» »

vožnja po AC

vožnja po AC

JanBrezov ::

Slučajno naletel na video, ki je relevanten za to temo. Omenja se "paceometer", ima kdo to? Jaz se ne spomnim, da bi to kdaj videl.

Application of placebo in business | Rory Sutherland

it is a really good idea to go quite quickly, but going really fast is a total idiots game

GrimReaper3 ::

val46 je izjavil:

Kaj ni tako preprosto? Ti si imel dovolj prostora za prehitet po desni, uni pred tabo ga pa ni imel dovolj se desno umaknit? Sploh veš kaj pišeš? In razumeš da so to bedarije? No, sej nič čudnega...tako kot bedasto voziš, tako zgleda tudi razmišljaš in pišeš.

Pa zakaj bi se on umikal 1m pred avto na desni, to je bedarija. Dirkači so povsem svoja stvar, seveda se jim probaš umikat, ampak pod en drug avto ali tovornjak pa sam zaradi tega nikoli ne bi šel. Tudi pa ne bi vozil po prehitevalnem samo 140, če le ni zadržkov potegneš na 150-160, da se ga čim prej znebiš.
Zakaj zdaj pišem iz kontra perspektive? Ker kdaj pa kdaj obstajajo tudi hitrejši od mene. Saj jaz načeloma najraje vozim 140, če bi bila prazna cesta sigurno. Ampak toliko kot je pri nas prometa, pa takoj useka ven primitivizem.
Že od štarta bi morali zgraditi 3 pasove. Kot da 2011, ko so končno zgradili gorenjsko AC niso mogli misliti 10 let vnaprej, da bo imela vsaka 90 let stara mama avto. Ma res, zadnjič hodim med bloki in kar neka želva s ključem od avta v roki, kar neki. Edino še moja mama nima avta, in prav je tako, saj drugače bi bili vsak dan neki problemi.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Se strinjam. Imaš že ti dosti problemov za celo familijo.

GrimReaper3 ::

delavec44 je izjavil:

Malo ste se zaplezali. Poanta je bila le to, da 1.2 motor lahko gre po prehitevalnem v klanec na AC in ni treba na pas za počasna vozila. Bi si upal reči, da gre lahko tudi 1.0 mašina.

Jaz se pa kar spomnim, da mi je pri 1.0 50 padla hitrost v klanec, iz 140 na 120, če se prav spomnim. Seveda z obrati in plinom nisem šparal, najnižja prestava in najvišji obrati.
Meni, če kdo reče 1.0 ali 1.2, še vedno to pomeni atmosferec 50 ali 60KM. Čeprav so zdaj že kar redki.

feryz je izjavil:

Sicer jo že imamo, recimo vrhniški klanec. Jaz se skoraj vedno peljem po skrajnem desnem. Sam samcat, od spodaj klanca do vrha. Vsaj čez vikend, ko ni kaminov.

Ne vem kaj je problem zapeljati skrajno desno tistim, ki vozijo 120 ali celo manj. Še pri 140 bi lahko, če se vidi da gredo zadaj 160-180. Saj za take je ta pas. Mogoče če bi bila cesta povsem prazna da greš po voznem pasu.
Ja, tako kot je mora pa tisti, ki vozi 200 ali celo 250, iti na skrajno desni pas. Itak ni bojazni da bi kdo zavil desno, tako da greš lahko kolikor ti da duša.

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Se 1x peljem po gorenjski avtocesti proti Ljubljani. prazna cesta, tam ob 10tih zvečer.

Pred mano še en avto, oba sva šla tam 160-170km/h. On opazi na prazni avtocesti drug avto na prehitevalnem pasu. Mu poblenda, 1x, 2x, da se naj pač umakne. Tisti avto na vso moč začne zavirati, po moje tam na 60 km/h.

Avto pred mano komaj preprečil nesrečo, se umaknil na desni pas in prehitel. Sam sem prehitel po odstavnem pasu.

V tistem avtu spredaj pa noter ena zblojena baba, čik in telefon, in se ji po mojem sploh ni sanjalo kaj bi se lahko zgodilo ob njenem, zaviranju.

