Forum » Loža » Obvestilo Redarstva
Obvestilo Redarstva
Blinder ::
na listku pise: "na kolesarski stezi, kolesarski p oti, plocniku, pespoti, kolesarskem pasu ali tirnicah. .. pac tam kamor so tudi drugi parkirali, nisem bil edini.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
T0RN4D0 ::
Zdej kr 80€ talajo po pločnikih :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
c3p0 ::
Prepiši imovino na sorodnike, ostalo prodaj in dvigni iz banke (če še kaj je, drugače pa do max. minusa), ter pojdi v ilegalo.
___ ::
hahahaha 80 eur za parkiranje na pločniku/kolesarski stezi/pes poti
pa sj so zmešani:):):):):)
če bi jaz kdaj dobil tak listek in potem kasnej enkrat dobil redarja ki bi parkiral na pločniku bi mi avto pripel za mojga in odpeljal!:)
pa sj so zmešani:):):):):)
če bi jaz kdaj dobil tak listek in potem kasnej enkrat dobil redarja ki bi parkiral na pločniku bi mi avto pripel za mojga in odpeljal!:)
connel ::
kazen je enaka že kar nekaj časa, v tolarjih je bilo to 20k,...
blinder, a hočeš kaj povedati s tem, da so bili tam tudi drugi? najbrž bi zapeljal tudi v prepad, če bi to storilo nekaj voznikov pred tabo???
blinder, a hočeš kaj povedati s tem, da so bili tam tudi drugi? najbrž bi zapeljal tudi v prepad, če bi to storilo nekaj voznikov pred tabo???
Blinder ::
Rajsi parkirat tam kamor tudi drugi parkirajo kot ga postavit nekam xy. Tam kamor parkiravajo je več varno v smislu manjse moznosti dobit kazen redarstva, manj vandalov, pešcev ki drsajo ogledala, tovornjakov ki se mucijo obracat v ozkem kriziscu ...
99.991% of over-25 population has tried kissing.
crniangeo ::
crniangeo,
kje, med vsemi podobnimi temami si našel 5 let staro?
LeXani,
seveda velja polovička. Ni važno, kdo ti je spisal "loto listek", zakon pač pravi, da pri prometnih prekrških plačaš pol manj, če plačaš v 8 dneh. Velja pa ta rok od dneva prejema odločbe, ne od dneva, ko za brisalcem najdeš obvestilo o prekršku. Tako da kamot lahko počakaš na odločbo, ki bo prišla na tvoj naslov, pa nato plačaš.
Čist slučajno sem neki googlal .. :)
Sabo ::
Pa dobr, razumem če to delajo v centru alpa kje ker je res to važno, ne pa med bloki k folk parkira že 10 let tko, pa se zdj en neki spomnu kako bojo v občini mal dnarja nabral, konkreten primer Topniška prejšnji teden.
bluefish ::
Odvisno kje na Topniški. Tisti, ki jih imajo parkirane direktno ob poti h garažam vsekakor.
Sabo ::
Odvisno kje na Topniški. Tisti, ki jih imajo parkirane direktno ob poti h garažam vsekakor.
Konkretno kle takoj na vogalu, pred Guliverjam.
globoko grlo ::
zgleda, da mal krožijo po lublanskih karejih
sem 2 dni dobil v zupančičevi jami pildek za 40evrčkov, pa za par minut me je prehitel
banda
sem 2 dni dobil v zupančičevi jami pildek za 40evrčkov, pa za par minut me je prehitel
banda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mestno redarstvo (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 100777 (18643) | UganiKdo |
» | Redarska zalega (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25425 (20141) | Mehmed |
» | LPP obvestilo - parkiranjeOddelek: Na cesti | 5802 (4560) | SeMiNeSanja |
» | Ugovor na kazen za nepravilno parkiranje v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13025 (11859) | Vice |
» | Plačilo kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10594 (8481) | Airskull |