Forum » Loža » Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih
Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih
Temo vidijo: vsi

IL_DIAVOLO ::
Anticepilci podajajo legitimna vprašanja, cmere cepilske pa samo lajajo kako smo zajebali zdravstvo in kako bo pogrebni zavod moral kupiti novo kurilno napravo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Conini ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Anticepilci podajajo legitimna vprašanja, cmere cepilske pa samo lajajo kako smo zajebali zdravstvo in kako bo pogrebni zavod moral kupiti novo kurilno napravo.
V enem drugem paralelnem vesolju, v tem ziher ne.
Toliko fake news govna s strani antivax iz najbolj bedastih virov tega foruma vseh časov, še nismo doživeli. Vsaka stvar je dobra za kaj. HAHA
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()

inzenir1337 ::
Zdravstvo bo v naslednjih letih počepnilo. Kljub neomejeni količini denarja, podkupninam, dodatkom itd. opažam da ni pravega zadovoljstva med zaposlenimi. Ljudem se bo pa tudi počasi začelo mešat in bo moralo v vsaki bolnici stražiti 20 vojakov 24/7.

inzenir1337 je izjavil:
Zdravstvo bo v naslednjih letih počepnilo. Kljub neomejeni količini denarja, podkupninam, dodatkom itd. opažam da ni pravega zadovoljstva med zaposlenimi. Ljudem se bo pa tudi počasi začelo mešat in bo moralo v vsaki bolnici stražiti 20 vojakov 24/7.![]()
Folk v zdravstvu, ki je neposredno vpleten v zdravljenje covida, je zmatran do dna. Nima veze denar tukaj. Enostavno nočejo delat več tega.
Številne odpovedi v UKC: od začetka epidemije 600 zaposlenih manj #video
Da so razmere nevzdržne, delovni pogoji pa težki, so medicinske sestre opozarjale že več let. Med epidemijo pa se je stanje le še poslabšalo.
"Povprečna medicinska sestra ima na infekcijski kliniki tri delovne konce tedna na mesec in osem ali devet nočnih. Predstavljajte si obremenitve," je za Planet TV povedala Tatjana Lejko Zupan, predstojnica infekcijske klinike.
GRIPCA BOJSI.
Zgodovina sprememb…

feryz ::
E? Si ziher da si ok? Folk v zdravstvu je zmatran? Mogoče v Afriki, v Sloveniji zagotovo ne.
Edini mogoč razlog za naveličanost je dejstvo, da nimajo vsi 27 jurjev bruto in osebnega varnostnika za štempljanje delovnih ur.
Edini mogoč razlog za naveličanost je dejstvo, da nimajo vsi 27 jurjev bruto in osebnega varnostnika za štempljanje delovnih ur.

PrihajaNodi je izjavil:
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Teleta gredo v zakol. Magneti drzijo
Ivermectin se daje teletom (ta pravim). Se ne čudim, zakaj ga tako hočeš. Če ivermectin ne najde teleta, tele išče ivermectin.
E? Si ziher da si ok? Folk v zdravstvu je zmatran? Mogoče v Afriki, v Sloveniji zagotovo ne.
Si ziher da si ok? 600 manj zaposlenih.. pržgi možgane, počasi bo cajt.
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sem za cepljenje, absolutno. Samo tako lahko resimo svet pred propadom. Vitus je tu
Točno tako, tud jaz sem za to, da se cepijo drugi.Čimvečkrat.
![]()
Tako je. 2 x mesecno vsaka doza drug brand. Pa otroke tud
Ivermectin se daje teletom (ta pravim). Se ne čudim, zakaj ga tako hočeš. Če ivermectin ne najde teleta, tele išče ivermectin.
Tudi inekcije se jim daje. Kaj bolj prime pa nevem. Cepit je treba cim vec ljudi. 110% precepljenost mora biti.
inzenir1337 je izjavil:
Zdravstvo bo v naslednjih letih počepnilo. Kljub neomejeni količini denarja, podkupninam, dodatkom itd. opažam da ni pravega zadovoljstva med zaposlenimi. Ljudem se bo pa tudi počasi začelo mešat in bo moralo v vsaki bolnici stražiti 20 vojakov 24/7.![]()
Sej zdravstvo ze od propade Jugoslavije ne dela vec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Sem za cepljenje, absolutno. Samo tako lahko resimo svet pred propadom. Vitus je tu
Točno tako, tud jaz sem za to, da se cepijo drugi.Čimvečkrat.
![]()
Tako je. 2 x mesecno vsaka doza drug brand. Pa otroke tud
Tudi inekcije se jim daje. Kaj bolj prime pa nevem. Cepit je treba cim vec ljudi. 110% precepljenost mora biti.
Ja to bo tisto. V izraelu majo zaj le 80% in pol se še eni sprašujejo zakaj majo tolk okuženih?
Zato ker ni 110% precepljenost.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

