» »

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Težko je dobiti transparentne podatke o cepivih

Temo vidijo: vsi
««
53 / 57
»»

PrihajaNodi ::

Zmist jaz sem korona, soseda mi je spanska gripa ki me zajebava, kaj naj storim?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

maldic ::

Nimas pravice vsiljevat drugim kaj naj pocnejo. Imas pa pravico pocet s sabo kar zelis. Lahko tudi lazes, manipuliras in ne gres na zdravljenje. Samo pusti druge pri miru.

Pithlit ::

ajdov2 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kje ti vidiš debato? A to da se tipčki lažejo je zate vredno debate? Pfizer je prvo pošiljko prodajal po 15,50EUR na dozo, za drugo pa so dvignili ceno na 19,50EUR. In jaz moram debatirat z nekom ki iz riti vleče neke cifre sam zato da izpade še bolj glup kot je že. A tko? Resno? Gonijo naj se nekam te budale.

Saj pravim "debato", si spregledala? Kot da je nasprotna stran kaj boljša.

Komični so tisti, ki mislijo da v cepivih ni resnega profita. To je zlata kura. Tokrat tudi brez vsake odgovornosti. To je zlat noj, ne kura.

To da so brez odgovornosti je zraslo na nekem glupem zelniku nekega random antivaxxerja.

To piše v pogodbi, ki je že bila objavljena na tem forumu.

https://www.opindia.com/2021/07/pfizer-...

Pogodbe seveda antivaxxerji niti prebrali niste, kaj šele razumeli.

Naj pomagam. Kaj se proizvajalec in dobavitelj menita, end userja ne zanima. Če tega ne razumete pol ne bluzit po svoje (ker izpadete kreteni).
Life is as complicated as we make it...

Imamo se enega kandidata, uporabnika, ki kaze znake, znacilne za sociopate? Koliko pa vas je tukaj? Ali pa imate posamezniki vec uporabniskih racunov? Ljudi s sociopatskimi znacilnostmi namrec v splosni populaciji ni prav veliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maldic ()

Naj pomagam. Kaj se proizvajalec in dobavitelj menita, end userja ne zanima. Če tega ne razumete pol ne bluzit po svoje (ker izpadete kreteni).

End userji so goveda za zakol. Tudi njih ne zanima kaj se mesar in trgovec menita:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Se tretji kandidat, ki sicer zgleda kot da je proti bockanju. Ampak ce boljse pogledate, ima tudi tale tretji uporabnik v svojem podpisu propagando za bockanje.

Sem za cepljenje, absolutno. Samo tako lahko resimo svet pred propadom. Vitus je tu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ena izmed slabih tock sociopatov je, da nimajo dost razvite sposobnosti, da se vzivijo v druge ljudi. Tako, da jim je vcasih zelo tezko doumet kaj si lahko drug misli ali predstavlja (o njih). Kar je vcasih lahko hecno. Ce poznate njihove sibke tocke, jih lahko kar hitro odkrijete. Jaz nisem ekspert ampak sem samo prebral definicije na internetu, kar je lahko cisto dovolj, da jih spoznate. Vsak lahko to stori prebere definicijo v nekaj minutah in primerja njihove komentarje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maldic ()

zmist ::

maldic je izjavil:

Ena izmed slabih tock sociopatov je, da nimajo dost razvite sposobnosti, da se vzivijo v druge ljudi. Tako, da jim je vcasih zelo tezko doumet kaj si lahko drug misli ali predstavlja (o njih). Kar je vcasih lahko hecno. Ce poznate njihove sibke tocke, jih lahko kar hitro odkrijete. Konec koncev jaz nisem ekspert ampak sem samo prebral definicije na internetu, vsak lahko to stori v nekaj minutah.

Sorry, ampak, to, da se nihce noce vziveti vate ni sociopatsvo. Pac zaudarjas na dalec. :)) Od branja fake newsov. Od tam poznas tudi "sibke tocke". :)) Razumem, da ti starsi privezujejo zrezek za vrat, da se vsaj pes s tabo igra, samo zakaj slo-tech. Saj imas se druge forume, recimo ringaraja. Aja so te ze bannali. Revcek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmist ()

zmist je izjavil:

maldic je izjavil:

Ena izmed slabih tock sociopatov je, da nimajo dost razvite sposobnosti, da se vzivijo v druge ljudi. Tako, da jim je vcasih zelo tezko doumet kaj si lahko drug misli ali predstavlja (o njih). Kar je vcasih lahko hecno. Ce poznate njihove sibke tocke, jih lahko kar hitro odkrijete. Konec koncev jaz nisem ekspert ampak sem samo prebral definicije na internetu, vsak lahko to stori v nekaj minutah.