Ko se bo folk nehal iti policaje, in bo vedel zakaj so na avtocesti prehitevalni, vozni in odstavni pas, bo vsem precej lažje.

Hec ::

bm1973 je izjavil:

Se 1x peljem po gorenjski avtocesti proti Ljubljani. prazna cesta, tam ob 10tih zvečer.

Pred mano še en avto, oba sva šla tam 160-170km/h. On opazi na prazni avtocesti drug avto na prehitevalnem pasu. Mu poblenda, 1x, 2x, da se naj pač umakne. Tisti avto na vso moč začne zavirati, po moje tam na 60 km/h.

Avto pred mano komaj preprečil nesrečo, se umaknil na desni pas in prehitel. Sam sem prehitel po odstavnem pasu.

V tistem avtu spredaj pa noter ena zblojena baba, čik in telefon, in se ji po mojem sploh ni sanjalo kaj bi se lahko zgodilo ob njenem, zaviranju.

Ko se bo folk nehal iti policaje, in bo vedel zakaj so na avtocesti prehitevalni, vozni in odstavni pas, bo vsem precej lažje.

Ali pa, ko namestimo na AC lezece policaje. Ali zacnemo talati kazni glede na pot prevozeno v casu. Kamere so, OCR tablic pa tudi.

Ce je kdo pri koritu, ki tole bere, celoten sistem vam postavim zastonj, v zameno za 10% pobranih kazni v naslednjih 10 letih.

Zmanjsali bomo stevilo nesrec, povecali pretocnost, javna uprava se bo lahko hvalila, kako so postali bolj ucinkoviti, prakticno zastonj.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Glej ga, drugi Kangler.

Cel kup čistunov tukaj za hitrost na avtocesti, po coni 30 se pa pritožujejo ker se otroci tam vozijo s kolesom ali poganjalčki, mamice z vozički, oni pa ne morejo mimo bajt po ozkih stranskih ulicah voziti 60 km/h... bog ne daj, da bi v takem naselju ustavili pri kakem stop znaku...

Zraven pa nabijajo, da otroki nimajo kaj početi na cesti...

Fuck off takim idiotom.

Machete ::

Si ne predstavljam, da bi vozil 130 kjer gre 180, upam, da nikoli ne naredijo sekcijskega merjenja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Predlog je na vseh krakih avtoceste...

https://www.rtvslo.si/slovenija/leta-20...

Sam so že problemi...

https://www.rtvslo.si/slovenija/zavrnje...

Hvala kurcu za nesposoben DARS...

Blinder ::

Edini razlog zakaj se nekateri pritožujejo nad hitrimi (ampak ne noro hitri) vozniki je zavist. Zavist, da tisti, ki vozi 160 ima dražji avto, dražje zavarovanje, pripravljen je plačati globo za prekoračeno hitrost in predvsem ima denar za gorivo.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

fikus_ ::

Hec je izjavil:

..... Ali zacnemo talati kazni glede na pot prevozeno v casu. Kamere so, OCR tablic pa tudi.

Ce je kdo pri koritu, ki tole bere, celoten sistem vam postavim zastonj, v zameno za 10% pobranih kazni v naslednjih 10 letih.

Zmanjsali bomo stevilo nesrec, povecali pretocnost, javna uprava se bo lahko hvalila, kako so postali bolj ucinkoviti, prakticno zastonj.

Na Gorenjskem delu in Dolenjslkem so že postavili sekcijsko merjenje, tako da si zamudil prvi razpis.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

jest10 ::

Blinder je izjavil:

Edini razlog zakaj se nekateri pritožujejo nad hitrimi (ampak ne noro hitri) vozniki je zavist. Zavist, da tisti, ki vozi 160 ima dražji avto, dražje zavarovanje, pripravljen je plačati globo za prekoračeno hitrost in predvsem ima denar za gorivo.

Tako mislite samo tisti, ki vam je avto objekt za daljšanje tiča.

