Forum » Programska oprema » Rhino 2.0 Evaluation problem
Rhino 2.0 Evaluation problem
Keyser Soze ::
Kako hudiča naj narišem navoje. 3/4 cole.
Ker počasi že izgubljam živce. Na internetu pa tako ali tako ni nič pametnega. Če pa je že kaj je pa tako zasčiteno kot kočevski medved.
Ker počasi že izgubljam živce. Na internetu pa tako ali tako ni nič pametnega. Če pa je že kaj je pa tako zasčiteno kot kočevski medved.
OM, F, G!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Nemam
Imam samo 2.0 verzijo. Pa dial up modem. Tako da dolpotegovanje ne pride v poštev.
Imam samo 2.0 verzijo. Pa dial up modem. Tako da dolpotegovanje ne pride v poštev.
OM, F, G!
mamut ::
Naredi valj - narisi spiralo okoli valja - sweepej profil navoja (trikotnik) po spirali - dobljeno obliko odstej od valja (boolean).
To bi bilo tko na hitro, da zastartas.
To bi bilo tko na hitro, da zastartas.
Mi boolean dela probleme. Noče izrezat spirale.
To je bila prva stvar, ki sem jo pomislil, potem sem hotel pač prišteti ampak tudi ni hotel.
Unable to preform boolean difference
Sicer nisem profi v tem(duhhh) ampak a ni pri Sweep komandi ustvarjena samo površina in ne masa - telo.
To je bila prva stvar, ki sem jo pomislil, potem sem hotel pač prišteti ampak tudi ni hotel.
Unable to preform boolean difference
Sicer nisem profi v tem(duhhh) ampak a ni pri Sweep komandi ustvarjena samo površina in ne masa - telo.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spiralna maticaOddelek: Loža | 3380 (2737) | Mr.Nice |
» | Težave z motorjem kosilniceOddelek: Loža | 15324 (14865) | šernk |
» | Mozilla 1.4 in Netscape 7.1Oddelek: Novice / Brskalniki | 3275 (3275) | CaqKa |
» | Hard problems (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7561 (6323) | Eschelon |
⊘ | Se en vodni blok (ideja) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5572 (4266) | morphling1 |