Forum » Operacijski sistemi » Katere windowse?
Katere windowse?
theD3viL- ::
Jaz bi sam uprašal kere windowse nej dam gor na moj računalnik z samo 256 ram-a?
Do zdej mam xp pro sam mi delajo počas verjetn zarad ram-a?
A bi blo bolš d bi si dal gor 98SE al bi še naprej uporablu xp z nekaterimi prednostmi?
Hvala za odgovor že naprej.
Do zdej mam xp pro sam mi delajo počas verjetn zarad ram-a?
A bi blo bolš d bi si dal gor 98SE al bi še naprej uporablu xp z nekaterimi prednostmi?
Hvala za odgovor že naprej.
Sims ::
Moje mnenje, ostani na XP. Idi na to stran LINK izklopi vse nepotrebne service, na stani so po abecedi napisani, klikneš gor in dobiš opis ter ali jih potrebuješ.
Lp,
sims
Lp,
sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Daedalus ::
XP definitivno, o optimizaciji pa preberi članek na slo-techu, pa bo. Pač izklopi vse kar ne potrebuješ, še posebno kake olepšave, ki itaq samo kradejo sistemske resurse. Če pa ne nameravaš poganjat kakih (starejših) iger, pa win2k.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zoidberg ::
Win 2k3 rulz. Ker na začetku so skor prehitri. :)
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30110 (13544) | darkolord |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7448 (6004) | krneki0001 |
» | Tudi podpori za Windows 2000 se počasi bliža konec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7281 (5730) | Gandalfar |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8485 (8485) | SunCell |
» | Katere winse na prenosnik P2 266Oddelek: Operacijski sistemi | 1094 (915) | Microsoft |