Forum » Na cesti » Koliko bo štromar vreden čez 10 let?
Koliko bo štromar vreden čez 10 let?

Holedino ::
Si zmerjel, ne nič ne obdolžujem na pamet, dajmo debatirat tako kot ljudje. Ja z EV jem si prisiljen ustaviti na 4 ure vožnje po avtocesti (Tesla recimo), vendar na 4 ure ali še pogosteje ustaviji tudi vozniki naftnih vozil. TOrej ni razlike tudi na roadtripih. Da jo pa na vsakodnevnih vožnjah ni pa je tako ali tako jasno, saj je 500 km dosega zadosti za cel dan brez filanja vmes. Nafila se doma čez noč in zjutrej vedno štartaš s "polnim tankom".
Vsak normalen se ustavi vsaj na 3 ure. Na 4 max. Več vožnje brez postanka delajo izjemno redke izjeme, ki so nevarne sebi in drugih. Prva pomoč pravi 1,5 ure vožnje in nato pol ure počitka.
Ja takrat v tistem trenutku ga ni ja, ampak nočeš si predstavljati kakšna grozota bi se zgodila če bi ga..ne vem če bi preživel. Ne umre jih brez razloga 200 vsako leto na Slovenskih cestah, 15.000 ali nekaj takega se jih pa poškoduje, marsikdo od tega ostane invalid celo življenje. Je vredno zaradi sendviča? Se ne bi raje ustavil za 20 minut in pojedel kot človek?
JAz se pac ne rabim ,ce se mi mudi.
Vsak normalen se ustavi vsaj na 3 ure. Na 4 max. Več vožnje brez postanka delajo izjemno redke izjeme, ki so nevarne sebi in drugih. Prva pomoč pravi 1,5 ure vožnje in nato pol ure počitka.
Kamjonarji jedo med voznjo se kaj vec kot sendvic...
Ja takrat v tistem trenutku ga ni ja, ampak nočeš si predstavljati kakšna grozota bi se zgodila če bi ga..ne vem če bi preživel. Ne umre jih brez razloga 200 vsako leto na Slovenskih cestah, 15.000 ali nekaj takega se jih pa poškoduje, marsikdo od tega ostane invalid celo življenje. Je vredno zaradi sendviča? Se ne bi raje ustavil za 20 minut in pojedel kot človek?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Holedino ()

kriptobog ::
Si zmerjel, ne nič ne obdolžujem na pamet, dajmo debatirat tako kot ljudje. Ja z EV jem si prisiljen ustaviti na 4 ure vožnje po avtocesti (Tesla recimo), vendar na 4 ure ali še pogosteje ustaviji tudi vozniki naftnih vozil. TOrej ni razlike tudi na roadtripih. Da jo pa na vsakodnevnih vožnjah ni pa je tako ali tako jasno, saj je 500 km dosega zadosti za cel dan brez filanja vmes. Nafila se doma čez noč in zjutrej vedno štartaš s "polnim tankom".
JAz se pac ne rabim ,ce se mi mudi.
Kamjonarji jedo med voznjo se kaj vec kot sendvic...
Bi debatirali pa ne znas. Ko ti zmanjka argumentov privleces vn IQ in zaljivke.

Ne drži. POvej argument in ga bomo predebatirali, kar daj. SI videl tale posnetek? Samo sreča in hitra reakcija jih je rešila da avta nista čisto direktno trčila direktno head on, če bi jedel sendvič bi bil par metrov pod rušo.
Zgodovina sprememb…

Kar navedi vse argumente in jih bomo obrgli, no problem. Seveda znam debatirat, v gimnazijskih časih sem se celo udeleževal pro and contra državnih tekmovanj iz debatiranja in smo bili kar uspešni. EVO NAŠEL SEM POSNETEK PRIJATELJA, kar sem ti obljubil prej, ki se je komaj izgognil trčenju po AC barje, ker mu je nekdo pripeljal nasproti!! Tole je blo za las! Če bi jedel sendvič vmes bi verjetno bil zdele mrtev. 19 sekund dol posnetek komaj, ampak ti pa spremeni razmišljanje za vedno, se malo zamisliš, da ko voziš se moraš fokusirati samo in izključno samo na vožnjo in na nič drugega!
Torej kljub temu da si prej trdil da se to ne dogaja, in me zmerjal če sem neumen ker sem rekel da se tudi to včasih zgodi, potem si celo sam priznal da je tudi tebi nekdo po avtocesti pripeljal nasproti, torej si v bistvu že prej vedel da se to lahko zgodi, pa si tajil, sedaj pa še na posnetkih vidiš da se to lahko zgodi.
Torej kljub temu da si prej trdil da se to ne dogaja, in me zmerjal če sem neumen ker sem rekel da se tudi to včasih zgodi, potem si celo sam priznal da je tudi tebi nekdo po avtocesti pripeljal nasproti, torej si v bistvu že prej vedel da se to lahko zgodi, pa si tajil, sedaj pa še na posnetkih vidiš da se to lahko zgodi.
Zgodovina sprememb…

