Forum » Loža » GLS ne dostavlja na dmač naslov
GLS ne dostavlja na dmač naslov

rado7rado ::
A mi lahko kdo napiše zakaj mi dostavna služba GLS ne dostavi paketa na domač naslov ampak na bencinski servis ki je oddaljen 15km.A je to normalno ali to počnejo le pri meni? Do sedaj so mi dostavljali dvakrat in vedno na bencinski servis. Nikoli me prej ni nihče obvestil oziroma vprašal če mi lahko pustijo paket na bs.
Kako je z tem?
Hvala
Lp
Kako je z tem?
Hvala
Lp

skumpl ::
Pa te kurir preden je naredil dostavo res ni poklical po telefonu? To je namreč redna praksa pri GLS in drugih. Le takrat če te ni doma ali kaj podobnega bo dostavil na bs.

rado7rado ::
Pa te kurir preden je naredil dostavo res ni poklical po telefonu? To je namreč redna praksa pri GLS in drugih. Le takrat če te ni doma ali kaj podobnega bo dostavil na bs.
Nobenega klica ali sms-a nisem dobil pred dostavo ampak le sms da je paket dostavljen in da ga lahko dvignem na tem bencinskem servisu. In to se je zgodilo sedaj že 2x.

fikus_ ::
Zato ker se dostavljavcu ne da oz. bi porabil dosti časa za dostavo na dom.
Imam takšno situacijo, da pušča na petrolu, kar me ne moti, moti me pa, da moram plačati za prevzem 50c, ker jim delam uslugo.
Imam takšno situacijo, da pušča na petrolu, kar me ne moti, moti me pa, da moram plačati za prevzem 50c, ker jim delam uslugo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()

Günther ::

val46 ::
Ma spet še ena tema, o kateri je bilo že tolk povedano, da je že smešno. OP, pokliči na center GLS, povej da si plačal dostavo na dom in da pričakuješ, da ti bodo paket dostavili na dom, ne pa na petrol ali kam drugam. Pač, dostavljalcu v tvojem rajonu se ni dalo do tebe furat, pa je "fuknil" ven na petrolu. On je svoje naredil, ampak ne tako, kot bi moral. Zahtevaj da svojo napako popravi. Vprašanje je sam v tem, kolk nujno hitro ti ta paket potebuješ. Ker če ga rabiš zdej takoj, boljše da greš iskat tja, kot njih čakaš, da ti dostavijo domov. Sem imel podoben primer in sem jih klical, zahteval da mi dostavijo domov in so mi tudi dostavili, ampak šele čez ene 4 dni.

feryz ::
Ko sem še delal v domači vasi, so mi dnevno dostavljali pakete vsi ti pocarji. Takrat še ni bilo paketomatov ali dostave na pumpo.
Dostavar je prišel v štacuno in iz navade sem ga vprašal, če je fertik za ta dan.
In redno se je dogajalo, da je imel še stranko ali dve, ponavadi v hribih, 10 ali 15 km od mene.
Ko so vnesli naslov v navigacijo in videli kam naj bi dostavili paket, so zakleli in zamomljali, da se ljudem itak ne mudi in lahko počakajo še kakšen dan. Da bo še kakšen drug iz tistih hribov. In se odpeljali nazaj proti žabariji.
Danes jim je lažje, ker paket odložijo, kjer ga pač odložijo. Kao da stranke ni bilo doma.
Ko mene pokličejo za dostavo, jim povem, naj paket nekam zabrišejo, da ga bomo našli in to je to.
Zadnjič je tako barvni laserski printer vedril pred bajto od petka popoldan do nedelje zvečer.
Še dobro da ni bilo kakega hudega dežja. Suniti ga itak nihče ni hotel, ker je očitno pretežak tovor.
Čeprav je bilo na škatli že iz ceste vidno, kaj naj bi bilo noter.
Dostavar je prišel v štacuno in iz navade sem ga vprašal, če je fertik za ta dan.
In redno se je dogajalo, da je imel še stranko ali dve, ponavadi v hribih, 10 ali 15 km od mene.
Ko so vnesli naslov v navigacijo in videli kam naj bi dostavili paket, so zakleli in zamomljali, da se ljudem itak ne mudi in lahko počakajo še kakšen dan. Da bo še kakšen drug iz tistih hribov. In se odpeljali nazaj proti žabariji.
Danes jim je lažje, ker paket odložijo, kjer ga pač odložijo. Kao da stranke ni bilo doma.
Ko mene pokličejo za dostavo, jim povem, naj paket nekam zabrišejo, da ga bomo našli in to je to.
Zadnjič je tako barvni laserski printer vedril pred bajto od petka popoldan do nedelje zvečer.
Še dobro da ni bilo kakega hudega dežja. Suniti ga itak nihče ni hotel, ker je očitno pretežak tovor.
Čeprav je bilo na škatli že iz ceste vidno, kaj naj bi bilo noter.