;-) ::
Letos v UK 2/3 mrtvih cepljenih.
To se razumem.
Ne razumem pa da umre cca. 10% ljudi vec kot lani, medtem ko imamo blagejšo različico virusa ter precepljen narod.
To se razumem.
Ne razumem pa da umre cca. 10% ljudi vec kot lani, medtem ko imamo blagejšo različico virusa ter precepljen narod.

zmist ::
To se razumem.
Od cesa umres pri virusu (razen seveda, ce ne tvori kaksnih bolj strupenih substanc)? Kako se razmnozuje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()

feryz ::
Cepiva delujejo. Rekordne cifre okuženih ob vsaj 50 in več procentih precepljenih, so najlepši dokaz za to.
Yep, conini, zmist in ostali, nič ne bo s smučanjem. Tudi v Izraelu ne, pa že v tretje vbrizgavajo.
Yep, conini, zmist in ostali, nič ne bo s smučanjem. Tudi v Izraelu ne, pa že v tretje vbrizgavajo.

Slopek ::
@zmist, uganikdo je en velik LAŽNIVEC!?
Najdi mi zapis, kjer kogarkoli nagovarjam, naj se ne cepi.
Za razliko od tebe, ki se ponavljaš, kot plačano trobilo.
Pa ker zapisa ne boš našel, ti kar povem, da si ti en velik packasti lažnivec.
Najdi mi zapis, kjer kogarkoli nagovarjam, naj se ne cepi.
Za razliko od tebe, ki se ponavljaš, kot plačano trobilo.
Pa ker zapisa ne boš našel, ti kar povem, da si ti en velik packasti lažnivec.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

To se razumem.
Kaj točno blebetaš??
primerjaj zimo 2020/21 s poletjem 2021
PS: delta ni blagejša različica virusa. Rusija ima več mrtvih z delto kot pa z alfo. Problem Rusije je, da je samo 20% cepljenih.
Ja to bo tisto. V izraelu majo zaj le 80% in pol se še eni sprašujejo zakaj majo tolk okuženih?
A niti najbolj enostavnih stvari ne znaš poiskat na webu... Revež.
Zgodovina sprememb…

supervac ::
95% hospitaliziranih necepljenih a?
No, vidim, da ste nasedli propagandi kot hrošč govnač, ki odkrije novoiztrebljeno kroglico gnoja.
Zahvale sicer greju anonimnežu na 24ur komentarjih, ampak:
Že iz uradnih podatkov je vidno, da temu ni ranvo tako.
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...
Hospitaliziranih necepljenih je nekje 70-75% zaenkrat. Pa še to so vrjetno starostniki, ki jih naknadno potrdijo z testom.
Učinek cepiva kot vidite, naj bi padal. Če gre tako naprej bo hitro večina okuženih cepljenih.
Moramo sicer še odštet manipulacije, ki jih izvajajo, namreč delno cepljene kaj pomeni? 1 teden po 2 dozi?
Saj v nekem dnevu smo imeli tudi 100% necepljenih hospitaliziranih, samo ni bil pravi tajming za strašit drone. Sedaj pa je.
Jah, se mi je zdelo, da vam je malo padlo navdušenje sedaj vaxxerčki.
No, vidim, da ste nasedli propagandi kot hrošč govnač, ki odkrije novoiztrebljeno kroglico gnoja.
Hospitaliziranih necepljenih je nekje 70-75% zaenkrat. Pa še to so vrjetno starostniki, ki jih naknadno potrdijo z testom.
Učinek cepiva kot vidite, naj bi padal. Če gre tako naprej bo hitro večina okuženih cepljenih.
Moramo sicer še odštet manipulacije, ki jih izvajajo, namreč delno cepljene kaj pomeni? 1 teden po 2 dozi?
Saj v nekem dnevu smo imeli tudi 100% necepljenih hospitaliziranih, samo ni bil pravi tajming za strašit drone. Sedaj pa je.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()

