Forum » Zvok in slika » Z DVD -ja na VHS ?
Z DVD -ja na VHS ?
paggy ::
Pozdrav Vsem!
Prijatelj me je vprašal, jaz pa sprašujem vesoljno Slovenijo.
Torej ali je možno posneti film z DVD - ja na navadno VHS kaseto in kako?
Uživejte u snegu
Prijatelj me je vprašal, jaz pa sprašujem vesoljno Slovenijo.
Torej ali je možno posneti film z DVD - ja na navadno VHS kaseto in kako?
Uživejte u snegu
Aspirinix ::
Po moje se da.
Doma imam DVD prek videa povezan na TV. Če video sprejema signal od dvd, ga ziher zna tudi posneti.
Najlažje to ugotoviš tako, da sprobaš.
Doma imam DVD prek videa povezan na TV. Če video sprejema signal od dvd, ga ziher zna tudi posneti.
Najlažje to ugotoviš tako, da sprobaš.
IceIceBaby ::
seveda se da :) Vse kar potrebuješ je DVD in videorekorder. Enostavno potegneš scart iz DVDja v videorekorder in snemaš. Če hočeš lahko vmeš še TV nekak povežeš da maš monitor, odvisno od izhodov na napravah ki jih imaš.
jc ::
Da se, ampak boš dobil zanič sliko, ker ma dvd player najverjetneje vgrajeno Macrovision žaščito.
paggy ::
Se zahvaljujem.
Me pa zanima kako stvar poteka če nimaš playerja, oziroma maš DVD na compu?
Me pa zanima kako stvar poteka če nimaš playerja, oziroma maš DVD na compu?
ssokec ::
Pogoj je da imaš grafično ki ima tv out, signal iz tv out pelješ na Video in snemaš. Drugače pa mislim da se ti ne izplača snemat na Videokasete, če pogledaš kolkišne so cene praznih DVD-jev in videokaset, DVD presnameš v približno 30-40 min kvaliteta ostane skoraj enaka, na videokaseto moraš snemat tolk časa kolk je dolg film, kvaliteta je slabša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63339 (15829) | Buffy |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8200 (5025) | stefp |
» | snemanje programa preko T2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1324) | steev |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6057 (5745) | zavajon |
» | Kopiranje "kodiranih" videokaset VHSOddelek: Zvok in slika | 2134 (1741) | ALS |