Forum » Loža » Mc'Donalds
Mc'Donalds

Ganon ::
McDonaldsov hamburger iz 1995, se pravi nekje 30 let, niti plesen ga ne mara.
Če trolaš, razumem, če ne, si preprosto neizobražen.
https://www.bbc.com/news/blogs-trending...
Ne gre za to ali obstaja ali ne. Govorim o pojavu plesni in ostalih neumnostih.

tony1 ::
" Dokaz, da MCD hamburgerja plesen ne mara. "
Spore plesni se v suhem in zaprtem prostoru ne morejo razviti v plesen, ker jim manjka vlaga. Cela ta teorija o hiper-radioaktivni hrani iz Maca nima osnove.
Spore plesni se v suhem in zaprtem prostoru ne morejo razviti v plesen, ker jim manjka vlaga. Cela ta teorija o hiper-radioaktivni hrani iz Maca nima osnove.

Likalnik ::
če bi prebral članek...bi videl, da je imel to govno najprej 3 leta v vrečki v svoji garaži...šele potem je to govno romalo naprej kamor pač že je.
torej je bilo izpostavljeno vlagi in možnosti, da se razvije plesen.
torej je bilo izpostavljeno vlagi in možnosti, da se razvije plesen.

Očitno je bilo vlage premalo in burger dovolj suh. Dajmo biti stvarni, no.
ja očitno...ampak burger ni bil v nobeni komori oziroma kakorkoli drugače extra shranjen...da ga vlaga ne bi dobila.
Bil je na svežem zraku v prostoru...podobno kot da bi ga imel ti v kleti...pogoji v tistem prostoru pač so kakršni pač so...

Če te matra znanstvena radovednost ga postavi najprej za kak teden na pult v kuhinjo, če še ne bo plesni pa še za par dni v kuhinjsko pomivalno korito... Ni vrag, da ne bo enkrat plesni.

Okapi ::
Očitno je bilo vlage premalo in burger dovolj suh. Dajmo biti stvarni, no.
ja očitno...ampak burger ni bil v nobeni komori oziroma kakorkoli drugače extra shranjen...da ga vlaga ne bi dobila.
Bil je na svežem zraku v prostoru...podobno kot da bi ga imel ti v kleti...pogoji v tistem prostoru pač so kakršni pač so...
Če si dovolj naiven, da vsemu verjameš...

Naredi raje sam poskus, kupi najcenejšega v Mcdonaldsu in poročaj čez en teden, kaj se je zgodilo.

Okapi ::

Magic1 ::
Kaj so naredili? Kaj sploh tebe zanima? Ali lahko plesen živi na hamburgerju, ali koliko plesni dobiš že takoj na hambiju s neprimernim rokovanjem? Ali je hamurger poven enih perzervativov, da nič gor ne more rast, je zelo enostavno za potestirat.
Magic

Kaj so naredili? Kaj sploh tebe zanima? Ali lahko plesen živi na hamburgerju, ali koliko plesni dobiš že takoj na hambiju s neprimernim rokovanjem? Ali je hamurger poven enih perzervativov, da nič gor ne more rast, je zelo enostavno za potestirat.
preberi celo stran pa boš zastopil zakaj se gre...ne da se ponavlam.
" Dokaz, da MCD hamburgerja plesen ne mara. "
komentiral sem ta zapis, da poizkus kateri je bil narejen (opisan v članku) ni bil v suhem in zaprtem prostoru...in ni bilo manjko vlage...tako, da so bili vsi pogoji za razvoj plesni.

Magic1 ::
Ne vem kaj sploh hočeš povedat? Da točno veš v kakšnih pogojih je bil shranjen, točno za kakšen hamburger se je šlo in kako je bil obdelan? In da vse to velja za vse Mac. hamburgerje na tem svetu? Jaz čisto verjamem, da imajo ameriški burgerji mnogo več smeti v sebi. Tam tlačijo kup snovi v VSAKO stvar. Samo kako to vpliva na naše? Še Nutela je skoraj v vsaki državi drugačna.
Če misliš, da zavajajo in naskrivaj dodajajo perzervative lahko sam testiraš, ali pošlješ na laboratorijske teste. Bo cel halo, če je res kaj not. Glede na mržnjo nekaterih, sem prepričan, da se testira konstantno dosti macovih burgerjov v EU. Ziher mnogo več kot od šiptarjev.
Če misliš, da zavajajo in naskrivaj dodajajo perzervative lahko sam testiraš, ali pošlješ na laboratorijske teste. Bo cel halo, če je res kaj not. Glede na mržnjo nekaterih, sem prepričan, da se testira konstantno dosti macovih burgerjov v EU. Ziher mnogo več kot od šiptarjev.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

" komentiral sem ta zapis, da poizkus kateri je bil narejen (opisan v članku) ni bil v suhem in zaprtem prostoru...in ni bilo manjko vlage...tako, da so bili vsi pogoji za razvoj plesni. "
Premisa je napačna. Naredi poskus sam in poročaj.

" komentiral sem ta zapis, da poizkus kateri je bil narejen (opisan v članku) ni bil v suhem in zaprtem prostoru...in ni bilo manjko vlage...tako, da so bili vsi pogoji za razvoj plesni. "
ja ne vem no...kaj se zdej greste kr neki...preber članek pa komentiraj..ne pa nekaj na pamet bluzit.
pač boli me a se na hamburgerju razvije plesen ali ne..dol mi visi..žrite to kolikor hočete, jaz s tem nimam težav.
kot rečeno, preberite članek predno GA komentirate.

Ni bilo pravih pogojev. Pika. Ne vem sicer, kaj počneš tukaj, ves penast, če ti ta hrana ne paše.

skumpl ::
Ne vem kaj sploh hočeš povedat? Da točno veš v kakšnih pogojih je bil shranjen, točno za kakšen hamburger se je šlo in kako je bil obdelan? In da vse to velja za vse Mac. hamburgerje na tem svetu? Jaz čisto verjamem, da imajo ameriški burgerji mnogo več smeti v sebi. Tam tlačijo kup snovi v VSAKO stvar. Samo kako to vpliva na naše? Še Nutela je skoraj v vsaki državi drugačna.
Jaz sem najbolj za McChicken. Piščanec je vrhunski, kot bi bil domač. Nimam pojma, kje dobijo tako meso (PP?). 10/10

Ni bilo pravih pogojev. Pika. Ne vem sicer, kaj počneš tukaj, ves penast, če ti ta hrana ne paše.
čudim se vam bolnikom, ko uživate ob tej hrani.
ti pa glih veš kakšni pogoji so bili...pojma nimaš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Likalnik ()

ja ne vem no...kaj se zdej greste kr neki...preber članek pa komentiraj..ne pa nekaj na pamet bluzit.
pač boli me a se na hamburgerju razvije plesen ali ne..dol mi visi..žrite to kolikor hočete, jaz s tem nimam težav.
Stoposto se nisi cepil, ne?

Stoposto se nisi cepil, ne?
4x:) če vrjameš v smrkce

kaj ima cepljenje z Mac-om?...pač ja še eno govno tako kot Mac...če želiš to slišati...se tudi tebi vidi, da konzumiraš vse kar obstaja

wechta ::
Bio hrana je en tak nateg, sploh ne obstaja. Vsako hrano se šprica in potem to merkator prodaja pod bio. To so dejstva
Link?
Kle pa ena analiza: https://www.gov.si/assets/ministrstva/M...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 210140 (11796) | 2dark |
» | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 63197 (45901) | D3m |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20287 (15647) | Gremio |
» | Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 51366 (47031) | PINki |