recmajkemi ::
Gls ponuja več vrst dostave in lahko, da je pošiljatelj plačal le dostavo do paketomata, ki je v osnovi kak euro dva cenejša, kot to delajo prepošiljatelji iz madžarskega zbirnika za aliexpress robo.
To smo že v neki drugi temi ugotovili se mi zdi, da je bila ALiexpress tema... sicer pa lahko, da se je kaj spremenilo.
To smo že v neki drugi temi ugotovili se mi zdi, da je bila ALiexpress tema... sicer pa lahko, da se je kaj spremenilo.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Pithlit ::
recmajkemi je izjavil:
Gls ponuja več vrst dostave in lahko, da je pošiljatelj plačal le dostavo do paketomata, ki je v osnovi kak euro dva cenejša
A maš kak cenik za to?
Life is as complicated as we make it...

klemenSLO ::
A dostvne službe drgač ponujajo to opcijo če je dostava iz tujine?
Vem da na recimo mimovrste lakho izbiraš razne paketomate
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Nimam cenika, prilagam primer kako je iz velike on-line tuje trgovine naročevati v Slovenijo. Se pravi evro ceneje za prevzem na dostavnem mestu. Tukaj gre sicer za DPDjeve točke. Tisto z GLSom smo pa takrat razčistili, ko sem klical na GLS ker mi je bilo čudno saj sem prejel obvestilo, da bo moja pošiljka v paketomatu in sem hotel, da se mi dostavi na dom, pa so pojasnili da je pošiljatelj plačal dostavo le do paketomata.

A dostvne službe drgač ponujajo to opcijo če je dostava iz tujine?
Ja, tudi tukaj zbiraš "pikapointe" dostavne službe.

swift ::
Noben kurir ne pokliče po telefonu...
ni res. vesten rurir pokliče. delomrznež pač ne, nekaj paketov dostavi, večino jih pa odda v paketomate, da je njegov delavnik čimprej končan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: swift ()

recmajkemi je izjavil:
Gls ponuja več vrst dostave in lahko, da je pošiljatelj plačal le dostavo do paketomata, ki je v osnovi kak euro dva cenejša, kot to delajo prepošiljatelji iz madžarskega zbirnika za aliexpress robo.
No no, meni še nikdar do sedaj ni nobena roba iz Aliexpress ali Temu šla v kak paketomat ali petrol. Mi kar vse lepo domov na dom dostavijo zaenkrat. Je pa res da za to robo ni ponavadi nobenega klica od dostavljalca...pač pripelje in če je kdo doma ok, drugače pa pusti ali v nabiralniku ali pa pred vhodnimi vrati. Ne vem niti kako bi lahko mi pustil nekje na petrolu, če še niti vem ne da je roba prišla, dokler je ne zagledam doma. Naj hodim 14 dni vsak dan na petrol spraševat, če imajo kak paket zame? Za paketomat morš pa menda kako kodo imet, pa vedet v katerem predalu te čaka paket.

Ja ok, vem da jo dobiš. Odgovarjal sem recmajkemi, da iz kitajske še nikdar nisem dobil paketa v paketomat ali na petrol...vedno domov. Ponavadi me kak GLS ali DPD kurirji kličejo, če mi lahko paket kje drugje pustijo. Ta expressone ali navadna pošta, ki vozijo pakete od AE ali Temu, mi kar domov pripelje in nikdar prej ne kliče.

Baltazar: ::
Pa še ena troll tema. Saj vidte, da OP še naslova teme ne zna napisat. Pa to ni prvič.
Kaj ne kličejo! Kličejo, dobiš SMS, dobiš mejl, dobiš sporočilo preko viberja(če ga imaš) imaš aplikacijo v kateri lahko spremljaš, kje se nahaja paket-kurir, ga kontaktiraš preko SMSa, telefona, spremeniš mesto dostave, čas... Ni da ni!
S tem, da je vsak dan točen 1h+-
Zanimivo, da imajo to probleme eni in isti.
Kaj ne kličejo! Kličejo, dobiš SMS, dobiš mejl, dobiš sporočilo preko viberja(če ga imaš) imaš aplikacijo v kateri lahko spremljaš, kje se nahaja paket-kurir, ga kontaktiraš preko SMSa, telefona, spremeniš mesto dostave, čas... Ni da ni!
S tem, da je vsak dan točen 1h+-
Zanimivo, da imajo to probleme eni in isti.

bm1973 ::
Zanimivo, da eno in isto zagovarjajo te šalabajzerske firme.
Edini, ki pokličejo, sta DHL in Pošta Slovenije.

starfotr ::
Pokličejo in obvestijo tistega, kjer imajo telefonsko številko/mail. Če teh podatkov prodajalec ni vpisal v sistem dostavne službe, potem kurir ne more klicat.