Kar navedi vse argumente in jih bomo obrgli, no problem. EVO NAŠEL SEM POSNETEK PRIJATELJA, kar sem ti obljubil prej, ki se je komaj izgognil trčenju po AC barje, ker mu je nekdo pripeljal nasproti!! Tole je blo za las! Če bi jedel sendvič vmes bi verjetno bil zdele mrtev.
Sem navedel argumente, zakaj si nezmozen debatiranja. In spet bluzis.

Ti bloziš, ne jaz, seveda sem zmoženj debatiranja, po mnenju sodnikov na tekmovajih debatiram dobro;) Tvoje napačno mišljenje zakaj jaz ne bi bil zmožen debairanja je irelevantno, NAVEDI PROSIM argumente proti električnim avtomobilom in jih bomo predebatirali! Že drugič sem ti to rekel!
Evo sem lihkar pogledal, posnetek ima še vedno 12.394 ogledov, torej sta samo 2 možnosti ali si ignorant in ga nisi pogledal ali pa Youtube ne updejta števila pogledov in real time. Bolj verjetna je 1 možnost.
Zgodovina sprememb…

Ti bloziš, ne jaz, seveda sem zmoženj debatiranja, po mnenju sodnikov na tekmovajih debatiram dobro;) Tvoje napačno mišljenje zakaj jaz ne bi bil zmožen debairanja je irelevantno, NAVEDI PROSIM argumente proti električnim avtomobilom in jih bomo predebatirali! Že drugič sem ti to rekel!
No o tem govorim. Spet si prilekel neko hvalisanje. Nekaj novega, IQ je ze prezvecen.
Sva ze 100x predelala, v mojem primeru je no go. Story closed. Si finzgarjevo bralno znacko tudi zmagal? Pa vaske igre? Kolo srece? Lepo je biti miljonar? Resil vse krizanke v Duhcu?

Pa kakšno hvalisanje neki?! Obtožil si me da ne znam debatirat, za to obtožbo nimaš nobene realne podlage, jaz pa sem ti povedal da sem v gimnazijskih časih hodil na državna tekmovanja iz debatiranja, nismo bili vedno prvi, ampak smo bili pa kar uspešni. Pa tudi če privzameva da to ne bi bilo res (pa je), še vedno je dejstvo da za obtožbo da ne znam debatirati nimaš nobene realne podlage.
Ja prav, v tvojem primeru je no go, ker si se tako pač odločil. V redu. Ampak to ni važno sploh, ni važno ali imaš ti lahko EV ali ne, važna je večina ljudi, ne pa ti. Kapiš? Navedi SLOŠNE argumente proti EVjem in jih bova predebatirala. Do sedaj še nisem NIKJER naletel NITI NA 1 argument proti EVjem, ki bi zdržal logično presojo. Če ga ti veš, kar na dan z njim!
Sva ze 100x predelala, v mojem primeru je no go. Story closed.
Ja prav, v tvojem primeru je no go, ker si se tako pač odločil. V redu. Ampak to ni važno sploh, ni važno ali imaš ti lahko EV ali ne, važna je večina ljudi, ne pa ti. Kapiš? Navedi SLOŠNE argumente proti EVjem in jih bova predebatirala. Do sedaj še nisem NIKJER naletel NITI NA 1 argument proti EVjem, ki bi zdržal logično presojo. Če ga ti veš, kar na dan z njim!