To je tok zlajnano, kot vici o žmigavcih v bmwju. A dejstva, da uživa kdo v dobrem avtu, pa ne sprejmeš. Pa da ga ponoči stisneš 170, ker raje počneš (doma oz kamor že greš) kaj drugega, kot se cjazis 120? Ali dacia, ali pa gre za zdravljenje kompleksov? Mora biti dolgoačsno živeti v črnobelem stripu.

endelin ::

nič ni boljšega ko ponoči na AC ko je prazna cesta malo prepihaš motor8-)

Legon ::

Machete je izjavil:

To je tok zlajnano, kot vici o žmigavcih v bmwju. A dejstva, da uživa kdo v dobrem avtu, pa ne sprejmeš. Pa da ga ponoči stisneš 170, ker raje počneš (doma oz kamor že greš) kaj drugega, kot se cjazis 120? Ali dacia, ali pa gre za zdravljenje kompleksov? Mora biti dolgoačsno živeti v črnobelem stripu.

Kdor uživa v avtu, ve kje si lahko da duška - na dirkališču. Reveži, ki si tja ne upajo, pa svojo impotenco zdravijo na cestah.

Če je zate 150, 160, 170 si dati duška, (še to, ko je itak prazno, ker drugače je bolj težko), potem ni čudno, da se premikamo in jajcamo s hitrostmi konjskih vpreg. Pejte na avtobuse.

tilz0R ::

fikus_ je izjavil:

Na Gorenjskem delu in Dolenjslkem so že postavili sekcijsko merjenje, tako da si zamudil prvi razpis.

Kje pa je dejansko aktivno sekcijsko merjenje na dolenjskem?

Machete je izjavil:

To je tok zlajnano, kot vici o žmigavcih v bmwju. A dejstva, da uživa kdo v dobrem avtu, pa ne sprejmeš.

Ene tolk zlajnano, kot kretenizem, da smo vam karkoli zavistni, ker norite po cesti

fikus_ ::

tilz0R je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Kje pa je dejansko aktivno sekcijsko merjenje na dolenjskem?

Mislim da pred Višnjegorskim klancem proti LJ.

Kaže, da še ni udejanjeno, predvideni sta bili zgoraj omenjena odseka AC.

https://avto-magazin.metropolitan.si/no...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

jest10 je izjavil:

Machete je izjavil:

To je tok zlajnano, kot vici o žmigavcih v bmwju. A dejstva, da uživa kdo v dobrem avtu, pa ne sprejmeš.

Ene tolk zlajnano, kot kretenizem, da smo vam karkoli zavistni, ker norite po cesti

Tega nisem jaz izjavil, niti ne mislim tega.

jest10 je izjavil:

če je zate 170 norenje pol verjetno nisi doživel boljšega avta kot osnovni clio

pegasus ::

Glede na fizikalne lastnosti atmosfere in 5 miljard let trajajoče optimizacije narave je norenje definirano kot vse, kar je nad 20m/s.

Blinder je izjavil:

jest10 je izjavil:

če je zate 170 norenje pol verjetno nisi doživel boljšega avta kot osnovni clio

Zeh... Zakompleksanček

In potem te veliki dirkaci, startajo bo 6:00 v Mariboru, nekaj se jih vozi po predpisih, nekaj jih nori, pridejo oboji hkrati delat v Ljubljano, zavoznica pa se zabase do mere, da drkac pri 180km/h, stoji v koloni dlje, kot je prisparal na casu. Sem in tja se mu zgodi, zaradi se enega takega patoloskega primerka, se nesreca, da se potem 3 ure cijazi do Ljubljane. In potem je cele dneve ves zivcen in prenapet, ker zivljenje izgublja v kolonah.

Blinder je izjavil:

Saj to ves, da take izjave vec povedo tvojih zavistih, kot si mislil, da si povedal o drugih?

Se pa da tudi to resit, kazni se spremeni v sedanjo vrednost ali % vrednosti novega vozila, ki ga voznik vozi, kar pride vec. Bo hitro mir z zavistnezi.

jest10 je izjavil:

Blinder je izjavil:

...

