Forum » Zvok in slika » YouTube Premium
YouTube Premium
Nikonja ::
Po zadnjih informacijah iz drugih forumov "fejkanje" čez Ukrajino še vedno dela...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()
RutS ::
Baje ne deluje več preko VPN-ja, je Google posredoval vmes.
A je še kakšna druga varianta kk se da cenej dobit?
Hvala
A je še kakšna druga varianta kk se da cenej dobit?
Hvala
Legon ::
Urejal 14 dni nazaj ker mi je vivid menjal kartico in je slo BP z VPN v ukrajino. Edino preko incognito sem moral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Nesta ::
Jaz sem poskusil Indio in mi na incogito mode na Chromu javlja we couldnt verify your country... :(
VNP imam UrbanVPN nastavljeno na India...
Youtube premium račun imam tudi nastavljen na India.. Ni variante da podaljšam naročnino. Pol leta je delal brez težav :(
Ima kdo kakšno rešitev?
Hvala
Youtube premium račun imam tudi nastavljen na India.. Ni variante da podaljšam naročnino. Pol leta je delal brez težav :(
Ima kdo kakšno rešitev?
Hvala
z3ro ::
Plačaš 10€ na mesec kolikor stane Slo YT premium in se ne rabiš ukvarjat z tem ali ti bo naslednji mesec še delovalo ali ne :) Plačujem že lep čas in mi na misel ne pride da bi uporabljal razne VPN in ostale trike (ki verjetno ne bodo dolgo delovali) da bi prišparal 7-8€ na mesec.
vinkop ::
7,19€ pride premium za Slovenijo, skratka tri kave. Res se ne splača zezat,sploh,če se uporablja vsak dan...
Daniel ::
Verjetno ena naročnina, ki je dejansko smiselna, ker toliko uporabne vsebine kot je na YT se težko najde drugje.
mtosev ::
Res ne vem zakaj eni komplicirate za par € več.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
7,19€ pride premium za Slovenijo, skratka tri kave. Res se ne splača zezat,sploh,če se uporablja vsak dan...
Očitno je res 7,19€ za Slovenijo, ne vem sicer zakaj plačujem/mi trga 9,49€ ampak se ne obremenjujem s tem:) Sta na tem računu prijavljena oba TVja + 2 telefona…verjetno najbolje porabljenih 10€ na mesec ever
IL_DIAVOLO ::
Samo se ena odvisnost vec, ki postane se samo malo vecja odvisnost ker ves da je plačljivo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Netrunner ::
Omogoča YT premium da blokiraš določene kanale?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
IL_DIAVOLO ::
Za to ne rabiš premium.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Za to ne rabiš premium.
No torej mi povej kako popolnoma blokiram npr. ta kanal, da mi ne predlaga posnetkov iz tega kanala in če grem preko URL-ja na ta kanal da mi ne nič pokaže, kot da ne obstaja.
Da vidimo...
GupeM ::
Plačaš 10EUR na mesec kolikor stane Slo YT premium in se ne rabiš ukvarjat z tem ali ti bo naslednji mesec še delovalo ali ne :) Plačujem že lep čas in mi na misel ne pride da bi uporabljal razne VPN in ostale trike (ki verjetno ne bodo dolgo delovali) da bi prišparal 7-8EUR na mesec.
Z veseljem bi dal 10 eur, namesto 7,19. Samo naj mi omogočijo jeben family plan. Tudi jaz sem plačeval 7 eur, pa sem potem šaltal na turški youtube premium (za neke 3 eure) zaradi family plana, ne zaradi cene. No, mesec ali dva nazaj je nehalo delovati, tako da sem sedaj spet na navadnem planu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
rkobarov ::
kdaj mislijo uvesti family plan, to je res grozno!
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
Family plan omogoča točno kaj kar jaz nimam? Kot rečeno sem prijavljen z istim računom na 2 TVja + 2 telefona in deluje bp.
vinkop ::
Family plan omogoča točno kaj kar jaz nimam? Kot rečeno sem prijavljen z istim računom na 2 TVja + 2 telefona in deluje bp.
Family plan je mišljen, da se lahko z mislim da štirimi različnimi računi lahko povežeš na eno naročnino in vsak od teh računov nima medsebojnega vpliva kaj kdo gleda oziroma posluša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vinkop ()
Family plan je mišljen, da se lahko z mislim da štirimi različnimi računi lahko povežeš na eno naročnino in vsak od teh računov nima medsebojnega vpliva kaj kdo gleda oziroma posluša.
Isto je, če ustvariš kanale na enem računu. S tem, da imajo vsi isto u.ime in geslo.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Za to ne rabiš premium.
No torej mi povej kako popolnoma blokiram npr. ta kanal, da mi ne predlaga posnetkov iz tega kanala in če grem preko URL-ja na ta kanal da mi ne nič pokaže, kot da ne obstaja.
Da vidimo...
Otrokom blokiraš dostop do youtube v kompletu recimo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Okej tega načeloma ne potrebujem, mi je dovolj da ni oglasov ter da lahko YT deluje kljub ugasnjenem zaslonu na telefonu (takrat 95% noben drug ne gleda na TVju).
Pri nas pa ni tako, ker pogosto poslušam glasbo v službi ali med vožnjo domov, doma bi pa radi gledali YT na tv-ju.
marS ::
Ja, mi pa Severna koreja, pa Kuba ne moremo imet family plana. WTF?
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Otrokom blokiraš dostop do youtube v kompletu recimo?
