Forum » Loža » Dolge vožnje...
Dolge vožnje...
jotunn2 ::
In seveda v službi vsi v posmeh kva mi je itd... in me zdej zanima koliko vas je takih, ki imate podobno navado oz. kako vi odklopte možgane od vsakdanjega življenja.,
Meni voznja po nasih in okoliskih cestah, ni ravno za sprostitev in odklop, ampak glede na kolicino ljudu, ki ne znajo voziti prej da zivcnega fasem. Zato grem sam za te stvari raje za uro ali dve laufat, na smuci ali kolo. Ampak ljudje smo razlicni in ce tebi pase to, ne vem zakaj bi se sekiral in ukvarjal s tem, kaj si o tem mislijo sodelavci. Ravno tako si lahko nekdo povsem isto misli o mojem dveurnem teku. Pac delaj to kar tebi pase. In ce te to sprosti, zakaj pa ne. Boli te k* kaj si ostali mislijo o tem. Vazno je da je tebi fino.
Hemi426 ::
Bila sta zelo blizu; 166 3.0 Busso.
Edini avto, ko ga pogrešam in če ne bi moje spoznal, bi to bil projektni avto za celo življenje.
Pa moti me predsodek, ko vsi mislijo, da potem avtomatsko divjaš. Meni je, brez heca, filing vozit po omejitvih. Ajd, če sem bil sam ponoči na cesti, sem rad pospešil od 50-90km/h kar hitro.
Edini avto, ko ga pogrešam in če ne bi moje spoznal, bi to bil projektni avto za celo življenje.
Pa moti me predsodek, ko vsi mislijo, da potem avtomatsko divjaš. Meni je, brez heca, filing vozit po omejitvih. Ajd, če sem bil sam ponoči na cesti, sem rad pospešil od 50-90km/h kar hitro.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
TheBlueOne ::
Hemi426 ::
Haha, je bil takšen testosteronski nakup v 20ih, hehe.
Parkrat sem šel na te mitinge V8 USA v Slo, res so bili drugi časi, ko je običajna družina srednjega razreda, imela dva V8 kot normalne avtomobile.
Že zvok je nebeški.
Parkrat sem šel na te mitinge V8 USA v Slo, res so bili drugi časi, ko je običajna družina srednjega razreda, imela dva V8 kot normalne avtomobile.
Že zvok je nebeški.
iso2000 ::
Jaz pa v vožnji z avtom nič kaj ne uživam. Mi je to bolj "po sili prilike". Se pa vozim dnevno 50 km v službo, morda zato. Čez vikend avta dostikrat sploh ne premaknem. Pa na dopustu tudi dostikrat ne. Čeprav me tehnika zanima, se nad avtomobili nikoli nisem pretirano navdušil.
Za sproščanje grem rajši na kakšen sprehod, v hosto in gmajno. Ali pa dopoldan na kolesu kje na kakšni planini in potem kakšen fantastičen spust... Tudi dobra knjiga ali kakšno pohajanje s fotoaparatom, ter doma pregled in obdelava fotografij sta mi v veselje in sprostitev. Pa izdelava kakšnih lesenih predmetov, pohištva in kakšno prčkanje je tudi prijetno. Žal čas in družinske obveznosti to dostikrat onemogočijo, tako da je potem druženje z otroci osnovni hobi. ;-)
Za sproščanje grem rajši na kakšen sprehod, v hosto in gmajno. Ali pa dopoldan na kolesu kje na kakšni planini in potem kakšen fantastičen spust... Tudi dobra knjiga ali kakšno pohajanje s fotoaparatom, ter doma pregled in obdelava fotografij sta mi v veselje in sprostitev. Pa izdelava kakšnih lesenih predmetov, pohištva in kakšno prčkanje je tudi prijetno. Žal čas in družinske obveznosti to dostikrat onemogočijo, tako da je potem druženje z otroci osnovni hobi. ;-)
dexterboy ::
Mislim, da se večina strinja z mano, da bi bilo mnogo boljše, tako za planet, kakor tudi za soljudi, da bi namesto odvečnega kurjenja ogljikohidratov ta sredstva namenil za dobrodelne namene. Tudi sam bi se počutil mnogo boljše. Praviš, da si star 33 in oče dveh otrok. Mislim, da je vsak komentar odveč...
