» »

kakega spola so slo-tech surferji?

kakega spola so slo-tech surferji?

cryptozaver ::

Mene pa resno zanima kaksen je delez zensk ki forumckajo po slo-techu. Zdi se mi da ne prav velik. Me prav zanima ce in kaksni forumi (razen IRC) so tipicno zenski. O cem hudica se one pogovarjajo kadar se ze ne po telefonu ali v zivo:)
  • zaklenil: sketch ()

frenk ::

ja jest bi šu tud na kšn forum kjer je večina žensk...glede na to da sem bil na pedr* srednji šoli in sem zdaj na ped* faxu:D...ubistvu razvoj ni normalen če ni stika s puncami:)...no ja sej mam kolegice sam jih je bl mal, pa še večina teh mi gre na živce:\

undefined ::

Tukaj je veliko žensk. Pa forum majo tud. :)

Zoidberg ::

Veliko žensk je tudi na Poljubu
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

spolnost je prevelk korak zame...najprej poljub:D

> Veliko žensk je tudi na Poljubu

Ah, tam so pa same najstniške nepotešenke in prekomerni drkači, s Kapitanom X na čelu. :))

hehe mogoče pa frenk hoče ravno take in še nasvete CapitanX-a:D :D

:D...sem mal bral in sem res vidu da je gor en s tem nickom(capitanX)...kva je to za en:D

...najstniške nepotešenke...hm...torej so to najstnice(kot jest:))...nepotešene(grem v sskj gledat)...hm ga ne najdem:\

dejte mi tole nepotešenost mal razložit:)

jRk0 ::

nepotešen -ena -o prid. (e-e e-e)
1. ki ni potešen: nepotešen otrok / nepotešena
jeza, žalost / nepotešeno srce // knjiž.
neizpolnjen, neuresničen: njegove želje so ostale
nepotešene; močno, nepotešeno hrepenenje
2. knjiž. (spolno) nezadovoljen: ob njem je ostala
nepotešena / nepotešena kri, sla

nepotešenost -i ž (e-e) stanje
nepotešenega človeka: otrokova nepotešenost /
duhovna nepotešenost / knjiž. njena spolna
nepotešenost nezadovoljenost
You fuck up once, you loose two teeth.

BigWhale ::

Mene pa zanima, IceMan, kaj tocno je narobe z najstniskimi nepotesenkami...

;>

...kva je pa potešenost:\

jRk0 ::

potešenost -i ž (e) stanje potešenega
človeka: občutiti potešenost / duševna
potešenost

potešitev -tve ž (i) glagolnik od potešiti:
potešitev radovednosti / nikjer ni mogel najti
potešitve

potešiti -im tudi potešiti -im dov., poteši;
potešil (i i; e e)
1. s svojim delovanjem, vplivom doseči, da kdo
preneha biti žalosten, nesrečen, vznemirjen:
potešiti otroka / s svojo obljubo ga je potešila
2. zadovoljiti svojo potrebo, željo po hrani, pijači:
potešila je lakoto; potešiti (si) žejo // knjiž.
(spolno) zadovoljiti: noben moški je ni mogel
potešiti / potešiti poželenje

3. povzročiti, da postane kaj manj intenzivno,
manj izrazito: s cigareto je hotel potešiti jezo /
potešiti bolečino / potešiti radovednost
4. knjiž. uresničiti, izpolniti: potešiti hrepenenje;
potešiti želje
potešen -ena -o tudi potešen -a -o: potešen je šel
domov; potešena lakota
You fuck up once, you loose two teeth.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jRk0 ()

zadovoljiti svojo potrebo...aha:))...zdej mi pa povejte koliko vas ima tukaj zadovoljene potrebe:) in da niste najstniki:D

xabre ::

Jaz sem pa hodil na lezbično SŠ in sedaj na lezbično visoko, tako da sem si lahko izbiral prijateljice. Tako, da jih imam veliko, pa skoraj vse so mi všeč.8-)

cekr ::

Jah, zanimive teme na formumu od Poljuba. 8-)
Da imajo ljutje takšne probleme?
Recimo tema; ni šel noter, nišel ven - res fino
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

> Mene pa zanima, IceMan, kaj tocno je narobe z najstniskimi nepotesenkami...

