Forum » Loža » Problem mladine s spolnostjo [lokacija]
Problem mladine s spolnostjo [lokacija]
Vitez ::
technolog ::
No, se mi zdi pa da ma(mo/jo) mladi zdele čist drugaćne probleme kot to, kam it seksat :)
IvoJan ::
kaj je gal? ti je mati uletela v sobo ko si se igral s svojo punco, in si se odlocil odpret temo na S-Tju? :D
draciel ::
hmm na javnem WC-ju men pa res nebi pasalo sexat. Raj se malo bolj odmaknem npr z avtom grem v kakšen gozd oz. na rob gozda in tam opraviva tisto potrebo ;D če je že sila. vendar večinoma sexamo pri nji doma ker ima veliko bolje kot pri meni. jaz imam svojo sobo zraven sobe od staršev in to zna bit kakšenkrat kar velik velik problem.. :/
je pa res da če nimaš avta in tudi če je zima nimaš kam it. se strinjam da zna biti problem s tem.
je pa res da če nimaš avta in tudi če je zima nimaš kam it. se strinjam da zna biti problem s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako do seksa (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 53663 (45214) | BigWhale |
» | Kamere po avstrijskih gozdovih .. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 34754 (28961) | FrizzleFry |
» | Nov zakonik na ulicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19959 (16937) | jrtjtejtt |