Forum » Na cesti » Formula 1 2022
Formula 1 2022
skyform ::
Hec je da je Latifi bil že na najhitrejšem krogu takrat, ko ga je Vettel binal, in sem si mislil pa daj no škoda in tip je po ponovnem štartu treninga spet bil najhitrejši, tudi Albon je na vrhu, wtf, Williams nalašč z wet setupom za malo reklame?
Skyman ::
Pereza kao KMag oviral..
Max no power?
WTF RUSSEL?
Max no power?
WTF RUSSEL?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Kaj sem rekel za Merc...
Glumijo na polno tako kot 9 let...
Jutri bo pa vlakec in pomoje rdece..
Zgodovina sprememb…
sej zato sem napisal da bo vlakec.Odlocalo se bo v boxih,zato mislim da tud Merc neki tempa na dirki ne bo pokazal.
Tilen88 ::
Kaj sem rekel za Merc...
Sej so vsi pravili naj bi bil merc tu dober, sam po fp ni kazal :d ampak so lepo poštimali za qualy
Max po pa vsa našpičen jutri na p10 pa še Perez bolj slabo.
A se ve kaj je bilo z maxom ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
codeMonkey ::
Pa koliko jih ne bo videlo drugega ovinka. Pa strategija postankov. Kako bo RB shendlal promet. Vreme...
Je kar nekaj tega :)
Pa na kaksen nacin bo Ferrari s taktiko zgresil :)
Je kar nekaj tega :)
Pa na kaksen nacin bo Ferrari s taktiko zgresil :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
no comment ::
Toto je prepričan, da lahko Russel zmaga na Hungaroringu. In tudi prvenstvo.
Če bi pole bil Hamiltonov, bi to primerjal z rojstvom Kristusa, zmago pa z vožno do Sonca in nazaj. Tako pa "no pressure, mate" ;)
(ne vem, ali Russla toliko bolj ceni, ali pa mu (nalašč?) tlači cigle v nahrbtnik?)
Če bi pole bil Hamiltonov, bi to primerjal z rojstvom Kristusa, zmago pa z vožno do Sonca in nazaj. Tako pa "no pressure, mate" ;)
(ne vem, ali Russla toliko bolj ceni, ali pa mu (nalašč?) tlači cigle v nahrbtnik?)
Vrjetno.. dvomim da bi sli še v boxe mozno pa je pri ferariju vse
lec pa leti... monster time
lec pa leti... monster time
Zgodovina sprememb…
Tole še lahko tudi Verstappen zmaga, z kako dobro strategijo pri kateri vemo da je Redbull najboljši.
seveda da ne...za lec bo pa to se bolj bolece kot pred tednom ce bo kje out
lepa lec..
lepa lec..
Zgodovina sprememb…
Hamilton ima boljši pace kot Russell, od kar je prišel iz boxov je pridobil 6sec na Russlla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 440455 (208454) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 206078 (126470) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 184932 (119492) | |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 231156 (145083) | kosta |