Vuauuu, brawo, ker pa hud komentar. Še vedno hodiš v šolo, da ne veš, kako se ta svet v resnici vrti in kako se stvari odvijajo? Ali pa gledaš samo MSM in kupiš, kar ti prodajajo? Ne pozabi na tiste prelepe 150g zavitke salame v Lidlu in Hoferju... Jebeš plastiko in embalažo! Pa Francija je v Evropi, ne na Pacifiku!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
kuall ::
Jaz pa v vožnji z avtom nič kaj ne uživam. Mi je to bolj "po sili prilike". Se pa vozim dnevno 50 km v službo, morda zato.
pavlov reflex. če bi se vozil na prijetne aktivnosti bi vožnjo vzljubil.
jaz se vozim na šiht ampak ne 50 min, kar je že preveč, 30 min, pa še to ne vsak dan. več pa se vozim po raznih bolj prijetnih opravkih.
dexterboy ::
Jaz imam mesečno take prebliske. Sicer je zame dolga ... imajo svoje poti. In za ritjo nikoli nimam nikogar. Pred sabo pa vedno.
smeh... solze. Zafiro na zimskih gumah ne smeš goniti preko 160 km/h ;)
on topic;
tudi sam sem užival v vožnji in bi najverjetneje še danes ponovil OP-ja, ampak 110 km na dan te psihično utruja, pa ne sama vožnja, ampak sovozniki. Med lockdownom je bila čista extaza. Srečal 2 kamiona in en kombi... yesss, še nikoli hitreje nisem prišel na šiht! To pa je bila vožnja!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
kuall ::
jaz imam eno pot na masažo, kjer v 30 minut ponavadi ne srečam nobenga sovoznika, kar je blaženost, ampak pot je polna ovinkov, kar je pa drugi stres. fuck ovinke.
feryz ::
smeh... solze. Zafiro na zimskih gumah ne smeš goniti preko 160 km/h ;)Več kot 250 pa res ne. Ker več ne gre. Blokada, jebi ga. Drugače bi mirno vlekel do enih 300.
Ko avto voziš za užitek, mora biti tudi avto tak, da ga je užitek voziti. Preko 90 procentov avtov v Sloveniji ni takih.
bbbbbb2015 ::
Živjo,
Temo pišem, ker smo imeli danes v službi debato o vožnji z avtomobilom in sem opazil, da sem edini ki imam " posebno " navado ... ali pač ????
Osebno se vsaj 1 x mesečno vsedem v avto ( najraje v času sončnega zahoda ) nastimam dobro chill mix musko in grem na vožnjo ( brez cilja )... Velikrat šel do Portoroža obrnu pa nazaj... šel tudi že do MS pa nazaj,pač kamor me pot popelje. Vožnje trajajo v povprečju 2 uri. Meni osebno je to res tist taprav odklop od vsakdanjega življenja, družine, občasno težkih otrok :D , službe itd... odklopm možgane, probam čim manj razmišljat in vozim.
In seveda v službi vsi v posmeh kva mi je itd... in me zdej zanima koliko vas je takih, ki imate podobno navado oz. kako vi odklopte možgane od vsakdanjega življenja.
Sem 33 let star, redna služba in seveda imam družino ( dva otroka ).
Ena taka tema, da vidmo kako smo si različni,
Lp,
Jaz sicer tega ne delam, imel pa sem sodelavca, ki je delal natanko to isto. Jaz se bolj ukvarjam s posebnimi športi (strelstvo). Ampak namen je isti.
Ti to kar počni, če ti to paše.
issak ::
Vožnja mi gre na živce in je ne maram, manj časa kot preživim v avtu, bolj sem vesel, pa še drago je.