Zgodovina sprememb…

Pa kakšno hvalisanje neki?! Obtožil si me da ne znam debatirat, za to obtožbo nimaš nobene realne podlage, jaz pa sem ti povedal da sem v gimnazijskih časih hodil na državna tekmovanja iz debatiranja, nismo bili vedno prvi, ampak smo bili pa kar uspešni. Pa tudi če privzameva da to ne bi bilo res (pa je), še vedno je dejstvo da za obtožbo da ne znam debatirati nimaš nobene realne podlage.
Sva ze 100x predelala, v mojem primeru je no go. Story closed.
Ja prav, v tvojem primeru je no go, ker si se tako pač odločil. V redu. Ampak to ni važno sploh, ni važno ali imaš ti lahko EV ali ne, važna je večina ljudi, ne pa ti. Kapiš? Navedi SLOŠNE argumente proti EVjem in jih bova predebatirala. Do sedaj še nisem naletel NITI NA 1 argument proti EVjem ki bi zdržal logično presojo. Če ga ti veš, kar na dan z njim!
Proti tebi itak nihce ne more dati argumenta, ker vedno bluzis. Cel forum ti lahko pise in lepi linke pa vedno bluzis. Hvalisas se kot 5 letni otrok, non stop, ko ti nekaj ni vsec. Zalis po ZS, pa tudi tu smo ze videli zaljivke. Konec koncev ne vem zakaj sploh zabijamo cas s trolckom.

Proti tebi itak nihce ne more dati argumenta, ker vedno bluzis.
Torej argumenta nimaš, lepo da priznaš. In ne drži, ne bluzim. Kar argumente proti EVjem na dan!
Cel forum ti lahko pise in lepi linke pa vedno bluzis.
Cel forum nasprotnikov električnih avtomobilov ni bil sposoben dati NITI enega argumenta proti EVjem, ki bi zdržal logično presojo! Za vse "argumente" nasprotnikov se je izkazalo da gre za MITE! Stvari ki so bile včasih 10 let nazaj res in danes niso več ali pa sploh nikoli niso bile res.
Hvalisas se kot 5 letni otrok, non stop, ko ti nekaj ni vsec.
Se ne hvalim, to nikakor ni moj namen, samo povedal sem dejstva ko se branil pred tvojimi žalitvami. Ne trolam, niti najmanj.
Zgodovina sprememb…

Se ne hvalim, to nikakor ni moj namen, samo povedal sem dejstva ko se branil pred tvojimi žalitvami. Ne trolam, niti najmanj.
To bo to. Se ne hvalis. Kaj pa je potem vso to hvalisanje? Zalis si ti, sicer zasebno, kar je se slabse no. Ti bi bil odlicen (skorumpiran) politik. V kaki SDS. Samo glede na trenutno stanje, dvomim da jemljejo ljudi z visokim IQ, ampak mislim da ne bo problem, ker itak nabijas. Si ze pozabil, da te poznam?

Kaj pa je potem vso to hvalisanje?
Navajanje dejstev in branjenje pred tvojimi žalitvami.
Ti bi bil odlicen (skorumpiran) politik. V kaki SDS.
HVala, bom vzel kot kompliment.
Glede IQja članov stranke SDS ne bom komentiral.
ampak mislim da ne bo problem, ker itak nabijas.
Ne drži. Še najboljši prijatelj me ne pozna dobro, pa me boš ti haha.
Zgodovina sprememb…

Kje so moje zalitve?
Se sploh zavedaš kaj govoriš? Očitno ne! Beri za nazaj. Želiš da ti skopiram tvoje žalitve, si jih že pozabil? Tele žalitve so bile pa zaradi stvari ki si jo naredil in se ne navezujejo na debato, ni povezano.
Zgodovina sprememb…

Kje so moje zalitve?
Beri za nazaj. Želiš da ti skopiram tvoje žalitve, si jih že pozabil? Tele žalitve so bile pa zaradi stvari ki si jo naredil in se ne navezujejo na debato, ni povezano.

Res vrhunec intelekta. Ni kaj. Otrocje. Ko si uzaljen, ko te nekdo negira, si kot otrok. Nimas kaj. Bo bolje. Ce ne bo slo, imas pa se vedno ustanove, ki bodo poskrbele zate.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()

