Forum » Loža » Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih
Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih
Temo vidijo: vsi
maldic ::
Poleg tega je kar dost hinavscine, recimo primer, ko je ze zdavnaj napisal komentar, na katerega je ze verjetno pozabil, da ga motijo nekateri srbohrvaski izrazi, nekaj v tem smislu. Medtem pa sam kar dostkrat uporablja le te. Dvolicnosti je se nekaj pa se jih zdej ne spomnem. Bil je tudi dezuren v temi opozori moderatorja, kjer je skusal vplivat na politiko slotecha, pa komu naj zbrisejo komentar. Zalitve vsepovsod, skoraj na vsaki strani. Se mi zdi, da so nekateri komentarji tudi izbrisani, s hudimi zalitvami. Morda so jih moderatorji brisal sproti. Posluzeval se je dolocenih taktik manipulacij, ki so znacilne za sociopate. Je pa res, da je imel nekoliko drugacen stil. Morda je druga oseba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maldic ()
XyNOBvxWVJ ::
Multic, ti preresno jemlješ ta forum. Kaj je razlog, ne vem, ampak ok. Kako se ti ljubi sploh delati neke analize in navajati strani in spremljati pritožbe... Na prvi pogled bi človek rekel, da nimaš prav veliko od življenja, seveda bi se motil.
primoz4p ::
Cepiva so še v razvojni fazi. To pomeni da je delež cepiv (10%?) brez učinkovin (fiziološka tekočina za test).
Fiziološka atra + fiziološka moderna + fiziološka pizer = močan placebo učinek
Papir ceplenja imaš; testiranje in omejitve odpadejo saj ščitiš sebe in druge z močnim placebo učinkom. :)
A daš kakšen link?
Vir:
Evropska agencija za zdravila
https://www.ema.europa.eu/en/human-regu...
Javna agencija Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke
https://www.jazmp.si/2020/12/28/kaksni-...
"Razvoj cepiva običajno poteka veliko več časa kot je bilo potrebno za razvoj cepiva proti COVID-19. Ker pa je hiter dostop do enega ali več cepiv proti COVID-19 bistvenega pomena za obvladovanje pandemije, reševanje življenj, zaščito zdravstvenih sistemov in za okrevanje svetovnega gospodarstva, je bilo proces razvoja in odobritve cepiv proti bolezni COVID-19 treba pospešiti. Registracijska dokumentacija se pripravlja s pospešenim tempom, kar je mogoče zaradi sofinanciranja razvoja, ki manjša finančno tveganje proizvajalcev. Kljub pospešenemu razvoju se varnost in učinkovitost kandidatnih cepiv proti COVID-19 preverja skozi vsa predpisana klinična preskušanja. K pospešenemu ugotavljanju varnosti in učinkovitosti kandidatnih cepiv proti COVID-19 pripomorejo globalni napori sponzorjev, razvijalcev in raziskovalcev cepiv ter vladnih institucij, ki so usmerjeni k izvajanju obsežnih multicentričnih kliničnih preskušanj, katere vključujejo različne skupine populacij po svetu in v katerih ugotavljajo varnost in učinkovitost več cepiv vzporedno v primerjavi s placebo kontrolo (neaktivno snovjo, npr. fiziološko raztopino). Tovrstne globalne študije omogočajo hitrejše in zanesljivejše rezultate o sami učinkovitosti posameznega cepiva in lahko hitreje ugotovijo ali ima določeno cepivo škodljive učinke, ki jih druga cepiva nimajo."
Poenostavljeno: učinkovitost (posameznega proizvajalca) cepiva se spremlja s placebo kontrolo (le-tega proizvajalca).
Mešanje cepiv pa kvari to spremlanje, razen če se upošteva placebo deterministično glede na 1. cepljenje in ne slepo-naključno na vsako naslednje.
To nima veze s tem kar si napisal (da sedaj 90% ljudi dobi placebo). Ti si ziher politik oz. bi moral biti.
To počnejo v kontrolnih skupinah, ki sodelujejo v testu (so seznanjeni da lahko dobijo placebo).
Mešanje cepiv so tudi nekaj testirali na ta način.
