Forum » Pomoč in nasveti » APKPure mobile download
APKPure mobile download
bobicek ::
Zanima me, ali je ta stran APKPure varna za prenos mobilnih aplikacij:
https://apkpure.com/
Stvar je taka, da nekatere aplikacije, ki jih ima APKPure na razpolago, jih ni na Google Play.
Ne spoznam se najbolj na te zadeve, zdaj ne vem ali ima Google Play kakšno konkurenco? In je APKPure pač konkurenčna platforma.
Ali pa je APKPure bolj kavbojska stvar kar se varnosti tiče, scam?
Če sem že do zdaj kaj naložil je bilo vse iz Google playa, APKPure pa sploh ne poznam.
Hvala vsem.
https://apkpure.com/
Stvar je taka, da nekatere aplikacije, ki jih ima APKPure na razpolago, jih ni na Google Play.
Ne spoznam se najbolj na te zadeve, zdaj ne vem ali ima Google Play kakšno konkurenco? In je APKPure pač konkurenčna platforma.
Ali pa je APKPure bolj kavbojska stvar kar se varnosti tiče, scam?
Če sem že do zdaj kaj naložil je bilo vse iz Google playa, APKPure pa sploh ne poznam.
Hvala vsem.
pwn3rrr ::
Sam sem iz APKPure naložil nekaj aplikacij, večinoma take, ki so bile na Google Playu plačjive, tu pa sem jih dobil zastonj. Verzije niso bile up to date, ampak delovalo je vse bp. Varnost pa vsekakor ni na nivoju Google Play-a, ki je uradna trgovina, tako da je potrebno biti pazljiv in ne nalagat vsega kar najdeš. Definitivno pa raje naloži iz APKPure kot pa iz nekih random strani, ki jih najdeš z Google brskalnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 152615 (752) | fpbs |
» | Huawei predstavil nove telefone Mate 40 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16153 (3705) | stevensander |
» | Huawei ter Google aplikacijeOddelek: Loža | 5038 (4226) | fikus_ |
» | Korona sledilnik - neodvisna napravaOddelek: Znanost in tehnologija | 3211 (2034) | Janez-22 |
» | Google evropskim uporabnikom Androida omogočil izbiro brskalnikaOddelek: Novice / Android | 7491 (4551) | Mavrik |