Forum » Na cesti » Formula 1 2022
Formula 1 2022

skyform ::
Meni pa ni nobenga škoda ali da bi se mi smilil, ker frajeri z svojem hobijem služijo milijone.

Tilen88 ::
A ni njihov hobi golf ? :p
Si ne bi milsu da držijo na 9500rpm za štart
Si ne bi milsu da držijo na 9500rpm za štart
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Eni pa slike riti kupujejo :p
drgač MCL ga lepo šiba v monaku, čakam kaj alfa pokaže
Zgodovina sprememb…

BT52 ::
Eni pa slike riti kupujejo :p
Oooof Jinx
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Tile novi avti so tak občutljivi na zadku. NI čudo, da se nekateri lovijo, Vettel dela sbinnale že celo sezono, Gasly je slabši od Tsunode. Sainz tudi zgublljen na momente. Malo rod dna zaniha na entryu in voila si v zidu.

Tabbac zraven Radilliona najboljših ovinkov v karavani. Man i love Monaco. Ne razumem, kaj folku dogaja, ko bi se rabi znebili tega dragulja.

Verstappen je tak fukič. Res se igra. Skoraj binnal že drugič v zadnjem ovinku.
Bottas no 1. :) Pa kaj veš Monaco se počaka vsaj FP3.
LEC je srat?
Haha pa res je šel srat haha
Kakšen misliš da je pecking order FER,RBR sta tam tam pol pa MCL? pa MERC ..?
Bottas no 1. :) Pa kaj veš Monaco se počaka vsaj FP3.
LEC je srat?
Haha pa res je šel srat haha
Zgodovina sprememb…

springfield ::
Tabbac zraven Radilliona najboljših ovinkov v karavani. Man i love Monaco. Ne razumem, kaj folku dogaja, ko bi se rabi znebili tega dragulja.
Ta proga bi bila primerna za one-off v sezoni, kjer bi imeli 2h kvalifikacije, ki dolocajo tudi koncni vrstni red. Mogoce celo kvalifikacije v soboto in nedeljo in se casa sestejeta. Za dirkanje pa ni primerna.

Lafiti je njemu lahko samo vzor po obnašanju. Njegovo negranje mi gre na organ.
Kaj se meni zdi, da gledamo Ferrari Free practice LOL Samo rdeče vidim na sliki.
Kaj se meni zdi, da gledamo Ferrari Free practice LOL Samo rdeče vidim na sliki.
Zgodovina sprememb…

LEC čist pod stresom kaka.
:d Upajmo, da ne bo tole driska.
https://www.formula1.com/en/latest/arti...
Hladna fronta ie. dež v NED. LEC ga bo binal, ko bo lovil rainmastra. 8/8 vsako leto je tradicija, da naredi 0 na domači dirki.
Zgodovina sprememb…

SmolWhale ::
Ne se hecat, spomnite se Landa v Spaju, tam sem mislil da je mrtev...
Je pa kreten.. xD
Je pa kreten.. xD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()

ZveeZ ::
Aja sem bil optimist. V moderni F1 ne vozimo po dežju, My bad sorry.
Smo videli lani kako so celo popoldne "vozili" po dezju...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()

codeMonkey ::
Se samo meni zdi, ali je bilo danes precej nekih napak? Niti ne toliko razbitih dirkalnikov, kot unicenih kompletov gum.

PrimozR ::
A danes sploh kakšen stream dela normalno? Na SportSurge in vipbox, kar sem preveril, vse stalno šteka...

jaz sem včasih prej ko sem začel uporabljat f1 tv vedno gledal na: https://f1livegp.me/f1/live3.html
Poizkusi tega.
alfa halo?
Poizkusi tega.
alfa halo?
Zgodovina sprememb…

a zelen RBR je delal na reverse engineering ? so šli dejansko nazaj
Ne moreš kopirat, ko ne razumeš, katera metodologija je pripeljala RB do končne oblike, ki jo vidimo. Še vedno pa je point v detajlih. Saj po slikah se vidi generalna oblika in neka ideja, to pa je vse. Plus nimaš znanja o setupu za katerega je tovrstni aero paket dizajniran.
Takrat so kopirali Merc diralnik, čeprav so imeli enak menjalnik in motor od Merca, ter celo STL modele zavornih oklepov so bili 1s zadaj.
Plus, ker nimaš vsega tega znanja o razvoju paketa v resnici ni jasnih idej kam lahko pelješ nadaljni razvoj. Skratka razvoj zahteva globoko razumevanje problemov in propadlih rešitev, ki jih z kopiranjem enostavno nimaš.
Itak - je pa zanimivo vidit, kolk Checo kar drži Maxa na parih desetinkah.
Letos je zelo dober. Pravzaprav dela to, kar sem odkrito povedano pričakoval od Sainza letos.
Zgodovina sprememb…

Ne vem kupite f1tv pa se ne sekiraš :D
Še zadnjič sem gledal na fonu, ko nisem utegnil lol
BTw Alan McNish je bil vedno dober komentator. Iz WEC komentiranja dodaja dobro dodano vrednost. Razni DiReste, Heberti in Hilli se lahko skrijejo.
Še zadnjič sem gledal na fonu, ko nisem utegnil lol
BTw Alan McNish je bil vedno dober komentator. Iz WEC komentiranja dodaja dobro dodano vrednost. Razni DiReste, Heberti in Hilli se lahko skrijejo.
Zgodovina sprememb…

No tale od FIA komisar na vagah pa je ashole. LOl kaj pa ma veze z katere strani pride na vago LOL.

SmolWhale ::
No tale od FIA komisar na vagah pa je ashole. LOl kaj pa ma veze z katere strani pride na vago LOL.

Dobro da ga niso poslali okoli stožcev nazaj xD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()

skyform ::
Ricciardo useless. Mclaren naj vzame Vettla za naslednje leto. Sem prepričan, da bi bil dosti bližje Norrisu kot Ricciardo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Merc me spominja za morskega psa, Ferrari pa na eritrocit. Hehe ne morem te slike spravit ven.

Mater NOR WTF zajebal Raskasse. JAO
Binali
Spinnala hahah
Binali
Spinnala hahah
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 485349 (253348) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 232568 (152960) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 199829 (134389) | |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 245075 (159002) | kosta |