Kaj pa je potem vso to hvalisanje?
Navajanje dejstev in branjenje pred tvojimi žalitvami.
HVala, bom vzel kot kompliment.
S tem poves vse
Kje so moje zalitve?
EVO TI TVOJE ŽALITVE MENE:
Kaj je bilo narobe s stavkom da beri svoje poste za nazaj in boš našel ogromno žalitev mene? NIč. TOrej kdo je otročji in brez intelekta?
1. ŽALITEV 1: Ti bi bil odlicen (skorumpiran) politik. V kaki SDS.
2. ŽALITEV 2: Samo glede na trenutno stanje, dvomim da jemljejo ljudi z visokim IQ, ampak mislim da ne bo problem, ker itak nabijas
3. ŽALITEV 3: Konec koncev ne vem zakaj sploh zabijamo cas s trolckom.
4. ŽALITEV 4: JE tudi meni ze enkrat nekdo priletel nasproti, hvala bogu ponoci, da sem videl luci. Verjetno kaliber tvojega kova.
5. ŽALITEV 5: Poberi se inzenircek.
6. ŽALITEV 6: Toliko o tem, kdo je nespodoben debatiranja in 1% v IQju
7. ŽALITEV 7: Si res tako neumen? Kdo pa obraca sredi avto bana?
8. ŽALITEV 8: tvojo gajbico pa verjamem da gres se iz lj tezko.
9. ŽALITEV 9: Bedak.
10. ŽALITEV 10: Trolcek mamin.
11. ŽALITEV 11: Ti ne gres na a vijon, ker kuri kerozin in ker ne gres dlje od mamine kikle.
12. ŽALITEV 12: Ti si toliko varen, kot je tvoja mama, ker te ona vozi v tvoji gajbici.
13. ŽALITEV 13: Niti nisem tako neumen, da bi se sel tak posting kot si imel ti. To je se neumneje.
14. ŽALITEV 14: V avtu ne mores pojesti sendvica? Si res tako razvajen? Ti se moras itak spociti po pol ure voznje v tistem tvojem citroencku.
15. ŽALITEV 15: Ce gres z zeno bi se najraje avion na cezoceanskem letu ustavila.
16. ŽALITEV 16: Itak si po mami zavarovan lol
17. ŽALITEV 17: On je se preprican da so krave vijolcne, ker take pac vidi na TVju in cokoladi, ki mu jo mama prinese vsak teden.
18 ŽALITEV 18: Ok. Ustavimo se termoelektrarne, fabrike in vse ostalo, ki onesnazuje zrak. Bos potem srecen? Se bos od veselja basal v macu z misljenjem da zdaj zdravo zivis? :))
19. ŽALITEV 19: Ce je mamin sinko, ki se ni videl pravega dela. Vidi samo pravice, dolznosti pac ne.
20. ŽALITEV 20: Pomemben podatek je kdaj si delal preko studenta za ta denar. Jaz sm v svojih studentskih letih delal za 3.2... Tiverjetno zdaj delas za 4e na uro, saj si komej prilezel s faksa ven. Glede na obnasanje, hvalisanje in pametovanje te itak nihce ne bo zaposlil. SPloh te pa verjetno ne bo brez mamine odobritve ane
21. ŽALITEV MATOTA: Zate vemo, da nisi sel, ker si skrt ko drek.
22. ŽALITEV 21: Sram te bilo, mamin sinko.
23. ŽALITEV 22: Ce ne bo slo, imas pa se vedno ustanove, ki bodo poskrbele zate.
Samo eno stran sem pregledal v tvojem accountu, pa sem našel 22 žalitev mene, eno žalitev UTKja in 1 žalitev Matota.
Zgodovina sprememb…

Vse skupaj niso pol toliko zaljive kot tvoje, torej?
In 15. tocka leti na mojo zeno, ki si jo vpeljal v debato. Za politika si pa rekel, da vzames kot kompliment. Torej kaj zdaj? Nena bluzi.
Se pa vidi, da imamo prav. Raje si najdi sluzbo. Ocitno imas prevec casa. S takimi dosezki bi moral biti zaposljiv najman v inzeniringu pri Tesli, ce ne kar v SPace X ali Nasi, etc.
In 15. tocka leti na mojo zeno, ki si jo vpeljal v debato. Za politika si pa rekel, da vzames kot kompliment. Torej kaj zdaj? Nena bluzi.
Se pa vidi, da imamo prav. Raje si najdi sluzbo. Ocitno imas prevec casa. S takimi dosezki bi moral biti zaposljiv najman v inzeniringu pri Tesli, ce ne kar v SPace X ali Nasi, etc.
Zgodovina sprememb…

Ti si začel že takoj od začetka žalit, nisem jaz začel, ampak si ti. Žališ mene in tudi vse druge forumaše, kdor ne verjame, naj gre gledat pod njegove nedavne poste. Tak je njegov modus operandi.
Zgodovina sprememb…

Ti si začel že takoj od začetka žalit. Žališ mene in tudi vse druge forumaše, kdor ne verjame, naj gre gledat pod njegove nedavne poste. Tak je njegov modus operandi.
Ja Niko. Mogoce kako piknem, nikogar pa ne zalim s takimi izrazi, kot to pocnes ti :)

Ne vem kaj bluziš, ime mi je Marko. Potrdil si kvaliteto mojih argumentov 

Sicer pa to ni NOBEN ARGUMENT! To je ad hominem logical fallacy! Debatirat se nauč, ker niti tega ne znaš, pol pa prid nazaj. Al pa tud če ne.
https://www.logicallyfallacious.com/log...
Tip: When others verbally attack you, take it as a compliment to the quality of your argument. It is usually a sign of desperation on their part. Si desprarate in nimaš argumentov?