Zeh... Zakompleksanček

+1

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Reveži, ki si tja ne upajo, pa svojo impotenco zdravijo na cestah.

Sem in tja se celo strinjava... ;)

endelin ::

170kmh na uro v teh modernih avtih z odlično zvočno zatesnjenostjo in malo obcutka s cesto ni nobenega purizma. Če pa furas 170kmh na uro s kakšnim starejšim avtom je pa že kar doživetje;)

ginekk ::

Avtocesta ima itak tako projektirane ovinke, da gre povsod 200km/h. Najbolj nevarni so tuneli, tam ne moreš "divjat" s 150km/h. Pri 160km/h te še provida ne ustavi, verjetno dobiš minimalno kazen mimo stacionarnega radarja, tisti pri delu na cesti, pa so za promet zelo nevarni (ne merijo nič, folk pa ostro zavira ker se ustraši).

Tisti, ki vozijo z osebnimi avti pod 130km/h bodisi varčujejo gorivo, bodisi se ne počutijo varno it hitreje. Enako kot pri divjakih, eni so strpni, drugim ego ne da miru in se delajo priložnostne policaje.

endelin je izjavil:

170kmh na uro v teh modernih avtih z odlično zvočno zatesnjenostjo in malo obcutka s cesto ni nobenega purizma. Če pa furas 170kmh na uro s kakšnim starejšim avtom je pa že kar doživetje;)

Vse je super dokler se s tako hitrostjo kam ne počiš. Potem pa verjetno čutiš.

Bi moral vsak vsaj enkrat kakšen simulator trka probati.

pegasus je izjavil:

Glede na fizikalne lastnosti atmosfere in 5 miljard let trajajoče optimizacije narave je norenje definirano kot vse, kar je nad 20m/s.

Slab argument:
1. Nekateri so/smo po evoluciji šli dalje, optimizacija se nikoli ne konča,
2. Imaš kar nekaj živali, ki so premikajo bistveno hitrejše od 72 km/h, predvsem ptičev, ki so gibajo ravno v atmosferi: Peregrine Falcon – Top Speed: 240 mph (386 kph) (The 15 Fastest Birds in the Sky) To ni norenje, ampak taktika za preživetje.

Speed and power solves many things.
-- Jeremy Clarkson

JanBrezov je izjavil:

2. Imaš kar nekaj živali, ki so premikajo bistveno hitrejše od 72 km/h, predvsem ptičev, ki so gibajo ravno v atmosferi: Peregrine Falcon – Top Speed: 240 mph (386 kph) (The 15 Fastest Birds in the Sky) To ni norenje, ampak taktika za preživetje.

Speed and power solves many things.
-- Jeremy Clarkson

Ampak pri vas ni ne optimizacije, ne taktike za prezivetje, ste balkanci in imate majhne penise zato kompenzirate po vzoru ad placementa v filmih in reklamah industrije.

Tako, kot nek bosancek, ki sem ga nekoc videl v BTCju, nic posebnega, zgaran zidarcek, meter 50, ki isce farmerke.

Se je mirno sprehajal, pa zaslisis na internem ozvocenju zacetek komada "Eye of the tiger", je takoj postal se enkrat visji in vidno izprsen, hoja je postala hitrejsa... :))

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

JanBrezov je izjavil:

Slab argument:

Res slaba argumenta: 1. je lokalni šum, ne razumeš in dojemaš časovne skale; 2. je top speed, odličen primer norenja. Posebej ptiči ne potujejo pri takih hitrostih, glej hitrosti npr. ptic selivk.

Poskusi znova.

pegasus je izjavil:

JanBrezov je izjavil:

Slab argument:

Res slaba argumenta: 1. je lokalni šum, ne razumeš in dojemaš časovne skale; 2. je top speed, odličen primer norenja. Posebej ptiči ne potujejo pri takih hitrostih, glej hitrosti npr. ptic selivk.

Poskusi znova.

