Slo-Tech - Epic Games in Samsung sta zakopala bojno sekiro in se bosta namesto tožbam posvetila iskanju skupnega jezika. Epicov izvršni direktor Tim Sweeney je na X-u sporočil, da umikajo septembra vloženo tožbo zoper Samsung. Dodal je, da so zadovoljni, da bo Samsung uslišal njihove skrbi.
Tožbo so tedaj vložili zaradi funkcije Auto Blocker, ki je na Samsungovih telefonih dovoljevala nameščanje aplikacij zgolj iz Google Play Stora in Samsung Galaxy Stora. Vemo, da ima Epic tudi lastno Epic Games Store, ki gre Googlu in Samsungu v nos, zato jo je Samsung pod pretvezo varovanja uporabnikov na svojih telefonih blokiral. V resnici ne vemo, ali jo bo Samsung sedaj izrecno podprl ali pa bodo morda kako drugače podprli vse zunanje tržnice, saj je bil Epic sila skop. Sweeney je dejal le, da so dosegli sporazumno rešitev spora, ni pa je podrobneje pojasnil.
Zaradi podobnih razlogov je Epic Games tožil tudi Apple in Google, pri čemer je bil različno uspešen. Proti Googlu je zmagal, proti Applu pa je po več pritožbah dosegel vrniti Fortnita v App Store.
Novice » Tožbe » Epic in Samsung sta zakopala bojno sekiro

mtosev ::
Lepo, da so uspeli najti rešitev.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

OutOfTheBox ::
Bolj očiten Samsung ne more bit pri kršitvi nameščanja aplikacij s "tretjih" tržnic? Aja.. Google je malo več podtaknil v kuverto lol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

MrStein ::
Od kdaj imajo to?*
Kaj točno je blokirano?
(glede na to da forumski aktivisti tega preveč ne omenjajo, ne more biti tako hudo)
* Sam sem pred leti na Samsung namestil Amazonov app store brez težav.
Kaj točno je blokirano?
(glede na to da forumski aktivisti tega preveč ne omenjajo, ne more biti tako hudo)
* Sam sem pred leti na Samsung namestil Amazonov app store brez težav.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epic Games Store (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 175527 (3831) | predi |
» | Spor med Epic Games in Applom se zaostruje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Tožbe | 55324 (3622) | OutOfTheBox |
» | Vrhovno sodišče ne bo obravnavalo Applove in Epicove pritožbe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 9846 (6527) | Mr.B |
» | Epic Games v čelnem spopadu z Applom in Googlom (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Tožbe | 72141 (63239) |