Forum » Zvok in slika » DVI in LCD monitorji?
DVI in LCD monitorji?
Clone ::
Zanima me, če je kdo preizkusil DVI-OUT na LCD monitorju. Se splača dati malo več denarja in vzet LCD monitor, ki ima že DVI vhod? Se opazi kakšna razlika ali je to bolj tako?
gumby ::
slika je malenkost bolj ostra na dvi-ju, druge kake bistvene razlike nisem opazil. poleg tega ni zajebancije z nastavljanjem slike - na dvi-ju vedno "paše"
samsung 191T na radeon 9500pro
samsung 191T na radeon 9500pro
alesrosina ::
mhm, jst mam samsung 193T in sem najprej prklopu na VGA ... sm hotu monitor ze nazaj nest, da tolk zanic slike pa nocem gledat .... Potem sem pa sou kupit DVI kabel .... in odresitev! slika je popolnoma cista (prej je bila malcek zapacana) in sploh dosti boljsa. Tko da ti definitivno priporocam DVI.
Je pa res, da ima sestra pa recimo Philipsov 15*" LCD (ne vem tocno ker), ki ima samo VGA in je slika tudi dovolj dobra.
Mozno, da jst nisem znal kej nastimat, ampak men je na DVI dost boljsa slika.
Je pa res, da ima sestra pa recimo Philipsov 15*" LCD (ne vem tocno ker), ki ima samo VGA in je slika tudi dovolj dobra.
Mozno, da jst nisem znal kej nastimat, ampak men je na DVI dost boljsa slika.
tac ::
Sorry, ker bo mal off topic, samo zanimajo me konkretne izkušnje z 193T modelom- je prav tako skoraj brez ghostinga in ali si lahko primerjal kontrast glede 192T modela, ker bi 193T moral imeti opazno boljšega ?
tnx
tnx
alesrosina ::
192T nisem videl.
Lahko pa potrdim, da z lahkoto spilam Battlefield 1942 in je slika perfektna. Kaksnega ghostinga nisem opazil, skratka carski monitor. Vreden svojga denarja. Je pa res da spilam bolj malo, le Battlefield sem prakrat spilal na temu monitorju.
Lahko pa potrdim, da z lahkoto spilam Battlefield 1942 in je slika perfektna. Kaksnega ghostinga nisem opazil, skratka carski monitor. Vreden svojga denarja. Je pa res da spilam bolj malo, le Battlefield sem prakrat spilal na temu monitorju.
_WilL_ ::
Vsekakor je slika boljša, če je LCD priklopljen preko DVI imam dva Samsunga 171P in imam trenutno oba priklopljena na Radeon VE in tisti, ki je priklopljen na dvi ima sliko carsko, tisti, ki pa je priklopljen na VGA pa ima sliko palce slabšo, predvsem pa sem opazil, da slika, ki jo grafična reproducira na obeh izhodih ni enaka, na VGA je bistveno bolj modra, kot pa na DVI.
Tako da imam naročeno (dobim v ponedeljek) grafično z dvema DVI izhodoma Matrox P650 in upam da bo nato slika na obehn enaka.
Tako da imam naročeno (dobim v ponedeljek) grafično z dvema DVI izhodoma Matrox P650 in upam da bo nato slika na obehn enaka.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1024386 (19784) | KTr1sk |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1369) | Wolfman |
» | 2x 24" LCD 1920x1200, ali bo ATI 9600pro dovolj?Oddelek: Kaj kupiti | 1564 (1564) | umetnic |
» | ker LCD monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4404 (3187) | boštjan |
» | Iskušnje z LCD monitorjiOddelek: Strojna oprema | 1269 (997) | Realman |