Cepiva delujejo. Rekordne cifre okuženih ob vsaj 50 in več procentih precepljenih, so najlepši dokaz za to.
To bebavo trolanje na podlagi napačnih podatkov je že tvoj trademark.
Predlagam, da ga zaščitiš pri patentnem uradu.

Pa treba bi bilo šteti še vse mlade na kardio oddelkih, ki jih brez cepiva ne bi bilo tam. Ampak to so že bajke, pa raje ne bom naprej. V glavnem vsi srečni, do konca....

In že imamo multivaca z novim accountom.
EVO! TO JE TO! Anonimnež na 24 ur VSE VE! HAHAHAHAHAH
Pa treba bi bilo šteti še vse mlade na kardio oddelkih, ki jih brez cepiva ne bi bilo tam. Ampak to so že bajke, pa raje ne bom naprej. V glavnem vsi srečni, do konca....
Dajmo vprašat anonimneža na 24ur. Ziher dobimo pravi podatek.
Zgodovina sprememb…

Nov account?
Verjetno zato, ker je sodnik pristranski. Ne misli, da si boljši.
Ti se zdaj kar smej, gotovo se ne boš smejal zadnji.
Conini, saj veš, da raje ne bom o stvareh, ki niso niti za statistiko. Osebne izkušnje pa to.
Ti pa lepo po Krekovo naprej, če je to zate prava pot.
Conini, saj veš, da raje ne bom o stvareh, ki niso niti za statistiko. Osebne izkušnje pa to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