Vaš sarkastičen odgovor, s katerim se strinjam glede kontrolnih skupin (manj s %), me obdaja z obupom! Saj mi postaja jasno da ne bo nič z mojo karijero prvega straniščnika (generalnega sekretarja)! :)
Resda nisem podal povezav še do visoko rangiranih znanstvenih medicinskih revij, vendar bi morala biti dovolj linka do JAZMP in EMA, da se ta teorija zarote zasledjena na facebooku razširi tudi na slo-tech. Kaj sem torej storil narobe? Držal sem se toka teme (podal teorijo zarote). Verjetno to, da nisem spraševal o virih, ampak sem konkretno prilimal link do JAZMP in EMA, kjer se zbirajo podatki relevantni za temo (Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih)? :)
c3p0 ::
Komu naj jih lepim? Tebi, ki znaš zgolj naslov prebrati. A si sposoben prebrati 10, 30, 100 strani ene raziskave?
Če je odgovor ne, potem veš zakaj ti ne lepim linkov.
Če je odgovor da, bi link že sam našel, njega vsebino prebral in jo razumel.
Uuu, 100 strani raziskave si prebral. Pa kaj še delaš na tem forumu, doc.dr.? Moral bi v laboratoriju razvijat nova cepiva.
Če pišeš medtem, ko čakaš na rezultate zadnjega batcha kandidatov cepiva, se ti oprosti.
Sem videl da imajo v Franciji cepilne pasaporte z 8 okenci za datume.
Canada je narocila vec kot 400 miljonov cepiv.
S populacijo nekje 40 miljonov je tole koliko cepiv na osebo?
Let that sink in.
Kanada "out taliban brothers" (dejanska izjava njihove ministrice - Canadian Women and Gender Equality Minister Maryam Monse), je še ena eksperimentalna država, podobno kot Aussies.
AZ je neka 2 eur. Ostali so tam med 4 in 20.
Vau, jaki profit. Pa če je deset krat cepljen, je to od 20 do 200 eur. Dnevna oskrba z težjim potekom je 5 do 10 x toliko
Daj, vrni se v SŠ in si preberi kaj pomeni ekonomija obsega. Nekaj milijard redno(!) doziranih cepiv VS. zdravljenje težjega poteka pri par % starejših in tistih s pridruženimi boleznimi. Vedno vzamem 1. opcijo.
Ampak sedaj je samo zdravljenje cenejše, bodo pa novonastala zdravila držala ceno za antivaxxerje visoko v nebo.
Ti, ti, zli antivaxx!!!1 Zdaj so krivi že za nabijanje cen v nebo greedy big pharme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Ena doza cepiva je 50+ eur. Poživitveni odmerek vsakih 6 mesecev, samo eu ima koliko sto milijonov prebivalcev? Pa si zdaj zracunaj koliko je profita v tem. Da ne omenjam tega da bodo doze vse dražje.
Pizda mora pečt tvoja rit k tolk šariš po njej da take laži vn potegneš...
inzenir1337 je izjavil:
Računa se 5 milijard doz letno in vsaka je 60€. V treh letih je Pfizer najbolj vredno podjetje celo pred Apple.
In še en kreten. Bravo fantje.
Prostaškost, zmerjanje, žaljenje niso nikoli primerna orodja "debate", pa če se še tako ne strinjaš z nasprotno stranjo. S tem si samo uničuješ svojo kredibilnost, koliko je je še bilo.
LightBit ::
Vaš sarkastičen odgovor, s katerim se strinjam glede kontrolnih skupin (manj s %), me obdaja z obupom! Saj mi postaja jasno da ne bo nič z mojo karijero prvega straniščnika (generalnega sekretarja)! :)
Resda nisem podal povezav še do visoko rangiranih znanstvenih medicinskih revij, vendar bi morala biti dovolj linka do JAZMP in EMA, da se ta teorija zarote zasledjena na facebooku razširi tudi na slo-tech. Kaj sem torej storil narobe? Držal sem se toka teme (podal teorijo zarote). Verjetno to, da nisem spraševal o virih, ampak sem konkretno prilimal link do JAZMP in EMA, kjer se zbirajo podatki relevantni za temo (Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih)? :)
Moja napaka, 10% naj bi bilo placebo si rekel.
Če oponašaš antivaxerje, bi moral podati TikTok/BitChute vir.
Pithlit ::
Ena doza cepiva je 50+ eur. Poživitveni odmerek vsakih 6 mesecev, samo eu ima koliko sto milijonov prebivalcev? Pa si zdaj zracunaj koliko je profita v tem. Da ne omenjam tega da bodo doze vse dražje.
inzenir1337 je izjavil:
Računa se 5 milijard doz letno in vsaka je 60€. V treh letih je Pfizer najbolj vredno podjetje celo pred Apple.
Prostaškost, zmerjanje, žaljenje niso nikoli primerna orodja "debate", pa če se še tako ne strinjaš z nasprotno stranjo. S tem si samo uničuješ svojo kredibilnost, koliko je je še bilo.