Odgovor na tvoji dve točki:
1. "je lokalni šum, ne razumeš in dojemaš časovne skale" je le tvoje mnenje na tvojem nivoju razvoja. Sposobnost "varnega norenja" je evolucijska niša.
2. "Posebej ptiči ne potujejo pri takih hitrostih, glej hitrosti npr. ptic selivk." Seveda vsi ptiči ne potujejo pri tej hitrosti. Eni nikoli ne, ker niso sposobni. Drugi včasih letijo pri takih hitrostih, ker lahko ali pa je nujno potrebno. Ptice selivke pri takih hitrostih seveda ne letijo, ker optimizirajo razdaljo, ne hitrost. Če bi tistemu s 170 km/h rekel, da naslednjih 800 km ni nobene črpalke, bi optimiziral razdaljo in ne bi vozil 170 km/h, še klimo bi izklopil in dal narodnjake bolj na tiho :)

Se deloma strinjam z enim pred mano, ki pravi, da gre pri nekaterih za zavist, lažno moraliziranje. Ti isti ljudje bi z veseljem peljali 170 km/h, če bi lahko. Samo ne morejo, zato igrajo svetnike.

JanBrezov je izjavil:

pegasus je izjavil:

JanBrezov je izjavil:

Slab argument:

Poskusi znova.

Odgovor na tvoji dve točki:
1. "je lokalni šum, ne razumeš in dojemaš časovne skale" je le tvoje mnenje na tvojem nivoju razvoja. Sposobnost "varnega norenja" je evolucijska niša.
2. "Posebej ptiči ne potujejo pri takih hitrostih, glej hitrosti npr. ptic selivk." Seveda vsi ptiči ne potujejo pri tej hitrosti. Eni nikoli ne, ker niso sposobni. Drugi včasih letijo pri takih hitrostih, ker lahko ali pa je nujno potrebno. Ptice selivke pri takih hitrostih seveda ne letijo, ker optimizirajo razdaljo, ne hitrost. Če bi tistemu s 170 km/h rekel, da naslednjih 800 km ni nobene črpalke, bi optimiziral razdaljo in ne bi vozil 170 km/h, še klimo bi izklopil in dal narodnjake bolj na tiho :)

Se deloma strinjam z enim pred mano, ki pravi, da gre pri nekaterih za zavist, lažno moraliziranje. Ti isti ljudje bi z veseljem peljali 170 km/h, če bi lahko. Samo ne morejo, zato igrajo svetnike.

Nekateri pa so dovolj pametni, da si kupijo stanovanje/hiso v blizini najvecjih zaposlitvenih moznosti in potem ne uporabljajo avtomobila razen za nedeljske izlete.

Ker tudi to je kompenziranje, zato ker nimas denarja, za spodobno stanovanje v Ljubljani, se vozis vanjo iz neke kurceve periferije (dokler ne bos dobil cestnine za vstop v Ljubljano - bodo solze tekle, ko bos svoj seksualni objekt pustil na P+R in se peljal naprej z LPP), tolazis se pa, z avtomobilom, ki je mnogo predrag, za tvoj standard. Medtem, ko gremo ostali, ki pa dejansko imamo denar, lepo na kolo, skiro, mogoce celo pes, se po poti ustavimo na kavici in toastu, vcasih rogljicku in se brezstresno pripeljemo v sluzbo, v samo delcku casa, ki ga ti zabijes kot taksist samega sebe.

Zgodovina sprememb…

GenZNPC ::

peaks je izjavil:

Zakoji k bom jaz bremzal..., ce se vozim 130, pred mano pa konvoj sleparjev, nekje v daljavi pa ritopik s 170. Cist enostavno - ON BO BREMZAL!

Torej si sel prehitevat, kljub temu, da si se preprical da to ni varno, ko si pogledal v ogledalo?
skibidi

GenZNPC je izjavil:

peaks je izjavil:

Zakoji k bom jaz bremzal..., ce se vozim 130, pred mano pa konvoj sleparjev, nekje v daljavi pa ritopik s 170. Cist enostavno - ON BO BREMZAL!

Torej si sel prehitevat, kljub temu, da si se preprical da to ni varno, ko si pogledal v ogledalo?

