Forum » Na cesti » Dnevna in večerna zasledovanje policajev
Dnevna in večerna zasledovanje policajev
moped22 ::
Kakšne imate vi izkušnje.
Moje se peljem podnevi skoz Kranj, polet, pride z motorjem mim in mi skoz okn reče dol zapelji (pogledal vozniško, prometno, prvo pomoč...in adijo)
Drugič se peljem podnevi Vrhnika-Horjul in pridejo nasprot policaji, nek obrnejo in se za mano zapodijo z lučkam (sprašujejo o mamilah, drogah, piham voznišk, prometno...)in adijo
Tretjič se pozno zvečer peljem Gorenja vas - Todraž. Civil avto, so šli za mano in me v Todražu z lučkam ustavl, piham, voznišk, prometno in adijo
Četertič se peljem pozno zvečer Naklo-Kranj, v Kranju natočim gorivo, policaji so se nek obrnil in za mano dol po klančku, dol na mostu vžgejo lučke, reče voznišk, prometno, pihanje...in luč mi ni delala sodeč po vidnem so gledal tud gume. Imam orginal.
Neki časa vozjo potemi za mano, da nebi goljfal s pasom in tud gume vejo na pamet katere dimenzije ma star avto.
+ še nekaj kontrol, ko so stal ob cesti, teh pa ne štejem več in niso del teme.
Moje se peljem podnevi skoz Kranj, polet, pride z motorjem mim in mi skoz okn reče dol zapelji (pogledal vozniško, prometno, prvo pomoč...in adijo)
Drugič se peljem podnevi Vrhnika-Horjul in pridejo nasprot policaji, nek obrnejo in se za mano zapodijo z lučkam (sprašujejo o mamilah, drogah, piham voznišk, prometno...)in adijo
Tretjič se pozno zvečer peljem Gorenja vas - Todraž. Civil avto, so šli za mano in me v Todražu z lučkam ustavl, piham, voznišk, prometno in adijo
Četertič se peljem pozno zvečer Naklo-Kranj, v Kranju natočim gorivo, policaji so se nek obrnil in za mano dol po klančku, dol na mostu vžgejo lučke, reče voznišk, prometno, pihanje...in luč mi ni delala sodeč po vidnem so gledal tud gume. Imam orginal.
Neki časa vozjo potemi za mano, da nebi goljfal s pasom in tud gume vejo na pamet katere dimenzije ma star avto.
+ še nekaj kontrol, ko so stal ob cesti, teh pa ne štejem več in niso del teme.
Okolica LJ
- zaklenil: bluefish ()
feryz ::
To je povezano ali s tvojim videzom ali z videzom tvojega avta.
Mene absolutno nikoli ne ustavijo. Razen ko je treba pokasirati zaradi radarja.
Kar tako pa se ne spomnim da bi me (ok med korono, občinske meje, bla, bla)
Mene absolutno nikoli ne ustavijo. Razen ko je treba pokasirati zaradi radarja.
Kar tako pa se ne spomnim da bi me (ok med korono, občinske meje, bla, bla)
val46 ::
To ni shintaro...je kar zobnik.
Pač, jim zgledaš sumljivo, jebat ga. Sprijazni se in dokler ni nič narobe ne s tabo, ne z avtom, se ne sekiraj.
Pač, jim zgledaš sumljivo, jebat ga. Sprijazni se in dokler ni nič narobe ne s tabo, ne z avtom, se ne sekiraj.
bobiii16 ::
Očitno imaš eno AURO, katera je dovzetna za učence iz Tacna. Probaj prebrat kake knjige da se znebiš tega. Vaje Vaje pa ne meditacije.
d4vid ::
In kak avto privablja policaje?
Ker sem mel kar istopajočega Megana 2 RS (športni odbijači, xenon, 18 colske felge, žive barve, spuščen, 2 izpuha zadaj, direkt izpuh brez loncev, pa je bil glasen in pokal - opazna razlika proti navadnem meganu 2) pa nisem mel težav. Brez kontrol v 5 letih. Pa so policisti kar aktivni v naših koncih.
Ker sem mel kar istopajočega Megana 2 RS (športni odbijači, xenon, 18 colske felge, žive barve, spuščen, 2 izpuha zadaj, direkt izpuh brez loncev, pa je bil glasen in pokal - opazna razlika proti navadnem meganu 2) pa nisem mel težav. Brez kontrol v 5 letih. Pa so policisti kar aktivni v naših koncih.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Moj mulc ima magnet za policaje.
520i, 90 letnik, gume ven zijajo iz avta, potumban kot hruška, auspuh 100 decibelski...
Ni variante, da se mimo kontrole pelje in da ga ne ustavijo.
520i, 90 letnik, gume ven zijajo iz avta, potumban kot hruška, auspuh 100 decibelski...
Ni variante, da se mimo kontrole pelje in da ga ne ustavijo.
mihi666 ::
Verjetno imaš tak avto kot nekdo ki ga iščejo. Se je mojem očetu podobno dogajalo dokler ni avta menjal...
sbawe64 ::
Magnet za policaje so stare kište.
Ali kakšen star črn bavarec z alu platišči in notri en brez las.
Ali kakšen star črn bavarec z alu platišči in notri en brez las.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Ja itak.
Valjda ne bo pri meni kontroliral če imam žarnice. Ali rezervno gumo. Ali zlizane gume. Ali karkoli že.
Valjda ne bo pri meni kontroliral če imam žarnice. Ali rezervno gumo. Ali zlizane gume. Ali karkoli že.
j4nm4n ::
Kot povedano: Kater avto pa imaš? Tudi če imaš custom made tablice si takoj izbira za kontrolo
PacificBlue ::
Ko sem se vozil crni volvo so me se kar ustavljali, tudi spustili za mano.
Zdaj vozim pa sportno jetto, jih pa kar mal pogrešam:(
Zdaj vozim pa sportno jetto, jih pa kar mal pogrešam:(
I’m out.
:3
:3
IL_DIAVOLO ::
Shintaro zna tvoriti stavke, ta jih ne.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
HolyFuck1 ::
Ejga zobnik, tebe pa gangstalkajo. Previdno na cesti, pred spanjem pa poglej pod posteljo...
Gang stalking @ Wikipedia
Gang stalking @ Wikipedia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprimerno verbalno zelo grdo obnašanje Policaja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 55201 (45473) | tryhard |
» | Neprimerna varnostna razdalja policistov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15850 (12851) | jero_no1 |
» | Kako zaustaviti vozilo ob policijski kontroli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26820 (21559) | bajsibajsi |
» | Policijske kontrole na cesti dandanes (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8042 (6036) | jype |
» | ustavt "policiji" ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5641 (4265) | kekz |