1984Began ::
Fantje in dekleta, s samo dobrimi nameni delim dva videja. Ne vem ali ste ze seznanjenimi z njima, ampak sam sem ju nasel danes. Oba sta precej dolga, po 1 uro. Vem, da sem le random internet nickname, ampak res verjamem, da bi to morali videti vsi, ne glede na kateri strani ste.
Dr Bray Ardis med drugim o tem kako so doktorji iz NY porocali o kidney failures v prvih pacientih na zacetku pandemije. Izkazalo se je, da je Fauci izdal UKAZ, da morajo vse bolnice zdraviti z le enim eksperimentalnim zdravilom - Remdesivir. Dr Ardis razlozi kako je prav to zdravilo bilo krivo za toliko smrti - tudi v primeru njegovega tasta. Zatrdi, da je Fauci 100% vedel za nevarnost tega zdravila, saj se je skliceval na raziskavo, ki je testirala 4 zdravila (med njimi tudi Remdesivir) za zdravljene Ebole. Remdesivir ni docakal niti konca raziskave, saj je bil tako nevaren. Ce vas po 10-15 minutah ne povlece noter, lahko verjetno nehate gledati.
V drugem videju pa Dr Reiner Fuellmich pove malo vec o tozbi, ki jo pripravljajo, kje so in kam grejo. Prav tako pove, da so med pandemijo v Nemciji zaprli cez 20 bolnic, kar seveda sploh nima smisla, glede na to, da pravijo, da jim zmanjkuje postelj. Sam je s svojimi kolegi kupil eno od teh bolnic, da bodo zdravili bolnike z ADE.
Sam verjamem, da so ti strokovnjaki iz vec podrocij (pravo, medicina, sociologija, ...) posteni, iskreni in imajo resnicno dobre namene. Mislim, da ce boste pogledali vsaj ta dva videja, bi to moralo postati jasno.
Dr Bray Ardis med drugim o tem kako so doktorji iz NY porocali o kidney failures v prvih pacientih na zacetku pandemije. Izkazalo se je, da je Fauci izdal UKAZ, da morajo vse bolnice zdraviti z le enim eksperimentalnim zdravilom - Remdesivir. Dr Ardis razlozi kako je prav to zdravilo bilo krivo za toliko smrti - tudi v primeru njegovega tasta. Zatrdi, da je Fauci 100% vedel za nevarnost tega zdravila, saj se je skliceval na raziskavo, ki je testirala 4 zdravila (med njimi tudi Remdesivir) za zdravljene Ebole. Remdesivir ni docakal niti konca raziskave, saj je bil tako nevaren. Ce vas po 10-15 minutah ne povlece noter, lahko verjetno nehate gledati.
V drugem videju pa Dr Reiner Fuellmich pove malo vec o tozbi, ki jo pripravljajo, kje so in kam grejo. Prav tako pove, da so med pandemijo v Nemciji zaprli cez 20 bolnic, kar seveda sploh nima smisla, glede na to, da pravijo, da jim zmanjkuje postelj. Sam je s svojimi kolegi kupil eno od teh bolnic, da bodo zdravili bolnike z ADE.
Sam verjamem, da so ti strokovnjaki iz vec podrocij (pravo, medicina, sociologija, ...) posteni, iskreni in imajo resnicno dobre namene. Mislim, da ce boste pogledali vsaj ta dva videja, bi to moralo postati jasno.

Ene pa res lahko nafopa vsak.Idiot, ki bi se rad izmazal iz kolektivne in invidualne odgovornosti. Zajebal(i) ste državo. Na vesti ima-š/-te ljudi. Kaj bi sedaj še rad? Antviax nagrado za največjega zablodeža v državi?!
Kako bo kdo ostal brez zdravljenja če se jaz ne cepim???
Nimam nobenega na vesti ker kovida ne širim, se redno testiram. Še ob petkih, ko sem v soboto in nedeljo doma!
Iz dneva v dan narašča število cepljenih, število okužb in število hospitaliziranih.
Cepivo deluje! Vidno!
Zgodovina sprememb…

Sem vseeno za to da se precepi celotna populacija. Virusa drugace ne bomo unicili. Cepite se prosim. Samo tako zascitite zdravstvo pred propadom.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jaz se bom testiral dokler mi ko bom cepljen ne dajo moznosti se testirat dzabe.
Sem ze bil par dni nazaj cisto na tem da letim po Pfizerja ampak potem me bodo testirali samo ce bom imel simptome, žal si takšne neodgovornosti ne morem privoščit.
Kdor si lahko privošči, da lahko širi virus okoli naj se cepi, da se reši testiranja, vsaka mu čast.
Pa v službi še enkrat nisem potreboval testa. Testiram se zaradi sebe in svoje odgovornosti do ostalega sveta. Ponedeljek, sredo in petek na točki, da dobim sms. Torek, četrtek in nedeljo pa sam doma. V soboto se ne.
Sem ze bil par dni nazaj cisto na tem da letim po Pfizerja ampak potem me bodo testirali samo ce bom imel simptome, žal si takšne neodgovornosti ne morem privoščit.
Kdor si lahko privošči, da lahko širi virus okoli naj se cepi, da se reši testiranja, vsaka mu čast.
Pa v službi še enkrat nisem potreboval testa. Testiram se zaradi sebe in svoje odgovornosti do ostalega sveta. Ponedeljek, sredo in petek na točki, da dobim sms. Torek, četrtek in nedeljo pa sam doma. V soboto se ne.