To sem naredil, vendar to ni odgovor na moje vprašanje. Čakam odgovor od @IL_DIAVOLO kako se to naredi, saj kar jaz vem, se tega ne da in zato me zanima če mogoče premium to omogoča.
https://www.howtogeek.com/733493/how-to...
To delno pomaga vendar še vedno lahko vidiš video ali kanal preko direktnega linka.
In kako bi ti zablokiral direktne linke? Edino, če na ravni DNS blokiraš celo Youtube domeno in je zadeva rešena za vse, ne samo za tiste, ki bi jim rad omejil ogled.
In kako bi ti zablokiral direktne linke? Edino, če na ravni DNS blokiraš celo Youtube domeno in je zadeva rešena za vse, ne samo za tiste, ki bi jim rad omejil ogled.
Vprašanje je bilo samo če youtube premium omogoča blokado kanalov in tehnična rešitev je nerelevantna v tem primeru. Problem je, ker posnetkov določenega kanala ne moreš ločiti na osnovi URL-ja, kar zakomplicira enostavne domače blokade.
Vprašanje je bilo ali je možno preprečiti predlaganje določenih kanalov na prvi strani in to se očitno da.
Vse ostalo pa zahteva popolno blokado Youtube ali odvzem naprav, ki spremljanje le tega omogočajo.
Vse ostalo pa zahteva popolno blokado Youtube ali odvzem naprav, ki spremljanje le tega omogočajo.
Obstaja sicer še ena vmesna varianta in sicer naročnina na NextDNS, kjer blokiraš Youtube v celoti samo za določene naprave. Verjetno bi šlo tudi z Adguard in PiHole, ampak mora biti uporabnik toliko nevešč, da ne ve spremeniti zasebnega DNS na napravi.
Omogoča YT premium da blokiraš določene kanale?
Vprašanje je bilo ali je možno preprečiti predlaganje določenih kanalov na prvi strani in to se očitno da.
Jaz sem se skliceval na moje vprašanje, ti si se očitno pa na nekaj drugega.
Obstaja sicer še ena vmesna varianta in sicer naročnina na NextDNS, kjer blokiraš Youtube v celoti samo za določene naprave. Verjetno bi šlo tudi z Adguard in PiHole, ampak mora biti uporabnik toliko nevešč, da ne ve spremeniti zasebnega DNS na napravi.
Za to ne potrebuješ naročnine na nič, samo en soliden router.
Zgodovina sprememb…
Napisal si:
"No torej mi povej kako popolnoma blokiram npr. ta kanal, da mi ne predlaga posnetkov iz tega kanala". Ostali del vprašanja pa je neizvedljiv v praksi, ker pričakuješ, da je možno samo delovanje interneta prilagoditi tako, da ti ne odpira točno določenih podstrani na neki spletni strani z direktnim linkom. To ne obstaja in verjetno nikoli ne bo. Lahko pa pišeš na YT in jih povprašaš ali bi implementirali.
"No torej mi povej kako popolnoma blokiram npr. ta kanal, da mi ne predlaga posnetkov iz tega kanala". Ostali del vprašanja pa je neizvedljiv v praksi, ker pričakuješ, da je možno samo delovanje interneta prilagoditi tako, da ti ne odpira točno določenih podstrani na neki spletni strani z direktnim linkom. To ne obstaja in verjetno nikoli ne bo. Lahko pa pišeš na YT in jih povprašaš ali bi implementirali.
Ja, to sem spraševal ker je nekdo omenil, da za to kar sprašujem ne potrebujem premiuma.
novak-t ::
Jaz sem poskusil Indio in mi na incogito mode na Chromu javlja we couldnt verify your country... :(
Ima kdo kakšno rešitev?
Hvala
indija in argentina ne deluje že dalj časa, mislim da deluje samo z njihovimi karticami. Jaz sem potem naredil preko filipinov
Legon ::
Vprašanje je bilo samo če youtube premium omogoča blokado kanalov in tehnična rešitev je nerelevantna v tem primeru. Problem je, ker posnetkov določenega kanala ne moreš ločiti na osnovi URL-ja, kar zakomplicira enostavne domače blokade.
Daj malo razmisljaj. Kako tocno naj bi premium omogocal blokado? Da kanal sam pred sabo zaklenes, ker nimas samokontrole? Ce pa govorimo o parental control potem pa to nima nic s premium. Youtube tukaj sicer pozna youtube kids aplikacijo, ki omeji vsebino ampak to nima nic s temo. Ce pa govorimo o youtube preko browserja, pa zna vsak 10 letnik kliknit logout, tako da bi bila funkcija, ki jo opisujes znotraj premium popolnoma neuporabna. Tako da v prvi vrsti moras nehat mesat kaj je parental control in kaj premium v kontekstu youtube, pa bo vsem lazje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Daj malo razmisljaj.
Razmišljam predvsem zakaj iz enostavnega vprašanja na katerega bi zadostoval odgovor NE, je treba narediti celo znanost.
Se umikam iz te teme.
Lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 39114 (1403) | sbawe64 |
» | Youtube začel upočasnjevati uporabnike z ad blockerjem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12927 (2352) | KTr1sk |
» | YouTube stopnjuje boj proti blokadi oglasov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25629 (8044) | KTr1sk |
» | Netflixova palica dosegla tudi Slovenijo, YouTube podražil Premium (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 13840 (7198) | svecka |
» | Spotify od 15.7. pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17619 (10128) | OK.d |