Forum » Na cesti » Autoradio piska ob pritiskanju gumbov
Autoradio piska ob pritiskanju gumbov
oo7 ::
V mojem avtu je pregorel tovarniški autoradio zato sem kupil novega kateri pa ni tovarniški.
Radio dela, lovi vse postaje, usb dela v glavnem vse dela edino zapiska čisto vsakič, ko pritisnem bilo katero tipko. Pa sem pregledal že cel menu pa ne morem izklopit piskanja.
Gre za Avtoradio Blow AVH-8984. Ima mogoče kdo od vas kakšen podoben auto radio in kako se ugasne ta hudič ?
V navodilih sicer piše glede BEEP kako ugasniti ampak navodila so za več modelov Blow tako, da tista navodila ne pridejo v poštev.
Radio dela, lovi vse postaje, usb dela v glavnem vse dela edino zapiska čisto vsakič, ko pritisnem bilo katero tipko. Pa sem pregledal že cel menu pa ne morem izklopit piskanja.
Gre za Avtoradio Blow AVH-8984. Ima mogoče kdo od vas kakšen podoben auto radio in kako se ugasne ta hudič ?
V navodilih sicer piše glede BEEP kako ugasniti ampak navodila so za več modelov Blow tako, da tista navodila ne pridejo v poštev.
cvalsr ::
Zanimivo. Jaz pa imam doma neko staro hripavo harmoniko, ki tudi kar nekaj piska, če pritiskam tipke.
Ajde, resno: Zakaj si kar prepričan, da navodila ne pridejo v poštev? Izrecno piše v njih, da ne veljajo za tvoj model ali kaj?
Eden od Murphyjevih zakonov pravi: Ko vsi poskusi in načini odpovedo, je čas, da prebereš navodila.
Ajde, resno: Zakaj si kar prepričan, da navodila ne pridejo v poštev? Izrecno piše v njih, da ne veljajo za tvoj model ali kaj?
Eden od Murphyjevih zakonov pravi: Ko vsi poskusi in načini odpovedo, je čas, da prebereš navodila.
V navodilih takoj na začetku tudi piše : opisi in ilustracije v teh navodilih so zgolj informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega produkta.
Torej še enkrat kar v navodilih piše za izklop zvoka tipk tega jaz v radiju pod nastavitvami in nikjer drugje nimam.
Drugače pa imamo pri nas doma tudi dve harmonike.
Torej še enkrat kar v navodilih piše za izklop zvoka tipk tega jaz v radiju pod nastavitvami in nikjer drugje nimam.
Drugače pa imamo pri nas doma tudi dve harmonike.
Senzor ::
To piska preko zvočnikov ali ima avtoradio svojega piskača? Če slednje, odpreš avtoradio in ga eliminiraš.
Piska preko zvočnikov.
Saj radio dela normalno edino, ko kaj pritisnem zapiska npr če zamenjam postajo ali pa glasnost za vsako črtico piska enako kot bi vpisoval številke v telefon samo, da tukaj orng zapiska.
Bom jutri radio vzel ven in ga odklopil če bo kaj drugače. Narobe pa itak nisem mogel kaj vpriklopit en kabel je antena in dva kabla skupno 17 pin pa ju ne moreš zamešat, ker vsak paše v svojo režo.
Saj radio dela normalno edino, ko kaj pritisnem zapiska npr če zamenjam postajo ali pa glasnost za vsako črtico piska enako kot bi vpisoval številke v telefon samo, da tukaj orng zapiska.
Bom jutri radio vzel ven in ga odklopil če bo kaj drugače. Narobe pa itak nisem mogel kaj vpriklopit en kabel je antena in dva kabla skupno 17 pin pa ju ne moreš zamešat, ker vsak paše v svojo režo.
styrian ::
S temi kitajskimi radiji je več problemov kot koristi. Raje nesi to nazaj in si kupi kakšnega Pioneerja z Bluetooth povezavo in SD/USB vhodom.
Jih je pa kar težko dobiti zaradi krize na trgu komponent.
Jih je pa kar težko dobiti zaradi krize na trgu komponent.
cvalsr ::
Shmandi, tvoj odgovor mu enako koristi, kot moj - saj to je že naredil.
Sicer pa je to kar pogost problem. V navodilih dragega francoskega avtomobila ! piše "čuda velika", ki jih potem v dejanskem meniju avtomobila sploh ni in tudi uradni serviser lahko samo skomigne in dvigne roke...
Težko rešljiv problem(čič), zlahka pa razumem, da para živce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomivalni stroj Gorenje - dva piskaOddelek: Loža | 9360 (8910) | googleg1 |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15191 (9490) | Trupl0 |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 106487 (46931) | kitka77 |
» | Težava s BIOS - omOddelek: Pomoč in nasveti | 4918 (4582) | luka9 |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15936 (12545) | Damjan Jagar |