Forum » Mobilne tehnologije » Galaxy Xcover 5 - spontan izklop, neodziven
Galaxy Xcover 5 - spontan izklop, neodziven

Rias Gremory ::
Zdravo,
v nedeljo okoli 18h se mi je pojavila težava na Galaxy Xcover 5.
In sicer okoli 17h sem ga še uporabljal normalno, ko sem ga hotel odkleniti okoli 18h se pa ni odzival na noben gumb, zaslon ugasnjen. Nato sem dal baterijo ven za 30 sekund, nazaj notri in še vedno nič. Nato ga priklopim na polnilec, začne se polniti, telefon se prižge. Takoj ko sem iztaknil kabel se je telefon ugasnil, brez kakršnega koli logotipa, takoj črn zaslon.
Nato ga priklopim nazaj na polnilec in počakam, da se napolni do cca 80%. Nato vse ok.
Včeraj težave ni bilo. Danes zjutraj pa ni bilo budilke, telefon spet ugasnjen. Odstranitev baterije za krajši čas je rešilo težavo.
Edino kar bi bil možen vzrok je padec telefona v soboto. In še, v nedeljo sem vklopil fast charging, ki ga običajno ne uporabljam.
Kaj mislite, gre za HW ali SW težavo?
v nedeljo okoli 18h se mi je pojavila težava na Galaxy Xcover 5.
In sicer okoli 17h sem ga še uporabljal normalno, ko sem ga hotel odkleniti okoli 18h se pa ni odzival na noben gumb, zaslon ugasnjen. Nato sem dal baterijo ven za 30 sekund, nazaj notri in še vedno nič. Nato ga priklopim na polnilec, začne se polniti, telefon se prižge. Takoj ko sem iztaknil kabel se je telefon ugasnil, brez kakršnega koli logotipa, takoj črn zaslon.
Nato ga priklopim nazaj na polnilec in počakam, da se napolni do cca 80%. Nato vse ok.
Včeraj težave ni bilo. Danes zjutraj pa ni bilo budilke, telefon spet ugasnjen. Odstranitev baterije za krajši čas je rešilo težavo.
Edino kar bi bil možen vzrok je padec telefona v soboto. In še, v nedeljo sem vklopil fast charging, ki ga običajno ne uporabljam.
Kaj mislite, gre za HW ali SW težavo?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko polnjenje telefonov do 80 odstotkov res varuje baterijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15182 (5558) | sbawe64 |
» | Polnjenje baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1229 (999) | bobby |
» | Nov telefon, razočaran nad nokio E6Oddelek: Kaj kupiti | 4642 (3219) | fosil |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 125472 (34298) | Kunte |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 8431 (8024) | Marilyn |