Prav nič, če ti sede neresnost. :)

BigWhale ::

> Prav ni?, ?e ti sede neresnost.

Dokler si mlad je to nekaj najlepsega na svetu... Potem ko si star, je pa to samo se za naslajanje :P

no sej najstnice so lahko stare tudi 19 in tu neresnosti pomoje da ni:)

iceman: še kr me zanima kva je s temu kapitanom X:\

mah prebiraj forum in boš hitro videl kaj je z njim

BigWhale, očitno govoriva o dveh različnih tipih nepotešenk. ;)

> no sej najstnice so lahko stare tudi 19 in tu neresnosti pomoje da ni

Pa jih je večino kar precej mlajših. :)

> iceman: še kr me zanima kva je s temu kapitanom X

Vprašaj ga? Kaj jest vem kaj je z njim. :)

Elemen_T ::

Smeh.

Iceman: Tebe motijo nepotešenke? Hm Hm Hm.
Zakaj že?

Bi rad že potešeno bejbo?
No...take bejbe že v apriori odpadejo, ker se kubajo na vsakem koraku.

Pa glede CXa.
Kako lahko napišeš tako neresnico? Predvidevam, da ga sploh ne poznaš in tu trosiš verzeke o njem, ki sicer izvirajo iz tvoje spolne nepotešenosti.
Če smo že pri njej...
Kr drži - nasprotja se ujemajo;)

(No hard feelings ;) )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Elemen_T ()

> Iceman: Tebe motijo nepotešenke? Hm Hm Hm.

Zarad kač.

> Bi rad že potešeno bejbo?
> No...take bejbe že v apriori odpadejo, ker se kubajo na vsakem koraku.

To počnejo ravno nepotešenke. Malo si razčisti pojme pri sebi. Pa preberi kak post Halvdana na tistem forumu, ti zna razjasniti tvoj zamegljeni um. ;)

> Pa glede CXa.
> Kako lahko napišeš tako neresnico?

Kakšno neresnico? Kaj ni res na čelu?

> Predvidevam, da ga sploh ne poznaš in tu trosiš verzeke o njem, ki sicer izvirajo iz tvoje spolne nepotešenosti.

Heheheh. A ti pa mene poznaš? Sicer pa, kaj sem sploh rekel o njem? Nič, razen tega, da je na čelu... ni pa drkač, da ne bo pomote. Ti bi ga verjetno označil za "kubirja", po zgornji definiciji sodeč, kjer si opisoval "potešene ženske". Sicer pa, nč bat, ti ga kr posluši pa se uč, da boš čimprej dobil. ;)

> Če smo že pri njej...
> Kr drži - nasprotja se ujemajo

Torej, drkaš? ;)

> (No hard feelings ;) )

Mogoče nimaš trda občutja, maš pa kaj drugega. Je zaslediti v tej tvoji pisariji, da si precejšen drkač. No vidiš, o _takih_ govorim (nepotešenkah, namreč). :))

siegmund ::

siddhartin forum ma ogromno punc:D

Ah..sej nima smisla.

Nisem človek za prepir.
Hotel sem le povedat, da ni nobene potrebe, da CXa tukaj KAKORKOLI označuješ, ker ga ne poznaš. In nevem ali je kurbir..verjetno je. A to tu nima nobenega pomena.
Gre pa za to, da človek ve kaj piše le večina ga ne dojame ker so njegove izjave pač preveč - resnične.

Glede potešenosti oziroma nepotešenosti, kolega, pa je takole. Čisto odvisno od lastne interperetacije besede. Ok? Ne bom ugovorajal tvoji razlagi, ker drži. Drži pa tudi obratno.
Torej takole,
potešena bejba - je že potešena in tebe ne rabi.
nepotešena bejba - še ni potešena in rabi nekoga oziroma rabi nekaj.