Se pa rad za 2 uri spravim na kolo, tam se odklopim, imam tišino (še posebej v gozdu in po makadamih) in mir. Brez tega se mi pa zmeša :D
Se pa rad za 2 uri spravim na kolo, tam se odklopim, imam tišino (še posebej v gozdu in po makadamih) in mir. Brez tega se mi pa zmeša :D
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
m0LN4r ::
Mislim ja, nekateri ne locite "mus" voznje na siht in voznjo za sprostitev oz. uzitek. Kjer nimas cilja, tako kot pri teku ali sprehodu, kjer si natempiran, da zdaj pa tolko in tolko metrov, pulza, minut, ampak to sploh ni vazno.
Kot je feryz rekel, v sluzbo z cliotom za uzitek pa z zafiro. Pa tisti, ki ste omenili promet, obstaja en cel kup cest in casovnih okvirjev, ko na cesti ni zive duse, samo moras it dol z mainstream cest, kjer se vozijo vsi v sluzbo in opravkih.
Sprehod je super, ampak ga jaz recimo ne rabim, se sprehajam 8 ur na sihtu. Razumem vas, ki cel dan sedite, da morate noge raztegnit. Jaz komaj cakam, da se lahko vsedem. Ce ni nic za delat naredim 6000 korakov, ce pa je guzva pa 15000 korakov 5x na teden minimalno, tudi 20000 korakov se zgodi.
Kolesarim pa tudi, ampak samo ce je res lepo vreme, sovrazim ce je vetrovno, pa vec kot pol ure v eno smer ne morem, ker me zacne kolk tako pect, kot ce bi mi nekdo noz zaril notr. Pa tudi kolena vec niso to, to.
Tako da lepo slalom po ovinkih od roba do roba, prestavljanje prestav, kot da bi igral kak instrument. Je pa res, da je ta faktor najbolj odvisen od kvalitete cest. Ce je cesta za kurac, je tudi voznja za kurac. Tisti, ki to pocnejo/mo, ne gledamo na stroske. Pol bi gledal pri vsaki stvari na vsak evro. Tudi kvalitetno kolo je drago, pa ce se hocem vozit s kolesom po lepih pokrajinah, se do tja moram pripeljati z avtom, ker po mestu s kolesom pa obcinskih cestah tudi ni bas nekaj za videt.
Se je pa lepo vozit po kolesarskih na tirolskem, to je nekaj povsem drugega, tam te ne prehitevajo nonstop kamioni, pa kmeti z traktorji in cel sluzbeni promet, da te zasipa z prahom, celo zdaj ko bodo zaceli pucati robnike in kamenje.
Kot je feryz rekel, v sluzbo z cliotom za uzitek pa z zafiro. Pa tisti, ki ste omenili promet, obstaja en cel kup cest in casovnih okvirjev, ko na cesti ni zive duse, samo moras it dol z mainstream cest, kjer se vozijo vsi v sluzbo in opravkih.
Sprehod je super, ampak ga jaz recimo ne rabim, se sprehajam 8 ur na sihtu. Razumem vas, ki cel dan sedite, da morate noge raztegnit. Jaz komaj cakam, da se lahko vsedem. Ce ni nic za delat naredim 6000 korakov, ce pa je guzva pa 15000 korakov 5x na teden minimalno, tudi 20000 korakov se zgodi.
Kolesarim pa tudi, ampak samo ce je res lepo vreme, sovrazim ce je vetrovno, pa vec kot pol ure v eno smer ne morem, ker me zacne kolk tako pect, kot ce bi mi nekdo noz zaril notr. Pa tudi kolena vec niso to, to.
Tako da lepo slalom po ovinkih od roba do roba, prestavljanje prestav, kot da bi igral kak instrument. Je pa res, da je ta faktor najbolj odvisen od kvalitete cest. Ce je cesta za kurac, je tudi voznja za kurac. Tisti, ki to pocnejo/mo, ne gledamo na stroske. Pol bi gledal pri vsaki stvari na vsak evro. Tudi kvalitetno kolo je drago, pa ce se hocem vozit s kolesom po lepih pokrajinah, se do tja moram pripeljati z avtom, ker po mestu s kolesom pa obcinskih cestah tudi ni bas nekaj za videt.
