Forum » Loža » A se v Sloveniji sploh komu da delat?
A se v Sloveniji sploh komu da delat?

tikitoki ::
Ne vem kaj si videl na razgovorih. V končni fazi imaš preizkusno dobo. Če je to preveč, ne rabiš nujno in iščeš idealnega kandidata. Tud vredu. Sam jambranje nej ukinejo. K je k krokodilje solze.

Koraaz ::
Še enkrat, bolj direktno. Nek procent ljudi je prebutast in/ali prelen da bi bil koristnen in nobena količina učenja tu ne pomaga. Če delodajalec oceni da si tak, te ne bo zaposlil, pika.
Če misliš da takih ljudi ni, potem...si najbrž ti med njimi.
Sej te razumem, če misliš, da si nekaj "več" in imaš nerealna pričakovanja in nisi z nikomer nikoli zadovoljen, kmalu ugotoviš, da so vsi okoli tebe "neumni" in potem ponavljaš razpise v nedogled z izgovorom, da so vsi neumni razen delodajalca seveda.
Samo kako to pomaga podjetju, če z vsakim dnem, ko ne zapolne delovnega mesta dela minus? Pa ne boš rekel, da je 1/2 SLO prebutaste, če pa toliko podjetij ponavlja razpise več let zapored? Nikoli ne dvomiš v delodajalce, znaš pa obtoževat navadne ljudi.
To je tako kot na volitvah. Če izgubiš in nisi izrazil svojega mnenja nimaš pravice potem jamrat. Isto je pri delodajalcih, ki niso z "nobenim nikoli zadovoljni", potem pa jokajo, da "ni kadra".
Firme se prilagodijo, na nek način že, če ne drugače pač zaprejo firmo, če ne more delat posla s tem kar ima na izbiro. Free market pa to.
Jokajo pa tudi ljudje na minimalcu. Njim bi tudi lahko rekli naj se prilagodijo. Vodovodar ne rabi bit noben na minimalcu...
To misliš tako, da dajo podjetje v stečaj, sebi si izplačujejo bonuse za uspešno poslovanje, ljudi dajo pa na cesto, kot tisto podjetje v Škofji Loki. Da o metodaš Šeškota iz Iskre niti ne omenjam.
In ljudje na minimalcu za razliko od delodajalcev veliko manj jamrajo, ker se morajo vsaki stvari prilagoditi in nimajo megafona, ki se mu reče mediji.
Wow, imaš tako nizko samopodobo, da se moraš sedaj osebno spravljati na šibkejše. Bogi si.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Koraaz ()

Utk ::
Sej te razumem, če misliš, da si nekaj "več" in imaš nerealna pričakovanja in nisi z nikomer nikoli zadovoljen, kmalu ugotoviš, da so vsi okoli tebe "neumni" in potem ponavljaš razpise v nedogled z izgovorom, da so vsi neumni razen delodajalca seveda.
Glede na to da je zaposlenih 95% odraslih, niso "vsi" okoli neumni (preveč za neko službo), ampak samo par %.
Je pa res da službo večinoma iščejo tisti, ki je nimajo, med njimi je pa stanje tako kot je.
Samo kako to pomaga podjetju, če z vsakim dnem, ko ne zapolne delovnega mesta dela minus?
Ne dela minusa, samo manj plusa. S "kr enim" zaposlenim bi pa tega plusa bilo lahko tudi manj, nikjer ne piše da več.
Wow, imaš tako nizko samopodobo, da se moraš sedaj osebno spravljati na šibkejše. Bogi si.
Vidim da ti logika ne gre. Čudim se ne niti malo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Vidim da ti logika ne gre. Čudim se ne niti malo.
wow, res si bogi
Naj ti ego ne stopi v glavo, vedno se najde nekdo, ki bo boljši od tebe...
Glede na to da je zaposlenih 95% odraslih, niso "vsi" okoli neumni (preveč za neko službo), ampak samo par %.
Je pa res da službo večinoma iščejo tisti, ki je nimajo, med njimi je pa stanje tako kot je.
Službo iščejo tudi tisti z izkušnjami, ki hočejo iti na bolje, pa tudi tisti nimajo sreče.
Zgodovina sprememb…