Glede drkanja pa...ja res nevem kaj naj rečem...v vsakem primeru pa si vsak dan za deklico vzamem vsaj toliko časa kolikor ti preživiš na slo-techu.
(Zdej pa odstopam iz tega najinega dialoga, ker ne bo imel konca in se mi niti pribljižno na forumu ne da pričat o nekih družbenih pojmih).

Gaby ::

Zensk je obcutno premalo za tako veliko moskega egota. :) :D

cryptozaver ::

Nasel sem odgovor!!!
Spol slo-tech surferjev: M=100%, Ž=0%, n=24
:) :) :)

mchaber ::

Kaj bluzoš Gaby, si kje vidla kakega forumaša, ki se hvali s svojim egom?0:)
.

der_Alte ::

k da se kdo hvali s svojim egom... hvalijo se z drugimi stvarmi... zato da si ego napumpajo. hmm... okej. hvalimo se :D

> Nisem človek za prepir.

Ah, ti si še za malo kaj, kot sem do sedaj tukaj uspel pr teb razbrat. V RL sem te ocenil za boljšega.

> Hotel sem le povedat, da ni nobene potrebe, da CXa tukaj KAKORKOLI označuješ, ker ga ne poznaš.

A sem ga slučajno kje kako označil? Daj prosim citat, drugače pa me nehaj neupravičeno obtoževat. Ne bod tak apnenc, no.

> In nevem ali je kurbir..verjetno je. A to tu nima nobenega pomena.

Verjetno res ne, ampak si sam oboje prinesel na dan.

> Gre pa za to, da človek ve kaj piše le večina ga ne dojame ker so njegove izjave pač preveč - resnične.

In kaj ma to zdaj veze s konjskimi dirkami?
Kot sem rekel, če boš tako prej dobil, ga ti samo poslušaj. Nimam nič proti. Je še kaj narobe?

> Glede potešenosti oziroma nepotešenosti, kolega, pa je takole. Čisto odvisno od lastne interperetacije besede. Ok? Ne bom ugovorajal tvoji razlagi, ker drži. Drži pa tudi obratno.

Heheh. Kot se spomnim, si ti mene prvi obtožil, torej imaš povsem prav, ja... drži to zate zelo dobro. Lepo da tud priznaš, vendar se ne tolaži zdaj s tem, ko svojih napak obtožiš še vrsto drugih, pričenjši z mano. ;)

> Torej takole,
> potešena bejba - je že potešena in tebe ne rabi.
> nepotešena bejba - še ni potešena in rabi nekoga oziroma rabi nekaj.

Kot sem ti rekel, če nimaš razčiščenih pojmov, vprašaj Halvdana. Ti bo on povedal, ker ma mal več volje in strpnosti kot jest. ;)

> Glede drkanja pa...ja res nevem kaj naj rečem...v vsakem primeru pa si vsak dan za deklico vzamem vsaj toliko časa kolikor ti preživiš na slo-techu.

Sigurno. Zato pa se greš tukaj na vse moči potegovat za kapitana, proti kateremu nisem rekel nič in deluješ, kot da bi napadel tvojo ljubezen. Torej, je on tista tvoja "punca"? ;)

> (Zdej pa odstopam iz tega najinega dialoga, ker ne bo imel konca in se mi niti pribljižno na forumu ne da pričat o nekih družbenih pojmih).

A res ne? Malo si samo poglej svoj prvi post v tej temi in se zjokaj, kolk si v nasprotju sam s sabo. Pa lubčka dej kapitanu, ko ga vidiš. ;)

> Zensk je obcutno premalo za tako veliko moskega egota. :)

Gaby, meniš, da rabimo še mal ženskega egota ala. feminizma? ;)

Gaby ::

IceMan: Definitivno! Malo zdravega feminizma ne bi skodilo. >:D

Ah ja, IceMan. Greš se neko argumentiranje, neko utemeljevanje sicer pa ne poveš čisto nič.
V bistvu so tvoji odgovori vedno taki. Ogromno imaš za napisat, za povedat pa nič:\

Zdej mi boš v naslednjem odgovoru verjetno napisal, kaj sploh odgovarjam, če sem že prej rekel, da ne bom.
Pa sej - mam čas. Tema pa je itak že zdavnaj zašla.

