» »

ustavt "policiji" ali ne?

ustavt "policiji" ali ne?

1
2
»

bosmla ::

Sicer smo zasli pa vendarle - tisti, ki ste poznavalci orozja se opravicujem za "uzi" (o orozju pojma nimam) imeli so pac nekaksno orozje v obliki majhnih "brzostrelk", maske so imeli podobne motoristicnim podkapam, lokal pa je zelo blizu Ptuja... imena ne vem bilo pa je celo po casopisih in tv - nek tip je v paniki skocil celo skozi WC okno in so ga z psom ulovili - pa je bil cist nedolzen itd. verjetno se spomnite tega).
@Keyser Soze pa ne ti nekaj bluzit o pritozbah cez policijo (tukaj bi moral dati smajlija, ki umira od smeha pa ga ne najdem)

rdecaluc ::

Jz bi za take priložnosti posnel cviljenje gun pa predvaju z enim prikritim zvočnikom , seveda bi se pelju mim 30 .. sam efekt bi pa dosegu.

Drugače pa so me teli policajčki z mp5-kami držali ob stran zdaj ko je bil protest v soboto.. pa ravno se nam je mudilo na guns2roses pa valda ruzak poln alko xD.
Est modus in rebus. ,typos

nurmaln ::

Jz bi za take priložnosti posnel cviljenje gun pa predvaju z enim prikritim zvočnikom , seveda bi se pelju mim 30 .. sam efekt bi pa dosegu.

ajajaj
tud to bi odsvetoval

ZVCP pravi da je prepovedano sunkovito speljevanje ali zaviranje
če bi bil preveč prepričljiv bi policist mislil da je bilo kaj od tega pa bi bla spet položnica
običajno policisti (ali kasneje sodnik za prekrške) nimajo kej dost smisla za humor;((
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

BigWhale ::

Mene je enkrat 'zahaklal' varnostnik od Sintala. Se postavil pred mene z avtom in me zablokiral. Se mu umakne, hocem okrog, on spet s svojim avtom mimo mene in me spet blokiral. Potem ustavim, odprem 1cm okno in prasam kaj bi rad. Pa se zacne dret naj grem ven iz avta in kaj sem kradel.

Bilo je sredi zime zvecer zunaj ze tema, pri skladiscu Gorenja, kjer sem s prodajalcem nalozil keramicne ploscice. Prodajalec je takoj odsel in zaprl skladisce, tako da sem potem sam odsel.

Tip zacne tristo na uro tezit naj grem ven in odprem prtljaznik. Pa mu lepo povem, da ne, da naj kar policijo poklice. Potem me sprasuje kaj sem tam delal, sem mu rekel, da to njega niti ne zanima in je totalno popenil. Po nekaj minutnem dretju mu na sajbo nalimam racun od robe, ki sem jo kupoval in mu recem naj se umakne od avta, da mu bom pokazal kaj imam v prtljazniku.

Ni se mi dalo vec pregovarjat, vmes me je klicala Gaby, vecerja na mizi, res se mi ni dal vec ukvarjat z njim. Po tem, ko sem mu pokazal kaj imam se je zacel opravicevati, da jih obtozujejo, da slabo varujejo in kaj vem kaj se vse in da morjo tud oni delat in tko naprej.

Hecna zadeva.

nurmaln ::

zanimivo, jaz pa ravno v takem primeru ne bi popustil

ni važno kolk domišljije ma tip, izven objekta katerga varuje nima NIČ pooblastil in za takle incident bi plačal (on najbrž ne, sintal pa zagotovo)
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

kekz ::

> Lepo smo se predstavili, nakar sem mirno povedal, da sem dokumente pozabil doma, da pa sem ta-in-ta, živeč tam-in-tam, rojen tam-in-tam, da imam veljavno vozniško dovoljenje. Policist je nato po radio preveril moje podatke, mi zaželel srečno pot.

Moj znanec je pa to pozabljivost načrtno izkoriščal, ker so mu izpit vzeli in je mirno in hladnokrvna vedno zdrdral podatke od bratranca. Je šlo tudi vedno mirno skozi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo v Sloveniji te lahko preišče? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5212228 (7087) jype
»

Pregled armaturnih predalov in prtljažnika s strani policije ? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Na cesti
26864508 (39498) Furbo
»

Pravice kriminalistev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13025233 (21361) Trololololol
»

Policija & državljan (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15939703 (30005) Mehmed
»

policija in njihove pravice na mejnih prehodih

Oddelek: Loža
142407 (1920) Primoz

Več podobnih tem