Forum » Loža » Izdelki Nattura
Izdelki Nattura
zhigatsey ::
dobil sem v dar "Informirani nastavek za tuš Nattura". Meni se vse skupaj zdi smešno. Lahko kdo razloži kaj naj bi se dogajalo z vodo med pretokom skozi to cevko, ki bi me prepričal, da to res montiram na tuš?
Pričakovani učinki:
- do 90% manj oblog vodnega kamna,
- za več kot 50% zmanjšana genotoksičnosti vode (Allium test),
- zmanjšana škodljivost dezinfekcijskih sredstev in drugih primesi v vodi,
- boljše počutje po tuširanju,
- manj potrebe po dodatni negi kože,
- boljši okus vode.
V navodilih med drugim piše tudi tole:
Izdelek skrbno ovijte v aluminijasto folijo, če potujete z letalom, da med pregledom z rentgenom ne bi prišlo do nevtralizacije keramičnega katalizatorja.
Trapasto se počutim že ko pišem tale post
Pričakovani učinki:
- do 90% manj oblog vodnega kamna,
- za več kot 50% zmanjšana genotoksičnosti vode (Allium test),
- zmanjšana škodljivost dezinfekcijskih sredstev in drugih primesi v vodi,
- boljše počutje po tuširanju,
- manj potrebe po dodatni negi kože,
- boljši okus vode.
V navodilih med drugim piše tudi tole:
Izdelek skrbno ovijte v aluminijasto folijo, če potujete z letalom, da med pregledom z rentgenom ne bi prišlo do nevtralizacije keramičnega katalizatorja.
Trapasto se počutim že ko pišem tale post
- spremenil: zhigatsey ()
Gejspodar ::
Zdravo,
O marička, so postali celo izvirni, tale z aluminijasto folijo res zmaga.
Ubogi so tisti, ki v te zadeve verjamejo in jih kupijo (primer v bloku; starejša gospa - 50€ za filter klora). Seveda je vse samo snake oil.
O marička, so postali celo izvirni, tale z aluminijasto folijo res zmaga.
Ubogi so tisti, ki v te zadeve verjamejo in jih kupijo (primer v bloku; starejša gospa - 50€ za filter klora). Seveda je vse samo snake oil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za današnjim dnem je zasebnost v Kaliforniji postala pravicaOddelek: Novice / Zasebnost | 4397 (3840) | MrNighthawk |
» | VIRUS, slišal sem za virus, ki ni še antivirusa in zahtevajo denar za podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1578) | BorutK-73 |
» | Indukcijska in tetrapak (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10789 (9355) | Pyr0Beast |
» | Prisluškovanje tipkovnicam na daljavoOddelek: Novice / Varnost | 6907 (4808) | poweroff |
» | Problem z računalnikom v avtuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1676 (1278) | Robertos19 |