Kje ti vidiš debato? A to da se tipčki lažejo je zate vredno debate? Pfizer je prvo pošiljko prodajal po 15,50€ na dozo, za drugo pa so dvignili ceno na 19,50€. In jaz moram debatirat z nekom ki iz riti vleče neke cifre sam zato da izpade še bolj glup kot je že. A tko? Resno? Gonijo naj se nekam te budale.
Life is as complicated as we make it...
Mato989 ::
inzenir1337 je izjavil:
Kje ti vidiš debato? A to da se tipčki lažejo je zate vredno debate? Pfizer je prvo pošiljko prodajal po 15,50€ na dozo, za drugo pa so dvignili ceno na 19,50€. In jaz moram debatirat z nekom ki iz riti vleče neke cifre sam zato da izpade še bolj glup kot je že. A tko? Resno? Gonijo naj se nekam te budale.
In tretjo bo dvignil na 28,99, 4to na toliko in toliko
Ti boš zdaj kričala teorija zarote, proračun bo pa siromašnejši ker reševat odpisane je nujno moralno in pravično, pa četudi se vsi zadušimo v dolgu
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kje ti vidiš debato? A to da se tipčki lažejo je zate vredno debate? Pfizer je prvo pošiljko prodajal po 15,50EUR na dozo, za drugo pa so dvignili ceno na 19,50EUR. In jaz moram debatirat z nekom ki iz riti vleče neke cifre sam zato da izpade še bolj glup kot je že. A tko? Resno? Gonijo naj se nekam te budale.
Saj pravim "debato", si spregledala? Kot da je nasprotna stran kaj boljša.
Komični so tisti, ki mislijo da v cepivih ni resnega profita. To je zlata kura. Tokrat tudi brez vsake odgovornosti. To je zlat noj, ne kura.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Vetrpiha ::
AZ je neka 2 eur. Ostali so tam med 4 in 20.
Vau, jaki profit. Pa če je deset krat cepljen, je to od 20 do 200 eur. Dnevna oskrba z težjim potekom je 5 do 10 x toliko
Daj, vrni se v SŠ in si preberi kaj pomeni ekonomija obsega. Nekaj milijard redno(!) doziranih cepiv VS. zdravljenje težjega poteka pri par % starejših in tistih s pridruženimi boleznimi. Vedno vzamem 1. opcijo.
Ampak sedaj je samo zdravljenje cenejše, bodo pa novonastala zdravila držala ceno za antivaxxerje visoko v nebo.
Ti, ti, zli antivaxx!!!1 Zdaj so krivi že za nabijanje cen v nebo greedy big pharme.
Nabijali so vexno cene v nebo. Glede prodaje cepiv jih je EU prisilila v nižjo ceno, glede proizvodnje pa je ZDA prisilila proizvajalca, da odpre svoje patente.
Kje ti vidiš debato? A to da se tipčki lažejo je zate vredno debate? Pfizer je prvo pošiljko prodajal po 15,50EUR na dozo, za drugo pa so dvignili ceno na 19,50EUR. In jaz moram debatirat z nekom ki iz riti vleče neke cifre sam zato da izpade še bolj glup kot je že. A tko? Resno? Gonijo naj se nekam te budale.
Komični so tisti, ki mislijo da v cepivih ni resnega profita. To je zlata kura. Tokrat tudi brez vsake odgovornosti. To je zlat noj, ne kura.
To da so brez odgovornosti je zraslo na nekem glupem zelniku nekega random antivaxxerja.
s1m0n ::
inzenir1337 je izjavil:
Gre še kdo danes po prvi odmerek Pfizerja? Truge na TVju so me prepričale.
Ne... Jaz grem po prvo zalogo 9x19, za lov na prebežne necepljene, ko bo za to prišel čas.
inzenir1337 je izjavil:
Jaz sem tamalo peljala po drugega. Jebiga, fraj dan je fraj dan. Podaljšan vikend!
zmist ::
Se mi je zdelo koristno tudi tule:
Mimogrede vsem prislekom, skeptikom itd., nasvet za ohranit trezno glavo:
Ce antivax:
- ne poda uradnega linka na svojo trditev, je trditev laz.
- poda link na balkansko stran ali cudne domene (recimo logicno.com) je trditev zagotovo laz, in tudi link kaze na fake news.
- citira karkoli, je zelo verjetno laz ali vzeto iz konteksta. Vneses tekst v iskalnik in ugotovis od kod izvira (preskocis vse rezultate, ki so na cudnih domenah)
- poda sliko namesto linka, je trditev zagotovo laz. Podana je kot slika, da je tezje preveriti.