NuMaN ::
Pa dobro.
Delodajalec rabi delavca. Pa se zmenita ali ne.
Jamranje enih ali drugih ni na mestu.
Vsak si pa mora ceno postaviti sam, pa to ne velja samo glede kariere.
Ampak traja, da ljudje pridemo do tega. Eni zgodaj, drugi žal nikoli.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

vedno se najde nekdo, ki bo boljši od tebe...
Normalno. Ampak če jih je 99% boljših in misliš da te je nekdo dolžen zaposlit, je problem pri tebi, ne pri delodajalcih.
Službo iščejo tudi tisti z izkušnjami, ki hočejo iti na bolje, pa tudi tisti nimajo sreče.
Kaj ima sreča s tem? Morda pa imajo srečo. Da so tam kjer so.
Pa dobro.
Tako je. Firme jamrajo zato, da jim uvažajo tujce in da država subvencionira razna uvajanja, beri imajo pol leta človeka zastonj. Ne jamrajo zarad jamranja samega.
Zgodovina sprememb…

No, si končno prišel do ideje, da jambrajo, ker imajo nerealne apetite, in želijo državo prisiliti, da jih zapolni.
Tako, k pr kandidatih, kjer upajo, da se končno najde nekdo, ki bo delal za minimalca. Al pa se bolje, da bo država subvencionirala, da bo še cenejši.
Tako, k pr kandidatih, kjer upajo, da se končno najde nekdo, ki bo delal za minimalca. Al pa se bolje, da bo država subvencionirala, da bo še cenejši.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()

Njihovo jamranje ima konkreten cilj.
Jamranje raje je pa samo jamranje. Če bi bil minimalc 2k bi isti folk enako jamral.
Jamranje raje je pa samo jamranje. Če bi bil minimalc 2k bi isti folk enako jamral.
Zgodovina sprememb…

Konkreten cilj ne opravičuje jamranja.
Sem že napisal, da je ravno to jamranje povzročilo uvoz migrantov.
Sem že napisal, da je ravno to jamranje povzročilo uvoz migrantov.

Njihovo jamranje ima konkreten cilj.
Ni ravno tako. Raja lahko tud izvoli kakšno kapitalistom manj naklonjeno opcijo. al pa zgolj ne vzgoji nove generacije, kar firme že občutijo z vedno manj mlade delovne sile. Cilj je pa enostaven, racionalizacija stroškov in prostega časa.
Al pa k Kitajci, se enostavno izklopijo iz sistema. K ne gre za nesposobnost, bolj za nepripravljenost garati za drobiž.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()

Ne pa ni. Migrante je uvozila politika.
Na čigavo željo?
Mislim da so tu bili lobisti in korporacije glavni.

johnnyyy ::

Raja lahko tud izvoli kakšno kapitalistom manj naklonjeno opcijo.
Raja ne bo izvolila nobene nenakolonjene opcije. Ker kapitalisti imajo v rokah medije in če pride do situacije, da bi imela raja alternativo, jo bodo mediji zabili kot žebelj.
Sam.videl kak.se je obneslo pri trumpu.

Raja lahko tud izvoli kakšno kapitalistom manj naklonjeno opcijo.
Raja ne bo izvolila nobene nenakolonjene opcije. Ker kapitalisti imajo v rokah medije in če pride do situacije, da bi imela raja alternativo, jo bodo mediji zabili kot žebelj.
Eh, veliki večini raje je čisto v redu. Če so pa že s čim nezadovoljni, so to politiki, ki s(m)o jih sami izvolili. Ne pa s podjetji.

Še enkrat, bolj direktno. Nek procent ljudi je prebutast in/ali prelen da bi bil koristnen in nobena količina učenja tu ne pomaga. Če delodajalec oceni da si tak, te ne bo zaposlil, pika.
Prej si rekel, da nobena količina učenja in uvajanja ne bo pomagala, da bi "butasti" ljudje postal sposoben kader....
Tako je. Firme jamrajo zato, da jim uvažajo tujce in da država subvencionira razna uvajanja, beri imajo pol leta človeka zastonj. Ne jamrajo zarad jamranja samega.
...Sedaj pa praviš, da je motiv za učenje in usposabljanje (tujce delovne sile), samo rabjo mal dodatne finančne spodbude od države (ko imajo ponavadi ravno čez državo največ za povedati).
Ti dve izjavi ne gresta skupaj. Zakaj takšen nenaden zasuk v tvojem mišljenju?