Sicer pa to ni NOBEN ARGUMENT! To je ad hominem logical fallacy! Debatirat se nauč, ker niti tega ne znaš, pol pa prid nazaj. Al pa tud če ne.
Tip: When others verbally attack you, take it as a compliment to the quality of your argument. It is usually a sign of desperation on their part. Si desprarate in nimaš argumentov?

Ne vem kaj bluziš, ime mi je Marko. Potrdil si kvaliteto mojih argumentov
Zdaj si ze MArko? Si pozabil preklopit na nov profil?

Drugace pa o verbalnem napadu vzamem na znanje. Socustvujem s tabo.

Ne drži. Skratka dokazal si da argumentov nimaš. 
Šah mat. 

Zgodovina sprememb…

Nisem Niko, nikjer ne priznam da sem Niko lo, lahko pa branim svojega prijatelja, je to v tvojem svetu prepovedano? AJa ti najbrž nimaš prijateljev niti ne bi nič naredil za njih, vse jasno. Ne zanimajo nas tvoji argumenti zakaj TI EVja ne bi imel, zanimajo nas argumenti zakaj so po tvoje električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na motorje z notranje izgorevanje?!
Zgodovina sprememb…

Nisem Niko, nikjer ne priznam da sem Niko lo, lahko pa branim svojega prijatelja, je to v tvojem svetu prepovedano? AJa ti najbrž nimaš prijateljev niti ne bi nič naredil za njih, vse jasno. Ne zanimajo nas tvoji argumenti zakaj TI EVja ne bi imel, zanimajo nas argumenti zakaj so po tvoje električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na motorje z notranje izgorevanje?!
Potem bodi tiho. Jaz sem govoril za svoj primer. Ce tega nisi zmozen dojeti, pac ok. Ti verjamem, da ne gre, ker mas itak prevec problemov v glavi.

Potem bodi tiho Jaz sem govoril za svoj primer.
NE! NIKOGAR NE ZANIMA TVOJ KONKRETEN PRIMER!! Zanima nas zakaj zmotno misliš da so električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na motorje na notranje izgorevanje?!
Jaz sem govoril za svoj primer. Ce tega nisi zmozen dojeti, pac ok. Ti verjamem, da ne gre, ker mas itak prevec problemov v glavi.
Ne drži, spet žališ za brezveze, pa si prej sveto trdil da ne?! Jaz sem dojel da si ti govoril za svoj primer, vendar tvoj primer je IRELREVANTEN za širšo družbo. Nisi sam na svetu veš, svet se ne vrti okrog tebe. Tvoj primer NI relevanten glede vprašanja ali so električni avtomobili boljša ali slabša tehnolgoija od avtomobilov na termične motorje.
Torej pojasni nam, ZAKAJ zmotno misliš da so električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na termične motorje?
Ker dejstvo je da NISO slabša tehnologija, ampak mnogo boljša!
Zgodovina sprememb…

NE! NIKOGAR NE ZANIMA TVOJ KONKRETEN PRIMER!! Zanima nas zakaj zmotno misliš da so električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na motorje na notranje izgorevanje?!
Nehaj bluzit. Za moj primer so slabsi ja? PRedelano 100x. Za tovj primer mi je veseeno, ker se ti itak jebe za okolje in zdravje, ce hodis na enourne lete. Ekolog pa tak jejhata. Se MGja sem ti pokomentiral po testu, kjer lahko preberes, da je za po mestu ok gajbica. Zame ja pa EV pac predrag. Dokler se ne prodaja etron a6, nimam neke primerljive ibire, ce gledamo na ceno. Ja? Se narisem? Al bo tudi prevec? Pozdravi Marka.
Jaz sem govoril za svoj primer. Ce tega nisi zmozen dojeti, pac ok. Ti verjamem, da ne gre, ker mas itak prevec problemov v glavi.
Ne drži, spet žališ za brezveze, pa si prej sveto trdil da ne?! Jaz sem dojel da si ti govoril za svoj primer, vendar tvoj primer je IRELREVANTEN za širšo družbo. Nisi sam na svetu veš, svet se ne vrti okrog tebe. Tvoj primer NI relevanten glede vprašanja ali so električni avtomobili boljša ali slabša tehnolgoija od avtomobilov na termične motorje.
Torej pojasni nam, ZAKAJ zmotno misliš da so električni avtomobili slabša tehnologija od avtomobilov na termične motorje?
Ker dejstvo je da NISO slabša tehnologija, ampak mnogo boljša!
Tako kot se ne vrti vse okoli tebe in tvojih "dosezkov". Ja? Get a job.
Zgodovina sprememb…

