Forum » Na cesti » Formula 1 2022
Formula 1 2022

skyform ::
Boš videl ta sezona je Max/Redbull dominanca, tudi za Merca sem imel prav, da bo top 5 ali še slbši.

In kdaj sem jaz to rekel, da mi to naprej mečeš. Nobeno sezono nisem tega rekel, od 2014 je bilo vedno očitno že od testov, da je Merc prvo ali drugo najboljše moštvo.
Tokrat pa je res kazalo slabše in da je Merc v težavah, te čase, ki sta ravnokar postavla pa vprašanje, če ni z bolj praznim tankom kot Redbull in Ferrari ampak kot kaže spet niso v takih težavah kot včeraj, bolid se danes obnaša dosti lepše.
Mene čudi kaj Mclaren dela, na testih je izgledal tako obetavno dokler niso imeli težav z zavorami.
Tokrat pa je res kazalo slabše in da je Merc v težavah, te čase, ki sta ravnokar postavla pa vprašanje, če ni z bolj praznim tankom kot Redbull in Ferrari ampak kot kaže spet niso v takih težavah kot včeraj, bolid se danes obnaša dosti lepše.
Mene čudi kaj Mclaren dela, na testih je izgledal tako obetavno dokler niso imeli težav z zavorami.

BT52 ::
Če ste gledali so imeli pri Mercu za eno desetinko slabši čas v S2 sektorju včeri. Tako, da....

Evo merc že pri vrhu. Mcl me je pa razočaral.
Nič več, še vedno sem mnenja, Max prvi, Ferrari drugi, Merc tretji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Tilen88 ::

Place your bets 
mene bo pobralo če bo bottas pred mercom

mene bo pobralo če bo bottas pred mercom
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Bo77as to je za zdaj big OOOF
O papaya bois pa nebi. Sadface. No za Haas je bilo potrebno veliko žrtvovanje. En uporabnik tukaj se bo ubil. :d
FUU Haas hitrejši od Merca LMAO
O papaya bois pa nebi. Sadface. No za Haas je bilo potrebno veliko žrtvovanje. En uporabnik tukaj se bo ubil. :d
FUU Haas hitrejši od Merca LMAO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

codeMonkey ::
Odlicno Ferrari in Charles. Koncno tudi oni spredaj. Mercedes bo pa to hitro nadoknadil. Wolff jim ne bo dal dihat, dokler ne postimajo.

Kot kaže bom moral prvič v življenju navijati za Ferrarija. Zakon Leclerc, škoda za Sainza bi rad videl oba pred Maxom, da ga en blokira. Vprašanje je sedaj race pace, res upam, da sta Ferrari in Redbull tam nekje, če pobegne Farrari naprje še ne bo tako hudo, ker sta oba voznika hitra, za Redbull pa vemo kako je če bo premočan na dirki, pol bo samo Max zmagoval. Tako, da gremo Forza Ferrari!
Oz čaki malo, saj sem že tudi za Kimija navijal v Ferrariju, sem skor pozabil, haha.
Oz čaki malo, saj sem že tudi za Kimija navijal v Ferrariju, sem skor pozabil, haha.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Sm napisu na prvih testiranjih malo v šali malo za res, da merc ne zgleda slabo za tretjo ekipo. Pa nisem bil kaj off. Upam, da poštimajo težave za bolj napet boj.

Skyman ::
Sm napisu na prvih testiranjih malo v šali malo za res, da merc ne zgleda slabo za tretjo ekipo. Pa nisem bil kaj off. Upam, da poštimajo težave za bolj napet boj.
Nova era novi obrazi…jaz nic ne pogresam merc med top 5..kak ni bilo dost 8 let? Tud v 8 letih se pasulja prenajes tko se tud merc-a

Ampak, da Hulk nabriše Strolla brez testov, pride direkt za vikend na dirko pa ga nese za 0.3sec, kaki joke. Kevin je tudi lepo Mika nabrisal.

ripmork ::
Magnussen pa Haas
(payed by Uralkali, lol)
Mick je bil tudi na dobri poti drugače, pa je naredil napako, sicer bi čisto mogoče tudi on pristal v Q3. Odličen Albon. Alonso pa v Q3 naredil napako, z istim časom kot v Q2 bi bil tik za Lewisom. S tem, da je Alpine taktično prihranil komplet gum. Jutri realno borba med RB in Ferrarijev za zmago, zadaj se zna pa še vse mogoče zgodit.