Unchancy ::
Ja najbolje se je vdat in se kar sam zakopat pod zemljo. Patetični ste.
Medtem pa vse več resnice izdajajo kar sami.
https://t.me/endilluminati/7610.
Polno cepljeni imajo 7,4 krat večjo možnost zadeti na loteriji:
https://www.lotographic.com/index.php?r...
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()

FoxKnox ::
Zdej mi neki ni jasno.Nadprotniki cepljenja in zanikovalci covida naenkrat zasedajo 90+% za covid namenjenih bolniških postelj in so praktično vsi na kisiku.Kako je to mogoče, če ni covida in je cepivo strup ?Zakaj sedaj zasedate postelje in zdravniško osebje, ki je pustilo svoje redno delo za kar so se specializirali in sedaj rešujejo vaše trde pametne glave. Zakaj ne ostanete v domačih posteljah in iščete pomoč pri fb,in yt, dohtarjih, ki imajo zel za vsako težavo, še posebej covid.
Pa je to samo začetek, še jesen ni
Pa srečno.Kdor nima pameti naj ma vsaj srečo.

widj3098dj32 ::
Zdej mi neki ni jasno.Nadprotniki cepljenja in zanikovalci covida naenkrat zasedajo 90+% za covid namenjenih bolniških postelj in so praktično vsi na kisiku.Kako je to mogoče, če ni covida in je cepivo strup ?Zakaj sedaj zasedate postelje in zdravniško osebje, ki je pustilo svoje redno delo za kar so se specializirali in sedaj rešujejo vaše trde pametne glave. Zakaj ne ostanete v domačih posteljah in iščete pomoč pri fb,in yt, dohtarjih, ki imajo zel za vsako težavo, še posebej covid.
Kaj smo videli ze v 2 letih kak posnetek v zivo, kako bolnica poka po sivih?
Zgodovina sprememb…

FoxKnox ::
widj3098dj32 je izjavil:
Ga boš sam naredil od znotraj.
Jaz sem ga videl , internega.Od osebja.

Massacra ::
To se razumem.
Kaj točno blebetaš??
primerjaj zimo 2020/21 s poletjem 2021
PS: delta ni blagejša različica virusa. Rusija ima več mrtvih z delto kot pa z alfo. Problem Rusije je, da je samo 20% cepljenih.
A niti najbolj enostavnih stvari ne znaš poiskat na webu... Revež.
To je najbrž celotna populacija, skupaj z dojenčki in kobacaji in osnovnošolci.
Nad 16 ali nad 30 let so cifre žw proti 90%.

Cepite se vsi. Zelim da se fsi pocepimo:
https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-s...
https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-s...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Most of the vaccinated patients who were hospitalized, about 87 percent, were at least 60 years old.
The country has one of the world's highest COVID-19 vaccination levels, with about 78 percent of those ages 12 and older fully vaccinated.
Data from the the Israeli government data dashboard that nearly 60% of all patients currently hospitalized for COVID-19 (as of August 15, 2021) are vaccinated (downloaded data set and details are found at the bottom of this post). Out of 515 patients currently hospitalized with severe cases in Israel, 301 (58.4%) of these cases were fully vaccinated, meaning two doses of the Pfizer vaccine.
https://www.covid-datascience.com/post/...
Kdaj bomo od naših dobili podatke relevantne podatke o starosti hospitaliziranih?!?
In cepljenih hospitaliziranih starih nad 60 let?!?
The country has one of the world's highest COVID-19 vaccination levels, with about 78 percent of those ages 12 and older fully vaccinated.
Data from the the Israeli government data dashboard that nearly 60% of all patients currently hospitalized for COVID-19 (as of August 15, 2021) are vaccinated (downloaded data set and details are found at the bottom of this post). Out of 515 patients currently hospitalized with severe cases in Israel, 301 (58.4%) of these cases were fully vaccinated, meaning two doses of the Pfizer vaccine.
https://www.covid-datascience.com/post/...
Kdaj bomo od naših dobili podatke relevantne podatke o starosti hospitaliziranih?!?
In cepljenih hospitaliziranih starih nad 60 let?!?