Ti maš take izkušnje, jaz pa drugačne. Edini ki me kličejo so GLS ali Gold express, pošta slovenije niti pod razno. On itak ima reden rajon tle pri nas, k mora tko in tko položnice pa reklame okrog nosit in pride nenapovedano. Če je kdo doma ok, drugače pa da listek v nabiralnik, da me čaka paket na pošti. Še nikdar me ni poklical, pa so mi vozili vsega in svašta...od paketkov težkih par gramov, do TV in pralnega stroja recimo. Mislim pa da je predvsem odvisno od kurirja, al kliče al ne kliče...ker tudi GLS v mojem primeru ni vedno...En dostavljalec čisto vedno pokliče enih 10 min preden ima za pridt, sm pa tudi že mel take, ki niso nikoli prej poklicali.

bm1973 ::

IL_DIAVOLO ::
Tudi dpd, gls tudi občasno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bastadu ::
Tudi če imajo vaš kontakt, kličejo sigurno samo, če jim je dostava vašega paketa izven poti ... Če živite v strnjenem naselju ali bloku, kamor tako ali tako mora iti, mu je klicanje le dodatno delo, če ste mu pa izven poti pa raje pokliče, ker če vas ni, mu to lahko prihrani par minut časa ...

starfotr ::
Pokličejo in obvestijo tistega, kjer imajo telefonsko številko/mail. Če teh podatkov prodajalec ni vpisal v sistem dostavne službe, potem kurir ne more klicat.
Če ti lahko pošljejo Viber msg, te lahko tudi pokliče...
Ja, res je. V tem primeru imajo podatke (tel. št.).

Vanich ::
Beh. Odkar si vse pakete dostavljam v službo, nimam teh problemov. Zgleda, da se malce userjejo, ko je ime firme v naslovu in se bojijo pritožb.
Edino; če bi naročil recimo šporhet ali pa TV - to te pa itak pokličejo. Takih stvari ne morejo zbasat v paketomat.
Edino; če bi naročil recimo šporhet ali pa TV - to te pa itak pokličejo. Takih stvari ne morejo zbasat v paketomat.

Günther ::
Sem naročil en šporhet pred dnevi sto kilogramski, me poštar Pošte Slovenije pokliče, nato pa mu sporočim da čez 20 minut nisem doma in on kar pride na naslov pa si ne upa pustit šporhet na paleti in mi vrže v kaselc listek za ponovno dostavo. Potem ga kličem, da naj mi dostavi še enkrat in pride čez 4 dni, ker je peljal šporhet v skladišče 40 km stran od mene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Günther ()

MIHAc27 ::
Mene ponavadi vsak poštar pokliče, pa sem letos imel že fedex, gls, dpd, express one, pošto... Je pa res, da lani, ko sem bil še na rudniku, me iz Pošte Slovenija ni nikoli poklical, če sem imel srečo sem dobil vsaj listek v nabiralnik. Včasih me je tudi par dni že čakalo na pošti, jaz pa še vedel ne :(
Je pa iz Pošte še vedno... tečen. Če pokliče imaš 60 sekund da priletiš ven iz bloka, če ne on piči naprej.
Sej danes pa isto express one.. pokliče, mu rečem, da je žena doma...jaz ji še rečem, da naj gre ven.. evo 5 minut kasneje me kliče, da ni nikjer nobenega.
Sej, če mi dajo link po sms za preusmeritev, jo ponavadi izkoristim, dam na pošto poleg službe ali v paketomat. Ampak vse službe žal nimajo svojih paketomatov.
Je pa iz Pošte še vedno... tečen. Če pokliče imaš 60 sekund da priletiš ven iz bloka, če ne on piči naprej.
Sej danes pa isto express one.. pokliče, mu rečem, da je žena doma...jaz ji še rečem, da naj gre ven.. evo 5 minut kasneje me kliče, da ni nikjer nobenega.
Sej, če mi dajo link po sms za preusmeritev, jo ponavadi izkoristim, dam na pošto poleg službe ali v paketomat. Ampak vse službe žal nimajo svojih paketomatov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13069 (656) | Samael |
» | Express One Si in njihov odnos glede dostav (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 107178 (3432) | Bellator |
» | "Anonimno" pošiljanje paketaOddelek: Loža | 9013 (710) | Furbo |
» | VIP klub na Mimovrste bo najverjetneje ukinjen? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9242 (3624) | mrTwelveTrees |
» | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12226 (8123) | AndrejO |