Mick je bil tudi na dobri poti drugače, pa je naredil napako, sicer bi čisto mogoče tudi on pristal v Q3. Odličen Albon. Alonso pa v Q3 naredil napako, z istim časom kot v Q2 bi bil tik za Lewisom. S tem, da je Alpine taktično prihranil komplet gum. Jutri realno borba med RB in Ferrarijev za zmago, zadaj se zna pa še vse mogoče zgodit.

Albon je še le hudo namazal Latifija ja, kaj te Laftifi dela, kak je lahko celo sekundo za Albonom, pa da ne govorim o Ricciardu, z njim je konec ali kaj?

Albon je še le hudo namazal Latifija ja, kaj te Laftifi dela, kak je lahko celo sekundo za Albonom, pa da ne govorim o Ricciardu, z njim je konec ali kaj?
Cash daddy. Vsaj Goatfiti je dober dude. Za razliko od one razvajene budale.
Mr Avokado pa ne vem. Sem mislil, da mu bo 2022 reset koristil. Pa še covid mu ni pomagal... Ne vem.

scythe ::
Upam da bo Leclerc vozil tak kot Max, lani je obljubim da bo isto ¨umazano¨ vozil, če je Maxu dovoljeno
Zdaj ima idealno šanso, da pokaže kaj zna in kaj se je od Maxa naučil
Mercedes ima pa velike probleme, zna it nazaj na stari dizajn, baje je isto podvozje med W13 in W13B. Največje presečenje je pa Haas....

X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scythe ()

endelin ::
Odlična šansa za Micka da se izkaže. Ker avto je dober. Ampak mislim, da ga bo moštven kolega pral.
Me veseli da je kar nekaj dirkacev znotraj sekunde. Da nimamo spet novega Mercedesa s sekundo prednosti.
Me veseli da je kar nekaj dirkacev znotraj sekunde. Da nimamo spet novega Mercedesa s sekundo prednosti.

codeMonkey ::
Res me zanima koliko bo prehitevanj oz. akcije jutri. Ali torej vsa ta sprememba pravil za F1 res prinasa vec od le mesanja verstnega reda in zapravljanja.
Napak zna biti ze precej vec. Gledam Leclercov hitri krog in je presenetljivo nemiren za pole.
Napak zna biti ze precej vec. Gledam Leclercov hitri krog in je presenetljivo nemiren za pole.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

b3D_950 ::
Leti leti guma...
Ampak se mi zdi, da ima Ferrari še rezervo na PU...ker Alfa/Haas med top 6.
Ampak se mi zdi, da ima Ferrari še rezervo na PU...ker Alfa/Haas med top 6.

Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Skyman ::
kaj tega hamkota nobeden ne mara? vsi se pogovarjano na tovornjaku on v kotu sam in še predno se zacne ravnina on skoci dol iz tovornjaka.

To že on počne več let, sploh od kar je covid. Maska gor, bluetooth slušalke in je nekje zase. To je čist njegova stvar in če mu tak paše...

Mene zanima kako bo na sami dirki MERC glede na težave. Ali bodo napredovali ali nazadovali.
Drugač učeri sem nekje bral naj, bi eden izmed prizvajalcev motorjev imel probleme s prehodom na E10 in sušlja se, da je to ravni Merc? A mogoče kdo kaj več ve?
Drugač učeri sem nekje bral naj, bi eden izmed prizvajalcev motorjev imel probleme s prehodom na E10 in sušlja se, da je to ravni Merc? A mogoče kdo kaj več ve?

Jaz imam tak feeling, da bo Merc šel nazaj na dirki ali pa je sploh ne bo končal, ker bo prej razpadel.
Bottas bo z Alfo ziher pred njimi.

GregiB ::
Na športklubu so še kr reklame!?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 484849 (252848) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 232012 (152404) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 199480 (134040) | |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 244613 (158540) | kosta |