Sorry, ampak, to, da se nihce noce vziveti vate ni sociopatsvo. Pac zaudarjas na dalec. :)) Od branja fake newsov. Od tam poznas tudi "sibke tocke". :)) Razumem, da ti starsi privezujejo zrezek za vrat, da se vsaj pes s tabo igra, samo zakaj slo-tech. Saj imas se druge forume, recimo ringaraja. Aja so te ze bannali. Revcek.

Fake news je 24 ur ali cerkev?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

zmist je izjavil:

maldic je izjavil:

Fake news je 24 ur ali cerkev?

Cerkev sigurno. 24ur je pa pretezno amerisko trobilo. Zaenkrat so izbrisali vse kar je smrdelo na fake news. Oni imajo drugo taktiko, podobno Fox-u. Ne porocajo, pa bi morali. Recimo o dogajanju v EU parlamentu... neee, oni nam raje povedo kaksna je bila gostota Trumpovega kakca in kdo je prevec jedel v Kongresu.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Denmark to lift all remaining Covid restrictions on 10 September
https://www.theguardian.com/world/2021/...
Quack !

HappyPills ::

Jap danska bo sprostila vse omjeitve zavoljo visoke precepljenosti. Zarota.

Mato989 ::

pirat je izjavil:

Resno antivaxxerji.
V Sloveniji smo baje pol:pol kar se tiče razmerje med cepljenimi in necepljenimi, torej so podatki približno primerljivi. Kako torej komentirate današnje podatke:
- Med 117 hospitaliziranimi osebami zaradi koronavirusa je danes 107 necepljenih in deset takih, ki so bili cepljeni.
- Med 22 osebami, ki jih zdravijo v enotah intenzivne terapije je 20 necepljenih in dva cepljena.
- Najmlajši bolnik, ki leži na covidnem oddelku, je star 23 let, v intenzivni enoti je najmlajši bolnik z boleznijo covid-19 star 39 let.
??

Ti jaz povem, cepljeni že umirajo pol ne morš bolnice polnit =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

LeQuack ::

HappyPills je izjavil:

Ja če bi imela Slovenija 70% tako kot oni, bi Krek še zmeraj govoril o koncu sveta.
Quack !

Aha. Cepiva delujejo in sproscajo ukrepe. Cisto v nasprotju z antivaxx dogmo. Kaj takega.

LeQuack je izjavil:

Denmark to lift all remaining Covid restrictions on 10 September
https://www.theguardian.com/world/2021/...

Seveda, saj to bi lahko bilo tudi v slovenijastanu. Pa so prebivalci preneumni, da bi se cepili in raje poslusajo nakladace. Zdaj bo pa pac bolj zabavno, me zanima koliko idiotov, ki jim je posel odvisen od nezapiranja javnih lokacij, se ni cepilo. Verjetno precej.

Mato989 je izjavil:

pirat je izjavil:

Resno antivaxxerji.
V Sloveniji smo baje pol:pol kar se tiče razmerje med cepljenimi in necepljenimi, torej so podatki približno primerljivi. Kako torej komentirate današnje podatke:
- Med 117 hospitaliziranimi osebami zaradi koronavirusa je danes 107 necepljenih in deset takih, ki so bili cepljeni.
- Med 22 osebami, ki jih zdravijo v enotah intenzivne terapije je 20 necepljenih in dva cepljena.
- Najmlajši bolnik, ki leži na covidnem oddelku, je star 23 let, v intenzivni enoti je najmlajši bolnik z boleznijo covid-19 star 39 let.
??

Ti jaz povem, cepljeni že umirajo pol ne morš bolnice polnit =)

Uraden vir ali lazes? ;)

LeQuack je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ja če bi imela Slovenija 70% tako kot oni, bi Krek še zmeraj govoril o koncu sveta.