Se je pa lepo vozit po kolesarskih na tirolskem, to je nekaj povsem drugega, tam te ne prehitevajo nonstop kamioni, pa kmeti z traktorji in cel sluzbeni promet, da te zasipa z prahom, celo zdaj ko bodo zaceli pucati robnike in kamenje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Sicer verjamem da smo razlicni, ampak ce pogledam sebe in svoj nacin odklopa, mi voznja niti pod razno ne more biti odklop. Mi je v dolocenih primerih uzitek, konec koncev zato tudi imam avto kot ga imam, ampak odklop pa definitivno ne. Ko moras biti na nekaj skoncentriran, to ni odklop. Pri meni je popoln odklop recimo tek ali tek na smuceh. Alpsko smucanje, turno in alpinisticno smucanje, ali mtb pri meni ni odklop. Enako velja recimo za voznjo na Pokljuko (po AC je zame tempomat pa ciao). Tam moram biti skoncentriran in paziti na boga in pol stvari. Pri teku (po suhem ali na smuceh) pa zares odklopim in pozabim na vse. Tam mi ni potrebno premisljevati o nicemer niti mi ni potrebno paziti na nic in to je pravi odklop. Vse ostalo zame ni.
zobnik ::
Ja kako pa prideš tja kot z avtom da lahko alpsko smučaš, Jezersko, Pokljuka...in še dren na Pokljuki tak da. To res ni odklop in stran od vsega, če prideš v dren....da ne omenjam dretje drugih tam po gozdu. Na Pokljuki je pozim 2km dolga kolona vozil, če je res jasno in da ni mrzlo. In temu rečeš odklop pri takem navalu. Razen če maš turne smuči pol ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
OneYellow ::
Predvsem tudi odvisno od avta. Ko sem bil mlajši in sem imel roadsterja, sem se večkrat vozil brez cilja ali pa skok na morje in nazaj po stari cesti - čisti užitek. Sedaj z avtom, ki ga vozim, ne bi bilo niti približno enako. Pa to ne pomeni, da ne uživam več v vožnji, samo ne bi iste poti ponovil s tem avtom za odklop. :)
energetik ::
Ja, paše včasih se cijazit z avtom za odklop, vendar sem preveč škrt, da bi to počel.
Včasih pride kakšna taka vožnja, ko sem sam v avtu (npr. grem kam po froce) in je tudi ura in relacija primerna, da ni drugega prometa, tisto je užitek. Nikakor pa mi ni užitek AC, tisto je sam stres, razen če res ni prazna. Če že, lokalne ceste, lepo počasi.
Sicer pa pravi odklop - ali laufanje sredi Barja zvečer, ko ne srečaš praktično nikogar, ali cestno kolo v osrčju Polhograjcev ali pa MTB okoli Krima po makadamih. Ampak tisto je že malce stresa, nikoli ne veš, kdaj bo od kje skočil medo.
Včasih pride kakšna taka vožnja, ko sem sam v avtu (npr. grem kam po froce) in je tudi ura in relacija primerna, da ni drugega prometa, tisto je užitek. Nikakor pa mi ni užitek AC, tisto je sam stres, razen če res ni prazna. Če že, lokalne ceste, lepo počasi.
Sicer pa pravi odklop - ali laufanje sredi Barja zvečer, ko ne srečaš praktično nikogar, ali cestno kolo v osrčju Polhograjcev ali pa MTB okoli Krima po makadamih. Ampak tisto je že malce stresa, nikoli ne veš, kdaj bo od kje skočil medo.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
@Zobnik na tekaskih smuceh si vecinoma vseeno bolj kot ne sam, tudi ce je na tistih 20km proge se 500 ljudi. Je pa res, da jaz vecinoma zakljucujem ko vecina Ljubljancanov sele premisljuje ce bi kam sla. Ce pa prides ob 13:00 na Pokljuko ali Ratece, pa verjamem da zivcnega fases ze po poti do tja ;)
Drugace pa ja na turnih ce ne rines ravno tja kot vsi, si precej sam, ampak kot sem napisal, pri 80km/h med skalami, drevesi, itd jaz osebno ne morem odklopiti in sem kar precej skoncentriran na to kaj delam, zato zame to ni tak odklop kot ga predstavlja tek ali tek na smuceh.
