Forum » Pomoč in nasveti » Nedelujoč zvok na videokonferencah
Nedelujoč zvok na videokonferencah
mirnc ::
Pozdravljeni
že nekaj časa se mi na prenosniku pojavljajo problemi z zvokom na videokonferencah.
Uporabljam vgrajeni mikrofon, ki deluje brezhibno (v nastavitvah je to lepo vidno). Ampak zvoka na konferenci ni.
Zvok ne deluje na brskalnikih niti v Zoom aplikaciji. Praktično nikjer. Občutek imam, kot da bi Windows blokiral prenos zvoka v aplikacije. Uporabljam Win 10, zadnja posodobitev.
Poskusil sem že vse možne rešitve, od ponovnih namestitev aplikacij, brisanja nastavitev,... Pregledal sem vse nastavitve v nadzorni plošči za zvok, vendar ne najdem vzroka te težave.
Hvala za vso pomoč
Lp
mirnc
že nekaj časa se mi na prenosniku pojavljajo problemi z zvokom na videokonferencah.
Uporabljam vgrajeni mikrofon, ki deluje brezhibno (v nastavitvah je to lepo vidno). Ampak zvoka na konferenci ni.
Zvok ne deluje na brskalnikih niti v Zoom aplikaciji. Praktično nikjer. Občutek imam, kot da bi Windows blokiral prenos zvoka v aplikacije. Uporabljam Win 10, zadnja posodobitev.
Poskusil sem že vse možne rešitve, od ponovnih namestitev aplikacij, brisanja nastavitev,... Pregledal sem vse nastavitve v nadzorni plošči za zvok, vendar ne najdem vzroka te težave.
Hvala za vso pomoč
Lp
mirnc
MrStein ::
Win 10 ima omejitev, katere aplikacije lahko uporabljajo mikrofon.
Nekje v Settings, išči microphone.. access ali podobno
Nekaj v tem smislu: https://www.tenforums.com/tutorials/102...
Nekje v Settings, išči microphone.. access ali podobno
Nekaj v tem smislu: https://www.tenforums.com/tutorials/102...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba besedila v govor (za slovenski jezik)Oddelek: Loža | 7992 (4472) | tiltech |
» | ZVOK NE delaOddelek: Operacijski sistemi | 1919 (1572) | Facebook dev |
» | Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 636150 (227635) | karafeka |
» | Windows 10 gre za med (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 90754 (78907) | MrStein |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4152 (3513) | dottor |