Vir ali lazes ;)

No za vse naivce, ki pogledujete proti antivaxerjem, tule si lahko ogleda kako celotna zadeva deluje. Se pac zlazejo. In to je vse. In tisti bolj labilni (da ne recem idioti) jim verjamejo. To je vse. V 4 minutah in 4 sekundah dve ocitni lazi.

Zgodovina sprememb…

Saj vemo da so cepiva ucinkovita, za vse ostale bolezni je tu kovid
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO ::

zmist je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

Skrajni čas da antivax lobisti obrnejo ploščo in nehajo prodajat vitamine ter stopijo v vrsto za pikec.

Ne, te so ze cepljeni. Kot sem povedal, gre za SDSovce, ki bi radi ustvarili izredne razmere in preprecili, da SDS katapultiramo v pozabo. Pa jim ocitno ne ratuje najbolje.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jutri letim po sus, zdaj ko je zastonj. Ne bi rad sel drug teden, ko mi bojo placali. Oh wait...

Seeeeveeeeeda ti bojo placali :)) Iz katere risanke si pa ti priletel? Ne samo to, za testiranje bos TI placeval 1400 eurov letno, ce bos hotel imeti potrdilo. Lahko pa si tudi v svoji kleti... Oh wait... saj to je tvoje endemitsko okolje...

Hrvatom sem placal 14 evrov, našim pa 10, to je to za letos.

Kaj pa bo drugo leto, pa bomo videli. Verjetno bo koronca izumrla, pct pa tudi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

zmist je izjavil:

inzenir1337 je izjavil:

Skrajni čas da antivax lobisti obrnejo ploščo in nehajo prodajat vitamine ter stopijo v vrsto za pikec.

Ne, te so ze cepljeni. Kot sem povedal, gre za SDSovce, ki bi radi ustvarili izredne razmere in preprecili, da SDS katapultiramo v pozabo. Pa jim ocitno ne ratuje najbolje.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jutri letim po sus, zdaj ko je zastonj. Ne bi rad sel drug teden, ko mi bojo placali. Oh wait...

Seeeeveeeeeda ti bojo placali :)) Iz katere risanke si pa ti priletel? Ne samo to, za testiranje bos TI placeval 1400 eurov letno, ce bos hotel imeti potrdilo. Lahko pa si tudi v svoji kleti... Oh wait... saj to je tvoje endemitsko okolje...

Hrvatom sem placal 14 evrov, našim pa 10, to je to za letos.

Kaj pa bo drugo leto, pa bomo videli. Verjetno bo koronca izumrla, pct pa tudi.

Seveda, ampak to bomo videli naslednje leto, do pomladi, pa bomo lepo veselo zaprti doma, podjetja bojo krepavala,... zaradi antivaxerjev. Nekje okrog aprila vam bom pa tudi povedal koliko ljudi ste pobili po nepotrebnem. Ker, saj vem, da vam je hec trolat, ampak to ima dejanske posledice v realnem zivljenju.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

Da se ne boš razpočil.

Prav najedaš. Tako, kot Uganikdo.
Si najbolj glasen in vidim, da res nimaš nič od lajfa razen prepucavanja po forumih, kjer lahko špilaš enga šerifa.

Pa pusti folk na miru, naj se odloči o svoji prihodnosti sam. Ti si imel to možnost.

feryz ::

Kako?
A jih ne boste precepili do konca avgusta vsak 80 procentov? Vsak hvalili ste se tako.
O kakšni nižji precepljenosti potem govorite?

Slopek je izjavil:

Da se ne boš razpočil.

Prav najedaš. Tako, kot Uganikdo.
Si najbolj glasen in vidim, da res nimaš nič od lajfa razen prepucavanja po forumih, kjer lahko špilaš enga šerifa.

Pa pusti folk na miru, naj se odloči o svoji prihodnosti sam. Ti si imel to možnost.

Ko pohodis psu (dobesedno) rep zacvili.

feryz je izjavil:

Kako?
A jih ne boste precepili do konca avgusta vsak 80 procentov? Vsak hvalili ste se tako.
O kakšni nižji precepljenosti potem govorite?

Kolikor ljudi bo pod 100% in vse smrti med necepljeni so na vasi vesti.

Zgodovina sprememb…

Bo folk pac spet spoznal, da obstaja življenje izven trgovskih centrov, pa koronske dodatke bomo dobili, ne samo dohtarji. Zdr. tehnik baje ne bo mogel preživeti brez koronskega dodatka.