- poda uraden link, je trditev zelo verjetno se vedno laz. Obisces link, ga preberes in razmislis ali ni bil zanalasc ali zgolj neumnost antivaxa napacno interpretiran.
Treba se je zavedati, da so antivaxerji precej podla bitja (dostikrat tudi SDSovci - recimo multivac), ki imajo na forumu po vec usernamov, da ustvarjajo obcutek, da je antivaxerjev vec kot jih je. Ni jih. Pac nekaj marginalcev, ki zastrasujejo celotno populacijo z lazmi in zavajanji.
Sicer bi bilo fino, ce bi se zgornjih navodil drzali tudi antivaxerji in ne sirili nebuloze, ki jih niti prebrali niso, po internetu, ampak se je treba zavedati, da gre za manj inteligentne osebke, za katere je tematika prezakomplicirana, radi pa bi se cutili pomembne. In potem vsako zadevo zagrabijo in pastajo ("kao", lej kako sem pameten) vsepovsod, ne glede kaksna neumnost je.
Slopek ::
inzenir1337 je izjavil:
Jaz sem tamalo peljala po drugega. Jebiga, fraj dan je fraj dan. Podaljšan vikend!
Bravo. Odgovorna mamica, ni kaj.
So datum za busterček že dali?
inzenir1337 je izjavil:
Bravo. Odgovorna mamica, ni kaj.
So datum za busterček že dali?
Ah midve hodiva na dva tedna. En teden js, naslednji teden ona, pol spet js, pa spet ona. Petki, ob 10h. A veš kolk je fajn met vsak teden podaljšan vikend?
feryz ::
CoolBits ::
Vse je transparentno in vse podatke se dobi, samo pogledat je potrebno.
Tukaj patent iz 2015.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent...
Tukaj patent iz 2015.
LightBit ::
Tukaj patent iz 2015.
https://www.reuters.com/article/uk-fact...
The priority date can refer to the earliest filing date in a family of related patent applications, or to the earliest filing date of a particular feature of an invention.
In this case, Oct. 13, 2015 is when Rothschild first made a provisional application within this family of patents.
A series of regular, non-provisional patent applications were subsequently made for a “System and Method For Using, Processing, and Displaying Biometric Data”.
These earlier patents are essentially the predecessors to ‘US20200279585A1’ - and as such share similar features, such as the use of biometric data.
However, the patent for a system that analyses biometric data to determine whether the user is suffering from COVID-19 was not applied for until May 17, 2020.
shadeX ::
Tukaj patent iz 2015.
Ob hudi teoriji zarote in predpostavki, da je pandemija, cepiva in vse kar spada zraven, "naštimano od gor" iz nekega neznanega razloga (verjetno zaradi kontrole nad človekom), potem te tukaj vprašam:
Kaj boš sploh naredil in kaj lahko sploh narediš? Se ne cepiš?
Misliš da tisti "od zgoraj" tega niso potem preštudiral? Ne bodi naiven. Če je vse to res, potem smo vsi fucked up. Cepljeni ali necepljeni. Situacije ne moreš spreminjat pa tudi če ti zej v fris povejo da je vse "naštimano".
Ja najbolje se je vdat in se kar sam zakopat pod zemljo. Patetični ste.
Medtem pa vse več resnice izdajajo kar sami.
https://t.me/endilluminati/7610
Ne potrebujem nekega reutersa, da vem kaj sem prebral.
Medtem pa vse več resnice izdajajo kar sami.
https://t.me/endilluminati/7610
Tukaj patent iz 2015.
https://www.reuters.com/article/uk-fact...
The priority date can refer to the earliest filing date in a family of related patent applications, or to the earliest filing date of a particular feature of an invention.
In this case, Oct. 13, 2015 is when Rothschild first made a provisional application within this family of patents.
A series of regular, non-provisional patent applications were subsequently made for a “System and Method For Using, Processing, and Displaying Biometric Data”.
These earlier patents are essentially the predecessors to ‘US20200279585A1’ - and as such share similar features, such as the use of biometric data.
However, the patent for a system that analyses biometric data to determine whether the user is suffering from COVID-19 was not applied for until May 17, 2020.
Ne potrebujem nekega reutersa, da vem kaj sem prebral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CoolBits ()
shadeX ::
Ja najbolje se je vdat in se kar sam zakopat pod zemljo.
