» »

Mc donald's curryeva omaka

Mc donald's curryeva omaka

spargelj ::

Pozdravljeni ve kdo kje bi se dalo kupiti, ali vsaj kaj podobnega Curryevi omaki iz Mcdonaldsa.

BuDi79 ::

spargelj je izjavil:

Pozdravljeni ve kdo kje bi se dalo kupiti, ali vsaj kaj podobnega Curryevi omaki iz Mcdonaldsa.

Na madžarskem v Tescotu, samo par km od meje?
https://www.delish.com/uk/food-news/a30...

Hvala.

drvo ::

Ni potrebe v tujino. V Šparu imajo identično po okusu.(pa mislim, da še kje)
Tako zgleda embalaža.

Karen ::

Jaz sem zadnjič kupil v Hoferju neko ala bbq omako s curry-jem (paradižnikov kečap s curry-jem), nek kavboj je narisan gor, moram reči da je dobra. Ni tako rumena kot v McD, ampak kot kombo je meni še boljša. Okusi so različni, ampak ideja za probat je.

Hemi426 ::

Zakaj jih pa me kupiš toliko kot jih hočeš v Mcdonaldsu samemu?

V-i-p ::

Hemi426 je izjavil:

Mogoče zato: dan, ene nagce bi prosu, pa zraven še šestindvajset curry omak, hvala.

;)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MIHAc27 ::

Glede na to, da jih extra računajo, bi jih res lahko.

c3p0 ::

Niti ni ne vem kaj, spomnim se samo, da je izdatno cukrana.

wcpapir ::

drvo je izjavil:

Ni potrebe v tujino. V Šparu imajo identično po okusu.(pa mislim, da še kje)
Tako zgleda embalaža.

Tele so res identične. Sladko kisla isto.

klemenSLO ::

Določene zadeve je za McDonalds delala firma Tina https://tina.si/
Mislim da preliv za Mccountry?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Hemi426 je izjavil:

Saj jih vzamem več .... samo ne izgleda kul.

drvo ::

spargelj je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Saj jih vzamem več .... samo ne izgleda kul.

Zgoraj sem ti nalepil slikico. Ta omaka ima identičen okus. Jaz jo kupujem v Šparu, zdi se mi, da sem jo videl tudi v Mercatorju, samo nisem 100%.

mr_chai ::

zihr maš kje na netu recept za njihov curry omako, pa jo sam naredi

drgač pa ja, mcdonalds ti uturi cukr v vse, še v tisto govedino k jo naročiš..zato je pa tok dobr

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Ja vem američani stavijo cuker še v golaž. Hvala za info bom.kar v šparu poiskal.

KakoLepo ::

a samo cuker? kaj pa ojacevalce okusa? Milsim, da cuker ni glavni element za okus, amapk bolj glavni krivec da postanes odvisen od teh jedi. sem nekoc bral raziskavo, ki je govorila o tem, kako cuker povzroca odvisnost nekje na ravni heroina. Je pa manj skodljiv kot heroin, to je jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

Invictus ::

Američani za sladkanje ne uporabljajo sladkorja ampak koruzni sirup. Baje še bolj škodljiv, saj blokira signal o sitosti iz želodca do možganov.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ne samo oni, tudi pri nas je vedno več tega sranja, poglej samo sladkane pijače.
Debelost je tudi že tu, mi pa le gledamo.

Kako dolgo pa lahk recimo krompircek prezivi brez plesni? 100 let, 1000 let? Drgac pa lahko snemajo se tako grozne antikampanje, to ocitno ne pomaga, saj ce je kdo zasvojen , mu cist nic ne pomaga kampanja in ozavescenost, kako to ni prav. primer kokain, vsi vedo, da je zelo skodljiv, ampak ce je kdo zasvojen mu to ne pomaga prav dost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

omenjate samo sladkor, kaj pa kemija? Ok, tudi prevec soli ni zdravo, ampak na posnetku zgoraj od 7 min in 19 sekund nastejejo katera hrana vsebuje kemijo in katero. Seznam ni kratek. Pa tudi recimo kaksna hrana, za katero bi jaz rekel, da je nima.

Če se dovolj posuši, lahko zdrži v nedogled, bakterije brez vode tudi ne morejo delat čudežev.

McD je zbirka vsega kar se naj ne bi uživalo, vsaj ne v prekomerni meri: sladkor, sol, ojačevalci okusa, procesirano temno meso, razni drugi "stabilizatorji", itd.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
972199517 (1173) 2dark
»

Mc'Donalds (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

1244181273 (5840) Horas
»

Curry

131668 (1227) Smrekar1
»

Maribor hrana nasvet - hamburgerji / sladice

337365 (4082) billy
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

15248574 (44239) PINki

Več podobnih tem