Forum » Na cesti » Formula 1 2025
Formula 1 2025

skyform ::
Nič novega... bolj si znan in večje število oboževalcev imaš potem je tudi več hejterjev.
Drugače pa se tak ve, da ti ljudje niso najbolj pri tapravi, imajo ziher neke mentalne težave, kar da je lahko nekdo lahko tako sovražen do nekoga, ki ga sploh ne pozna. Sem zato čisto prenehal brati vse razen to temo in autosport forum, pa ne samo za F1 nasplošno, ker je preveč sovraštva na internetu, to so pacijenti, če to breeš si zbijaš IQ. Včeraj naredil izjemo in sem za foro šel pogledat, če tudi sedaj pljuvajo po Hamiltonu, ko mu pes umira, in kaj misliš, pa še kak, da je neprofesionalen, ker je spustil test zaradi nekega faking psa, pa da bo imel izgovor za naslednjo leto kako je slab ker je sustil test in da ni čudno da mu je pes umira, ker je vegan, a pes je skor 13 let star kar je zelo dosti za njegovo pasmo, povprečna življenska doba je 8-10 let. Pač ne moreš verjet kako sovraštvo.
Max pa bo kot zgleda vse za en krog prehitel.
Drugače pa se tak ve, da ti ljudje niso najbolj pri tapravi, imajo ziher neke mentalne težave, kar da je lahko nekdo lahko tako sovražen do nekoga, ki ga sploh ne pozna. Sem zato čisto prenehal brati vse razen to temo in autosport forum, pa ne samo za F1 nasplošno, ker je preveč sovraštva na internetu, to so pacijenti, če to breeš si zbijaš IQ. Včeraj naredil izjemo in sem za foro šel pogledat, če tudi sedaj pljuvajo po Hamiltonu, ko mu pes umira, in kaj misliš, pa še kak, da je neprofesionalen, ker je spustil test zaradi nekega faking psa, pa da bo imel izgovor za naslednjo leto kako je slab ker je sustil test in da ni čudno da mu je pes umira, ker je vegan, a pes je skor 13 let star kar je zelo dosti za njegovo pasmo, povprečna življenska doba je 8-10 let. Pač ne moreš verjet kako sovraštvo.
Max pa bo kot zgleda vse za en krog prehitel.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

codeMonkey ::
To so mulci, ki vozijo iracing vecinoma. Ni potrebno resno jemati. Se najde se kaksen starejsi, otrok po srcu, ali glavi, to je pa to. Je pa tudi Hamilton s tem psom precej hecen. Deli z vsemi neke take bedarije... za koga? Za ljubitelje F1 sigurno ne.

Mene to z psom tudi ne zanima, sem pa prepričan, da se najdejo tudi kaki hardcore feni, ki želijo vedeti vse o svojih idolih. Leclerc je enaka fora kar se tiče psa, če še ne hujši, sta se taprava dva skupaj znašla v enakem moštvu. Oba igrata klavir, se čudno oblačita in psa vsepovsod vlačita, v bistvu sta njuna psa celebrity.

Tilen88 ::
Ma sm slšu zdej, da je bila neka nesreča pa je zaradi tega šlo dol,.. iz 1min 10sec je šlo na 23sec zdej je spet nazaj na 27sec prednosti
Je pa zadnji krog
To je bila popolna dominanca :D
Je pa zadnji krog
To je bila popolna dominanca :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

BT52 ::
Svaka čast obema. LULham tudi haha nice priimek. Ma kaj naj rečem. Naj se spravi v tretji WEC ferrari pa gre na lemans... Zraven GigaKUBice. Xd

Tilen88 ::
Sm ravno kar bral da naj bi LeClerc gledal opcijo, da zapusti ferarri v 2027, naj bi se menili že z AM, MERC in MCL.

Ali pa čaka, če VES gre v Merca. Pa gre v RB. Vseeno mu ni za zamerit. Tip ima zadnjo šanso, da gre drugam v dolgoročni projekt. Ferrari očitno dela vedno enake napake.
Tudi pravijo, da Hornerja popvezujejo z Haasom ali Alpinom. Pravi se, da je Haas najbolj resni zaradi Toyote, ki tehnično kroži okoli njih. Tudi zaradi potenciala, ko bodo šli nazaj na V8.
Osebno če bi bil Cadilack, bi ga hitro zaklenil in povabil, da zgradi njihov projekt. SEVEDA ČE SO RESNI. Ima še ravno dovolj elana pred sabo še za en dolgoročni projekt.
KUB, Ves , LEC :D RUS pa je njihov team leader. zaradi ostrega jezika. XD LAN pa supermodel ali bilakaj so bile tiste ghey slike, ki jih je delal haha
Tudi pravijo, da Hornerja popvezujejo z Haasom ali Alpinom. Pravi se, da je Haas najbolj resni zaradi Toyote, ki tehnično kroži okoli njih. Tudi zaradi potenciala, ko bodo šli nazaj na V8.
Osebno če bi bil Cadilack, bi ga hitro zaklenil in povabil, da zgradi njihov projekt. SEVEDA ČE SO RESNI. Ima še ravno dovolj elana pred sabo še za en dolgoročni projekt.
codeMonkey je izjavil:
Svaka čast obema. LULham tudi haha nice priimek. Ma kaj naj rečem. Naj se spravi v tretji WEC ferrari pa gre na lemans... Zraven GigaKUBice. Xd
Kubica in Verstappen, uf. Toliko talenta da je ze kicasto
KUB, Ves , LEC :D RUS pa je njihov team leader. zaradi ostrega jezika. XD LAN pa supermodel ali bilakaj so bile tiste ghey slike, ki jih je delal haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Skyman ::
Je bilo kar dogajanja na FP2
Contact between Charles Leclerc and Lando Norris on the pit exit!
https://streamain.com/en/iQuosFoNPwhPi9...
George Russell hits the wall at Turn 16!
https://streamain.com/en/buLDA25L2zYXhK...
Contact between Charles Leclerc and Lando Norris on the pit exit!
https://streamain.com/en/iQuosFoNPwhPi9...
George Russell hits the wall at Turn 16!
https://streamain.com/en/buLDA25L2zYXhK...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