Mam preveč časa z delanjem boljšega sveta, kot da bi usmerjal energijo nekam kjer bi bil moj ROI enakovreden 0. Res mi dol visi ali omenjena teorija drži ali ne.
To ni več teorija, je skoraj dve leti že praksa. Tako da ja, treba nekaj naredit v to smer.
widj3098dj32 ::
Tukaj patent iz 2015.
Ob hudi teoriji zarote in predpostavki, da je pandemija, cepiva in vse kar spada zraven, "naštimano od gor" iz nekega neznanega razloga (verjetno zaradi kontrole nad človekom), potem te tukaj vprašam:
Kaj boš sploh naredil in kaj lahko sploh narediš? Se ne cepiš?
Tako je. Celotna farsa temelji namrec da te obupanega financno in druzbeno unicijo.
Pozabljajo samo, da cloveka ki nima vec kaj izgubiti ne mores kontrolirati.
Ce antivax:
- poda link na balkansko stran ali cudne domene (recimo logicno.com) je trditev zagotovo laz, in tudi link kaze na fake news.
- citira karkoli, je zelo verjetno laz ali vzeto iz konteksta. Vneses tekst v iskalnik in ugotovis od kod izvira (preskocis vse rezultate, ki so na cudnih domenah)
- poda sliko namesto linka, je trditev zagotovo laz. Podana je kot slika, da je tezje preveriti.
- poda uraden link, je trditev zelo verjetno se vedno laz. Obisces link, ga preberes in razmislis ali ni bil zanalasc ali zgolj neumnost antivaxa napacno interpretiran.
Treba se je zavedati, da so antivaxerji precej podla bitja (dostikrat tudi SDSovci - recimo multivac), ki imajo na forumu po vec usernamov, da ustvarjajo obcutek, da je antivaxerjev vec kot jih je. Ni jih. Pac nekaj marginalcev, ki zastrasujejo celotno populacijo z lazmi in zavajanji.
Sicer bi bilo fino, ce bi se zgornjih navodil drzali tudi antivaxerji in ne sirili nebuloze, ki jih niti prebrali niso, po internetu, ampak se je treba zavedati, da gre za manj inteligentne osebke, za katere je tematika prezakomplicirana, radi pa bi se cutili pomembne. In potem vsako zadevo zagrabijo in pastajo ("kao", lej kako sem pameten) vsepovsod, ne glede kaksna neumnost je.
vsak lahko preveri tvoje komentarje in ugotovi precej namernih zavajanj in lazi. lahko tudi preveri to kar ti obtozujes in vidi ce zavajas ali ne. Mislis, da ti bo kdo verjel kar tako, ker si ti nov trol account nekaj si izmislil? Po drugi strani kako lahko pricakujes, da bo kdo zaupal osebi, ki ima zelo veliko znacilnosti, ki so znacilne za sociopate in manipulirajo, obracajo vloge, lazejo. Poisci si pomoc. To, da si poudaril pisavo z debelo odebelitijo pa je smesno, kot da ti bo zarad tega vec verjeli. Ti moras to najprej utemeljit in obrazlozit sume ne pa kar tako si izmislit brez vsakrsne osnove. Odebeljenost crk se ne pomeni nic.
Zgodovina sprememb…
Ce antivax:
vsak lahko preveri tvoje komentarje in ugotovi precj namernih zavajanj in lazi. lahko tudi preveri to kar ti obtozujes in vidi ce zavajas ali ne. Mislis, da ti bo kdo verjel kar tako, ker si ti nov trol account nekaj si izmislil? Po drugi strani kako lahko pricakujes, da bo kdo zaupal osebi, ki ima zelo veliko znacilnosti, ki so znacilne za sociopate in manipulirajo, obracajo vloge, lazejo. Poisci si pomoc. To, da si poudaril pisavo z debelo odebelitijo pa je smesno, kot da ti bo zarad tega vec verjeli. Ti moras to najpej utemeljit in obrazlozit sume ne pa kar tako si izmislit brez vsakrsne osnove. Odebeljenost crk se ne pomeni nic.