Ce ima drzava kes za brezvezne vojaške ameriske dzipe, bo pa se imela za narod.

Aja, pa begunce tudi ne bomo mogli sprejemati. Par ničvrednih firm bo pa crknlo v kolikor se ni.

Ni vse slabo, kar je koronskega.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Bo folk pac spet spoznal, da obstaja življenje izven trgovskih centrov, pa koronske dodatke bomo dobili, ne samo dohtarji. Zdr. tehnik baje ne bo mogel preživeti brez koronskega dodatka.

Ce ima drzava kes za brezvezne vojaške ameriske dzipe, bo pa se imela za narod.

Aja, pa begunce tudi ne bomo mogli sprejemati. Par ničvrednih firm bo pa crknlo v kolikor se ni.

Ni vse slabo, kar je koronskega.

Se tebi povem: vse smrti med necepljeni so na vasi vesti. Seveda pa sociopati (za razliko od maldica vem kaj to pomeni) tega ne razumejo.

Zgodovina sprememb…

Ne, kriv je tisti, ki se ni cepil, ce je bil ogrozen. Bucman.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Slopek ::

@zmist.
Na noben rep nisi stopil.
Imam 5min, pa se mi obrača od tvoje arogantne drže.
Ne domišljajo si, da si nek faktor v mojem lajfu. Si samo najbolj moteče govno na forumu in je pač zabavno.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne, kriv je tisti, ki se ni cepil, ce je bil ogrozen. Bucman.

A - a, dragi moj, po tem, ko zganjas propagando na forumih in strasis ljudi z nepreverjenimi izjavami (in se razume tudi po FB) proti cepljenju prevzemas odgovornost. Sicer zal (ali pa tudi ne, mogoce bi lahko naslednja vlada razmislila o tem) ne bo kazenska, ceprav bi bilo fino, ampak odgovornost vseeno je. Kot sem ti ze povedal, bomo aprila pogledali koliko ljudi ste pobili.

Zgodovina sprememb…

Kustečka jih je ziher enih par. Lahko bi se šla testirat, če se že giblje v takih krogih.

Slopek je izjavil:

@zmist.
Ne domišljajo si, da si nek faktor v mojem lajfu. Si samo najbolj moteče govno na forumu in je pač zabavno.

Baje da ma hcerko. Cepil jo se ni, kaj caka ne vem. Rad pa je cele dneve na slo-teku.

Slopek je izjavil:

@zmist.

Arogantna drza je rekel pizda :)), ki ljudi prepricuje naj se ne cepijo na podlagi fake informacij, ki jih niti utemeljiti ne more. Pravi se oglasa :)) :)) :)) Poglej snezinko zmesani, drzi svojega neprikupnega gobcka z zadahom, dokler ne bos sposoben karkoli od tvojih antivaxerskih izjav utemeliti. Do takrat si pa navadna laznjiva pizda. Oz. ne oprosti, prevec si zabit, da bi bil laznjivec, bom raje rekel zabita pizda, ki nabija brez argumentov.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: SloKin ()

Pa se preklinja...taki so ko se cepijo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Pa se preklinja...taki so ko se cepijo

Ja, izgleda, da je kar naval. Pa ne, da bos ostal brez... Ne, saj vem, zaupam vate, da si dovolj velik egoist, da se bos cepil. Zal ostali, ki si jih prepriceval ne bojo imeli te srece. Se enkrat, aprila vam bom razlozil kaj imate vse "na dusi". Kreteni neodgovorni.

Zgodovina sprememb…

Ouch od 22ih na intenzivki le 2 cepljena. Najmlajsi mlajsi od feryza, domaci pravjo da ju hrust. Kot feryz. Le kaj se je zalomilo.

Ej, folk, glede na to, da sem za korono superman in jo pojem na tone brez efekta, kaj mislite koliko protiteles mi bo pokazalo?
Po mojem mnenju, jo nisem imel. Vsaj niti najmanjšega znaka nisem imel. Težko verjetno, da bi jo fasal asimptomatsko, glede na moj emšo, dve škatle čikov dnevno in način prehranjevanja.
Grem na test protiteles prihodnji teden. Iz firbca.

feryz je izjavil:

Ej, folk, glede na to, da sem za korono superman in jo pojem na tone brez efekta, kaj mislite koliko protiteles mi bo pokazalo?
Po mojem mnenju, jo nisem imel. Vsaj niti najmanjšega znaka nisem imel. Težko verjetno, da bi jo fasal asimptomatsko, glede na moj emšo, dve škatle čikov dnevno in način prehranjevanja.

