Forum » Zvok in slika » Benq DVD-r mediji
Benq DVD-r mediji
Brainstorm ::
Kaka je kej kvaliteta Benq dvd-r medijev ker so mi mal sumljivo pocen 314 sit za komad v torti, proti Mmore ki jih kupujem po 540 sit.
Jochaan ::
jst sem benq posnel že 4 dvd je pa so ok, snemal sem 2x z enmu acerju ko ga ma frend na notebook-u
Caligula ::
Na kaksni hitrosti pa si pekel?
Pa kje se prodajajo in koliko komadov je v torti?
Kaksno hitrostno deklaracijo imajo??
Pa kje se prodajajo in koliko komadov je v torti?
Kaksno hitrostno deklaracijo imajo??
Raw ::
@Caligula: Preberi post, je ze napisal, da je uporabiljal 2x hitrost.
Drgac pa tud mene zanima kak je s temi DVD-Rji.
Drgac pa tud mene zanima kak je s temi DVD-Rji.
Caligula ::
To bi lahko pomenili, da je do sedaj 2krat snemal in obakrat bilo vse OK..
Raje vprasam-pa zanima me deklarirana hitrost oz, ce so morda celo 4kratna hitrost.
Raje vprasam-pa zanima me deklarirana hitrost oz, ce so morda celo 4kratna hitrost.
Jih bom dons nabavu pa bom juter poročal kok so se obnesli, drugač pa jih je v torti 10 kom cena pa je 314 sit za kom. majo pa jih v Velenju v prodajalna.com oz. tut na netu.
Jochaan ::
a jim ni v velenju v prodajalni.com zmankalo teh benq pa so nabavli creation dvd-je ?
no vsaj ko sem jst nazadnje gledal
no vsaj ko sem jst nazadnje gledal
Nabavu cel cake pa ga že tut prodajam če kdo kupi , ker jih Plextor 708A ne prebavlja sam rola pa rola pa ga sploh ne zazna, firmware mam pa tazadn. Očitno je to nek šrot sej ka pa nej bi blo drugiga za 300 sit. Na Mmore in Creation ter Eproformance mi pa lepo snema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99419 (28521) | pingo76 |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10431 (7584) | reber |
» | Katera php kniga?Oddelek: Izdelava spletišč | 1227 (1116) | TICKO |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6367) | jastreb |
» | mp3 to waveOddelek: Zvok in slika | 1157 (1061) | dem3 |