Forum » Omrežja in internet » pinganje siola
pinganje siola
tt1024 ::
Torej zanima me nekaj pred tednom sem dobil aDSL ko sem prvic poskusil ping www.siol.net sem dobil average response time 20ms
zadnjih nekaj dni imam vedno ko to poskusim 200 - 500ms pinga Ali je s tem kaj narobe ali je to normalno? Sem se nov na ADSLJU zato vas prosim za pomoc!
zadnjih nekaj dni imam vedno ko to poskusim 200 - 500ms pinga Ali je s tem kaj narobe ali je to normalno? Sem se nov na ADSLJU zato vas prosim za pomoc!
Tody ::
um ja jest mam zdele 18 povprečno je pa dež kriv da mi siol crkuje.... zaliva centralo in dela pljusk pljusk siol ruta promet malo tamo malo vamo rezultati....
Groza res ne vem kaj je to ravnokar sem format c: naredu in na novo zagnal vso zadevo in je vse enako
para! ::
Povprečen ping do siola pri meni je 13ms.
Tako da to vsekakor ni normalno.
Kaj vse poganjaš, ko pingaš?
Tako da to vsekakor ni normalno.
Kaj vse poganjaš, ko pingaš?
Death before dishonor!
Tody ::
Odgovor je preprost ! NI ti pomoči počaka da siol uredi kar pač dela Sorry sam tako je če si v mreži pa poglej če kdo od računalnikov ne dela kej.
Bakunin ::
ce imas kaksen un*x:
tcpdump is your friend
ifconfig (ce so kaksen hw napake)
menjaj omrezno kartico/kable
...
tcpdump is your friend
ifconfig (ce so kaksen hw napake)
menjaj omrezno kartico/kable
...
torej danes zjutraj grem na net pingam siol in 23ms juhej!! Potem pa cez eno uro vse po starem sem klical na teh. pomoc kjer so me vezali na nekoga ki zgleda edini ve kaj vec kot (guspa a kabel ste vtaknl?) in je reku da je nasa centrala preobremenjena in da so dal zahtevo za dvig kapacitete ampa da bo to najbrz sele ponedeljek ali torek sprovedeno torej sedaj me zanima ali naj jim zamorim pri racunu za ta teden ko nisem mogel normalno uporabljati interneta in kako naj to storim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 161940 (13807) | kixs |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12162 (6330) | angus255 |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8851 (5977) | VASkO |
» | Visoki pingi Siol ADSL 1024/256 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 11475 (8054) | Alexius Heristalski |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35682 (18764) | RedOS |