nejc_nejc ::
Če je veliko priložnosti za delo in zaslužek, bo nevidna roka trga to uredila brez težav. Kako to, da se nobenemu ne da delat? Zgrabite priložnost.
Potrebuješ mizarja, da ti odreže eno poličko? Čakaš že eno leto na to? Se ne odziva? Bo treba reči mizarju, da dobi 100/500/1000 eur avansno za poličko in se bo naslikal tam takoj. Dokler pa pričakujete, da bodo delali za nekaj eur ali nekaj 10 eur na uro za malenkosti, se pa kar krepko motite. Danes se ceni znanje in delo, tudi če ni zahtevana zelo visoka usposobljenost. Še bolj se pa ceni resno delo. Zato kar sezite v žep in vse bo kar naenkrat urejeno.
Vsi bi ne vem kaj. Se kupi orodje in viola.

Prej si rekel, da nobena količina učenja in uvajanja ne bo pomagala, da bi "butasti" ljudje postal sposoben kader....
...Sedaj pa praviš, da je motiv za učenje in usposabljanje (tujce delovne sile), samo rabjo mal dodatne finančne spodbude od države (ko imajo ponavadi ravno čez državo največ za povedati).
Ti dve izjavi ne gresta skupaj. Zakaj takšen nenaden zasuk v tvojem mišljenju?
Nobenga zasuka ni. Samo kot sem že prej napisal, logika ti ni močnejša stran. Celo tam ko sem napisal o subvenciji sem takoj dopisal "beri pol leta imajo človeka zastonj", pa še ni bilo dovolj jasno zate. Bom še enkrat tako da bi 8 leten otrok razumel: izbranega človeka bi vseeno zaposlili, samo tako prišparajo pol leta plač.

Nobenga zasuka ni. Samo kot sem že prej napisal, logika ti ni močnejša stran. Celo tam ko sem napisal o subvenciji sem takoj dopisal "beri pol leta imajo človeka zastonj", pa še ni bilo dovolj jasno zate. Bom še enkrat tako da bi 8 leten otrok razumel: izbranega človeka bi vseeno zaposlili, samo tako prišparajo pol leta plač.
Brez skrbi hinavček, popolnoma vem, kam pes taco moli in namesto, da bi držal temo na nivoju se spravljaš na osebni nivo. Tudi ti nisi ravno bister poleg tega pa si še manipulator, ki se ga še šeško nebi branil. Vprašaj, ga če te lahko zaposli, samo te nebo, ker boš ti zanj preveč butast, pa še oba imata ego do neba in ne gresta ravno skup.
Drugače pa od kje informacija, da je uvožena sila zastonj za časa uvajanja? Ni logike, da se matraš z birokracijo za uvoz tuje sile, če imaš doma ljudi na zavodu, za katere delodajalec isto dobijo lahko finančno spodbudo s strani države/zavoda.
Toliko o tem, kdo ima težave z logiko...
Zgodovina sprememb…

Kje sem jaz napisal, da je pol leta subvencij za uvožene?
Tukaj spodaj:
Zakaj se sedaj delaš neumega in se sprenevedaš?

Mato989 ::
Kako bi to pomagalo nekomu, ki je pač nesposoben?
Če nek konkreten človek ne dela za 1200, ne bo niti za 1600, to je dejstvo. Lahko pa da bojo za 1600 izpulili nekoga iz druge službe, in bo problem imela neka druga firma.
Ampak tistemu nesposobnežu ne bo to nič pomagalo. Še zmeraj ga ne bo nihče hotel.
A nimaš firme za furat?
Nimam jaz firme, vidim pa kaj se dogaja na firmi, razgovore, itd.
Normalno. Ampak tistim, ki jih nihče noče, to nič ne pomaga.
No to ne drži, tistih ki jih nihče noče, je ob dovolj kraji firme na koncu smiselno dat minimalca (če le oni hočejo) da pridejo delat... dejansko tisti ki jih v nekem trenutku nihče noče postanejo bolj zanimiv takrat ko je razlika med tistimi ki jih "vsak" hoče in njimi dovolj visoka da upraviči plačilo nekega denarja da pridejo vsaj delat in da nekdo dela...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Za to bi treba kompletno ukinit socialo za zmožne za delo. Ker drugače je v resnici bolje da nihče nečesa ne naredi kot pa nek tak...

