Forum » Na cesti » Formula 1 2024
Formula 1 2024
BT52 ::
musicfreak je izjavil:
Norris je enak kot Leclerc. Enostavno ni material za prvaka, hiter, ampak dela prevec napak.
Kot Jean ALESI :d
Ali pa Arnoux
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
codeMonkey ::
No ja. Leclerc je edini, ki zna dirkati s Verstappnom, kot je treba. Napak je pa vec Ferrari delal, kot on, v tistem kratkem obdobju, ko so bili konkurencni. Rabi material, pa da vidimo. Glede na to, kako ravna njihov dirkalnik z gumami, je se cudo, da je tako spredaj. Samo Sainza poglej danes...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
ALi naredijo kvali avto ali dirkački avto. Uvarnoteženega avta pa že od SCH in Brawnowih letih niso naredili.
Drugo leto bodo se vzmetenje ( pull-rod)
tega ne bodo naredili .. tole samo ITA mediji tvezijo neki
Ne bodo zadnji cikel pravil delali novega monokoka
Zgodovina sprememb…
Mater prau zmatran toliko dogajanja.
Meni smeško kako matematično analitiko se gredo pri Mclarnu. Še dobro, da mu ni dal domače naloge...
Meni smeško kako matematično analitiko se gredo pri Mclarnu. Še dobro, da mu ni dal domače naloge...
Zgodovina sprememb…
Perez in Lawson pa morata sezono se v ringu zakljuciti
Zgodovina sprememb…
*facepalm*
Kaj hoče Mclaren. Get good. Please...
ALO :/
Kaj hoče Mclaren. Get good. Please...
ALO :/
Zgodovina sprememb…
WOW tole bo šlo po Sch 98 v anale. Ali po HAM 2007 v Silverstonu.
Haha kera debata, samo še pivo rabijo hehe
Haha kera debata, samo še pivo rabijo hehe
Zgodovina sprememb…
Teklo bo zdaj pri vseh treh, ko se poberejo dol :)
Zgodovina sprememb…
no comment ::
5 dirkačev je še pod preiskavo, ampak nisem ziher če bo kaj pametnega odločeno.
Ker teoretično* obstaja možnost, da Norrisu dajo kakšno kazen, bi McLaren moral naročiti Piastriju, da naredi gap do Norrisa vsaj več kot 5s. Sicer prvenstvo očitno ne bo odločeno s parimi točkami, ampak McLaren jih je že toliko "odvzel" Norrisu, da si niti ne zaslužijo, da njihov dirkač pobere tudi WDC.
* praktično pa ob teh komisarjih za to ni kaj dosti možnosti
ripmork ::
Pestro dogajanje, žal pa kot kaže ne bo nič s kakim finalnim bojem za naslov. Sreča na strani Max-a (red flag = obdržanje pozicije + free menjava gum), je pa dejstvo, da je vozil fantastično (hitro in brez napak).
HAM se je pa po radiu na koncu nekaj ze poslavljal. Ces ce je to zadnjic, da mu je zal, da ni slo...
Zgodovina sprememb…
ZveeZ ::
Če me je kdo letos razočaral, je to Piastri. Sem upal na preskok letos, ampak tip je toliko konkurenčen Norrisu kot je bil Bottas Hamiltonu.
billy ::
Ja če se celo moštvo osredotoči na drugeag voznika, potem tem brezjajčnikom hitro pade volja in motivacija.
skyform ::
codeMonkey je izjavil:
HAM se je pa po radiu na koncu nekaj ze poslavljal. Ces ce je to zadnjic, da mu je zal, da ni slo...
To ni imelo nič veze s tem, da bi on odstopil iz F1 oali kaj podobnega ampak se je poslovil od ekipe, ki dela na boxih, ker jo bodo menjali. Jih menjajo parkrat na leto, letos je to že drugič, če se ne motim.
Cr00k ::
no comment je izjavil:
5 dirkačev je še pod preiskavo, ampak nisem ziher če bo kaj pametnega odločeno.
Ker teoretično* obstaja možnost, da Norrisu dajo kakšno kazen, bi McLaren moral naročiti Piastriju, da naredi gap do Norrisa vsaj več kot 5s. Sicer prvenstvo očitno ne bo odločeno s parimi točkami, ampak McLaren jih je že toliko "odvzel" Norrisu, da si niti ne zaslužijo, da njihov dirkač pobere tudi WDC.
* praktično pa ob teh komisarjih za to ni kaj dosti možnosti
Bravo Johnny... $5k kazni vsakemu
codeMonkey je izjavil:
To ni imelo nič veze s tem, da bi on odstopil iz F1 oali kaj podobnega ampak se je poslovil od ekipe, ki dela na boxih, ker jo bodo menjali. Jih menjajo parkrat na leto, letos je to že drugič, če se ne motim.
Ah, ok.
Se en zanimiv detajl kako so pri Mercedesu cisto ignorirali Russla (sorry ce vam ne ustreza platforma, sem iskal na yt, pa nic): https://x.com/Aperta/status/18537687802...
codeMonkey je izjavil:
Se en zanimiv detajl kako so pri Mercedesu cisto ignorirali Russla (sorry ce vam ne ustreza platforma, sem iskal na yt, pa nic): https://x.com/Aperta/status/18537687802...
"Just unlucky", bi rekel Norris:)
Ja, on naj bi navijal za postanek, kot vidim iz komentarjev. Ampak odziv "understood, box" no
Zgodovina sprememb…
Skyman ::
BREAKING: Gabriel Bortoleto signs multi-year deal with Kick Sauber.
The Formula 2 championship leader will graduate to F1 in 2025!
The Formula 2 championship leader will graduate to F1 in 2025!
o0o0o0o0o0 je izjavil:
Norris je torej edini, ki je hotel v boxe
It was the right thing to do.
No talent, just luck :D
Scorpy84 ::
no comment je izjavil:
Če me je kdo letos razočaral, je to Piastri. Sem upal na preskok letos, ampak tip je toliko konkurenčen Norrisu kot je bil Bottas Hamiltonu.
Lando ima že 5 sezon formule za seboj, oscar pa komaj eno. Ne vem kaj pričakuješ, ne dogaja se vsakič hamilton ali riki, da premagajo moštvenega kolega že po prvi sezoni. Vozil je po pričakovanjih, kot se od njega pričakuje, bolj je problem norris, ker je očitno da zna biti hiter, mentalno pa ni močen in ga to jebe.
Piastri je letos nekaj bližje Norrisu, ampak manj kot sem pričakoval. Ne pričakujem več, da bo kdaj pometel z Norrisom. Ampak, ja, več kot očitno je Norris vsaj na ravni Leclerca, Russlla, Sainza (no, to smo vedeli že prej)... Mogoče celo Hamiltona ali Verstappna.
no comment je izjavil:
Piastri je letos nekaj bližje Norrisu, ampak manj kot sem pričakoval. Ne pričakujem več, da bo kdaj pometel z Norrisom. Ampak, ja, več kot očitno je Norris vsaj na ravni Leclerca, Russlla, Sainza (no, to smo vedeli že prej)... Mogoče celo Hamiltona ali Verstappna.
OG Hamiltona... Zdaj verjetno ne več... IMO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 127227 (28565) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 327357 (110530) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 447620 (215619) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 209212 (129604) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 187125 (121685) |