FilipF ::
Jaz se bom testiral dokler mi ko bom cepljen ne dajo moznosti se testirat dzabe.
Predvidevam, da bo pri tebi kmalu odpadel zadržek za cepljenje, zaradi testiranja. Iz USA multinacionalke so mi sporočili pogoje za vstop v njihovo EU tovarno:
Our purpose is to guarantee a safe condition to everybody who accesses into our plant (ours employees and External Visitors), for this reason the rapid Covid-19 test is necessary. Unfortunately, also vaccinated people can be positive to Covid-19.
In addition, kindly inform participants about the regulations to be respected in order to access to our plant:
- Participants must to perform a rapid Covid-19 Test within 48 h before meeting date with negative result
- Masks are mandatory
- Dining hall is close for external visitors,
Please inform participants accordingly and let us know if participants would like to have lunch boxes service in order to book it.
Kolikor spremljam, pri nas večina večjih podjetij še vedno zahteva PCT za obiskovalce. Še kakšen mesec, pa bodo tudi naše korporativne varnosti po podjetjih doživele razsvetljenje. Predvidevam, da bo mesec kasneje to ugotovila tudi stroka. Hitrim testom sicer prav nič ne zaupam. Pred meseci se je poročalo o lažno pozitivnih, sedaj opažam lažno negativne. Naslednji dan po četrtem negativnem hitrem testu pristal na urgenci z diagnosticirano pljučnico in potrjenim kovidom, hospitaliziran.

Našim mojstrom "covid statistike" to ni jasno?!
The fact that older people have an inherently higher risk of hospitalization when infected with a respiratory virus means that it is always important to stratify results by age; if not the overall effectiveness will be biased downwards and a poor representation of how well the vaccine is working in preventing serious disease (the same holds for effectiveness vs. death).
Kdaj bomo res dobili ustrezne, vsaj tedenske podatke hospitalizacij v odvisnosti od starosti in statusa cepljenja v Slo?!
Ce je npr. v Izraelu 87% hospitaliziranih starejsih od 60 let, v tej starostni skupini pa imajo že cca. 90% stopnjo cepljenosti, so stvari že sedaj jasne.
(Nationally, some 90.2% of Israelis age 90-plus are vaccinated with at least two shots, and for the 80-89 age group the figure is 91.5%. It is even higher, 93.1%, for people in their 70s. But the rates decline among younger age groups: 87.2% for people in their 60s; 84.6 for people in their 50s and 81.2% for people in their 40s.)
The fact that older people have an inherently higher risk of hospitalization when infected with a respiratory virus means that it is always important to stratify results by age; if not the overall effectiveness will be biased downwards and a poor representation of how well the vaccine is working in preventing serious disease (the same holds for effectiveness vs. death).
Kdaj bomo res dobili ustrezne, vsaj tedenske podatke hospitalizacij v odvisnosti od starosti in statusa cepljenja v Slo?!
Ce je npr. v Izraelu 87% hospitaliziranih starejsih od 60 let, v tej starostni skupini pa imajo že cca. 90% stopnjo cepljenosti, so stvari že sedaj jasne.
(Nationally, some 90.2% of Israelis age 90-plus are vaccinated with at least two shots, and for the 80-89 age group the figure is 91.5%. It is even higher, 93.1%, for people in their 70s. But the rates decline among younger age groups: 87.2% for people in their 60s; 84.6 for people in their 50s and 81.2% for people in their 40s.)