Nehaj bluzit. Za moj primer so slabsi ja?
Ne bluzim. To ali so za tvoj primer slabši ali ne je IRELEVATNO! ŠTekaš?
Za tovj primer mi je veseeno, ker se ti itak jebe za okolje in zdravje, ce hodis na enourne lete.
Spet logical fallacy! Tudi če bi res hodil na enourne lete, ali bi to kaj zmanjšalo težo mojih argumentov? NE! Argumenti še vedno držijo ne glede na to kdo in kje jih izreče. Sicer pa na lete hodim zelo redko, mogoče 2x na leto, kar je precej manj kot večina ljudi. IN kot sem ti že povedal veliko večino ZDRAVSTVENE ŠKODE pri ljudeh povzročijo AVTOMOBILI, ne pa letala, zato ker je avtomobilov 1.000.000 krat več in zato ker avtomobili kurijo strupeno naftno svinarijo v NEPOSREDNI BLIŽINI ljudi v mestih, letala pa ne! Misliš da se sredi Ljubljane fura 200.000 letal vsak dan? NE! Avtomobili se furajo v 200.000 kosov znotraj obvoznice v LJ vsak dan in zastrupljajo zrak, zato pa tudi mednarodne meritve in študije kažejo da je zrak v Ljubljani eden najslabših od Evropskih mest!
To je mednarodna primerjava, ki kaže, kako slab zrak dihamo v Ljubljani
https://oe.finance.si/8976675/To-je-med...
Ljubljana ima zelo slabo kakovost zraka
https://www.rtvslo.si/enostavno/zanimiv...
Onesnaženje z delci PM: Ljubljana na 260. mestu, kakovost zraka slaba
https://www.caszazemljo.si/beseda-o-zem...
Tako kot se ne vrti vse okoli tebe in tvojih "dosezkov". Ja? Get a job.
Imam. In kaj ima veze ali imam job ali ne z temo debate in argumenti proti ali za električne avtomobile? ČISTO NIČ! Job imam, pa tudi če ga ne bi imel to ne bi imelo nič veze.
Se MGja sem ti pokomentiral po testu, kjer lahko preberes, da je za po mestu ok gajbica.
Super. Ne sam za po mestu though, tudi za potovanja ga lahko imaš. Res pa je da je za potovanja bolj primeren kakšen drug električni avto, ker se MG ne fila tako hitro kot nekateri ostali modeli EVjev.
Zame ja pa EV pac predrag. Dokler se ne prodaja etron a6, nimam neke primerljive ibire, ce gledamo na ceno. Ja? Se narisem? Al bo tudi prevec?
Kaj je zate ali ne je vsseeno, EV je cenejša izbira na dolgi rok ko upoštevaš stroške goriva in servisov za 80 % Slovencev. Kar je pa zate pa je vseeno. Nikjer nisem trdil da je EV trenutno že za vsakega. Je pa za 80 % ljudi. To je večina.
Si pogledal ta posnetek? Te bo pozitivno šokiral.

Zgodovina sprememb…

Pa ne samo z PM10 delci, tudi strupeni dušikovi oksidi (del izpuha avtomobilov) so izjemno velik problem!
Decembra je bila Ljubljana z dušikovimi oksidi najbolj onesnažena prestolnica v EU!!!
https://live.finance.si/8985351/Decembr...
Ljubljana je bila decembra najbolj s strupi obremenjena prestolnica v EU!
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Ljubljana je STRUPI najbolj obremenjena prestolnica EU...Kdaj bomo nehali že zastrupljati same sebe?
Decembra je bila Ljubljana z dušikovimi oksidi najbolj onesnažena prestolnica v EU!!!
https://live.finance.si/8985351/Decembr...
Ljubljana je bila decembra najbolj s strupi obremenjena prestolnica v EU!
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Ljubljana je STRUPI najbolj obremenjena prestolnica EU...Kdaj bomo nehali že zastrupljati same sebe?
Zgodovina sprememb…

b3D_950 ::
>Kdaj bomo nehali že zastrupljati same sebe?
Takrat, ko bodo nehal prodajat napol pečen kruh ali žemlje.
Takrat, ko bodo nehal prodajat napol pečen kruh ali žemlje.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

