Forum » Mobilne tehnologije » Polnjenje baterije
Polnjenje baterije
kseniiia ::
Pozdravljeni,
imam telefon LG Optimus 4X HD. Ko ga priključim na polnilec, mi napiše, da je priklopljen na nizkonapetostno energijo (kao USB). Telefon pogosto polnim ponoči, ko ga priklopim na polnilec lepo kaže, da se telefon polni. Napolni se pa do maximalno 83% baterije. Le izjemoma tudi več. (Opazila sem, da če se telefon ustavi pri 83% in polnilec odklopim in spet priklopim, se polni dalje). Ali je baterija fuč? Ali je problem kje drugje?
Hvala.
Lp
imam telefon LG Optimus 4X HD. Ko ga priključim na polnilec, mi napiše, da je priklopljen na nizkonapetostno energijo (kao USB). Telefon pogosto polnim ponoči, ko ga priklopim na polnilec lepo kaže, da se telefon polni. Napolni se pa do maximalno 83% baterije. Le izjemoma tudi več. (Opazila sem, da če se telefon ustavi pri 83% in polnilec odklopim in spet priklopim, se polni dalje). Ali je baterija fuč? Ali je problem kje drugje?
Hvala.
Lp
mojsterleo ::
ce se telefon ne polni preko 83% je lahko vseeno baterija polna, napaka je samo v prikazu. poskusi resetirati telefon (soft reset).
lp
lp
kseniiia ::
No stvar je sledeča .. telefon sem pustila da se je izpraznil, nato ga priklopim na polnilec, takoj prižgem in je baterije 38% ... zanimivo :)
GTX970 ::
https://play.google.com/store/apps/deta...
Koliko je stara baterija ?
Koliko je stara baterija ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
tomaz88 ::
na rootanih androidih sem imel vedno v recoveryu možnost resetiranja statistike baterije, ki naj bi pomagala v takih primerih
Greghorian ::
Poskusi še z drugim polnilcem (recimo polni preko računalnika), mogoče je polnilec fuč in se mu sesede napetost pod 4,5V
bobby ::
tisto brisanje statsov je bolj ali manj samo pesek v oči
če bi vedel, kako konkretno v tem primeru zadeva deluje, ne bi takih neumnosti trosil.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6438 (4123) | care20 |
» | Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6647 (2294) | St235 |
» | ne polni seOddelek: Mobilne tehnologije | 4465 (3910) | anika87 |
» | Xperia Z1 compact helpOddelek: Mobilne tehnologije | 1502 (1367) | r3dkv1c4 |
» | Galaxy S4 - baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2919 (2645) | hojnikb |