haha. :D Meni je tudi čudno. Res da je prioriteta hitrost in hitri odziv. tole bi tole na esay rešili na vsaki garaži z semaforjem (sevda da ekiap povod, samo zadnjo odločitev za ABORT ima zdaj ta tip spredi in dirkač). Da ni zadolžen za spuščanje avta samo ena oseba. ker tale spedaj je res na nehvaležni poziciji NOR mu je bil ko je gledal nazaj takoj v mrtvem kotu in ga je spregledal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

In kar je še bolj cirkuško, samo 10 tisoč evrov kazni.
Ja kaj sj so ferarijevi mehaniki pomagal landota porinit do boxov to tud steje par tisoc EUR popusta.

Meni ta lawson uceraj zmaga
https://streamain.com/en/KiF6KL3EiEMdww...
Zgodovina sprememb…

McLaren se mora malo zbrati ta vikend. Drugace se bojim da tvegajo padec v "full panic mode".

sem mislu da mercu samo mrzli dnevi ustrezajo...jutri bi znalo nekaj dat na maxa proti ruslu.
Zgodovina sprememb…

Merc je čuden avto. Trakcijo imajo dobro. Zakaj pa v na te stezi to deluje še sami verjeno ne vedo ha ha.

codeMonkey je izjavil:
Wasn't Oscar...![]()
It wasn't Norris either. It was just his ego which clouded his judgement.

codeMonkey je izjavil:
Wasn't Oscar...![]()
It wasn't Norris either. It was just his ego which clouded his judgement.![]()
Ja, so pokazali posnetek kasneje in mi res ni bilo ravno jasno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Williams drivers disqualified from Singapore GP Qualifying for technical breaches
https://www.formula1.com/en/latest/arti...
Interke so ze gor..
https://www.formula1.com/en/latest/arti...
Interke so ze gor..
Zgodovina sprememb…

Wtf Piastri, kaj pričakuje, da bo mu Norris nazaj podaril mesto ali da bi mu kakšno kazen dali, lol.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

endelin ::
Škoda ker nima max ene 25 točk manj zaostanka ker bi bilo sedaj noro to spremljati do konca sezone

Meni se pa zdi dosti bolj škoda, da je Norris izpadel v Nizozemskem, čeprav bi raje videl, da je Piastri prvak ampak bi sedaj bilo samo 7 točk razlike med njima, po tej dirki še verjetno manj.

Tak je to, če je polovica sezone iz faking uličnih dirk povrhu pa še bolidi s katerimi se težko prehiteva.

Hamilton bo najbrž dobil kazen, ker se je Alonso skor zmešalo na radio, ker je Hamilton uspel končati dirko pred njim brez bremz.

Jaz samo sedaj upam da se mclarnovca med seboj pobijeta za naslov prvaka,mclarn je ze osvojil kar je zelel.

endelin ::
Točno 25 pik razlike. Piastri ima eno zmago lufta, kar je ogromno glede na izenačenost. Bo pa moral kakšno dirko končati pred Norrisom

Ganon ::
Nekaj je gotovo, takšne polarizacije navijačev nisem videl še nikoli. Prebiram forume in vlada prava mala vojna med navijači Norrisa in Piastrija. Teorije zarote so na dnevnem redu. Še dobro, da sem navijač McLarna in se veselim vsake zmage.

Konec koncev je PIA imel srečo, da je NOR jajcal celo dirko tole in niti ni imel jajc naredit niti enega skoka.

free_rider ::
Piastri pa vse bolj kaže svoj karakter užaljenega genZjevca.
Kregal se je z Alpinom, krega se pri McLarnu. Pojavlja se nek vzorec.
Ni kaj, tak ego imajo le "rojeni šampioni". Pravi role-model za nove generacije...
Kregal se je z Alpinom, krega se pri McLarnu. Pojavlja se nek vzorec.
Ni kaj, tak ego imajo le "rojeni šampioni". Pravi role-model za nove generacije...
Imagine there's no religion :)

billy ::
Čakaj malo...a niso pred kratkim naročili piastriju da spusti norissa naprej, ker je ekipa zajebala norisov postanek?
tu pa je noris sam se zaletel v maxa, ga je vrglo v piastrija in se je tako zrinil pred njega...ne da bi imel toliko boljši štart.
tu pa je noris sam se zaletel v maxa, ga je vrglo v piastrija in se je tako zrinil pred njega...ne da bi imel toliko boljši štart.

Cr00k ::
Gloves are off :)
Si nisem mislil, da bo Max tako visoko pristal. Spicy konec sezone se obeta :)
Si nisem mislil, da bo Max tako visoko pristal. Spicy konec sezone se obeta :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 121531 (27811) | skyform |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 146124 (47462) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 368309 (151482) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 496266 (264265) | BT52 |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 205959 (140519) |