bm1973 ::
Trenutno se mi zdi, da tudi v EU ni nič drugače.
Ti kadrovniki so presegli svoja pooblastila do mere, da so že škodljivi za firme.
Bil na enem razgovoru 1x na NIL-u. Iskali so novega predavatelja. Pač za Cisco materiale. Sam sem bil 10 let IBM predavatelj (dokler ni IBM sfukal te panoge). Po tujini seveda...
Nekako je pogovor z lastniki še lepo potekal, ja, nisem bil ravno Cisco guy, ampak nič takega da se ne bi dalo naučiti. Sploh ob dostopu do materila in labov... Pa se je vmešala HR kokoš z nekimi svojimi bluzenji, mlada in prehuda, najbrž sitna, ker premalo je... Itak na koncu nisem prišel skozi.
BTW., to se je zgodilo tudi mojemu kolegu, na istem razgovoru, in ima iste reference kot jaz. 10 let predavatelj po tujini,...
Noben od naju ni bil dovolj kvalificiran za to službo... Sam sva ona non-bullshit osebi, narediš kar je treba, poveš dejstva, tudi grda, in ne lezeš nobenemu v rit...
Očitno to ni nekaj kar firme danes iščejo... Sploh pa HR...
O kadrovskih agencijah pa sploh ne bi, je pa v tujini to edini možen način, da dobiš delo kot freelancer...
Ti kadrovniki so presegli svoja pooblastila do mere, da so že škodljivi za firme.
Bil na enem razgovoru 1x na NIL-u. Iskali so novega predavatelja. Pač za Cisco materiale. Sam sem bil 10 let IBM predavatelj (dokler ni IBM sfukal te panoge). Po tujini seveda...
Nekako je pogovor z lastniki še lepo potekal, ja, nisem bil ravno Cisco guy, ampak nič takega da se ne bi dalo naučiti. Sploh ob dostopu do materila in labov... Pa se je vmešala HR kokoš z nekimi svojimi bluzenji, mlada in prehuda, najbrž sitna, ker premalo je... Itak na koncu nisem prišel skozi.
BTW., to se je zgodilo tudi mojemu kolegu, na istem razgovoru, in ima iste reference kot jaz. 10 let predavatelj po tujini,...
Noben od naju ni bil dovolj kvalificiran za to službo... Sam sva ona non-bullshit osebi, narediš kar je treba, poveš dejstva, tudi grda, in ne lezeš nobenemu v rit...
Očitno to ni nekaj kar firme danes iščejo... Sploh pa HR...
O kadrovskih agencijah pa sploh ne bi, je pa v tujini to edini možen način, da dobiš delo kot freelancer...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()

delavec44 ::
HR ni sposoben preceniti ustreznosti tehničnega osebja. Sploh ne vem zakaj se mešajo zraven razgovorov.

bm1973 ::
Oni precenijo, ali pašeš v ekipo...
In če boš hodil na vse bedaste evente, ki jih HR organizira...
In če boš hodil na vse bedaste evente, ki jih HR organizira...

SloTechCEO ::
Zorko: Skrajševanje polnega delovnega časa daje pozitivne rezultate
Če mislite da boste lahko ustvarili lajfčejdžing premoženje zgolj z svojo ekspertizo, brez da med šihtom špekulirate crypto s 5x vzvoda, se pod nos ubrišite! V ponedeljek boste delali od doma, v petek bo ob 12ih team building!
Ta dežela sovraži produktivne ljudi
Če mislite da boste lahko ustvarili lajfčejdžing premoženje zgolj z svojo ekspertizo, brez da med šihtom špekulirate crypto s 5x vzvoda, se pod nos ubrišite! V ponedeljek boste delali od doma, v petek bo ob 12ih team building!