Kot sem ti ze povedal v drugi temi, samo prevzel sem vas nacin komunikacije. Ne vidim nobenega razloga, da bi ob vasem stalnem laganju in zavajanju moral jaz drzati kleno pozo in si narediti fantasticno veliko dela, da dokazujem, da ste idioti. Pac to ne bo slo. Se boste drzali sami enakih standardov kot jih zahtevas od mene (pa nisem se niti zacel delati fake blogov, fake strani, retusirati statistik, delati fake statistik ipd.)? Sicer ne vem o cem boste potem govorili, ker celotna vasa komunikacija temelji na lazeh in zavajanjih, ampak jaz sem za. Sociopat si sicer ti. Ne, da imas znacilnosti. To si. Pa patoloski laznjivec in shizofreni paranoik tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()
Dobro, da vsaj priznas. Namrec povzemanje idej ali stalisc drugih in prikazovanje kot da so tvoje, je tudi ena izmed znacilnosti sociopatov, vir hrvaski wikipedija za sociopate. Drugac pa je tudi ogromno slovenskih definicij za sociopate in znacilnosti, ki jih vsak lahko preveri na netu. Bo lahko primerjal s tvojimi komentarji in z lahkoto ugotovil, ce imas te karakteristike.
Dobro, da vsaj priznas. Namrec povzemanje idej ali stalisc drugih in prikazovanje kot da so tvoje, je tudi ena izmed znacilnosti sociopatov, vir hrvaski wikipedija za sociopate. Drugac pa je tudi ogromno slovenskih definicij za sociopate in znacilnosti, ki jih vsak lahko preveri na netu. Bo lahko primerjal s tvojimi komentarji in z lahkoto ugotovil, ce imas te karakteristike.
In ravno to pocnes v tem spisu. Bo treba zaceti najprej pometati pred svojim (SDSovskim) pragom, mar ne? Sicer mi je vsec, ce sem in tja kaksnega idiota naucim nove besede (sociopat recimo), ampak, ce je ne zna uporabljati izpade malo idiotsko. Saj ne, da bi te to kdaj motilo.
Zgodovina sprememb…
Obracanje vlog je tudi ena izmed znacilnosti. Med drugim pa sociopati imajo sibko tocko, ki jih izda in to je da veckrat ne morejo zadrzati agresije in zalitev. Tvoji komentarji so polni zalitev in ze po tem se midva precej razlikujeva. Da o drugih karakteristikah ne govorim. Jaz ti vsaj razlozim in pojasnim vzroke za utemeljen sum medtem ko ti obtozujes brez vsakrsne osnove.
Obracanje vlog je tudi ena izmed znacilnosti. Med drugim pa sociopati imajo sibko tocko, ki jih izda in to je da veckrat ne morejo zadrzati agresije in zalitev. Tvoji komentarji so polni zalitev in ze po tem se midva precej razlikujeva. Da o drugih karakteristikah ne govorim. Jaz ti vsaj razlozim in pojasnim vzroke za utemeljen sum medtem ko ti obtozujes brez vsakrsne osnove.
Res? Daj povej mi katera antivaxerska teza ima kakrsnokoli osnovo, kar izvoli, z uradnim linkom prosim? Tole pocasi izpade vse skupaj kretensko, patoloski laznjivec maldic obtozuje druge, da lazejo. Po tem, ko je cel forum poln njegovih lazi. In dvojnih in trojnih identitet. Seveda te vzpodbujam, da nehas lagati in nakladati, ampak ti se na vse pretege branis in mene obtozujes svojega lastnega obnasanja. Zakaj? Ti potem ne ostane kaj dosti materiala, da bi sploh se lahko karkoli povedal?
Zgodovina sprememb…
Pomikanje ciljev je tudi ena izmed karakteristik sociopatov, kjer vedno zamikajo cilj oziroma postavijo nemogoce zahteve in standarde z namenom prikazat nasprotnika da ni dovolj pameten ali dober. ga prikazat, da ni upravicen do grajanja in zlorabe, ki jih sociopat pocne. Jaz ne rabim dokazovat nobene teze, ker itak ne vsiljujem drugim kaj naj pocnejo. Naj se sami odlocijo, ce so za cepljenje ali proti. Ampak ti, ki pa zelis prepricevat druge, kaj naj pocnejo, v tem primeru pa si ti dolzan to tudi malo bolj utemeljit. Projiciranje odgovornosti na druge in izmikanje svoje odgovornosti je tudi ena izmed znacilnosti sociopatov.
Pomikanje ciljev je tudi ena izmed karakteristik sociopatov, kjer vedno zamikajo cilj oziroma postavijo nemogoce zahteve in standarde z namenom prikazat nasprotnika da ni dovolj pameten ali dober. ga prikazat, da ni upravicen do grajanja in zlorabe, ki jih sociopat pocne. Jaz ne rabim dokazovat nobene teze, ker itak ne vsiljujem drugim kaj naj pocnejo. Naj se sami odlocijo, ce so za cepljenje ali proti. Ampak ti, ki pa zelis prepricevat druge, kaj naj pocnejo, v tem primeru pa si ti dolzan to tudi malo bolj utemeljit. Projiciranje odgovornosti na druge in izmikanje svoje odgovornosti je tudi ena izmed znacilnosti sociopatov.
