Forum » Loža » Ekoloska trznica v Mariboru
Ekoloska trznica v Mariboru
undefined ::
> Ve kdo kaj na to temo? :)
Nič. Daj kaj povej o tem. Bodo stare mamce solato prodajale? Če ja, pol pridem, če bo kej pocen. ;)
Nič. Daj kaj povej o tem. Bodo stare mamce solato prodajale? Če ja, pol pridem, če bo kej pocen. ;)
Gaby ::
Ocitno ti ni jasno kaj je ekoloska trznica. Nic ni ceneje, celo drazje je.. Posajeno in pridelano je brez fungicidov in herbicidov. Zivina mora biti na prostem. Zato je tudi vec stroskov z predelavo in vec dela je vlozenega. Tudi manjsi pridelek je, je pa bolj zdrav. Ce hoces tam kaj kupit poceni, nimas tam kaj iskat...
jetam ::
Ahh Gaby... Ne nasedaj no. Mislis da je od soseda njiva kaj bolj "ekolosko cista" kot moja? Jo morda moci kaksen drugacen dez od moje? Eko-pravljice za naivne.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
frenk ::
jest sm enkrat razmišlal da bi doma origano posadil, ker ga tolk porabmo, pa še lepo bi dišal...vsak tedn pico delamo
ko sem bil pa majhen sem pa v hozdu nabiral gobe in jih doma sadil...seveda ni nič zraslo, ker so bile vse korenine potrgane
...toliko o moji bio pridelavi
ko sem bil pa majhen sem pa v hozdu nabiral gobe in jih doma sadil...seveda ni nič zraslo, ker so bile vse korenine potrgane
...toliko o moji bio pridelavi
iration ::
> da bi doma origano posadil, ker ga tolk porabmo, pa še lepo bi dišal...vsak tedn pico delamo
Jest za podoben namen (za špagete ) sadim dve vrste bazilike, zeleno pa vijoličasto. Saj bi ruknu not kakšne mineralne dodatke pa se ne spoznam pa še ukvarjat se mi ne da preveč, razen to da dodam h2o vsak dan.
Jest za podoben namen (za špagete ) sadim dve vrste bazilike, zeleno pa vijoličasto. Saj bi ruknu not kakšne mineralne dodatke pa se ne spoznam pa še ukvarjat se mi ne da preveč, razen to da dodam h2o vsak dan.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Thrivial ::
Origano je pa cisto prakticno imeti doma posajenega. Je cisto zadovoljen tudi v hladnejsih krajih.
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Gaby ::
Se vedno dam raje dnar enemu kmetu, kot pa kopici preprodajalcev. Ekoloske kmetije so pod strogim nadzorom drzave, obiskujejo jih inspekcije. Poglejte si roke onih prodajalk, pa boste vidli kaj je to trdo delo.. Definitivno bom vecino stvari tam kupla. Ce ne drugega, da podprem slovenske kmete..
Gaby ::
IceMan: A lahko poves zakaj je to nesmisel? Brezveze nekaj pisat, ce potem ne argumentiras. I guess..
undefined ::
Gaby, jah pač. Men se ne zdijo te razlike tako bistvene kot tebi, na primer. Niti se mi ne zdi tako pomembno, al so plačani kmetje na slovenskem ozemlju za svoje delo, ali pa nekaj tisoč kilometrov stran. Gledam le, kaj je dobro, poceni pa preverjeno iz strani inšpekcije. To je vse, kar jest rabim. Kot pa sm reku, tebe najbrž to ne zanima, ker si pač bolj "pikolovska".
Thrivial ::
frenk: v trgovini s kmetijskimi pripomocki.
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Simko ::
infectiphibian
pomagaj :) Sam ljubim omake za špagete (pa tudi pice, seve) in sem hotel vzgojiti par sadik bazilike-tiste zelene, z velikimi listi. No zrasla je, zalival sem pač toliko, da je bila zemlja nonstop vlažna - pa je crknila :(
Imaš kakšen nasvet? Aja, imel sme jo pa doma v lončku v stanovanju - potrebuje dosti svetlobe, toplo okolje ali kako? :)
pomagaj :) Sam ljubim omake za špagete (pa tudi pice, seve) in sem hotel vzgojiti par sadik bazilike-tiste zelene, z velikimi listi. No zrasla je, zalival sem pač toliko, da je bila zemlja nonstop vlažna - pa je crknila :(
Imaš kakšen nasvet? Aja, imel sme jo pa doma v lončku v stanovanju - potrebuje dosti svetlobe, toplo okolje ali kako? :)
Gaby ::
Simko: Bazilika je zelo nezahtevna rastlina. Midva sva jo posejala nekam ob rob vrta in je zrastla kr kosata. Nisva mogla vse porabit, toliko jo je blo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 241133 (982) | alekskac |
» | "Najboljša" paradižnikova omaka za pico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26580 (24328) | Vajenc |
» | katere začimbe so "must have"Oddelek: Loža | 5243 (4057) | STASI |
» | PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21089 (19320) | krneki0001 |
» | Jetamova mala šola kuhanjaOddelek: Loža | 4994 (4083) | Mercier |