» »

Ali obstaja

Ali obstaja

Poseidon_006 ::

pozdravljeni,
nisem moral spati in sem študiral o eni zadevi. Ali obstaja kakšna aplikacija, program, ki ima enake specifikacije kot Forex ali RebelBetting. Se pravi "arbitržni" program. Program med seboj primerja kvote različnih stavnic ali pri Forexu prodajno/nabavno ceno. Ta dva programa imata vse, vendar nimata možnosti, da bi v njih dodal "domače strani". Se pravi stavnice našega balkana ali kaj podobnega. V primeru, da je to možno s kakšnim programom bi bil vesel za informacijo. V primeru pa da nekoga zanima ta industrija pa bi bil vesel, da me kontaktira in mogoče kaj skupaj naumiva.

lp

Ahim ::

Marsikdo bo pripravljen "naumiti" karkoli zelis za tolikointoliko na uro. Pa preden napises da itak ne bi placal opravljenega dela po postavki, ampak bi (domnevam) ponujal dolocene "procente", razmisli se o tem: zakaj bi te tisti, ki naj bi vse skupaj "naumil", v tem primeru sploh potreboval, oziroma z drugimi besedami - zakaj ne bi vzel kar 100%?

kuall ::

>nisem moral spati

Saj te ni noben silil.

Gejspodar ::

kuall je izjavil:

>nisem moral spati

Saj te ni noben silil.

Tega tudi ni rekel. Napisal je, da mu ni bilo potrebno spati, ne da ni bil zmožen spanja.

Bralno razumevnaje nuall, kje je sedaj tvoj 1500 IQ? :))

mr_chai ::

Jaz imam tak program za arbitraže, ki sem ga spisal sam. Na balkanskih stavnicah mi vedno najde kar veliko stav, ki mi delajo $$. Praktično ne morem izgubiti denarja. Dnevno dobim tam cca 200 eur. Printam denar na polno. Stavnicam pa ni mar, ker so balkanci in se ne spoznajo na arbitraže.

kuall ::

Gejspodar je izjavil:

kuall je izjavil:

>nisem moral spati

Saj te ni noben silil.

Tega tudi ni rekel. Napisal je, da mu ni bilo potrebno spati, ne da ni bil zmožen spanja.

Bralno razumevnaje nuall, kje je sedaj tvoj 1500 IQ? :))

Hecal sem se iz njegove napačne uporabe besede MORAL. Uporabiti bi moral MOGEL.
Hotel je seveda reči "nisem mogel spati", ne pa "ni mi bilo treba iti spati", kot si ti s svojim nizkim IQ-jem napačno razlagaš. :)

Če rečeš "nisem moral spati" v bistvu rečeš: "nisem moral iti spati, ker me ni noben silil v to". Čist drug pomen. Prvotna izjava, ki sem jo hotel napisat je bila, da jaz ne bi hotel biti njegov partner zarad napačne uporabe slovnice. Podobno kot ne bi hotel biti partner z nekom, ki napačno uporablja z in s. Pač prvi vtis je važen. Če se obkrožaš z low IQ osebki samo sam sebi škodiš, taki so največje zgage. Moj bivši šef ni znal uporabljat z in s pravilno in je bil res ena zgaga. :D

Švoh IQ kažeš, da tega nisi zakapiral.
Imaš nek kompleks s tem IQjem, ker ga stalno vlečeš na površje. Kakšen pa je tvoj IQ mimgrede, ko smo že pri tem? ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

marjan_h ::

mr_chai je izjavil:

Jaz imam tak program za arbitraže, ki sem ga spisal sam. Na balkanskih stavnicah mi vedno najde kar veliko stav, ki mi delajo $$. Praktično ne morem izgubiti denarja. Dnevno dobim tam cca 200 eur. Printam denar na polno. Stavnicam pa ni mar, ker so balkanci in se ne spoznajo na arbitraže.

Katere so balkanske stavnice in na kaj staviš, da vedno zmagaš? :)

V-i-p ::

marjan_h je izjavil:

mr_chai je izjavil:

Katere so balkanske stavnice in na kaj staviš, da vedno zmagaš? :)

Ta stavnic še od blizu ni videl.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8821986 (12179) Dzhimen
»

Izdelal bi stran za športne stave

Oddelek: Programiranje
216784 (6185) dope1337
»

UNPIS: Ni časti med tatovi (2) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
12952395 (49029) dela

Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Problemi človeštva
2340214851 (177768) Ziga Dolhar

Več podobnih tem