Ja ja, blebetac. Samo nehaj objavljati lazi in navedi vire. Je pretezko mar ne? Hudo tezavna zahteva, jaz je nimam problemov izpolniti, zakaj se ji ti tako upiras in probas "najti", kaj je z mano narobe Pa ne, da objavljas lazi (*shocked*)? Saj ne bi bil tak nemarnes, mar ne?
Dajmo prilepit, kaj te je tako razburilo:
Ce antivax:
Ne vem, meni se zdi racionalno, kaj te pravzaprav moti dragi maldic?
Zgodovina sprememb…
Sej sem napisal, da imas definicijo na netu, lahko je wikipedija lahko pa drugi strokovni clanki. Vtipkaj na internet sociopati znacilnosti ali kaj podobnega in boste najdli ogromno tega. Pa hitro lahko ugotovijo, kdo laze, ti ali jaz. Tebe ne sprasujem za mnenje, naj drugi sami presodijo. Jaz se ne razburjam, tudi izogibam se zalitvam, kar zate niti slucajno ne drzi.
Zgodovina sprememb…
Vetrpiha ::
Med sociopati, psihopati, drugimi pati in tretjimi kaj jaz vem kaj je ponavadi dosti ozka meja, ki je niti strokovnjaki ne upajo ali natančno določiti ali preskočiti.
2 centa.
2 centa.
Se vedno se ukvarjas z mano, namesto s tezavo podajanja laznjivih podatkov
Dajva popravit, da se snezinkica ne bos pocutil prizadeto:
Ti je zdaj bolje, se bos zdaj drzal nekih osnovnih nacel komunikacije brez bullshita? Ali je pa problem v tem, da moras mene diskreditirat, ker ves, da je vse kar poves nedokazan bullshit in se teh nacel sploh ne mores drzati?
Dajva popravit, da se snezinkica ne bos pocutil prizadeto:
Ce kdorkoli:
- poda uraden link, je trditev zelo verjetno se vedno laz. Obisces link, ga preberes in razmislis ali ni bil zanalasc ali zgolj neumnost osebka, ki je napacno interpretiral.
Ti je zdaj bolje, se bos zdaj drzal nekih osnovnih nacel komunikacije brez bullshita? Ali je pa problem v tem, da moras mene diskreditirat, ker ves, da je vse kar poves nedokazan bullshit in se teh nacel sploh ne mores drzati?
ajdov2 ::
To da so brez odgovornosti je zraslo na nekem glupem zelniku nekega random antivaxxerja.
To piše v pogodbi, ki je že bila objavljena na tem forumu.
https://www.opindia.com/2021/07/pfizer-...
To piše v pogodbi, ki je že bila objavljena na tem forumu.
https://www.opindia.com/2021/07/pfizer-...
"rekla kazala". Dokaz prosim, daj vir, ki nima veze z ustnim izrocilom. Glej en post pred tem. Saj ves, danes je na internetu prevec bullshita, saj vsak obisk strani prinese dodaten denar v obliki ad revenua. Tako, da je tezko verjeti kar neki random indijski strani.
Zgodovina sprememb…
BlackHole ::
https://www.gov.uk/government/publicati...
Na povezavi lahko najdete dokumnet, ki vam bo povedal, da je v Angliji od 1. februarja (ko so začeli cepiti z 2. odmerkom) pa do 2. avgusta s covidom umrlo 742 ljudi, od tega 402 polno cepljeni, 69 z enim odmerkom in 253 necepljenih.
dokument "technical briefing 20"
Na povezavi lahko najdete dokumnet, ki vam bo povedal, da je v Angliji od 1. februarja (ko so začeli cepiti z 2. odmerkom) pa do 2. avgusta s covidom umrlo 742 ljudi, od tega 402 polno cepljeni, 69 z enim odmerkom in 253 necepljenih.
dokument "technical briefing 20"
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
Super, si uposteval koliko % UK populacije je cepljene in koliko % necepljene. In koliko % od umrlih jih je v eni ali v drugi skupini? Namrec, ta primer smo ze imeli, Izrael. Ko pa si enkrat absolutne stevilke pretvoril v % se je izkazalo, da je umrlo enkrat vec necepljenih.
Ali se bolj ocitno za idiote - ce je celotna drzava cepljena, potem so vsi umrli cepljeni.