Drugace pa ja na turnih ce ne rines ravno tja kot vsi, si precej sam, ampak kot sem napisal, pri 80km/h med skalami, drevesi, itd jaz osebno ne morem odklopiti in sem kar precej skoncentriran na to kaj delam, zato zame to ni tak odklop kot ga predstavlja tek ali tek na smuceh.
energetik ::
Ja valda smučaš turno s 80km/h po naravnem terenu...
Turno je meditacija, sploh ko hodiš gor, seveda če ni preveč tehnično zahtevna pot, da bi moral o kakšnih zdrsih razmišljat. Npr. da počasi drsaš po špuri na Dovško babo.
Turno je meditacija, sploh ko hodiš gor, seveda če ni preveč tehnično zahtevna pot, da bi moral o kakšnih zdrsih razmišljat. Npr. da počasi drsaš po špuri na Dovško babo.
vires in numeris
ginekk ::
Vožnja zaradi vožnje? Tudi jaz to rad počnem, obvezno izven avtoceste, torej stranske ceste kjer ni prometa, čim več ovinkov in seveda roadster.
gruntfürmich ::
Sem 33 let star, redna služba in seveda imam družino ( dva otroka ).Lp,
Skratka, pri tvojih latih imaš očitno dva majhna otroka, ki jih verjetno pustiš mami, se ukvarja z njima, ti pa spizdiš.,
Po moji definiciji je to egoizem. Če jih pa vzameš s sabo, je pa zgodba drugačna.
torej ti če imaš/boš imel otroke boš z njimi 24/7, jih nikoli ne boš izpustil iz oči in vedno boste skupaj, nikoli ne boš imel kakšnega hobija, nikoli ne boš sam športal?
meni se zdiš ti psihopat!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
ginekk ::
gruntfürmich je izjavil:
Sem 33 let star, redna služba in seveda imam družino ( dva otroka ).Lp,
Skratka, pri tvojih latih imaš očitno dva majhna otroka, ki jih verjetno pustiš mami, se ukvarja z njima, ti pa spizdiš.,
Po moji definiciji je to egoizem. Če jih pa vzameš s sabo, je pa zgodba drugačna.
torej ti če imaš/boš imel otroke boš z njimi 24/7, jih nikoli ne boš izpustil iz oči in vedno boste skupaj, nikoli ne boš imel kakšnega hobija, nikoli ne boš sam športal?
meni se zdiš ti psihopat!
Pritrjujem. Podobno kot oni, ki kričijo "kje so bili starši", ko se zgodi karkoli otroku.
Starš ni senca otroka, da bi mu sledil na vsakem koraku, niti si tega ne more privoščit. Kdor si to lahko privošči in počne, dejansko otroku škoduje.
Ja valda smučaš turno s 80km/h po naravnem terenu...
Zares si upam staviti, da je med tvojim in mojim nivojem in znanjem smucanja par 10 razredov razlike, tako da ce ti ne zmores tega, se ne pomeni da kdo drug ne (verjetno ima tudi vec kot 20 let treningov kaj pri tem). Tako da ja, brez problemov gre 80kmh in vec po naravnem terenu, se posebej ce so teren in pogoji ugodni.
Ja se strinjam, ce drajsas po spuri na Dovsko babo je tako gor kot dol lahko meditacija. Pri meni je "problem" to, ker taksnih "tur" vecinoma ne hodim in se manj smucam. Pri tistem kar pa smucam, pa rabis tudi za gor mal vec koncentracije, ce nic drugega ze za to, da linijo za dol pogledas.
