» »

Pomoč z branjem javascripta

Pomoč z branjem javascripta

krava69 ::

Zdravo,

delam projektno nalogo na temo EV-jev. V Pythonu želim spisati preprosto kodo, ki odpre GUI, v katerem bi vpisal kapaciteto baterije in hitrost, program pa bi mi izpisal predvideno porabo in doseg. Kodo imam že spisano, potrebujem le še enačbe.

Zadeva je praktično že narejena na tem forumu (http://evsvet.eu/app.php/page/kalkulator, vendar že dva dni skušam dobiti ven enačbe za preračun želenih vrednosti. Enačbe je moč najti po odprtju source kode (ctrl + u, vrstica 680-717), vendar ko grem računat "na roke", mi še kar ni jasno kako z danimi enačbami izračunat porabo ter doseg glede na izbrane/podane spremenljivke.

Zoprno je ker gre za relativno enostavno fiziko, vendar ne vem kaj delam drugače. Če je kdo bolj vešč v branju javascripta, bi prosil za pomoč.
  • spremenilo: krava69 ()

kljuka13 ::

Prepisal sem količine in enačbe iz kode. V kodi sicer najdeš še nekaj opomb (npr. količnik kotalnega upora na pesku). V prepisanih enačbah seveda niso upoštevane pretvorbe med enotami, ki so v kodi (npr. iz km/h v m/s ali iz % v število).

Upam, da je v pomoč - sicer pa vprašaj, če je še kaj nejasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kljuka13 ()

bemfa ::

Uporabi debuger, postavi breakpointe in spremljaj vmesne rezultate in jih primerjaj s tem kar imaš na papirju.

krava69 ::

Hvala obema za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matlab problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
281449 (873) bluefish
»

Kako poračunati enačbo?

Oddelek: Loža