Cepljenih nad 60 let v Slo je že okrog 70% (ali še malo več) in če je tudi pri nas podobno 80%+ hospitaliziranih starejsih od 60%,
je ta podatek na strani Sledilnika
"Od 4. feb do 26. avg je bilo med potrjenimi primeri 1.926 (2,0 %) oseb cepljenih s polno zaščito in 92.516 (98,0 %) ostalih oseb (necepljeni, delno cepljeni). Med polno zaščitenimi osebami s cepljenjem (polno cepljene osebe pred vsaj 14 dnevi) je okužba potrjena pri 0,225 % (1.926 od 855.091)."
biased downwards and a poor representation (da ne napišem še kaj drugega).
Strašno za nič je podatek, ki govori o okuženosti od 4. februarja glede na (ne)cepljenost.
S tem podatkom si nima nihče kaj začeti!
"Od 4. feb do 26. avg je bilo med potrjenimi primeri 1.926 (2,0 %) oseb cepljenih s polno zaščito in 92.516 (98,0 %) ostalih oseb (necepljeni, delno cepljeni). Med polno zaščitenimi osebami s cepljenjem (polno cepljene osebe pred vsaj 14 dnevi) je okužba potrjena pri 0,225 % (1.926 od 855.091)."
Strašno za nič je podatek, ki govori o okuženosti od 4. februarja glede na (ne)cepljenost.

V starostni dobi 60-84 je precepljenost v Slo krepko čez 70%!!!
Kdo so hospitalizirani dandanes v SLO? Po starosti?
Če jih je največ v tej skupini in je cepljenih v tej skupini vec kot 70%, a kdo podatku o 10 cepljenih hospitaliziranih (od 117) verjame?
Če jih je največ v tej skupini in je cepljenih v tej skupini vec kot 70%, a kdo podatku o 10 cepljenih hospitaliziranih (od 117) verjame?

V starostni dobi 60-84 je precepljenost v Slo krepko čez 70%!!!
Razen, če je v Sloveniji 80+% hospitalizirani od 0-55 starih

Mato989 ::
Egoisti ste za to, da bodo na račun covid bolnikov bolniki z drugimi bolezmi lahko ostali brez zdravljenja. Slava vam egoistom! KRIVI STE!
Fajn vas bo vest, ko bo začelo glodati,za kaj vse ste krivi. Za 4 jurje manj jih je od lani (je naci mato vesel, ker je manj stroškov)
A misliš da kadilce pa debeluhe kaj peče vest ko jemljejo prostor Covid bolnikom? Zakaj njih ne naganjaš da shujšajo in jim kratite vstop v mekiče itd?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vetrpiha ::
inzenir1337 je izjavil:
Skrajni čas da antivax lobisti obrnejo ploščo in nehajo prodajat vitamine ter stopijo v vrsto za pikec.
Herbalife ni piramida, le 5 ljudi moraš pod sebe spraviti.

Egoisti ste za to, da bodo na račun covid bolnikov bolniki z drugimi bolezmi lahko ostali brez zdravljenja. Slava vam egoistom! KRIVI STE!
Fajn vas bo vest, ko bo začelo glodati,za kaj vse ste krivi. Za 4 jurje manj jih je od lani (je naci mato vesel, ker je manj stroškov)
A misliš da kadilce pa debeluhe kaj peče vest ko jemljejo prostor Covid bolnikom? Zakaj njih ne naganjaš da shujšajo in jim kratite vstop v mekiče itd?
Študija pacientov lansko leto v Parizu je pokazala, da je hospitaliziranih kadilcev zaradi kovida manj, kot jih je procentualno med celotno populacijo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()

widj3098dj32 je izjavil:
Smo, na miklavževanju je bila prava žurka, tisti dan je umrlo 6 oseb.
widj3098dj32 je izjavil:
Ga boš sam naredil od znotraj.
Jaz sem ga videl , internega.Od osebja.
Osebje je snemalo? Miklavž, telefoni, snemanje...ni čudno da folk umira.
Zgodovina sprememb…

Jure14 ::
To bebavo trolanje na podlagi napačnih podatkov je že tvoj trademark.
Predlagam, da ga zaščitiš pri patentnem uradu.
Po eni strani sem prav vesel, da cepiva ne sterilizirajo cepljenega (še vedno lahko prenaša virus).
Se anticepilci vsaj ne bojo šlepali na cepljeno večino.
Celo vedno večjo verjetnost bodo imeli, da kaj dobijo.
Potem bodo pa naravno imuni.

