Forum » Omrežja in internet » A1 omrežje in neo box
A1 omrežje in neo box
Patrik0 ::
Zdravo mene zanima, če je mogoče uporabljati neo box izven telekokovega omrežja, saj preko adsl kot zadnja hiša ne dobimo praktično nič. Ker pa smo 2km od baznih postaj smo kupili a1 brezžični net+huawei modem, da vsaj internet deluje vsaj približno normalno in uporabno (50/10 hitrosti)-poleg tega pa še uporablajmo 2 unifi LR dostopni točki, in praktično stvar leti kot treba brez težav in brez prekinitev ali izgube v hitrosti. Pri unifiju imamo hitrosti 50/10, pri navadnem routerju so hitrosti med 30/5 in 40/5.
Kakorkoli internet dela kak treba, en tv z telemachovim eonom dela kot sus brez tezav. Sedaj pa me zanima, če bi lahko na to a1 omrežje priključil gor telekomov neo box, ker bi delal tam definitvno boljše kot zdaj.
Prosim za pomoč in nasvete.
Kakorkoli internet dela kak treba, en tv z telemachovim eonom dela kot sus brez tezav. Sedaj pa me zanima, če bi lahko na to a1 omrežje priključil gor telekomov neo box, ker bi delal tam definitvno boljše kot zdaj.
Prosim za pomoč in nasvete.
Daniel ::
Ne bo delal, ker rabi VLANe za delovanje. Razen če je skonfiguriran tako, da pobira samo HLS stream (menda se tako uradno reče), kar pa je malo verjetno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 431176 (1774) | cekr |
» | Telekom hibridni modem - izkušnje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 40463 (3529) | zlabra |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66456 (8341) | Ulixes |
» | Telekom ukinja delovanje starih Boxov (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18556 (8939) | sirotka |
» | A1 Brezžični net + TVOddelek: Omrežja in internet | 5182 (4822) | V-i-p |