zobnik ::
A kdo opazuje druge kako majo urejeno okol hiše al sem sam jest tak, no tiste škape betonske mi niso všeč, ostalo pa še kar in se učim. Naša kmetija je bla včasih neurejena, smeti in umazan, tega že več let ni ker skrbim še tist mini papirček morma POBRAT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
m0LN4r ::
Sicer verjamem da smo razlicni, ampak ce pogledam sebe in svoj nacin odklopa, mi voznja niti pod razno ne more biti odklop. Mi je v dolocenih primerih uzitek, konec koncev zato tudi imam avto kot ga imam, ampak odklop pa definitivno ne. Ko moras biti na nekaj skoncentriran, to ni odklop. Pri meni je popoln odklop recimo tek ali tek na smuceh. Alpsko smucanje, turno in alpinisticno smucanje, ali mtb pri meni ni odklop. Enako velja recimo za voznjo na Pokljuko (po AC je zame tempomat pa ciao). Tam moram biti skoncentriran in paziti na boga in pol stvari. Pri teku (po suhem ali na smuceh) pa zares odklopim in pozabim na vse. Tam mi ni potrebno premisljevati o nicemer niti mi ni potrebno paziti na nic in to je pravi odklop. Vse ostalo zame ni.
Moras pazit, ker lahko koncas kot Schumacher.
A kdo opazuje druge kako majo urejeno okol hiše al sem sam jest tak, no tiste škape betonske mi niso všeč, ostalo pa še kar in se učim. Naša kmetija je bla včasih neurejena, smeti in umazan, tega že več let ni ker skrbim še tist mini papirček morma POBRAT
Odvisno od kraja do kraja, razlike so ogromne.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Glugy ::
Men to ni da bi kr nekam šel z avtom ..mogoče edino če bi šel z avtom do kakšne narave pa pol tm šel kamor bi se mi zazdel v kakšen gozd.
No glej men se zdi čist normalno da imaš čist eno svojo sprostitev. Če se drugim zdi to čudno so sami čudni ker konc koncev če tebe to v veselje sprav je to edin kar šteje.
Ne se ozirat na druge ker ne živijo tvojega življenja in ga zato tud ne morejo nikoli tako razumet kot ga razumeš sam.
Eh pr men ni problem če so za volanom debili ker imam ogromno potrpljenja in mi dol visi za to kako drugi vozjo. Važn da jz vozm tko k se zagre.
No glej men se zdi čist normalno da imaš čist eno svojo sprostitev. Če se drugim zdi to čudno so sami čudni ker konc koncev če tebe to v veselje sprav je to edin kar šteje.
Ne se ozirat na druge ker ne živijo tvojega življenja in ga zato tud ne morejo nikoli tako razumet kot ga razumeš sam.
To sem tudi sam rad počel pri 22ih, sedaj pri tvojih letih mi pa ne leži več. Pa gužva na cesti, pa debili za volanom, nenazadnje gre pa tudi pol tanka bencina,...
Eh pr men ni problem če so za volanom debili ker imam ogromno potrpljenja in mi dol visi za to kako drugi vozjo. Važn da jz vozm tko k se zagre.
gtrxslo ::
Vedno izberem vecerni cas, ko ni vec guzve na cesti, otroci ze proti pojstli za spat... Drgac se furam vsepovsod 95% avtocesta
Kar se tice sprehodov , grem vsak dan za pol urce na sprehod, gaming tud kdaj pa kdaj po urco, vendar zame k se rad vozm, to ni popoln odklop....mi enkrat mesecno manjka tist popoldn odklop
Hodm tud v fitness ampak to ni to...
Pa ti imaš več frej cajta k samski tip brez službe :)
A tvoja vse zrihta sama? :)
kokr si nardiš frej... moj prosti čas je mesečno v procentih razdeljen na 90% preživim z otroci in punco, in potem 5% samo s punco ( razne večerje itd... ) in nato ostalih 5% aka samo mojih ( brez njihove pristnosti ). Tako da tudi moja ima svoj privat čas ki ga preživi po svoji volji kokr če ( največkrat coffetkanje pa izleti z kolegicami ).
tko da ja tiste 2 uri na mesec punca brez problema zdrži z otroci brez mene... tko kokr jst zdrzim ko gre ona v lajf
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radarji v Ljubljani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 36287 (20889) | Badwolff |
» | Kateri nov "družinski" avto (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 50220 (32879) | GR2 |
» | Vrednost bližine delovnega mesta (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 13942 (9985) | solatko |
» | Prevoz v službo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15276 (12964) | krneki0001 |
» | Google registriral prvi avtomobil brez voznika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 53891 (48149) | Truga |