» »

YouTube Premium

YouTube Premium

««
10 / 10
»
»»

krnekaj ::

youtube music, brez oglasov je dodatni plus; pa v Sloveniji ni family plan (tukaj je problem SAZAS....)

je kdo našel kak drug način?

rusilec ::

Načinov je mnogo. Sam si iz travnikov naložim glasbo na ključek in poslušam v avtu. Na radiu je le glasba, ki sem jo že tisočkrat slišal, poročila in reklame.

Drugače pa Newpipe in Grayjay delata na telefonu super.

borut1300 ::

Zdravo. Za enkrat še vedno deluje preko Polske. Imam že nekaj let YT premium family. Notri imam dodanih 5 oseb. Cena paketa je cca 14€ na mesec.

OK.d ::

14€ preveč na mesec;)
LPOK.d

Ganon ::

2,8€ na osebo je zate preveč? Jaz YouTube 90% gledam na TV-ju, ker je najudobneje. In želim enako izkušnjo, kot jo nudi originalna aplikacija. Torej?

KTr1sk ::

OK.d je izjavil:

14€ preveč na mesec;)

Verjetno, zato ker obstaja zastonj alternativa :)
SmartTube na tvju
https://smarttubeapp.github.io/
Ryzen5-7600x,32gb ddr5,rx9060xt16gb,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

d4vid ::

borut1300 je izjavil:

Zdravo. Za enkrat še vedno deluje preko Polske. Imam že nekaj let YT premium family. Notri imam dodanih 5 oseb. Cena paketa je cca 14€ na mesec.

Jaz preko argentine za 7.29 se mi zdi. Pa skoraj vsak mesec je podražitev za nekaj 10 centov.
Na začetku sem plačeval cca 3.5€, sedaj 1x več. Vsak mesec razmišljam, da bi ukinil, pa imam celo familjo dodano in mi potem težijo takoj če se slučajno prikaže kak oglas...

Scorpy84 ::

Ganon je izjavil:

2,8€ na osebo je zate preveč? Jaz YouTube 90% gledam na TV-ju, ker je najudobneje. In želim enako izkušnjo, kot jo nudi originalna aplikacija. Torej?

Jaz za yt dam 8€, vzel nekaj let nazaj ko je bilo 6€, v sloveniji. Ampak nimam family plan, in imam na dva tv-ja, se dva tv boxa na morju, 5-6 telefonov/tablice in se pc, pod isto narocnino. Edino na yt music prekine naslednja pesem, ce se aplikacija na dva telefona hkrati uporablja. Vse ostalo deluje normalno.
««
10 / 10
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
501135931 (1404) OutOfTheBox
»

Spotify (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
8822382 (1043) gregyk
»

Blokada reklam na YT (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8614524 (3368) KTr1sk
»

YouTube bo ponudil pol cenejši Premium Lite

Oddelek: Novice / Ostale najave
4811805 (7358) 2dark
»

Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
33370920 (29667) KTr1sk

Več podobnih tem