SloTechCEO je izjavil:
Zorko: Skrajševanje polnega delovnega časa daje pozitivne rezultate
Očitno nisi tolk produktiven oz. Do bogastva prideš zgolj na hrbtu drugih.

srus ::
HR ni sposoben preceniti ustreznosti tehničnega osebja. Sploh ne vem zakaj se mešajo zraven razgovorov.
He, he, se spominjam časov, ko sem bil en mali šef embedded SW. Smo precej zaposlovali in nekega dne mi kadrovnica z žarečimi očmi prinese natiskano prošnjo in CV (punca je v 21. stoletju preferirala papirnato interno korespondenco, pred sestanki pa nam je rada v sejne sobe nosila in razdeljevala kupe papirja, mi ostali pa vsi z laptopi). In mi reče: “Poglej kako izkušen inženir se zanima za zaposlitev.” Pogledam CV in dripac je v dvajsetih letih zamenjal deset služb.

NekdoPach ::
^^ na vsake 2 leta je res malo ekstremno menjat, jaz bi rekel da na 3-4 leta je normalno ko si mlad, še posebej v IT, ker se človek naveliča enih in istih abstrakcij, mlad človek pa se itak hitro priuči in rabi nekaj ekstra stimulacije zato vsake toliko menja. Časi ko si bil poročen s službo so davno mimo, če nekje dobiš boljšo ponudbo, seveda da boš menjal. Ampak tega boomerski wannabe šefi ne razumejo, da se mlade generacije ne pustijo jebat ker znajo kolk so vredni, šefeki pa raje pol leta iščejo novega kandidata in trošijo čas~denar za onboarding namesto da bi starem za par % dvignili plačo

Bud_Bundy ::
^^ na vsake 2 leta je res malo ekstremno menjat, jaz bi rekel da na 3-4 leta je normalno ko si mlad, še posebej v IT, ker se človek naveliča enih in istih abstrakcij, mlad človek pa se itak hitro priuči in rabi nekaj ekstra stimulacije zato vsake toliko menja. Časi ko si bil poročen s službo so davno mimo, če nekje dobiš boljšo ponudbo, seveda da boš menjal. Ampak tega boomerski wannabe šefi ne razumejo, da se mlade generacije ne pustijo jebat ker znajo kolk so vredni, šefeki pa raje pol leta iščejo novega kandidata in trošijo čas~denar za onboarding namesto da bi starem za par % dvignili plačo
Če lahko še dodam... nekateri tudi raje menjajo, kot da gredo na bolniško zaradi izgorelosti, slabih odnosov, itd., sprejmejo tudi kakšno službo, za katero vedo, da ni ravno idealna, je pa bolje kot se smilit sam sebi.

mlade generacije ne pustijo jebat ker znajo kolk so vredni,
Mislim da je vsak največ vreden firmi v kateri je že zaposlen. Lahko da je nekdo sposoben več in gre na težje in bolj plačano mesto, če pa ostaneš pri podobnem delu, ne vem kako te lahko nova firma, ki te ne pozna, ceni bolje kot obstoječa. Načeloma. Če pa neka firma redno podplačuje ljudi, slej ko prej ostane brez njih.
Je pa res da nekateri znajo nakladat in se prodajat, taki lahko novo firmo tudi nafukajo, obstoječa pa komaj čaka da se ga reši...
Zgodovina sprememb…

mlade generacije ne pustijo jebat ker znajo kolk so vredni,
Mislim da je vsak največ vreden firmi v kateri je že zaposlen. Lahko da je nekdo sposoben več in gre na težje in bolj plačano mesto, če pa ostaneš pri podobnem delu, ne vem kako te lahko nova firma, ki te ne pozna, ceni bolje kot obstoječa. Načeloma. Če pa neka firma redno podplačuje ljudi, slej ko prej ostane brez njih.
Je pa res da nekateri znajo nakladat in se prodajat, taki lahko novo firmo tudi nafukajo, obstoječa pa komaj čaka da se ga reši...
Kot, da ni še nihče na tem svetu prerastel firme..... Zaposlijo novinca, ga naučijo in potem, dokler dela, dela, potem pa pač ponovi vajo.