Zgodovina sprememb…
Super, si uposteval koliko % UK populacije je cepljene in koliko % necepljene. In koliko % od umrlih jih je v eni ali v drugi skupini? Namrec, ta primer smo ze imeli, Izrael. Ko pa si enkrat absolutne stevilke pretvoril v % se je izkazalo, da je umrlo enkrat vec necepljenih.
Zlo slabo je to da sploh cepljeni umirajo... če cepljeni umirajo necepljeni pa tudi je to bv... saj tudi trezni umirajo pa folk zato ne neha pit pač jebiga, eni bi pa pričakovali da vsi nehajo pit islamisti eni!
Zlo slabo je to da sploh cepljeni umirajo... če cepljeni umirajo necepljeni pa tudi je to bv... saj tudi trezni umirajo pa folk zato ne neha pit pač jebiga, eni bi pa pričakovali da vsi nehajo pit islamisti eni!
Mato, naj te razsvetlim v tvoji temi. Ljudje umirajo. In nihce ni nikoli trdil, da je cepljenje recept za neskoncno zivljenje. Samo toliko, da ne bos razocaran.
Zgodovina sprememb…
LJUDJE SO UMIRALI PRED COVIDOM!
Vsak dan umre več ljudi zaradi kardiovaskularnih bolezni srca in ožilja kot pa zaradi covida... vsak dan umre več ljudi zaradi nesreč, itd...
Smo zato nardili lockdown ali si se s tem sprijaznil?
Vsak dan umre več ljudi zaradi kardiovaskularnih bolezni srca in ožilja kot pa zaradi covida... vsak dan umre več ljudi zaradi nesreč, itd...
Razlika obstaja. Sociopati so dost bolj nagnjeni k agresiji oziroma jih izda, da se obcasno ne morejo zadrzat svoje agresije in zalitev, medtem ko psihopati so lahko bolj hladnokrvni in nacrtujejo vnaprej, sociopati pa bolj nacrtujejo po trenutnem vzgibu. Pri psihopatu je obnasanje nadzorovano, pri sociopatu pa nepredvidljivo. Sociopati so obicajno zivcni in vzkipljivi, hitro se razburijo in kazejo znake jeze. Sociopati so ze na trenutke videni moteni. Pri sociopatih se tezave lahko omili oziroma izboljsa stanje. Psihopatom ni mar za posledice medtem ko se jih bo sociopat poskusal izogniti. Psihopat je veckrat ocarljiv, ker zna oponasat custva in je lahko karizmaticen drugim. Sociopati obicajno imajo vest a je ta sibka. Še ena očitna razlika med psihopatom in sociopatom je v tem, da je prvi hladen in preračunljiv, brez čustev in običajno izredno inteligenten. Tompkins pravi, da so psihopati izvrstni igralci, ki se znajo pretvarjati, da jim je mar.
Zgodovina sprememb…
LJUDJE SO UMIRALI PRED COVIDOM!
Seveda, in ljudje umirajo tudi brez cepljenja. Kaj si hotel povedati?
Razlika obstaja. Sociopati so dost bolj nagnjeni k agresiji oziroma jih izda, da se obcasno ne morejo zadrzat svoje agresije in zalitev, medtem ko psihopati so lahko bolj hladnokrvni in nacrtujejo vnaprej, sociopati pa bolj nacrtujejo po trenutnem vzgibu. Pri psihopatu je obnasanje nadzorovano, pri sociopatu pa nepredvidljivo. Sociopati so obicajno zivcni in vzkipljivi, hitro se razburijo in kzejo znake jeze. Sociopati so ze na trenutke videni moteni. Pri sociopatih se tezave lahko omili oziroma izboljsa stanje. Psihopatom ni mar za posledice medtem ko se jih bo sociopat poskusal izogniti. Psihopat je veckrat ocarljiv, ker zna oponasat custva in je lahko karizmaticen drugim. Sociopati obicajno imajo vest a je ta sibka. Še ena očitna razlika med psihopatom in sociopatom je v tem, da je prvi hladen in preračunljiv, brez čustev in običajno izredno inteligenten. Tompkins pravi, da so psihopati izvrstni igralci, ki se znajo pretvarjati, da jim je mar.
A to si hotel Matotu povedat? Ki bi starse pobil ker so cez 60? Ali samo opisujes sebe, ki spravlja populacijo Slovenije v nevarnost zapletov in boh ne daj smrti zaradi covida, ko imajo pa resitev, zastonj na dlani?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 81851 (69544) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246429 (225514) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22527 (18720) | Mr.B |
⊘ | Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 87587 (69089) | BigWhale |