GenZNPC ::
Samo na meji, ampak nisem stopil iz avta. Z udobnim a vtom to ni noben problem.
Upam da ima ta tvoj udobni avto tudi serijsko vgrajeno račko za lulanje in robota ki ti hrano vmes šafla v gobec. Pa upam da maš ženo da ti drži pimpelčka medtem ko lulaš v račko.10 ur brez enega samega postanka, dej no dej!
10 ur ne zdrzis, da nebi dal kaj v usta al da moras nonstop scat?
Si otrok?
skibidi

Ena os stvari ki jih povzročajo stupeni dušiovi oksidi je DEPRESIJA. Depresija je zelo pogosta bolezen, 19 % ljudi na svetu ima depresijo diagnosticirano vsaj enkrat v svojem življenju. Ker pa vemo da večina ljudi nikoli ne gre k zdravniki ki bi zadevo diagnosticiral, pa je procent bližje 50 %. Vsak drugi človek.
"Globally, it is estimated that 5% of adults suffer from depression [1]
19% of adults reported that they had been diagnosed with depression at some point in their lives, including postnatal depression. This was the most frequently reported diagnosis [2]"
Depresijo povzročajo dušikovi oksidi in trdi delci:
CHILDHOOD AIR POLLUTION EXPOSURE LINKED TO POOR MENTAL HEALTH AT AGE 18
https://today.duke.edu/2021/04/childhoo...
CITAT 1: "- A multidecade study of young adults living in the United Kingdom has found higher rates of mental illness symptoms among those exposed to higher levels of traffic-related air pollutants, particularly nitrogen oxides, during childhood and adolescence."
CITAT 2: "The World Health Organization (WHO) currently estimates that 9 out of 10 people worldwide are exposed to high levels of outdoor air pollutants, which are emitted during fossil fuel combustion in cars, trucks"
"Globally, it is estimated that 5% of adults suffer from depression [1]
19% of adults reported that they had been diagnosed with depression at some point in their lives, including postnatal depression. This was the most frequently reported diagnosis [2]"
Depresijo povzročajo dušikovi oksidi in trdi delci:
CHILDHOOD AIR POLLUTION EXPOSURE LINKED TO POOR MENTAL HEALTH AT AGE 18
https://today.duke.edu/2021/04/childhoo...
CITAT 1: "- A multidecade study of young adults living in the United Kingdom has found higher rates of mental illness symptoms among those exposed to higher levels of traffic-related air pollutants, particularly nitrogen oxides, during childhood and adolescence."
CITAT 2: "The World Health Organization (WHO) currently estimates that 9 out of 10 people worldwide are exposed to high levels of outdoor air pollutants, which are emitted during fossil fuel combustion in cars, trucks"
Zgodovina sprememb…

Vec depresije povzroci to posiljevanje z slabimi in predragimi nabavnimi cenami EVjev.
skibidi

Ni nobenega posiljevanja z EVji, samo informiran tebe, ker si pač prevelik ignorant da bi se imfrmiral sam. EVji so cenejši na dolgi rok ko upoštevaš stroške goriva in servise. MNOGO CENEJŠI! Prijatelj je lepo povedal: nisem tako boga da bi si lahko privoščil naftni avtomobil. Ima NIssana Leaf, stanuje v bloku. Na blok je inštaliral domačo polnilnico.
Molnar si pogledal ta posnetek? Te bo pozitivno šokiral. 8-) Nič ne moreš izgubiti, le naučiš se lahko nekaj novega.
Molnar si pogledal ta posnetek? Te bo pozitivno šokiral. 8-) Nič ne moreš izgubiti, le naučiš se lahko nekaj novega.
Zgodovina sprememb…

Ti si najboljsi primer vsiljevanja. Dokazano je tudi s tvojimi posti.
Pac slaba izbira, slabi dosegi, visoke cene, slabi dobavni casi, negotova servisna mreza ininin
Pac slaba izbira, slabi dosegi, visoke cene, slabi dobavni casi, negotova servisna mreza ininin
skibidi

Ni res, imformiram tebe ker si preveč ignorantski da bi se imformiral sam in trosiš NERESNIĆNE MITE! Seveda da bom debunkal mite, kaj si pa mislu druzga!
Tako zgleda polninica na bloku od mojega prijatelja, po mnenju nasprotnikov je kaj takega seveda nemogoče:
Tako zgleda polninica na bloku od mojega prijatelja, po mnenju nasprotnikov je kaj takega seveda nemogoče:
Zgodovina sprememb…

Se en dokaz.
Tako je, dokaz da se nasprotniki EVjev MOTITE.