O m0LN4r, originalni auspuh in macka, gayevsko kvihtanje, namesto zenske, interno jokanje, zakaj ga nobena ne pogleda, ce je pa naredil vse prav. Stalca, avto, sixpack. Samo mozgani manjkajo.

Sem se prav spraseval, kdaj se bos pridruzil, dobrodosel.

Zdaj bo tema postala zares abotna, pridruzil se je glavni sovraznik naprednega sveta in sploh vsega v korist njegovega onaniranja na avtomobile.

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Machete je izjavil:

Kdor uživa v avtu, ve kje si lahko da duška - na dirkališču. Reveži, ki si tja ne upajo, pa svojo impotenco zdravijo na cestah.

Kje pa je dirkalisce, ki ni za gokarte prinas, sem kaj zamudil?

170 po avtocesti ni dirkanje, ne razumem zakaj bi morala iti babica ali pa dedek, ki se pelje s tempomatom in lane assistom sprosceno 150 ali 170 po AC v trojane na kremsnito it po tvoji logiki na Nürburgring dirkat. Ta teza velja tudi za nemsko avtocesto potem?
skibidi

GenZNPC je izjavil:

Legon je izjavil:

Machete je izjavil:

Kje pa je dirkalisce, ki ni za gokarte prinas, sem kaj zamudil?

170 po avtocesti ni dirkanje, ne razumem zakaj bi morala iti babica ali pa dedek, ki se pelje s tempomatom in lane assistom sprosceno 150 ali 170 po AC v trojane na kremsnito it po tvoji logiki na Nürburgring dirkat. Ta teza velja tudi za nemsko avtocesto potem?

m0LN4r, naj ti razlozim: omejitev je 130. Vem, da si preneumen, da bi razumel (zato tudi porivas macko namesto zenske, si ji zbil zobe s kamnom, po vzoru Soske fronte?), naj ti ponovim, omejitev je 130.

Bojim se zate, stara sablja, spermiji niso vec najmlajsi, izpit bos slej, ko prej izgubil. Najdi si pomoc preden gres delat samomor.

Zgodovina sprememb…

omejitev je 130 zaradi nesposobnežev kot si ti in tisti drugi uporabnik foruma.

Blinder je izjavil:

omejitev je 130 zaradi nesposobnežev kot si ti in tisti drugi uporabnik foruma.

Ne, omejitev 130 je za vse, razen za sociopate, ki morajo nekaj kompenzirati.

m0LN4r, naj ti razlozim: omejitev je 130
Avti niso omejeni na 130, od kod tebi ta informacija?
skibidi

Hec je izjavil:

Nekateri pa so dovolj pametni, da si kupijo stanovanje/hiso v blizini najvecjih zaposlitvenih moznosti in potem ne uporabljajo avtomobila razen za nedeljske izlete.

Ker tudi to je kompenziranje, zato ker nimas denarja, za spodobno stanovanje v Ljubljani, se vozis vanjo iz neke kurceve periferije (dokler ne bos dobil cestnine za vstop v Ljubljano - bodo solze tekle, ko bos svoj seksualni objekt pustil na P+R in se peljal naprej z LPP), tolazis se pa, z avtomobilom, ki je mnogo predrag, za tvoj standard. Medtem, ko gremo ostali, ki pa dejansko imamo denar, lepo na kolo, se po poti ustavimo na kavici in toastu, vcasih rogljicku in se brezstresno pripeljemo v sluzbo, v samo delcku casa, ki ga ti zabijes kot taksist samega sebe.

Napačne predpostavke, ki pa marsikaj povedo o tebi. Na avtocesti in v Ljubljani z lastnim avtom nisem bil že vsaj 5 let.

Razlaga, da nekateri vozijo 170 km/h po prazni avtocesti, pa je lahko precej bolj enostavna in nima ozadnja v kakšnih frustracijah: nekomu je to pač všeč. Eni se radi vozijo.

GenZNPC je izjavil:

m0LN4r, naj ti razlozim: omejitev je 130
Avti niso omejeni na 130, od kod tebi ta informacija?