inzenir1337 ::
Cepljenih nad 60 let v Slo je že okrog 70% (ali še malo več) in če je tudi pri nas podobno 80%+ hospitaliziranih starejsih od 60%,
Tukaj gre za namerno manipulacijo, namreč skupaj potegneš podatke ko cepiva ni bilo in ko je bilo slabo dostopno z podatki zadnjih mesecev. Isto kot je bil vsak mrtev pozimi napisan na covid čeprav ga je v resnici pokopalo nekaj drugega. Potem so si izmislili termin s covidom in to pisali pod rubriko zaradi covida. Zakaj? Pomoje zato ker smo narod ki se težje odloči za cepljenje in z manipulacijo smrtnosti se morda prepriča dodatne ljudi k cepljenju? Ugibam.

c3p0 ::
LJUDJE SO UMIRALI PRED COVIDOM!
Vsak dan umre več ljudi zaradi kardiovaskularnih bolezni srca in ožilja kot pa zaradi covida... vsak dan umre več ljudi zaradi nesreč, itd...
Smo zato nardili lockdown ali si se s tem sprijaznil?
Še vedno debeluh lahko vkoraka v McD, naroči 3 super menije in jih poje pred blagajno, poplakne pa s cca. 0.5kg cukra (iz treh velikih kokakol), požel bo le nasmehe. Torej ne, državam se še vedno ne gre za zdravje ljudi.

Mato989 ::
LJUDJE SO UMIRALI PRED COVIDOM!
Vsak dan umre več ljudi zaradi kardiovaskularnih bolezni srca in ožilja kot pa zaradi covida... vsak dan umre več ljudi zaradi nesreč, itd...
Smo zato nardili lockdown ali si se s tem sprijaznil?
Še vedno debeluh lahko vkoraka v McD, naroči 3 super menije in jih poje pred blagajno, poplakne pa s cca. 0.5kg cukra (iz treh velikih kokakol), požel bo le nasmehe. Torej ne, državam se še vedno ne gre za zdravje ljudi.
Tako je
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

c3p0 ::
inzenir1337 je izjavil:
Tale podatek da je 92% hospitaliziranih necepljenih in da je med njimi mladina je game changer. Kaj bosta zdaj storili iniciativi modro nebo in ploščata zemlja? Kakšne so naslednje poteze ravnatelja znanstvenika ki pravi da virus ni bil izoliran in ne obstaja?
Celo 1 v državi je posplošen na "mladina", verjetno tudi s kako pridruženo boleznijo? Že letim po pikeca.

inzenir1337 je izjavil:
Tale podatek da je 92% hospitaliziranih necepljenih in da je med njimi mladina je game changer. Kaj bosta zdaj storili iniciativi modro nebo in ploščata zemlja? Kakšne so naslednje poteze ravnatelja znanstvenika ki pravi da virus ni bil izoliran in ne obstaja?
Celo 1 v državi je posplošen na "mladina", verjetno tudi s kako pridruženo boleznijo? Že letim po pikeca.
To seveda nikakor ne more biti res (če primerjaš podatke iz drugih držav). Je to kak uraden podatek?

Mr.B ::
Nov account?
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Ja saj tudi Krek ne ve, zato pa Faucija posluša.
Vsaj tisto, kar mu paše. Tako kot ti, ampak nič narobe. Mene to ne prizadene. Za 1x ne.
Vsaj tisto, kar mu paše. Tako kot ti, ampak nič narobe. Mene to ne prizadene. Za 1x ne.

Mr.B ::
PrihajaNodi je izjavil:
Fse je treba pocepit da ostanem sam na planetu
Fantje in dekleta, s samo dobrimi nameni delim dva videja. Ne vem ali ste ze seznanjenimi z njima, ampak sam sem ju nasel danes. Oba sta precej dolga, po 1 uro. Vem, da sem le random internet nickname, ampak res verjamem, da bi to morali videti vsi, ne glede na kateri strani ste.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 89534 (77227) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 268860 (247945) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24229 (20422) | Mr.B |
⊘ | Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 96063 (77565) | BigWhale |