Ampak mislim, da je to bolj pogosto, kot si misliš. Marsikdo se tudi lažje pogaja z novo firmo, kot s starimi šefi, kateri te imajo malo za samoumevnega.

zodiak ::
Debilnega ja, ker še kar visiš kle noter.... Ravno pred kratkim je en sodelauc reku, da je že 11 let na firmi pa ga je šefe sam pogledu....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zodiak ()

delavec44 ::
Včasih se lažje izpogajaš za večjo plačo, če greš drugam in prideš nazaj. Bizarno.
Menda je za nove zaposlitve drug fond kot za obdržanje obstoječih.
Menda je za nove zaposlitve drug fond kot za obdržanje obstoječih.

zobnik ::
Firme dobivajo subvencije, kmetije dobivajo subvencije, vsi samo dobivajo državni Evropski dnar, pa še delat jim ni treba zato, kar delajo delajo za sebe.
Delavce pa nebi noben normalno plačal pa samo še pravice delavce bi jemal.
Zato ne da se nobenmu en da delat, ampak so zanič delovni pogoji še slabša plača.
Delavce pa nebi noben normalno plačal pa samo še pravice delavce bi jemal.
Zato ne da se nobenmu en da delat, ampak so zanič delovni pogoji še slabša plača.

IL_DIAVOLO ::
He, he, se spominjam časov, ko sem bil en mali šef embedded SW. Smo precej zaposlovali in nekega dne mi kadrovnica z žarečimi očmi prinese natiskano prošnjo in CV (punca je v 21. stoletju preferirala papirnato interno korespondenco, pred sestanki pa nam je rada v sejne sobe nosila in razdeljevala kupe papirja, mi ostali pa vsi z laptopi). In mi reče: “Poglej kako izkušen inženir se zanima za zaposlitev.” Pogledam CV in dripac je v dvajsetih letih zamenjal deset služb.
In to naj bi bilo veliko? Meni se zdi normalno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Magic1 ::
Za tekočim trakom lahko vsak teden menjaš. Pri malo bolj zahtevnih službah pa je vsakodnevno menjanje gat pokazatelj nesposobnosti.
Magic

srus ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Potem si nekje med kadrovnico in mano. Kadrovnici se zdi človek z desetimi službami v dvajsetih letih “izkušen”, tebi “normalen”, meni “problematičen”. Verjetno gledam precej subjektivno - v embedded razvoju povprečno sposoben novozaposleni prvih šest do dvanajst mesecev samo zajeda čas sodelavcev, njegov neto izplen za podjetje je globoko negativen. Morda potem v drugih dvanajstih mesecih podjetju to vrne. Kaj bom s takim, če mi bo po 24 mesecih odšel. Samo izguba mojega časa.

Mato989 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Potem si nekje med kadrovnico in mano. Kadrovnici se zdi človek z desetimi službami v dvajsetih letih “izkušen”, tebi “normalen”, meni “problematičen”. Verjetno gledam precej subjektivno - v embedded razvoju povprečno sposoben novozaposleni prvih šest do dvanajst mesecev samo zajeda čas sodelavcev, njegov neto izplen za podjetje je globoko negativen. Morda potem v drugih dvanajstih mesecih podjetju to vrne. Kaj bom s takim, če mi bo po 24 mesecih odšel. Samo izguba mojega časa.
Seveda ampak zi ne vidis zakaj je taka oseba odsla, ker je verjetno preslabo placana po svoji subjektivni oceni, noben ali redkokdo bo dal odpoved ce bo imel odlicno placo po svoji oceni seveda
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

johnnyyy ::
Verjetno gledam precej subjektivno - v embedded razvoju povprečno sposoben novozaposleni prvih šest do dvanajst mesecev samo zajeda čas sodelavcev, njegov neto izplen za podjetje je globoko negativen. Morda potem v drugih dvanajstih mesecih podjetju to vrne. Kaj bom s takim, če mi bo po 24 mesecih odšel. Samo izguba mojega časa.
Hja kaj pa vem, sam sem tudi v embeddedu, pa sem za večino projektov kjer sem prišel kot novinec rabil precej manj časa. Saj ostajajo neke nišne zadeve, kjer bi rabil več časa, ker nimam toliko izkušenj, samo tega je na koncu precej malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomanjkanje kadra v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 74558 (55838) | sbawe64 |
» | Razgovor za službo in kadrovski odnos (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 66820 (48935) | Trubar |
» | Trenutna plača v Revozu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32395 (13559) | PunkDude |
» | World Economic Forum: Letos boste službo lažje kot v Sloveniji našli le na Japonskem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 66857 (52987) | bbf |
» | Slovenci ne bomo delali za minimalno plačo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36814 (31518) | Mr.B |