Predlagas, da jih omejimo? Pa bos prezivel? S cim bos pa potem tolazil svojo nesposobnost dobiti zensko? S cim bos fasciniral moske, brez homoseksualnih tezenj? Na tak nacin nikoli ne bos nasel fanta. Ali zenske. Plavas v najbolj ogabnem preseku med homoseksualcem in heteroseksualcem. Ne fasciniras dejansko nikogar, samosabotiras se v najbolj ucinkovitem smislu.

Zgodovina sprememb…

iso2000 ::

Jaz sem imel tudi tale zadnji vikend zanimivo izkušnjo na AC. Po celodnevnem pohajanju na obali, se naložimo v avto in lepo na izi 110 kmh nastavim tempomat in se peljem po voznem pasu. Me dohiti nek kombi, en čas vozi za menoj, nakar me prehiti in mi sopotnik nekaj maha ven in zmajuje z glavo. Seveda je čez nekaj km zapeljal na počivališče in ga do Lj. nisem več videl. Še dandanes ne vem zakaj mi je mahal? Ker nisem vozil sprednjemu za ritjo? Je ocenil, da se vozim prepočasi? Ali je bila težava v mojem avtomobilu - električar in relativno počasna vožnja? Luči in smerokazi mi namreč delujejo, tako da res ne vem... No, na cesti človek res naleti na čudne patrone... Kar se tiče pa "oviranja" nizko letečih, pa je moje mnenje da v kolikor je nekdo v procesu prehitevanja z njemu prilagojeno hitrostjo, ne vem kaj imajo za blendat. Pač se počaka, da se prehitevanje zaključi in se lahko tisti spredaj varno umakne na vozni pas. Eni očitno mislijo, da so z nakupom avtomobila dobili naročnino na prazen prehitevalni pas. Da bi jim zanalašč bremzal, se mi pa ne zdi ok. Imamo policiste za urejanje prometa. Ostali največ naredimo z dobro mero strpnosti...

Lahko omejimo, komot, ampak dejstvo je, da novejsi avti vsi vozijo polavtomatsko vec kot 130 tehnologija to omogoca, omejitev je samo birokratska.
skibidi

JanBrezov je izjavil:

Hec je izjavil:

Ker tudi to je kompenziranje, zato ker nimas denarja, za spodobno stanovanje v Ljubljani, se vozis vanjo iz neke kurceve periferije (dokler ne bos dobil cestnine za vstop v Ljubljano - bodo solze tekle, ko bos svoj seksualni objekt pustil na P+R in se peljal naprej z LPP), tolazis se pa, z avtomobilom, ki je mnogo predrag, za tvoj standard. Medtem, ko gremo ostali, ki pa dejansko imamo denar, lepo na kolo, se po poti ustavimo na kavici in toastu, vcasih rogljicku in se brezstresno pripeljemo v sluzbo, v samo delcku casa, ki ga ti zabijes kot taksist samega sebe.

Napačne predpostavke, ki pa marsikaj povedo o tebi. Na avtocesti in v Ljubljani z lastnim avtom nisem bil že vsaj 5 let.

Razlaga, da nekateri vozijo 170 km/h po prazni avtocesti, pa je lahko precej bolj enostavna in nima ozadnja v kakšnih frustracijah: nekomu je to pač všeč. Eni se radi vozijo.

In potem svizec zavije cokolado... pa saj je jasno, kdo kupuje avtomobile s previsoko koncno hitrostjo. Sfrustrirancki. Vprasanje je samo kaj je razlog izfrustiranosti, Ljubljancani, vsaj kar jih jaz poznam, opuscajo avtomobile, ker jih ne rabijo. Vse je na dosegu kolesa, v najslabsem primeru, avtobusa. Otroci lahko hitro sami zakolesarijo do lokacije hobija. Avto je pa nepotreben strosek. In dejansko na take, kot si ti, gledajo navzdol. Upraviceno.
Cave man.

GenZNPC je izjavil:

Lahko omejimo, komot, ampak dejstvo je, da novejsi avti vsi vozijo polavtomatsko vec kot 130 tehnologija to omogoca, omejitev je samo birokratska.

