Forum » Na cesti » Formula 1 2025
Formula 1 2025
skyform ::
RB "ne upa" dat hitrejsega voznika pooeg Verstappna? Spet druzinski kolegi z inside info?
Da bi VER pogrnil tako kot HAM, ce bi menjal mostvo, ker se kao nebi adaptiral na drugi dirkalnik? Kot da on dirka samo v F1 in drugega kot RBja ne zna vozit..
In namigovanja, da je Maxov RB drugacen/hitrejsi od Tsunodinega? Wtf?! Zakaj bi mostvo namenoma upocasnilo en dirkalnik in si s tem onemogocilo osvojiti WCC?
Same cvetke danes..
A sem kje napisal, da imam kak inside info? To je moje osebno mnenje in od kdaj naprej se tukaj ne sme napisati svoje mnenja? Ne vidim drugega razloga kot pa, da si ne upajo dati boljšega voznika zravn Maxa, točno tako. Imeli so na voljo Sainza in Hulka in Max jih je celo prosim za Hulka in koga so vzeli Lawsona, wtf? Se pravi, da ne upajo. Če si ti želiš biti čim boljši kot moštvo potem vzameš boljšega voznika kot pa Lawsona in Tsunodo ampak kot kaže jim je pomemben samo WC in ne WCC, in ker ne želijo Maxa znervirati mu pač dajo zravn take, ki mu ne bodo nikdar kos. Že sedja ima Max hude izpade, ko dirkalnik ne gre, kakšne bi še le imel, če bi mu zraven nagajaš še moštven kolega in očitno jih ravno to skrbi. To je moje mnenje in če sem ti s tem na žul stopil pa me dobesedno boli kurac.
broken/link ::
Je tudi dosti za to Redbull kriv, oni so že od nekdaj moštvo ki se fokusira na enga dirkača in na vrh samo rookije mečejo zravn Maxa. So imeli Sainza na voljo pa niso upali. Še Hulka niso upali dati zravn, ki si ga je Max želel. Pošlji Maxa v Ferrarija zravn Leclerca ali v Merca zravn Russella in bo druga pesem, bo on tisti, ki se bo moral navadit na novo moštvo in bolid. To bi jaz rad videl, ne pa da rookiji hodijo v njegovo moštvo in pol se dela tako okrog tega, da je Max ne vem kaj, naj se on presede v drugo moštvo zravn enga dobrega voznika, komaj čakam da se to zgodi. Šele takrat bomo videli koliko je res boljši, če sploh kaj boljši kot npr voznik kot Leclerc.
Da mečejo rookije, ovrženo takoj. Tu je seznam sovoznikov pri TR/RBju od Maxa, pa upam, da nisem koga pozabil:
Carlos Sainz Jr. — 2015–2016 (Scuderia Toro Rosso) - oba sta bila rookie-ja
Daniel Ricciardo — 2016–2018 (Red Bull Racing) - ni bil rookie.
Pierre Gasly — 2019 (Red Bull) - 2leti pri TRju, prej ko je bil povišan. torej ni bil rookie.
Alexander Albon — 2019–2020 (Red Bull) - rookie
Sergio Pérez — 2021–2024 (Red Bull) - ni bil rookie
Liam Lawson — 2025 (Red Bull) - rookie (tehnično ni bil, ampak za potrebe te debate je lahko rookie)
Yuki Tsunoda — 2025 (Red Bull - ni bil rookie
kaj pa če obrnemo? kaj pa, če bi v RB prišel Leclerc? ali Russel? ali nevemkdo?
Drugače Max tudi drugje dokazuje + če poslušaš intervjuje ti je jasno, da ni čisto tako. Recimo letos je dal interviju, da mu recimo stil RBja ne paše oz da ni to njegov naravni stil vožnje. Ampak da je pač tak avto dobil v roke, je ugotovil kje so njegove šibke točke in kje so njegove močne točke, in se je avtu prilagodil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()

endelin ::
Haha pod vprašajem je napisal
Max mora zapustiti red bull samo zato da dokaže da lahko premaga boljšega drugega voznika, kjer bosta imela enakovredne pogoje. :D
Max mora zapustiti red bull samo zato da dokaže da lahko premaga boljšega drugega voznika, kjer bosta imela enakovredne pogoje. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
skyform ::
broken/link je izjavil:
Je tudi dosti za to Redbull kriv, oni so že od nekdaj moštvo ki se fokusira na enga dirkača in na vrh samo rookije mečejo zravn Maxa. So imeli Sainza na voljo pa niso upali. Še Hulka niso upali dati zravn, ki si ga je Max želel. Pošlji Maxa v Ferrarija zravn Leclerca ali v Merca zravn Russella in bo druga pesem, bo on tisti, ki se bo moral navadit na novo moštvo in bolid. To bi jaz rad videl, ne pa da rookiji hodijo v njegovo moštvo in pol se dela tako okrog tega, da je Max ne vem kaj, naj se on presede v drugo moštvo zravn enga dobrega voznika, komaj čakam da se to zgodi. Šele takrat bomo videli koliko je res boljši, če sploh kaj boljši kot npr voznik kot Leclerc.