Ah, tam so pa same najstniške nepotešenke in prekomerni drkači, s Kapitanom X na čelu.

Tukaj kapitana ti nisi označil, ne? Karkoli si že rekel - si ga označil - izpostavil.

Ti bi ga verjetno označil za "kubirja", po zgornji definiciji sodeč, kjer si opisoval "potešene ženske".

Uporabil si verjetnost.
Moj citat: In nevem ali je kurbir
Jest sem tvojo verjetnost izpeljal v novo verjetnost. Replika pač. Vse skupaj pa je seveda zrastlo ne tvojem zelniku...Prvi si uporabil besedo kurbir.

Ah, ti si še za malo kaj, kot sem do sedaj tukaj uspel pr teb razbrat. V RL sem te ocenil za boljšega.

V RL? Kje pa sva se midva srečala v RL?
Kakorkoli, modri človek te nikoli ne ocenjuje po vrsticah. Tudi tebe nisem in te nikdar ne bom. Čeprav bi se dalo.

Kot sem rekel, če boš tako prej dobil, ga ti samo poslušaj. Nimam nič proti. Je še kaj narobe?

Kapitana mi ni potrebno poslušat. V precejšnih stvareh se strinjava.
Če bom pa prej dobil...to nevem. V tem momentu s tem nimam problemov ker sem na frišno zaljubljen in beseda "prej" sploh nima teže.

Heheh. Kot se spomnim, si ti mene prvi obtožil, torej imaš povsem prav, ja... drži to zate zelo dobro. Lepo da tud priznaš, vendar se ne tolaži zdaj s tem, ko svojih napak obtožiš še vrsto drugih, pričenjši z mano. ;)

Aja..ubožček...obtoževal sem te...joj.
Not.
Če ti tako lahke in blage besede pomenijo, da te je nekdo obtožil, potem ga pa res moreš čimprej nekam namočit.

Kot sem ti rekel, če nimaš razčiščenih pojmov, vprašaj Halvdana. Ti bo on povedal, ker ma mal več volje in strpnosti kot jest. ;)

No...pa spet nimam razčiščenih pojmov. Prav no. Pa jih nimam. Drugačna merila, dragi moj. Sto ljudi sto čudi. Z eno razliko - jest tvojo tezo sprejmem in povem svojo, ti pa mojo označuješ kot "nerazčiščenost".

rekel nič in deluješ, kot da bi napadel tvojo ljubezen.

Ne nisi jo napadel, sploh ne. Le napisal si, da sem precejšen drkač. Pač nisem. To sem ti jasno napisal. Morda še bom, morda nikoli več ne bom - a trenutno nisem.

Pa lubčka dej kapitanu, ko ga vidiš. ;)

Zmenjeno.

Da vidimo kolk si v lastnih nasprotjih, Elemen_T...

> Ah ja, IceMan. Greš se neko argumentiranje, neko utemeljevanje sicer pa ne poveš čisto nič.

Kolk pa misliš, da poveš ti?

> Zdej mi boš v naslednjem odgovoru verjetno napisal, kaj sploh odgovarjam, če sem že prej rekel, da ne bom.

Nah, podajal bom citate. No, pa začnimo...
Nisem človek za prepir.
Zdej pa odstopam iz tega najinega dialoga, ker ne bo imel konca in se mi niti pribljižno na forumu ne da pričat o nekih družbenih pojmih

>> Ah, tam so pa same najstniške nepotešenke in prekomerni drkači, s Kapitanom X na čelu.

> Tukaj kapitana ti nisi označil, ne? Karkoli si že rekel - si ga označil - izpostavil.

Izpostavil sem ga, da je na čelu, ja. In? A mogoče ni res? Celo tolko je visok, da si je pridobil tvoje apnenčevo spoštovanje in branjenje. ;)

>> Ti bi ga verjetno označil za "kubirja", po zgornji definiciji sodeč, kjer si opisoval "potešene ženske".

> Jest sem tvojo verjetnost izpeljal v novo verjetnost. Replika pač. Vse skupaj pa je seveda zrastlo ne tvojem zelniku...Prvi si uporabil besedo kurbir.

