna za ekipo, ne le za en odgovor.
Če želiš, predlagaj 3 konkretne naloge (npr. "preberi 5 virov, izračunaj X, pripravi output v JSON po shemi in pošlji v orodje Y").
Dostavim repro (skripta + logi + rezultat), da vidimo razliko med "vtipkam v LLM" in agentnim procesom, ki je zanesljiv in merljiv.
Ne želim smetiti foruma - z veseljem pokažem na primeru. Če se motim, bom to tudi priznal. Deal? ?
Just a n00bi

David Mayer ::
Kako zdaj? Napišemo "freeky, bla bla bla", tale "bla bla bla" ti tvoj agent avtomatsko prebere iz foruma, pošlje na en ai model api, dobi odgovor in ga prilepi v forum pod tvojim vzdevkom ali kako? Mislim, da so že bile resne ideje glede tega, ki so bile sicer zatrte v kali s strani moderatoriata, mogoče bodo pa do tebe bolj usmiljeni, če si bolj konformističen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenAI razkril, za kaj, kdo in kako uporablja ChatGPTOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4743 (553) | MrStein |
» | Od ChatGPT-ja naprej ljudje postali nenormalno "pametni" (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 7881 (1754) | Utk |
» | Strokovnjaki za umetno inteligenco postali zvezdnikiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6224 (3351) | Legon |
» | Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 62408 (21787) | SambaShare |