Forum » Loža » spletna stran, taski in NE-placilo
spletna stran, taski in NE-placilo
dodo_bird ::
Pozdravljeni,
torej moj problem je sledeč.
Enostavna stvar, 100eur, easy money.
Seveda sprejmem.
Zadevo uredim, pride se ena stvar, pa se ena pa se ena...
In seveda v vmesnem času se začne obljubljati, pogodba o zaposlitvi, plačilo za vsak task posebaj... delam dalje seveda v upanju da bo kaj iz tega.
Pred parimi dnevi imam vsega skupaj dovolj, zahtevam plačilo. In seveda z njegove strani se začne poniževanje in grožnje z fizičnim nasiljem.
Prišel sem v kontakt z osebami, ki jih je ta ista oseba "nategnila" že pred leti, tako da nisem osamljen primer.
Razmišljam o reševanju te situacije preko pravne službe / odvetnika.
Vaše mnenje? Lahko sploh kaj dosežem?
Vsa mnenja in nasveti dobrošli,
hvala
torej moj problem je sledeč.
Enostavna stvar, 100eur, easy money.
Seveda sprejmem.
Zadevo uredim, pride se ena stvar, pa se ena pa se ena...
In seveda v vmesnem času se začne obljubljati, pogodba o zaposlitvi, plačilo za vsak task posebaj... delam dalje seveda v upanju da bo kaj iz tega.
Pred parimi dnevi imam vsega skupaj dovolj, zahtevam plačilo. In seveda z njegove strani se začne poniževanje in grožnje z fizičnim nasiljem.
Prišel sem v kontakt z osebami, ki jih je ta ista oseba "nategnila" že pred leti, tako da nisem osamljen primer.
Razmišljam o reševanju te situacije preko pravne službe / odvetnika.
Vaše mnenje? Lahko sploh kaj dosežem?
Vsa mnenja in nasveti dobrošli,
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
c3p0 ::
Nategnil te je, denarja ne boš videl. Tako operirajo, vejo da boš delal še naprej v upanju, da na koncu vidiš ves denar. Drugič bolj previdno.
HappyPills ::
Treba izdajat racune in nikoli ne cakat da se nalaga zadeva. Tako so kolega nategnil za 20k.
MadMax ::
Če je še možno pa pred odhodom kam integrirat timebomb. Da ga po kakem tednu vprašaš če je bilo vredno ;)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
vnetidebater ::
si delal preko s.p.?
Izdaj mu račune za vse opravljene storitve. Kako boš potem kaj dosegel s temi računi ti sicer ne znam povedat, bo kdo drug vedel.
Si delal na črno?
Boh ti pomagaj. Izbriši vse kar si naredil.
Izdaj mu račune za vse opravljene storitve. Kako boš potem kaj dosegel s temi računi ti sicer ne znam povedat, bo kdo drug vedel.
Si delal na črno?
Boh ti pomagaj. Izbriši vse kar si naredil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()
anketar ::
@eventyr ma prov če si delu na črno pa maš dostop oz. nisi njim dal potem pač zbriš, kaj bo pa naredu te prjavu policiji
ali bi pa že v štartu dal indijcem delat pa jim plačat v kriptu
ali bi pa že v štartu dal indijcem delat pa jim plačat v kriptu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: anketar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vprašanje za pravnike - sem dolžan plačati? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9545 (654) | velikBrokoli |
» | Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 102981 (8715) | predi |
⊘ | Nasilje/nemir v družini - Alkoholizem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 56530 (42157) | zee |
» | Nisem dobil plačila za delo, ki sem ga opravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39021 (21250) | Furbo |
» | Delal in ostal brez denarjaOddelek: Loža | 6960 (4201) | jalovec09 |