Seveda, ker ste primeri za na psihiatrijo in je nujno, da se to birokratsko omeji. Ker povzrocate nesrece.

Zgodovina sprememb…

Seveda, ker ste primeri za na psihiatrijo in je nujno, da se to birokratsko omeji. Ker povzrocate nesrece.
Dvomim, mocno, da tempomat z lane asistom povzroci vec nesrec, kot povsem rocno upravljanje vozila pri manj kot 130 skozi celo leto v Sloveniji.

Mogoce bi moralo vec ljudi vklopiti tehnologijo in nastaviti na 150 in bi jih manj zavilo z avtoceste in v druge avte, med prehitevanjem pri 120.
skibidi

Hec je izjavil:

In potem svizec zavije cokolado... pa saj je jasno, kdo kupuje avtomobile s previsoko koncno hitrostjo. Sfrustrirancki. Vprasanje je samo kaj je razlog izfrustiranosti, Ljubljancani, vsaj kar jih jaz poznam, opuscajo avtomobile, ker jih ne rabijo. Vse je na dosegu kolesa, v najslabsem primeru, avtobusa. Otroci lahko hitro sami zakolesarijo do lokacije hobija. Avto je pa nepotreben strosek. In dejansko na take, kot si ti, gledajo navzdol. Upraviceno.
Cave man.

Čakaj, če si ti v LJ in nimaš avta, ker ga ne rabiš in ker ti je vse na dosegu, zakaj te moti dogajanje na AC? Ga res ne rabiš ali si ga ne moreš privoščiti?

GenZNPC je izjavil:

Dvomim, mocno, da tempomat z lane asistom povzroci vec nesrec, kot povsem rocno upravljanje vozila pri manj kot 130 skozi celo leto v Sloveniji.

Mogoce bi moralo vec ljudi vklopiti tehnologijo in nastaviti na 150 in bi jih manj zavilo z avtoceste in v druge avte, med prehitevanjem pri 120.

To samo zgoscuje promet in povecuje frustracije. Ker namesto, da bi iz tvojega rodnega sekreta startalo n ljudi, vsi z enako hitrostjo in zamikom, jih starta polovica z 130 omejtive in druga polovica brez omejitve. Srecate pa se vsi hkrati na ljubljanski obvoznici, ceprav bi se, ob 130km/h lepo razporedili. In naredite zamasek, zaradi katerega, vsi pridete v sluzbo pol ure kasneje.

Ne, rabimo samo sekcijsko merjenje hitrosti. To je vse. Avtomobilsko preprodajalski lobiji sicer zavlacujejo zadevo, ker jim je jasno, da bi jim vzelo velik del kretenov, ki kupujejo premocne avtomobile. Ampak pocasi bo tudi to prislo. Se bos pa z avtobusom vozil, ko ti vzamejo izpit. Mogoce zacnes celo knjige brat in postanes mnogo boljsi clovek kot si.

Zgodovina sprememb…

Pics or

Hec je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

To samo zgoscuje promet in povecuje frustracije. Ker namesto, da bi iz tvojega rodnega sekreta startalo n ljudi, vsi z enako hitrostjo in zamikom, jih starta polovica z 130 omejtive in druga polovica brez omejitve. Srecate pa se vsi hkrati na ljubljanski obvoznici, ceprav bi se, ob 130km/h lepo razporedili. In naredite zamasek, zaradi katerega, vsi pridete v sluzbo pol ure kasneje.

Matematika pravi ne, hitrejsi avto se ne sreca hkrati z pocasnejsim na cilju.
skibidi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Levi smernik za prehitevanje na pospeševalnem pasu AC (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11314737 (12768) PandaFlow2
»

Razvoj hitrosti na cestah (strani: 1 2 3 4 )

16526050 (22747) Utk
»

Tovornjakarji in avtomobilisti (strani: 1 2 3 4 )

16339916 (37668) Heavy
»

Vožnja po prehitevalnem (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

528134392 (111414) solatko

Več podobnih tem