Ja ja, egoistek, nic se ne sekiraj. Seveda bos poskrbel za svojo rit, po tem, ko si mesece prepriceval ljudi, z lazmi, naj se ne cepijo. Je en lonec z oljem pogret tam spodaj samo za antivaxerje.

Zgodovina sprememb…

E? Kako pa poskrbiš zase? Tako da daš par kapljic krvi? Če je to vse, kar je treba za rešitev covida, potem to priporočam tudi ostalim.

Pa tamale tud se ni cepil... pusti ga...on dela vse kontra kar pise. Ve da mu vlada sledi, pa da ga bere, zato pise kontra.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aston_11 ::

Slopek je izjavil:

Ti si ena egoistična driska, ki ji ni jasno, da nisi sam na svetu in da cepljenje je namenjeno še čemu drugemu, kot šusu v tvojo ritko.

inzenir1337 ::

Cepljeni so začeli kazat znake prisotnosti težkih kovin v možganih. Konc je stariiiiiiiiii. Tik-tok-tik-tok. Necepljeni pa vsi na predihovalnikih. Tudi za te je konc. Tik-tok-tik-tok.

Moja bivsa je cepljena, upam da tretja doza prime...ceprov zleht ljudi nikol ne
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Tak macho nima proti teles. Kdo pa upa bit proti.

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sem za cepljenje, absolutno. Samo tako lahko resimo svet pred propadom. Vitus je tu

Točno tako, tud jaz sem za to, da se cepijo drugi.8-) Čimvečkrat. 8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Badwolff ::

zmist je izjavil:

Se tebi povem: vse smrti med necepljeni so na vasi vesti. Seveda pa sociopati (za razliko od maldica vem kaj to pomeni) tega ne razumejo.

Ampak... a si niso sami krivi, ker so necepljeni?

Egoisti ste za to, da bodo na račun covid bolnikov bolniki z drugimi bolezmi lahko ostali brez zdravljenja. Slava vam egoistom! KRIVI STE!
Fajn vas bo vest, ko bo začelo glodati,za kaj vse ste krivi. Za 4 jurje manj jih je od lani (je naci mato vesel, ker je manj stroškov)

Pithlit ::

Aston_11 je izjavil:

Egoisti ste za to, da bodo na račun covid bolnikov bolniki z drugimi bolezmi lahko ostali brez zdravljenja. Slava vam egoistom! KRIVI STE!
Fajn vas bo vest, ko bo začelo glodati,za kaj vse ste krivi. Za 4 jurje manj jih je od lani (je naci mato vesel, ker je manj stroškov)

Nič jih ne bo vest. Je nimajo. Kje si pa že videl sociopata z vestjo?
Life is as complicated as we make it...

Tudi sociopata nacija bo vest. Ko bo star, bo poln vesti. Pa ko ga bo baba v rit sunila nacija egoista sociopatskega.

;-) ::

Ene pa res lahko nafopa vsak.

Kako bo kdo ostal brez zdravljenja če se jaz ne cepim???

;-) je izjavil:

Ene pa res lahko nafopa vsak.

Kako bo kdo ostal brez zdravljenja če se jaz ne cepim???
Idiot, ki bi se rad izmazal iz kolektivne in invidualne odgovornosti. Zajebal(i) ste državo. Na vesti ima-š/-te ljudi. Kaj bi sedaj še rad? Antviax nagrado za največjega zablodeža v državi?!

Badwolff ::

Že nekaj časa nisem spremljal teh antivaxx tem, pač prepucavanje z istimi argumenti enih in drugih. Ampak zdej skor ne morem razbrat kdo je kdo, ko eni druge zmerjate s sociopati in krivite za smrti :D.

Arguing on internet in special olympics, pa to...
Al pa arguing with an imbecil...

/D
««
53 / 57
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
49381854 (69547) zmist

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722246438 (225523) Conini

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

10622527 (18720) Mr.B

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60487691 (69193) BigWhale

Več podobnih tem