No...take bejbe že v apriori odpadejo, ker se kubajo na vsakem koraku.
Pa glede CXa. Kako lahko napišeš tako neresnico? Predvidevam, da ga sploh ne poznaš in tu trosiš verzeke o njem

> V RL? Kje pa sva se midva srečala v RL?

Ni važno, važno je le to, da sem takrat imel bolj pozitivno mnenje o tebi. :)

> Kakorkoli, modri človek te nikoli ne ocenjuje po vrsticah. Tudi tebe nisem in te nikdar ne bom. Čeprav bi se dalo.

Glede potešenosti oziroma nepotešenosti, kolega, pa je takole. Čisto odvisno od lastne interperetacije besede. Ok? Ne bom ugovorajal tvoji razlagi, ker drži. Drži pa tudi obratno.
v vsakem primeru pa si vsak dan za deklico vzamem vsaj toliko časa kolikor ti preživiš na slo-techu.
Če ti tako lahke in blage besede pomenijo, da te je nekdo obtožil, potem ga pa res moreš čimprej nekam namočit.

> Če bom pa prej dobil...to nevem. V tem momentu s tem nimam problemov ker sem na frišno zaljubljen in beseda "prej" sploh nima teže.

Kapitanov nasvet je, daj jo čimprej dol in čimvečkrat, da te ne bo imela za meglo in te pustila. Torej, usmeri vso to energijo namenjeno meni proti njej. ;)

> Če ti tako lahke in blage besede pomenijo, da te je nekdo obtožil, potem ga pa res moreš čimprej nekam namočit.

Ne projeciraj svojih kompleksov na druge, prosim, za tvoje dobro. :)

> Z eno razliko - jest tvojo tezo sprejmem in povem svojo, ti pa mojo označuješ kot "nerazčiščenost".

Ti svoje teze sploh nimaš, saj enkrat govoriš o enem, drugič o drugem. Zato rabiš to razčistit, da sploh veš za čim stojiš, brezhrbteničnež. ;)

> Ne nisi jo napadel, sploh ne. Le napisal si, da sem precejšen drkač.

Ja, gotovo ima to tvoje drkanje hudo čustveno navezo s kapitanom. :))

Jao. Prav komičen si mi ti.

Če imaš o meni sedaj slabo mnenje, zaradi najinih razdvojenih mnenj, potem gre slabo edino tebi. Pa še to o totalno PATETIČNI temi.

Moji najboljši prijatelji imajo drugačno mnenje od mojega pa se z njimi zelo dobro razumem.
Get a life.

Peace.

> Če imaš o meni sedaj slabo mnenje, zaradi najinih razdvojenih mnenj, potem gre slabo edino tebi. Pa še to o totalno PATETIČNI temi.

> Moji najboljši prijatelji imajo drugačno mnenje od mojega pa se z njimi zelo dobro razumem.
> Get a life.

Prvič, slabo mnenje lahko pripišeš svojemu obtoževanju. Drugič, tema ni prav nič patetična, zato prosim ne žali nje avtorja. Tretjič, me veseli, da imaš tako dobre prijatelje, punco v katero si zaljubljen do ušes... pa se kljub temu tukaj spuščaš na nivoje pod vodno gladino, zgolj zaradi tega, ker sem 1x omenil kapitana. In četrtič, get a life yourself. :)

Ok. Čao.

sketch ::

Zaklep. Ene 20 odgovorov prepozno, ce se mene vprasa, ampak vseeno.

Za tiste, ki pa vas zanima originalna tema - uporabite iskanje, vsaj dve ce ne tri teme so ze bile v tej smeri.
Adapt and overcome.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sketch ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem mladine s spolnostjo [lokacija] (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5312815 (9709) draciel
»

Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )

20423764 (16524) Tody
»

Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )

5712216 (10477) Tic
»

[What is] The Matrix Kviz (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
18110338 (7748) DarkSite
»

Ali se samozadovoljujete? (strani: 1 2 3 4 )

19518886 (13465) ripmork

Več podobnih tem