Da mečejo rookije, ovrženo takoj. Tu je seznam sovoznikov pri TR/RBju od Maxa, pa upam, da nisem koga pozabil:
Carlos Sainz Jr. — 2015–2016 (Scuderia Toro Rosso) - oba sta bila rookie-ja
Daniel Ricciardo — 2016–2018 (Red Bull Racing) - ni bil rookie.
Pierre Gasly — 2019 (Red Bull) - 2leti pri TRju, prej ko je bil povišan. torej ni bil rookie.
Alexander Albon — 2019–2020 (Red Bull) - rookie
Sergio Pérez — 2021–2024 (Red Bull) - ni bil rookie
Liam Lawson — 2025 (Red Bull) - rookie (tehnično ni bil, ampak za potrebe te debate je lahko rookie)
Yuki Tsunoda — 2025 (Red Bull - ni bil rookie
kaj pa če obrnemo? kaj pa, če bi v RB prišel Leclerc? ali Russel? ali nevemkdo?
Drugače Max tudi drugje dokazuje + če poslušaš intervjuje ti je jasno, da ni čisto tako. Recimo letos je dal interviju, da mu recimo stil RBja ne paše oz da ni to njegov naravni stil vožnje. Ampak da je pač tak avto dobil v roke, je ugotovil kje so njegove šibke točke in kje so njegove močne točke, in se je avtu prilagodil.
Uf, kaka lista, trenutno top 5 vozniki v F1, hudo! Pa to da so vsi rookiji sem tak za štos napisal, ker so res skoraj vsi bili še le v začetku svoje kariere in precej neizkušeni in z nobenga od teh voznikov ni ratalo nič, edini resn je še Sainz in z njim se je najbolj namantral. Še Ricciardo, ki ga je Norris dobesedno uničil mu je delal preglavice, tako da ja kot sem napisal in še tretjič bom, dokler Max ne bo menjal moštva in se ne bo pomeril z boljšim voznikom v drugem moštvu kot Redbull, bo zame pod vprašajem.
Haha pod vprašajem je napisal
Glej, zakaj bi pa tvoje mnenje veljalo več kot moje, no povej pametnjakovič. A imaš ti kak dokaz, da je trenutno najhitrejši voznik v F1, si ga že videl voziti zraven katerega top 3 voznika v enakem bolidu, a si? No, potem pa bodi raje tiho.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
ZveeZ ::
A sem kje napisal, da imam kak inside info? To je moje osebno mnenje in od kdaj naprej se tukaj ne sme napisati svoje mnenja? Ne vidim drugega razloga kot pa, da si ne upajo dati boljšega voznika zravn Maxa, točno tako. Imeli so na voljo Sainza in Hulka in Max jih je celo prosim za Hulka in koga so vzeli Lawsona, wtf? Se pravi, da ne upajo. Če si ti želiš biti čim boljši kot moštvo potem vzameš boljšega voznika kot pa Lawsona in Tsunodo ampak kot kaže jim je pomemben samo WC in ne WCC, in ker ne želijo Maxa znervirati mu pač dajo zravn take, ki mu ne bodo nikdar kos. Že sedja ima Max hude izpade, ko dirkalnik ne gre, kakšne bi še le imel, če bi mu zraven nagajaš še moštven kolega in očitno jih ravno to skrbi. To je moje mnenje in če sem ti s tem na žul stopil pa me dobesedno boli kurac.
Tvoj prejsnji post, tako kot tudi ta, pises v trdilni obliki. Nikjer ni zapisano "mogoce/morda", "predvidevam", "menim" ali karkoli podobnega, kar bi dalo vedet, da gre za tvoje mnenje in ne trditve.
Zakaj ima RB te voznike kot jih ima, pa vedo samo tisti v ekipi ali pa nekdo z malo vec informacijami.
z3ro ::
Tvoj prejsnji post, tako kot tudi ta, pises v trdilni obliki. Nikjer ni zapisano "mogoce/morda", "predvidevam", "menim" ali karkoli podobnega, kar bi dalo vedet, da gre za tvoje mnenje in ne trditve.
Zakaj ima RB te voznike kot jih ima, pa vedo samo tisti v ekipi ali pa nekdo z malo vec informacijami.
Preberi še enkrat tole kar si citiral. Predvsem zadnji stavek ;)
ZveeZ ::
Preberi še enkrat tole kar si citiral. Predvsem zadnji stavek ;)
My bad, priznam.
Glede prvega posta pa je res pisan tako, kot da podaja dejstva.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 126603 (32883) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 150154 (51492) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 378274 (161447) | ripmork |
| » | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 511245 (279244) | BT52 |
| » | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 211451 (146011) |