Laž. Motiš se. Sem že debunkal v tej temi.
Zgodovina sprememb…

Kaksne privilegije pa ima da lahk tam nonstop parkira in montira ilegalno tja polnilnico?
skibidi

Depression and suicide linked to air pollution in new global study
https://www.theguardian.com/environment...
Nobenih. V marsikaterem bloku je to možno. EV ima tako on, kot njegova žena in dve hčere. On ima KIO EV6 in Nissan Leafa, žena ne vem kaj ma, mislim da Kono, hčere imata pa E-golfa ki si ga delita.
Kaksne privilegije pa ima da lahk tam nonstop parkira in montira ilegalno tja polnilnico?
Nobenih. V marsikaterem bloku je to možno. EV ima tako on, kot njegova žena in dve hčere. On ima KIO EV6 in Nissan Leafa, žena ne vem kaj ma, mislim da Kono, hčere imata pa E-golfa ki si ga delita.
Zgodovina sprememb…

až. Motiš se. Sem že debunkal v tej temi.nisi nic debunkal, samo lapal razmetano malo eno malo drugo.
skibidi

Nobenih. V marsikaterem bloku je to možno. EV ima tako on, kot njegova žena in dve hčere.
Aha. Zakaj ne parkirajo ostali tam?
skibidi

Ker v nekaterih blokih imajo tako zmenjeno da ima vsak svoj parkir plac. NI povsod tako, ampak marsikod pa je. Nekateri imamo v blokih tudi svoje garaže. Dostikrat stare še iz časov Juge, ampak imajo celo štrom notri, ta štrom se da ponucat za domačo polnilnico al pa vsaj na šuko. 70 % SLovencev pa tako ali tako po statistiki živi v hiši, ne pa v bloku.
Glej posnetek za več imformacij kako postaviti domačo polnilnico v bloku:
Kako do lastne polnilnice za električni avtomobil v stanovanjskem bloku?
ps: vidim da si vprašal kako je lahko montiral to polnilnico ilegalno? Polnilnica je seveda legalna. ;) Stala ga je manj kot 50 EUR. Ni bog ve kaj (je kar industrijski priključek), ampak dela vse tako kot je treba (ker valda, zakaj tudi ne bi).
Nobenih. V marsikaterem bloku je to možno. EV ima tako on, kot njegova žena in dve hčere.
Aha. Zakaj ne parkirajo ostali tam?
Ker v nekaterih blokih imajo tako zmenjeno da ima vsak svoj parkir plac. NI povsod tako, ampak marsikod pa je. Nekateri imamo v blokih tudi svoje garaže. Dostikrat stare še iz časov Juge, ampak imajo celo štrom notri, ta štrom se da ponucat za domačo polnilnico al pa vsaj na šuko. 70 % SLovencev pa tako ali tako po statistiki živi v hiši, ne pa v bloku.
Glej posnetek za več imformacij kako postaviti domačo polnilnico v bloku:
Kako do lastne polnilnice za električni avtomobil v stanovanjskem bloku?
ps: vidim da si vprašal kako je lahko montiral to polnilnico ilegalno? Polnilnica je seveda legalna. ;) Stala ga je manj kot 50 EUR. Ni bog ve kaj (je kar industrijski priključek), ampak dela vse tako kot je treba (ker valda, zakaj tudi ne bi).
Zgodovina sprememb…

Evo na tej sliki se lepo vidi kakšna "polnilnica" je:
Takole se to priklopi v avto in to je to. Par sekund dela (v zameno za to ti ni treba nikoli obiskati bencinske črpalke, močno profitiraš tako cenovno in celo časovno):
Lep avto ha?
Takole se to priklopi v avto in to je to. Par sekund dela (v zameno za to ti ni treba nikoli obiskati bencinske črpalke, močno profitiraš tako cenovno in celo časovno):
Lep avto ha?

Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri električni avto? (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Na cesti | 295596 (43961) | hojnikb |
» | Resnica o škodljivosti dizla (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 155701 (115766) | D3m |
» | Norvežani bodo že prihodnje leto kupovali le še električne avtomobile (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 81712 (61552) | gruntfürmich |
» | rabljen poceni ev (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 34519 (29324) | hojnikb |
⊘ | Umazana resnica o motorju z notranjim zgorevanjem: 8 milionov smrti vsako leto + more (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 39886 (36417) | bluefish |